Τι θα αλλάξει με το update του Android 4.4.3

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το update του Android 4.4.3, το οποίο ίσως δείχνει ότι θα έρθει σύντομα. Δεν πρέπει όμως να αναμένουμε πολλές αλλαγές αφού θα έχει κυρίως bug fixes. Η Google φυλάει τις αλλαγές στο UI για αργότερα.

Όπως φαίνεται το σημαντικότερο bug fix θα αφορά στο focus της κάμερας το οποίο παρουσιάζει πρόβλημα στα Nexus και Moto X. Επιπλέον θα υπάρχουν bug fixes στο Bluetooth, random reboots, Wi-Fi autoconnect, MMS, Email/Exchange, ημερολόγιο, επαφές, DSP, IPv6 και άλλα πολλά.

Ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε θα γίνει το update όμως ίσως πρέπει να γίνει αρκετά σύντομα.

, Τι θα αλλάξει με το update του Android 4.4.3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rigoMS

Αναβάθμιση;;;;
μάλλον προσφορά super market είναι…kit Kat 2+1 δωρο….

panosdim82

Απλά είναι μια μικρή αναβάθμιση, ουσιαστική ίσως, αλλά γίνεται με σκοπό να τρενάρει και άλλο την 5, ώστε να μείνει στην απ’ εξω και “επίσημα” το n4. Τον Ιούνιο νομίζω κλείνουν 18 μήνες απο την κυκλοφορία του…

Νίκος

Αντέ μήπως διόρθωση τα προβλήματα που έβγαλε το 4.4.2 σε Xperia Z1

Μιχαλης

Προς Νίκος : Φιλε και εγω το z1 εχω αλλα δεν βλέπω προβλήματα, προβλήματα σε τι εχει βγαλει?

βασιλησ

Καλησπερα παιδια εχω το htc one και δεν εχω ακομα κιτ κατ εχω 4,3 και sense 5.5 ξερει κανεισ κατι???

Βαγγέλης

Απαράδεκτες πολιτικές για το Android. Κάτοχος αρχικά galaxy s μετά από 1,5 χρόνο δεν ξαναπήραμε αναβάθμιση και ξεμείναμε για πάντα στο 2.3 Πριν από 1,5 χρόνο απέκτησα το Galaxy Note 10.1. Εκεί ξεμείναμε σε άλλη έκδοση νομίζω 4.1.2. Από τότε φτάσαμε αισίως στην 4.4.3 Άλλες συσκευές τρέχουν 4.2 άλλες 4.1 άλλες 4.4 κοκ. Ίδια έκδοση από συσκευή σε συσκευή παρουσιάζει διαφορές. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και δεν μπορείς να απευθύνεσαι σε ένα παγκόσμιο κοινό με τέτοιες ερασιτεχνικές πολιτικές.
Πείτε μου λοιπόν γιατί μελλοντικά πρέπει να ξαναπροτιμήσω συσκευή με λειτουργικό Android και όχι κάποια με Windows ή iOS;

kwstascifi

Χωρίς καν να ξέρουμε τα τελικά χαρακτηριστικά, ο άλλος κατέληξε ότι είναι “μικρή” αναβάθμιση, και ότι γίνεται “για να μείνει απέξω από το Android 5 το Nexus 4.

Πραγματικά τα σκέφτεστε πριν τα γράψετε? Δηλαδή υπάρχει λογική από πίσω σε αυτά που λέτε?

Δημήτριος

kwstascifi +1
Οτι ναναι

BabisVasileiou

@ΚωσταΒλαχακη εσυ ποιο κινητό χρησιμοποιείς σαν daily driver;

Bouss

@Βαγγέλης
Κι επειδή κάποια εταιρία δε σου έδωσε αναβάθμιση θα τα βάλεις με όλο το Android; Ή μήπως περιμένεις να σταματήσει η ανάπτυξη του λειτουργικού για να πάρουν οι συσκευές σου αναβάθμιση;
Με τη δική σου λογική αν τρίζουν τα πλαστικά του Peugeot σου θα τα βάλουμε με όλη την αυτοκίνηση.

