Casio CA-01C, Smartphone με οθόνη 3D και κάμερα 16 Megapixel

Πόσο πολύ θα ήθελα να ζω στην Ιαπωνία με τσουνάμι και πυρηνικούς αντιδραστήρες, δεν με απασχολεί. Οι άνθρωποι μαζί με τους Κορεάτες βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και απολαμβάνουν εξαιρετικά τεχνολογικά επιτεύγματα όπως το smartphone Casio CA-01C με οθόνη 3.4 ιντσών 3D χωρίς γυαλιά και κάμερα 16 Megapixel απευθείας από τη σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Casio Exilim.

Πιο αναλυτικά η κεντρική οθόνη 3D έχει ανάλυση 854×480 pixels ενώ μια δεύτερη εξωτερική τεχνολογίας OLED έχει διαγώνιο 0.8 ίντσες. Ο αισθητήρας της κάμερας είναι τεχνολογίας CMOS, έχει ανάλυση 16.3 Megapixel και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD 1920×1080 pixels. Το Casio CA-01C ενσωματώνει δέκτη ψηφιακή τηλεόρασης, τεχνολογία NFC, έξοδο mini HDMI και αντέχει σε σκόνη και νερό!

Μα καλά ένας Χριστιανός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο μοντέλο στη χώρα μας;

, Casio CA-01C, Smartphone με οθόνη 3D και κάμερα 16 Megapixel
, Casio CA-01C, Smartphone με οθόνη 3D και κάμερα 16 Megapixel

Kudos to “anonymous”

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos Vairamidis

Γ@@@@ΤΟ !!!!!!!!

alexdicv

ωραιο κινητο δεν λεω… Αλλα κομματακι γκουμουτσα βρε αδερφε…

vaggelis

Ωραιο..νομιζω πως ειναι σαν ενα Sharp που ειχαμε δει που ετρεχε android αν δεν κανω λαθος.! 😉

Νίκος

Κώστα,γνωρίζουμε τιμή;;

Νίκος

Και αν το φέρω απο έξω θα υποστηρίζεται απο τα δικά μας δίκτυα;;

Ερωτόκριτος

Clamshell? εν έτι 2011; νταξ, ωραία τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι και “με πορτάκι”. Είπαμε.

κώστας

Για την κάμερα την οθόνη και το ψηφιακό tv tuner αξίζει η αγορά του σε λογική τιμή γιατί από λογισμικό και εφαρμογές μάλλον όχι… Δεν είναι smartphone αλλά ένα κινητό με πολύ καλά χαρακτηριστικά!

Here’s the main spec list: 3.4-inch/naked-eye 3D touch display
with 480×854 resolution 0.8-inch OLED sub-display 16.3MP CMOS sensor camera: special mobile Exilim engine,
full HD video recording, 3D picture
display, 3x digital zoom, LED flash DLNA support YouTube connectivity Wi-Fi IEEE802.11n, Bluetooth, infrared
connection e-wallet function digital TV tuner dust-and waterproof body microSDHC slot, HDMI interface battery: 220 minutes continuous talk
time, 560 hours stand-by on 3G

Γιωργος Στειρος

παιδια εχουμε πει πως αν γνωριζουμε τιμη ή ημερομηνία κυκλοφοριας είναι από τα πρώτα που αναφερουμε εδώ στο techblog. Επομένως…

Γιωργος Στειρος

Παντως το κινητό δεν νομίζω να γράφει 3d. Δεν εχει 2 καμερες

Marios1508

Πολυ μπροστα σε specs το τηλεφωνο, αλλα αυτο το πορτακι κι εμενα με χαλαει!

Αυγουστος

από αισθητική και ποιότητα με αφήνει ασυγκίνητο …

AlexGT

Μου θυμίζει πάρα πολύ το Sharp V902 και όλο το style αλλά και η οθόνη όπου γυρίζει προς τα έξω.. Προσωπικά δεν μου λέει κάτι γενικά…

George13

Στο Ελλάντα, κανα 800άρι ευρώ το κόβω αρική τιμή..! Οπότε και να έρθει…

Anastasios-Antonios Toulkeridis

O κωστας επανω αναφερει σωστα αλλα το αρθρο δεν διορθωθηκε: ΔΕΝ ειναι smartphone

Panagiotis

Κλασική περίπτωση Docomo!Οπως και τα sharp που έφερνε η Vodafone….gmt

lorentzos

Δεν αργουνε και πολυ να ερθουν τετοια smartphone απο τις γνωστες μας μαρκες ειδη τρεχουν μερικα 12πυρηνα μερικα 2πυρηνα στα 1,2+ και εχουμε συνεχεια μπροστα μας, απλα λεω μια γνωμη, ας φτιαξουν μπαταριες να αντεχουν αυτα τα τερατακια γιατι σε λιγο δεν θα αντεχουν ουτε μιση μερα. πχ lg 3d….

