Το νέο BlackBerry 8800 σύντομα από τη Vodafone

, Το νέο BlackBerry 8800 σύντομα από τη VodafoneΤο πολυαναμενόμενο Blackberry 8800 θα κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone. Είναι το πιο λεπτό μοντέλο που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η BlackBerry και σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Ενσωματώνει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και το γνωστό σύστημα πλοήγησης της εταιρείας Trackball. Διαθέτει GPS και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Είναι quad-band με GPRS/EDGE και είναι ιδανικό όπως όλα τα BlackBerry για αποστολή και λήψη email όπου και αν βρίσκεστε. Οι ηλεκτρονικοί χάρτες για το GPS είναι της BlackBerry και οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν κατευθείαν το σημείο πάνω στο χάρτη από της καταχωρημένες διευθύνσεις που θα έχουν αποθηκεύσει στη μνήμη του τηλεφώνου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.