Παναγιωτης

“Όπως φαίνεται το σημαντικότερο bug fix θα αφορά στο focus της κάμερας το οποίο παρουσιάζει πρόβλημα στα Nexus και Moto X. Επιπλέον θα υπάρχουν bug fixes στο Bluetooth, random reboots, Wi-Fi autoconnect, MMS, Email/Exchange, ημερολόγιο, επαφές, DSP, IPv6 και άλλα πολλά.”

Aπροβληματιστο το 4.4.2, ε? Kανενα bug.
Χα χα χα… 😀

Νίκος

Μιχάλη δες τον κόσμο που φωνάζει κολλήματα έχει και το ηχείο έχει πρόβλημα μπες στην Sony Mobile Facebook να δεις

jimo

οχι ρε παιδια που τα ειδατε τα bug στο android χαχαχαχαχ ελεος !!

Sot11

Αυτο το κακασχημο ui ποτέ θα το αλλάξουν;

stefancfu

Τι να το κανεις το update οταν το μεγαλύτερο μέρος των smartphones δεν θα πάρει καν την 4.4
Θα ήταν ποιο έντιμο να ήξερες απο πριν οτι το κινητό θα φορά μια έκδοση android και θα είχες μονο bug fixes.. Αλλα ούτε αυτο κάνουν πλέον. Σου βάζουν ενα χρονικό οριο 18 μηνών και λίγο πριν ληξη η προθεσμία σου στέλνουν και ένα update. Φυσικά δεν γράφω για τα nexus και τα high end smartphones, αν και για τα high end παλι παιζετε…

Tom

Αν θελει καποιος updates μονο iphone και nexus. Οι αλλοι κανουν updates πολυ αστατα δηλαδη δεν ξερεις αν θα παρεις κατι και αν παρεις φοβασαι να αναβαθμισεις τις περισσοτερες φορες. η Apple τα προσεχει πιο πολυ αυτα και βεβαια τα nexus ειναι pure android οποτε ειναι επισης πιο προσεγμενα.

Να δουμε εγω αν παρω με το gs3 kit kat. Αν παρω τοτε θα ξαναπαρω samsung 100%. Αν οχι βλεπουμε.

σπυρος

@tom αν παρει το s3 4.4 τότε θα είναι η καλύτερη συσκευή για αυτα τα 2 τελευταία χρόνια από μένα… το nexus 4 δεν νομίζω πως δεν θα παρει την 5 που λετε μερικοί.. αφου έχει παρει μόνο 2 ουσιαστικές αναβαθμίσεις 4.3,4.4 εντάξει αν δεν πάρει την 5 τότε μιλάμε για ξεφτιλα η Google… στο galaxy nexus το χαψαμε ότι δεν εδινε τα drivers η T.I τώρα στο nexus 4 θα δουμε…

Βαγγέλης

@Bouss έχεις δίκιο. Android forever.

nikos

Παιδιά για ουσιαστικά updates μόνο windows phone,ειναι μεν αναπτυσσόμενο αλλά σε κάθε update υπάρχουν πολλά νεα features και δίνεται σε όλες τις συσκευές,από low-end μέχρι high-end smartphones και φυσικά για 36 μήνες όχι 18 και αν…

Tom

Τα windows phone εχουν ουσιαστικες προσθηκες με καθε update γιατι εχουν βασικες ελλειψεις. Μην το παρεις στραβα αλλα παρουσιαζεις ενα μειονεκτημα ως προτερημα.

