KALOS, Tablet με οθόνη Sharp IGZO ανάλυσης 2560×1600 pixels και NVIDIA Tegra 4

Η κατασκευάστρια εταιρεία BungBungame από την Ταϊβάν παρουσίασε το tablet KALOS με οθόνη 10.1 ιντσών τεχνολογίας Sharp IGZO ανάλυσης WQXGA 2560×1600 pixels και τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 με μνήμη RAM 2GB. Το tablet διαθέτει κάμερα 13 Megapixel κατασκευής Sony και τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2 Jelly Bean.

To BungBungame KALOS αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο σε Ταϊβάν και Ιαπωνία σε τιμή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

BungBungame KALOS Sharp IGZO, KALOS, Tablet με οθόνη Sharp IGZO ανάλυσης 2560×1600 pixels και NVIDIA Tegra 4

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται τόσο καλά όσο και το όνομά του, μένει βέβαια να δούμε και την τιμή του στην Ελλάδα.

Solon

Από το μότο τους εννοείτε πως το όνομα βασίζεται στην ελληνική λέξη! Ωστόσο κάποιος πρέπει να τους πει πως χρειάζεται και δεύτερο L αν θέλουν πράγματι να σημαίνει ομορφιά και να παραπέμπει στην ελληνική λέξη, διαφορετικά παραπέμπει σε άλλη λέξη στον γνωστό μας κάλο!

Μιχαλης Φ.

Χρειάζεται και ένα αντίστοιχο κινητό!

Ιουστινιάνης

“here we have the Kaasaalos tablet” ….lol

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Gear China Chip Japan

ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των κινέζικων τσιπ

Μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας, όπως οι ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία βάζουν περιορισμό των εξαγωγών ορισμένων προηγμένων μηχανημάτων κατασκευής τσιπ στην Κίνα.

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.