British Airways, Ηλεκτρονική Κάρτα Επιβίβασης για smartphones

Οι επιβάτες μέλη του Executive Club της British Airways που αναχωρούν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την έξυπνη φορητή τους συσκευή προκειμένου να ολοκληρώνουν εύκολα και γρήγορα εκτός από το check-in και την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος χάρη στη νέα ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης (Mobile Boarding Pass).

, British Airways, Ηλεκτρονική Κάρτα Επιβίβασης για smartphones

Συγκεκριμένα τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής τακτικών επιβατών Executive Club που διαθέτουν συσκευές iPhone, iPod, Blackberry ή Android θα είναι σε θέση, μέσα από την ειδικά ανεπτυγμένη εφαρμογή της British Airways, να λαμβάνουν απευθείας στο κινητό τους την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης την οποία στη συνέχεια θα προβάλλουν στους ειδικούς σαρωτές κατά το check-in επιταχύνοντας έτσι σημαντικά την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.

Το νέο εύχρηστο περιβάλλον της εφαρμογής προσφέρει εύκολη και απρόσκοπτη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας της πτήσης καθώς παρέχει άμεση πρόσβαση μεταξύ άλλων:
– Στις πληροφορίες λογαριασμού Executive Club
– Στις πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο
– Σε μια εξειδικευμένη ενότητα ταξιδιωτικών νέων
– Σε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις
– Σε news feed για το Twitter για χρήστες iPhone

Προς το παρόν η δυνατότητα επιβίβασης με mobile boarding pass από την Ελλάδα αφορά μόνο σε αναχώρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς προς το παρόν το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης δεν διαθέτει τους ειδικούς σαρωτές. Οι επιβάτες που διαθέτουν τις σχετικές συσκευές αλλά δεν είναι μέλη του προγράμματος ανταμοιβής τακτικών επιβατών Executive Club, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν στην ιστοσελίδα www.ba.com/executiveclub και να απολαύσουν απο το επόμενο κιόλας ταξίδι τους την ταξιδιωτική εμπειρία της British Airways.
, British Airways, Ηλεκτρονική Κάρτα Επιβίβασης για smartphones

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
niman

είναι κάτι που πρώτη καθιέρωσε η Swiss βέβαια.

Στέλιος

Έξυπνο σύστημα, αλλά έτσι δεν θα μπωρεί να hackαριστεί πιο έυκολα?

Αν κάπιος βρεί τρόπο να το κοροιδέψει, θα κάνει δωρεάν ταξίδια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.