Εγω συμπαθω τα windows phone αλλα εχουν ελλειψεις.

nikos

@tom αν πρόσεξες γράφω ότι είναι ακόμη ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ λογισμικό όμως πρέπει να παραδεχτούμε πως κάνει σταθερά βηματα και πως δίνει τις νέες αυτες προσθήκες σε όλες τις συσκεές (σε αντίθεση πχ με την apple που ναι μεν δίνει τα updates σε όλες τις συσκευές αλλά πετσοκομμένα,πολλές φορές μάλιστα χωρίς καθόλου προσθήκες και απλά με διαφορετικό ui βλ.αναβάθμιση ios 7 για iphone 4)ή μήπως το android στην έκδοση 4.1(με την οποία έχουν μείνει πολλά δυνατά smartphones) δεν έχουν ελλείψεις???σίγουρα τα windows phone θέλουν δουλειά ακόμη αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε,η εμπειρία χρήσης σε lumia 520(smartphone των 100Ε)είναι εκπληκτική και με την 8.1 που θα πάρουν ΟΛΑ τα windows phone θα γίνουν ακόμα καλύτερα.

Kostas K.

Βλέπω τα σχόλια και πραγματικά απογοητεύομαι.Μετά από τόσα χρόνια να δω πότε επιτέλους θα καταλάβουν μερικοί ότι σημασία στο Android δεν έχει να παίρνεις αυτά τα minor updates που διορθώνουν bug fixes αλλά τα major.Αυτά τα updates είναι μόνο για nexus συσκευές. Όλοι οι άλλοι τα παράπονα σας στις εταιρείες που έχετε αγοράσει.Αν έχει πρόβλημα το z1 που λέει ο.φίλος δεν θα στο.διορθώσει η Google αυτό φιλε αλλά η Sony. με την LG και το g2 το ίδιο. Επίσης να δω ποτε επιτέλους θα γινει αντιληπτό οτι τα νεα features είναι επίσης για Νexus συσκευες που αν θελει θα στα δωσει η εταιρεια που εχεις διαλέξει οπως εγινε με το ART στις περισσότερες των περιπτωσεων ή μπορει να στο εχει δώσει ηδη σε παλιότερη έκδοση.πχ αν προσθεσει η google σε επομενο update το knock knock σαν feature αυτοί με τα g2 θα απαιτήσουν το νεο update οταν αυτό το χαρακτηριστικο το έχουν ήδη? Oσο γ αυτούς που κοροϊδεύουν για τα bugs του Android πραγματικά πρέπει να ειστε άσχετοι με την τεχνολογία με τέτοια σχόλια και απορώ τι δουλεια εχετε σε ενα site τεχνολογίας..Δεν υπάρχει λειτουργικό στην ιστορια δίχως bug και η ουσια ειναι να βγαίνουν updates να τα διορθώνουν, αλλά… Συνέχεια »

ΜΑΝΗ

Εχω το s4,απο τοτε που το αναβαθμισα σε 4.4.3 δε συγχρονιζει τα email,ισχυει κ σε αλλους;

theo

@ΜΑΝΗ φιλαράκι κανείς δεν έχει πάρει update 4.4.3 ακόμα… το ότι δεν συχρονίζει τα email μπορεί να έχει απενεργοποιημένα τα sync σου

Φώτης Κωνσταντίνος

Φίλε Βασίλησ και εγώ το htc one εχω και θα περιμένω για πολύ kit kat. Το περιμενω ανυπόμονα μήπως διορθώσω το γνωστο θέμα με το wifi,αν οφείλεται στο λογισμικό και όχι στη συσκευή όπως φοβάμαι.Γιατι ο Κώστας.Κ έχει δίκιο: Τα updates είναι θέμα εταιρίας. Όταν η κάθε μία ετοιμάσει και εξελίξει και δοκιμάσει το update,το δίνει κάνοντας αρχή από τα κορυφαία της μοντέλα. Εμείς στην htc είμαστε άτυχοι. Η κοπέλα μου με Samsung πήρε τη δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες ενημέρωση.

