Τα smartphones της Caterpillar έρχονται στην ελληνική αγορά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog μέσα στο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση των ανθεκτικών smartphones της Caterpillar στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για μοντέλα που συνδιάζουν σύγχρονα τεχνικά χρακτηριστικά και αντέχουν στην σκληρή χρήση, χτυπήματα, πτώσεις, νερό. H Caterpillar είναι γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία εκσκαπτικών μηχανημάτων και κυκλοφορεί smartphones με το όνομά της τα τελευταία χρόνια.

Caterpillar B15 Ελλάδα, Τα smartphones της Caterpillar έρχονται στην ελληνική αγορά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsele

Πάω να κάνω εμετό και έρχομαι. +1 Σαβούροεταιρία που φτιάχνει ανδροειδές κινητά.

costasckn

@ tsele

παρε να μάθεις για την ”σαβουροεταιρία” https://www.cat.com/

μην ξεχνάς πως για καποιους το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς και όχι απλά για μόστρα στην καφετέρια…..

tech21man

Tsele (μεντε) απλα αν εχεις την ευγενη καλοσυνη να μας πεις ποσο χρονων εισαι, ποσο δουλεψες μακρια απο γραφειο με κινητο και αν εχεις παιδια, αν εσπασες κινητο ποτε στη ζωη σου, αν πηγες σε φωτια με κινητο και να χρειαστει να τραβηξεις φωτογραφιες με γεωγραφικη σημανση και μετα, κανε αυτο που ειπες.

Darth

@tsele το εχεις παρακάνει χωρίς να μάθεις καν τι είναι πως είναι κλπ το εθαψες με την μία……….
εχω μια εντύπωση για σένα τα κινητά και γενικός τα πράγματα είναι μόνο ΟΝΟΜΑ

mixalis

@tsele είσαι υπερβολικός και μένα δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά πολλά κινητά που τρέχουν Android, αλλά η Cat από ό, τι έχω ακούσει φτιάχνει ανθεκτικά κινητά που όπως είπε και ο tech21man είναι χρήσιμα εργαλεία δουλειάς.

Μιχαλης Β.

Τα συγκεκριμένα κινητά είναι ότι καλύτερο μπορέι να αποκτίσει κάποιος που δουλεύει …εκτος γραφειου και κάνει χειρονακτική δουλεία. Δείτε ανάλογα βίντεο στο youtube για το πόσο ανθεκτικα (παρα)είναι αλλά και τις σημαντικές δυνατότητες που παρέχουν μέσα από συγκεκριμένες εφαρμογές.

Ειναι πάντως στην κυριολεξία το κινιτό που το πετάς απο τον 4ο και απλα κατεβαίνεις, το μαζεύεις και συνεχίζεις να το λειτουργείς.

tsele

Η γνώμη μου παραμείνει ίδια, τώρα τζάμπα τώρα προσπαθείς @costasckn να μου δόσεις να καταλάβω πια είναι η cat στέλνοντας μου ένα link γιατί ήδη γνωρίζω σε τι εξειδικεύεται (μπουλντόζες). Όσο για σας @Darth, @tech21man αν βρίσκετε τη γνώμη-σχόλιο ιοβόλα ή ανώριμη πολύ απλά γιατί μπαίνετε στο κόπο να μου απαντήσετε; @Darth έπεσες περίπου μέσα, κοιτάω το όνομα στην εταιρία όχι για λόγους μόστρας, αλλά διάλεγω εταιρίες με όνομα που μπορουν να μου εγγυηθούν υποστήριξη όπως αναβαθμίσεις και service, θα μπορέσει η cat να μου το εγγυηθεί αυτό; Πές ό,τι βρεθεί σε αυτό ενα security bug η ένα οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα θα μου δόσει μια ενημέρωση OTA για επιδιόρθωση τέτοιων ζητημάτων, πολλές εταιρίες το παραλείπουν, και σε αυτές πάει το σαβουροεταιρίες.

Μιχαλης

Αν το προβλημα σου είναι το λειτουργικό… θα ξαφιαστεις λεγοντας σου ότι έχει Android!!! ναι καλα διαβασες. Δεν φτιάχνει δικό της λειτουργικό!!!
Ελπιζω να γνωρίζει ότι θέματα όπως ασφάλεια bug κλπ που λές είναι καθαρά του λειτουργικού και εφαρμογών που τρέχουν πάνω σε αυτό και όχι του interface που έχει!!

Αυτό που κάνουν άλλες like Samsung,HTC, Sony είναι να φτιάχνουν εφαρμογες και interface και απλα βγάζουν έκδοση της ROM με προεγγατεστιμένες αυτές. Δεν πειράζουν kenel κλπ!!
Και τα παραπάνω φαίνονται να έχουν απλα την Android όπως βγαίνει απο την google.

Αν εννοείς τώρα ότι δε θα παίρνει update του Android όταν βγαίνει…ναι ούτε εγώ το νομίζω. Αλλα τις συγκεκριμενες συσκευές τις παίρνουν άτομα που αναζητουν αντοχή και ανθεκτικότητα!!

periklis mitsialis

το κινητό είναι ότι καλύτερο υπάρχει από θέμα αντοχής

https://www.youtube.com/watch?v=Z-9JBmaTt54

jim

Αυτό προορίζεται για Άντρες! σίγουρα δεν θα είναι αρεστό σε όλες και (όλους) που έχουν την συσκευή τους για να φωτογραφίζουν τις πατούσες τους! Χομπίστες και επαγγελματίες που θέλουν ανθεκτικότητα θα χρειαστούν κάτι τέτοιο..

tsele

Ίσως να μην είναι χάλια όσο νόμιζα, ένας τυπάς στο Internet το πέταξε κάτω και αυτό συνέχιζε να χοροπηδά και το μόνο που έπαθε ήταν κάτι μικρόσημαδάκια αμελητέα στις γωνίες, από οτι φαίνεται βιάστηκα να το κρίνω….

GfK

γνωρίζει κάποιος αν είναι αδιάβροχα (κάτω απ το νερό) ή απλώς splash proof ?

trouloulou

@GfK
nomizw edw ta leei ola
https://www.youtube.com/watch?v=5ThFmTiz4Ss

GfK

Το βιντεάκι αυτό είναι από την ifa2012 όπου παρουσιάστηκαν μοντέλα με Gingerbread.

Αυτό όμως φαίνεται να τρέχει τουλάχιστον ICS. Είναι νέα μοντέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.