Cat S50: Το ανθεκτικό smartphone με τιμή 469 ευρώ

Η Cat Phones παρουσιάζει τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Cat S50, ένα ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας 4G κινητό ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων και τους εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, που απαιτούν απόδοση υψηλής ποιότητας και προστασία στη συσκευή τους.

Το S50 είναι αδιάβροχο και η οθόνη του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και με βρεγμένα δάκτυλα. Είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, στη σκόνη και αντέχει περισσότερο από μερικά χτυπήματα και γδαρσίματα. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz με Adreno 305, 2GB μνήμη RAM, οθόνη 4.7 ιντσών HD με Gorilla Glass 3, ενσωματωμένη μνήμη 8GB (δέχεται κάρτες μνήμης micro SD), κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA και τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

CAT S50 τιμή 469 ευρώ, Cat S50: Το ανθεκτικό smartphone με τιμή 469 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas13

Ερώτηση : γιατί κάπιος να πάρει ένα άσχημο χοντροκομμένο τηλέφωνο και όχι ένα που το γουστάρει και για την προστασία του να βάλει μια από της τόσες καλές και επώνυμες θήκες Που υπάρχουν ;

panos.last

@Κώστας 13 Γιατί τα τηλ της Cat® έχουν Βλαχακης certification, αντοχή σε ακραιες συνθήκες λέμε!!!

Sot11

Εντάξει η τιμή ειναι κάτι παραπάνω απο αστεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones CAT CAT Android smartphones

Cat S52: Λεπτό και σκληροτράχηλο κινητό με τιμή 539 ευρώ

Είναι ανθεκτικό έχοντας υποστεί εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες πτώσης σε χάλυβα στη σκόνη και μπορεί να βυθιστεί πλήρως στο νερό, με Βαθμό Προστασίας IP98.

Smartphones CAT CAT Android smartphones

Cat S61: Με αισθητήρες απόστασης με λέιζερ και ποιότητας αέρα και θερμική κάμερα FLIR

Η Cat phones φέρνει στην ελληνική αγορά τη νέα της ναυαρχίδα, το Cat S61. Πρόκειται για την αναβάθμιση του Cat S60 με βελτιωμένες δυνατότητες θερμικής απεικόνισης, ενσωματωμένη ικανότητα μέτρησης απόστασης με λέιζερ, αισθητήρα ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων και κάμερα θερμικής απεικόνισης FLIR.

Reviews Android Smartphones CAT Android smartphones Hands-on

CAT S31 ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το σκληροτράχηλο CAT S31 με πιστοποίηση στρατιωτικών προδιαγραφών STD-810G για να αντέχει και την πιο σκληρή κακομεταχείριση! Ένα ιδιαίτερο smartphone για συγκεκριμένο κοινό που απαιτεί μια συσκευή που να αντέχει τα πάντα.

News CAT CAT Android smartphones MWC 2016

CAT S60: Το πρώτο smartphone στον κόσμο με θερμική κάμερα

Το νέο CAT S60 είναι κάτι παραπάνω από smartphone. Είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο, το οποίο έχει ενσωματωμένη θερμική κάμερα. Μπορεί να μετρά την θερμοκρασία των αντικειμένων από 15-30 μέτρα αλλά και να “δει” μέσα από τον καπνό.