Γιάννης

@Kostas K τα λες πολύ σωστά

Stavros

@Tom
@σπυρος

Παιδιά το S3 δε θα πάρει kit kat. Το έχει ξεκαθαρίσει η Samsung. Κάτοχος S3…

ΜΑΝΗ

Theo εχεις δικιο,4.4.2 ειναι,τα sync δεν ενεργοποιουνται κ υπαρχει κ αλλος με το ιδιο προβλημα.Τo gmail λειτουργει κανονικα,στο yahoo εχω προβλημα!

Evaki_eeyore

Καλησπερα..μια ερωτηση..εγω που εχω το S4 ειναι φυσιολογικό που εχω μεινει στο 4.3.??

kVel

@ΜΑΝΗ Θέμα ρυθμισεων είναι… Πρέπει να κοιτάξεις στα settings… μάλλον θα έχεις απενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό…

Αρης

Παιδιά είμαι κάτοχος νεξους 4 . έχω πάρει 2 αναβαθμίσεις 4.3 και 4.4.2. Το κινητό γινόταν ολοένα και καλύτερο πιο ομαλό. Με καμία έκδοση δεν είχα πρόβλημα. Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Μόνο τα προγράμματα έκλειναν κάποια φορά και αυτό ήταν θέμα εταιρείας του προγράμματος και όχι android. Πήρα νεξους γιατί παίρνει άμεσα τις αναβαθμίσεις. Αν δε πάρει τη 5 δε θα στεναχωρηθω. Θα το ρουταρω και να ναι καλά η cyanogenmod. Έχει βγάλει και το cyanogenmod installer. Και όλα έχουν γίνει παιχνιδάκι. Ένας ακόμα λόγος που πήρα νεξους. Πλήρη υποστήριξη από τρίτους. Και δουλεύει και καλύτερα από κάθε έκδοση της Samsung lg htc και τα λοιπά. Οπότε αν δε πάρετε την πιο πρόσφατη έκδοση Android οποίο κινητό και αν έχετε βάλτε του μια custom rom. Τελεία και παύλα.

sokel

οι αναβαθμίσεις είναι καλό να γίνονται τώρα γιατί οι εταιρίες δεν τις φτίαχνουν και να της δόσουν
απλά πως θα πάρεις το επόμενο κινητό για να αποκτήσεις 4,4 και αργότερα την 5 κλπ
αλλά ο τρόπος που αναβαθμίζετε ο πυρίνας είναι που μας απασχολη μια και οι εφαρμογές εκτός
των εργοστασιακών αναβαθμίζονται σχεδόν ανα εβδομάδα
οπότε αναβαθμίσεις όλοι παίρνουμε το νέο πυρινα και της βελτιώσεις του δεν παίρνουμε δηλαδή
δεν πρόκειτε η συσκευή σου με davlik να γυρισει σε art

andrew

ακομα δεν εχει ερθει η kit kat 4.4.2 βγαλανε και 4.4.3 (galaxy s4)

Sot

Ε με την 4.4.3 κάνουν κάποιες διορθώσεις. Εγώ πάντως έχω στο δικό μου galaxy s3 την cm11 εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και πετάει!

ΜΑΝΗ

Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!

Mimis

Αντε να πάρουμε την 4.4.3, γιατί βαρέθηκα με την 4.4.2..
Ααα.. Και κάτι αλλο..
Μην κλαιγεστε για αναβαθμίσεις.
Ξέρατε οτι μονο η Google τις δίνει κατευθείαν, αρα Nexus.
Αλλά μου προτιμήσατε Amoled κτλ..
Τωρα? Χαχα!

Nexus ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!!

