Blackview Omega Pro: Με οθόνη 5″HD, οκταπύρηνο, 3GB RAM στα 99 δολ.

Οι Κινέζοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα κυκλοφορώντας συσκευές με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές άκρως ανταγωνιστικές. Εμπνευσμένη από το design των iPhone 4/4s, η Blackview δημιούργησε το Blackview Omega Pro το οποίο έρχεται με μεταλλικό frame και γυαλί στην πίσω πλευρά.

Το Blackview Omega Pro έχει οθόνη 5 ιντσών HD IPS (1280×720 pixels) και επικάλυψη από Gorilla Glass 3, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6753 1.5 GHz και μνήμη RAM 3GB. Τρέχει Android 5.1 Lollipop και έχει 4G LTE συνδεσιμότητα.

Η κάμερα του Blackview Omega Pro είναι στα 13 Megapixel με CMOS αισθητήρα, η δεύτερη κάμερα είναι 2 Megapixel και η ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Έχει WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 και θύρα microUSB v2.0, dual-SIM υποστήριξη και μπαταρία 2.400 mAh.

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η τιμή του μόλις στα 99 δολάρια, ενώ θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Blackview Omega Pro: Με οθόνη 5"HD, οκταπύρηνο, 3GB RAM στα 99 δολ., Blackview Omega Pro: Με οθόνη 5″HD, οκταπύρηνο, 3GB RAM στα 99 δολ.

Blackview Omega Pro: Με οθόνη 5"HD, οκταπύρηνο, 3GB RAM στα 99 δολ., Blackview Omega Pro: Με οθόνη 5″HD, οκταπύρηνο, 3GB RAM στα 99 δολ.

Blackview Omega Pro: Με οθόνη 5"HD, οκταπύρηνο, 3GB RAM στα 99 δολ., Blackview Omega Pro: Με οθόνη 5″HD, οκταπύρηνο, 3GB RAM στα 99 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mpidis

Πως γινεται με 99 δολάρια να βγαζει κερδος. Κατα τ άλλα τα specs του ειναι εντυπωσιακά. Το μονο κακο ειναι που iphοneίζει.

Λευτερης

Δυστυχως iphone γεννιεσαι δεν γινεσαι και οσο και να προσπαθησει η καθε μικρη ανωνυμη οικογενιακη επιχειρηση παντα θα ειναι κατω απο την apple που κυριαρχει στα κινητα και σχεδον σε καθε τομεα τεχνολογικο

iMike

Λευτέρη πες τα!! Τώρα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το υπέρτατο A.I. που ακόμα και το Skynet θα ζήλευε! Τρέμε Stephen Hawking!!

koutsis

Λευτερη για ακομα μια φορα η τρολαρεις (το πιο πιθανο) η γραφεις ότι σου κατέβει.
Σου φαίνεται οτι αυτό το κινητό προσπαθεί να ανταγωνιστεί το iPhone και την Apple???

Kwstas

@Λευτερης troll-άρεις, έτσι;

Ιωάννης jb

Λευτεράκο η apple δυο δυνατά χαρτιά είχε… (το ένα το έχει ακόμα αλλά δε ξέρω για πόσο ακόμα)..
Το πρώτο είναι ο steve jobs, το δευτερο είναι το iphone.
Το δυνατό χαρτί έχει πάψει να υπάρχει.. (βέβαια υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι ζει ακόμη, αλλα εγώ δε το πιστευω)
Το iphone που τόσο υπερασπίζεσαι έχει φτάσει σε σημείο να είναι κοροϊδία….
Για πόσο ακόμη θα συνεχίσει να είναι έτσι όπως είναι σήμερα δε ξέρω, αλλα νομίζω πως δε θα κρατήσει για πολύ….

Alex

Ρε παιδιά ήρεμα, το παιδί έχει εγκεφαλικά προβλήματα, δείξτε λίγη συμπόνια.
Σε ότι λέει πρέπει να λέμε ναι!

dimitris

ιωαννης jb και alex. δε μου λετε παιδια? το iphone 6 εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο αυτο? γιατι θα τρελαθουμε. ναι δεν τρολαρω και ναι το ανταγωνιζεται στα ισα.

nikos

Ρε παιδια εννοειται οτι τρολλαρει ο λευτερης,
“apple που κυριαρχει στα κινητα και σχεδον σε καθε τομεα τεχνολογικο”
Ειναι γνωστο οτι κυριαρχει στις οθονες αλλα επειδη ειναι πονοψυχη επιλεγει LG
οπως και στους επεξεργαστες που επιλεγει samsung
κλπ κλπ κλπ