lorentzos

οπ λαθος 12 megapixela διορθωσει!!!

panagiotis

Να μην ευχόμασταν να ζούμε στην ιαπωνία γιατί αυτοί οι άνθρωποι ζουν μία κόλαση! Αλλά το κινητό μια χαρά χαρακτηριστικά έχει όμως από εμφάνιση είναι ξεπερασμένο…

Maria

Οι άνθρωποι εκεί στην Ιαπωνία θα διαφωνούσαν με την εισαγωγή σου στο άρθρο γιατί πραγματικά υπέφεραν και ακόμη υποφέρουν. Όσο για το κινητό είναι απίστευτο, αυτό που θα θέλαμε!

anergos13

”…..Πόσο πολύ θα ήθελα να ζω στην Ιαπωνία με τσουνάμι και πυρηνικούς αντιδραστήρες, δεν με απασχολεί…” Συγνώμη φίλε Κώστα αλλα μερικά πράγματα (ποιότητα ζωής -υγεία) νομίζω ότι πρέπει να ειναι πιο σημαντικά απο το hobbies μας (προσωπική γνωμη).

panos

Δεν μου αρεσει αυτο το ειδους κινητο με το καπακι

Σάκης

Καπου θυμαμε διαβασα οτι καμερες και κινητα κατα μεσο ορο πρεπει να εχουν 7-8 megapixel οχι παραπανς γιατι απο τα 7-8 και μετα η συσκευη δεν μπορει πλεον να επεξεργαστει τον τοσο μεγαλο αριθμο pixel και ετσι δεν βγαινουν σε καλη ποιοτητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ

αυτο με την tv επρεπε οι αλλεσ αιτερειεσ να το εχουν κανει ηδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Casio Wear OS

Νέο smartwatch Casio Pro Trek με Wear OS, GPS και ανθεκτική κατασκευή

Η Casio παρουσίασε το νέο smartwatch Casio Pro Trek WSD-F20A με λειτουργικό Wear OS της Google, ενσωματωμένο GPS και πιστοποίηση στρατιωτικών προδιαγραφών MS-810G που υπογράφει την ανθεκτικότητα του ρολογιού απέναντι σε σκληρά τεστ αντοχής για χρήστες που αγαπούν τη δράση και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Gear Android Wear Android Wear smartwatches Casio

Casio: Ανακοίνωσε το πιο σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch [CES 2016]

Η Casio παρουσίασε επίσημα στην CES 2016 το νέο της smartwatch ονόματι WSD-F10 Smart Outdoor Watch, το οποίο είναι αδιάβροχο σε έως και 50 μέτρα βάθος και έχει δοκιμαστεί σε πρότυπα στρατιωτικών προδιαγραφών. Είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά Android Wear smartwatches στην αγορά, αν όχι το πιο σκληροτράχηλο.

Gear Casio

Casio EX-MR1, η νέα selfie κάμερα με καθρέφτη

Μιας και διανύουμε μια περίοδο όπου τις περισσότερες φορές ο φακός της κάμερας που κρατάμε είναι στραμμένος στον εαυτό μας και όχι σε αυτό που βλέπουμε, η Casio είπε να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία των selfies με τη νέα της μηχανή. Η “Kawaii Selfie by Mirror Cam” ή αλλιώς Exilim MR1 κοστίζει γύρω στα […]

Tablets Android Tablets Casio

Casio Paper Writer, Ανθεκτικό ICS tablet βάρους 1.3 κιλών!

Πάρτο μαζί σου παντού! Το Casio Paper Writer είναι ένα Android tablet που αντέχει στη σκληρή χρήση και είναι ανθεκτικό στις πτώσεις αλλά και το νερό. Σχεδιασμένο για ιδιαίτερα περιβάλλοντα χρήσης και απαιτήσεις το Paper Writer έχει πάχος 3 εκ. και βάρος 1.3 κιλά! Μέσα του τρέχει ένας διπύρηνος επεξεργαστή TI OMAP4460 στο 1.5GHz με […]