Κώστας

Εγώ το μόνο που θέλω είναι η έκδοση 4.4.3 να είναι διαθέσιμη για το nexus 4.Δεν το αλλάζω το nexus μου με τίποτα… (εξαιρείται το nexus 5).

machineman

κωστας εννοειται οτι θα παρεις αναβαθμισει οπως και εγω!

xarispew

Εγω παιδια εδω που τα λεμε κατοχος s4 καλύτερα που δεν μου εχει ερθει η 4.4.2 γιατι στους φιλους μου εχει βγαλει προβλήματα… ειμαι με 4.3 ακομα. το κινητο παει σφαίρα και μάλλον θα περιμενω την 4.4.3 για να την περασω εφοσον βγει καλη… Το κινητο μου θελω να δουλευει καλα οπως ολων σας και γιαυτο προτιμώ fix stable version μεχρι την επομενη fix stable.. τι να κανω την 4.4.2 αμα μου κανει την ζωη δυσκολη.. φυσικα αυτο δεν ισχυει σε ολα τα s4
Αλλα παιζουν τζαμι με 4.4.2 άλλα εχουν προβληματα! Ένας φιλος πιο πανω καλα τα ελεγε για τα update και το marketing περνεις πιο καλη αναβαθμιση και το κινητο βαρενει σου κολαει και μετα δεν τραβαει και θες να παρεις κατι αλλο.. ολα ειναι μελετημενα απο αυτους ξερουν τι κανουν για προώθηση και φυσικα δεν μιλαμε για ναυαρχίδες! Καλημερες σε ολους!

machineman

xarispew αυτο που λες δεν ισχυει σε καποια κινητα.εγω που ειχα nexus s σε πληροφορω με τo jelly bean που ειχε σταματησει πηγαινε μπαλα!

Νίκος

Κώστας κ. Δες που έβαλαν διορθωτικο Android είχε πρόβλημα και όχι ότι φταίει το Xperia Z1

theo

@xarispew το πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις στο android είναι ότι οι περισσότεροι δεν κάνουν factory reset πριν και μετα την αναβάθμιση (αν και το μετά ίσως δεν χρειάζεται αλλα είναι καλο να γ΄ίνεται). έτσι δημιουργούνται 100αδες διαφορετικά προβλήματα. σε κάποιους όλα είναι ok σε άλλουσ γαμιέται ο διας (συχωρέστε την έκφραση μου). ως κάτοχος nexus 4 με το που βγήκε το 4.4 οι πλήστοι είχαν διαφόρα τέτοια προβλήματα και η λύση που έδινε ο γόγλης ήταν factory reset. όλα αυτά βέβαια ισχύουν άν και εφόσον η αναβάθμιση είναι απροβλημάτιστη, γιατί καμιά φορά δέν γίνεται αυτο απο την πρώτη (βλεπε android 4.3 στο S4 που αποσήρανε την αναβάθμιση και ακυρώσανε την αναβάθμιση για το note 3 όσπου να την φτιάξουν).

diecast

Θελουμε 4.4.3 και στο moto g για να γινει το πιο τουμπανο value for money ever

Sott

Κάποτε οι “Αμάν τα καθάρματα” σατιρίζοντας την έκρηξη στο χρηματιστήριο..
είχαν ένα σκηνικό που ο Παππάς του Χωριού χτυπούσε την καμπάνα κάθε φορά που έπεφτε ο Dow Jones.
Τριέχτε Χωριανοί ο Dow Jonis έπεσε…!!!!

Έτσι κάνετε οι περισότεροι εδώ μέσα! 😀

Να και το λινκ για όσους δεν το έχουν δει.. https://www.youtube.com/watch?v=W2IdDHO6u7k

Takis

Περιμένω να έρθει διότι το nexus 7 2012 που έχω με τέτοιο lag στην 4.4.2 μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο…

Στάθης

ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ KIT KAT….. 😛

petros

Παρτε windows phone να σωθειτε μια κ καλή!!!!!!

ουτε bugs ούτε κολλήματα ούτε τίποτα!

diecast

@petros σοβαρα? Ειναι οντως τοσο καλα?δεν τα εχω ψαξει ποτε !

Φίλιππος

Μ’αρέσει που πολλοί κορόιδευαν την HTC για τις αναβαθμίσεις, η οποία είχε όντως κάποια θέματα παλιότερα, και τώρα έχουμε εμείς 4.4.2 στο One mini και δεν την έχουν πάρει ακόμη πολλοί στο S4. Μεγάλη Samsung! Χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.