Bloomberg: Ξεκινά η παραγωγή νέου iPhone με τεχνολογία Force Touch

Μια πρόσφατη αναφορά από το Bloomberg δίνει πληροφορίες ότι η τεχνολογία Force Touch, την οποία εισήγαγε η Apple φέτος στα MacBook, θα βρίσκεται και στα νέα iPhone, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε. Η τεχνολογία αυτή έχει έναν αισθητήρα πίεσης, προσθέτοντας μια νέα διάσταση καθώς θα μπορεί να ξεχωρίζει ένα tap από ένα δυνατό πάτημα.

Φυσικά αναμένουμε και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αξιοποιήσει η Apple την τεχνολογία αυτή στα επερχόμενα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Η μαζική παραγωγή αναμένεται να αρχίσει τον επόμενο μήνα, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Αν εξαιρέσουμε την τεχνολογία Force Touch δεν αναμένουμε μεγάλες αλλαγές από το νέο iPhone, όπως για παράδειγμα στο design ή το μέγεθός του. Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί φήμες για την χρήση πιο δυνατού αλουμινίου, προσθήκη rose gold χρώματος και ότι μπορεί να δούμε 2GB RAM.

Τίποτα απ΄όσα κυκλοφορούν όμως δεν είναι επιβεβαιωμένα, οπότε περιμένουμε τον Σεπτέμβριο να δούμε τι θα παρουσιάσει η Apple.

Bloomberg: Ξεκινά η παραγωγή νέου iPhone με τεχνολογία Force Touch, Bloomberg: Ξεκινά η παραγωγή νέου iPhone με τεχνολογία Force Touch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκοlis 6s

Νταξ εύκολα θα το τσιμπήσω μόλις βγει, πάει την έκλεισε τον θείο Σαμ
Νομίζω ούτε τα παράθυρα θα αντέξουν από το νέο έτος μονάχα Apple κινητά θα κυκλοφορούν, λογικό άλλωστε με τοσο καλό ντιλ
🚪🚪🚪🚪📱📱📲📱📲📱

Parastas

Θα ήθελα πολύ να το βάλουν και στο iPad. Είναι απαραίτητο για το garageband

alexis touba

Αν δεν ητανε ο θειος σαμ η apple θα εψαχνε επεξεργαστες απο δω και απο κει.και οθονες νανε καλα η lg γιατι ουτε οθονες θα ειχε το μυλαρακι.Γιατι οι επεξεργαστες που ειχε τωρεα μεχρι τωρα η apple ητανε για πεταμα σε γενικο συνολο μηλαω οχι μονο γρηγοραδα γιατι για 2πυρηνα κηνητα η apple εχει τα πιο γρηγορα ισως και απο κατι τετραπηρηνα android. Αλα το θεμα ειναι οχι μονο να ειναι γρηγορο αλα να κανει και σωστη διαχειρηση γενικα στη μπαταρια και σε υπερθερμανση.Ειχα iphone5 και τη πρωτη μερα που το πηρα την επομενη ακρηβως το πηγα να το δουνε γιατι νομηζα οτι εχει προβλημα και ζεστενεται πολυ και πως εχει χαλασμενη μπαταρια ο τεχνικος με ειπε οτι ειναι μια χαρα και πως ολα τα iphone ετσι ειναι.Με βαρια χρηση το φορτηζα 3φορες τη μερα !!wifi δεν ειχα τσαμπε επαιζα παιχνιδια και τελειωνε η μπαταρια γρηγορα πολυ σε σχεση με τα αλα κηνητα.Οσοι ειχαν το ιδιο κηνητο ειχαν το ιδιο προβλημα.καλη καμερα.Μετα πηγα σε galaxys5 lg g3 32gb huawei mate7 και τωρα εχω huawei honor6 plus.τα δυο τελευταια που ειχα ηταν πολυ καλυτερα στο συνολο απο τα αλα που ειχα και προπαντος εχουν καλη μπαταρια για να μπορω να χαιρομαι… Συνέχεια »

theo

θείος σαμ είναι το όνομα που αποκαλούν οι αμερικάνοι την χώρα τους. έτσι εγκυκλοπαιδικά…

Νικολης 6s

Ναι το γνωρίζω φίλε μου;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.