Chris_BMW

Λευτέρη άσε τον κάθε κομπλεξικό να γράφει κ να κράζει κ να σκάει απο το κακό του που το I phone για καποιο λόγο πουλάει σαν τρελό κ θα συνεχίσει να πουλάει … Γιατι για καποιο λόγο πουλάει που προφανώς ολοι εσείς μεταξύ κ εμου πριν το πιάσω στα χέρια μου απλα έκραζαν … Δεν λεω καλο το κάθε κινεζικό κινητό με τούμπανα χαρακτηριστικά στα 100 € αλλα i phone δεν γίνονται … Για καποιο λόγο που προφανώς εσάς μπορεί να μην σας αγγίζει ούτε να ενδιαφέρει τα I phone όπως κ τα καλα Samsung ειναι ακριβά ίσως λιγο υπερτιμημένα αλλα όχι οτι δεν αξίζουν τα λεφτα τους … Με το ίδιο σκεπτικό ειναι μ…κας αυτός που δίνει κατι παραπάνω απο 50000 για μια Mercedes e κ δεν πέρνει ενα Opel insignia …επίσης ολοι εσείς αναρωτηθείτε γιατι όλες αυτές οι εταιρείες αντιγράφουν το ντιζάιν των I phone ; Κ για κάποιους που γράφουν χαζομάρες του τύπου η αρχή του τέλους της Apple κ οτι κάποτε ηταν κ τωρα όχι … Να πω άτι τα προϊόντα της δυστυχώς απευθύνονται σε αλλα βαλάντια βλέπε Mac … Αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι πισω τεχνολογικά κ προπάντων σε ποιότητα αλλα κ σε καινοτομίες …… Συνέχεια »

Σάκης

Φοβερό κινητό για τα λεφτά του και σχεδίαση και χαρακτηριστικά!
Αν το είχε βγάλει αυτό το κινητό καμιά μεγάλη εταιρία με αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτό το ντιζάιν θα κάνανε σαν τρελοί οι πιο πολλοί και θα λέγανε πω πω πω τι έφτιαξε η τάδε εταιρία!

Solon

Πραγματικά απίστευτη σχέση specs-τιμής! Το θέμα βέβαια είναι πόσο καλά λειτουργούν όλα αυτά που φοράει γιατί έχουμε δει πολλά. Πάντως θα ήθελα να δω ένα Review από αυτό το κινητό. Αν λειτουργεί ομαλά και γρήγορα θα είναι πολύ συμφέρουσα αγορά.

Jim

Λευτέρη μην βιάζεσαι ας ερθει πρωτα και μετα μου λες αν ειναι χειροτερο που η Apple πουλαγε κινητα με 1gd 1.000€ και κατι προβατα σαν και εσενα αγοραζαν και συνεχίζουν να αγοραζουν τι να πω?

thanoik

Το θέμα είναι ότι στα φτηνά κινέζικα μετά από λίγο καιρό αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά τους μπαταρία,υλικό συσκευής,επεξεργαστής, με αποτέλεσμα να πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια ,τώρα για εκατό ευρώ σίγουρα αξίζει για τα χαρακτηριστικά του αλλά θα δείξει ο χρόνος αν έρθει ποτέ Ελλάδα

Ekimolaos_Shelby

@Chris_BMW
Ok.

Jim

Πουλανε τα i phone γιατι υπαρχουν ακομα μαλ….α. Κες..

alexis touba

Οσο κραξημο και να θελει η apple για μενα δε προκειται ποτε τα συγκεκρημενα κηνητα τον 100 με 150ευρ να φτασουν την apple.Αυτο ειναι σιγουρο η την καθε εταιρια σαμυ htc xiaomi huawei.Για μενα αυτα ειναι κοροιδεια.Ειχα στα χερια μου ενα της blackview προχθες με 13αρα καμερα και ηταν πολυ μαπα λες και ειχε 2mpls και θολουρα τελειως.Αχρηστα κηνητα για μενα πεταμενα λεφτα.

Iraklis

Εσεις που λετε οτι το iphone δεν θα κρατησει πολυ γνωριζετε οτι το 6αρι εσπασε ρεκορ, ετσι; Γιατι δεν ξερω απο που το συμπεραινετε αυτο.

Υ.Γ Λευτερη θεε ειμαστε μαζι σου 😀

Anarchy79

Μονο ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.