Τα 15 πιο οικονομικά Android smartphones της αγοράς από 89 ευρώ έως και 199 ευρώ

Οικονομική κρίση, μειωμένος προϋπολογισμός και τσέπη που πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι για να αγγίξεις λεφτά. Ωραία τα 3D και τα διπύρηνα κινητά υπάρχουν όμως και άλλες αξιόλογες και οικονομικές λύσεις. Το Techblog συγέντρωσε και σας παρουσιάζει τα 15 πιο οικονομικά Android smartphones μέσα από τους καταλόγους των εταιρειών Cosmote, Vodafone και WIND.

Έχετε αγοράσει κάποιο από αυτά;
Πείτε τη γνώμη σας και στους υπόλοιπους επισκέπτες/ υποψήφιους αγοραστές.

Cosmote
ZTE Racer με 99,90 ευρώ
Alcatel 908 με 119,90 ευρώ
LG Optimus Me με 134,89 ευρώ
Samsung Galaxy 550 με 149 ευρώ

Vodafone
Vodafone Joy 845 με 89 ευρώ
Vodafone 858 Smart με 109 ευρώ
LG Optimus Me με 134,90 ευρώ
Samsung Galaxy Mini με 149 ευρώ
Sony Ericsson Xperia X8 με 189 ευρώ

WIND
ZTE Carl με 109 ευρώ (update)
ZTE Blade με 149 ευρώ
Huawei Ideos X3 με 149 ευρώ
Sony Ericsson Xperia X10 mini με 149 ευρώ
Motorola Flip Out με 149 ευρώ
Motorola XT5 με 179 ευρώ
Huawei Ideos X5 με 199 ευρώ

, Τα 15 πιο οικονομικά Android smartphones της αγοράς από 89 ευρώ έως και 199 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

ideos x5 κορυφη

Giannischania

Έχω το Zte blade, πολυ καλα χαρακτηριστικα οπως αναλυση οθονης, 512 mb RAM με ξεκλειδωμα, και android 2.3 ανεπισημα.
Στα μειονεκτηματα χάλια φωτογραφικη μηχανη , και μετρια ποιοτητα κατασκευης.

Iphonias

Κατοχος του vodafone (huaweii) joy
το κινητο για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο (ιδιετε για οταν πρωτοβγηκε). μπορεις ανετα να πεξεις εφαρμογες (angry birds μεν αλλα με κοληματα δε) αλλα δεν ειναι πολλες εφαρμογες διαθεσημες (οπως το google earth) μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και οντως θα σε εντιπωσιασει (παντα για τα λεφτα του). Εχει μια παρα πολυ καλη καμερα(3,2 MP) χωρις flash,αλλα λογο του μικρου του μεγεθους του, δεν μπορει να αναπαραγει την αναλυση φωτογραφιας αυτο δεν ειναι προβλημα διοτι αν ενδιαφερεσε να ανεβασεις τις φωτο στο fb ή να την μεταφερεις στον υπολογιστη σου τοτε η καμερα αυτη ειναι οτι πρεπει. Θα ηθελα η οθονη (2,8 ιντσων) να ηταν capasite αλλα και η resistinve που διαθετει αν και θελει λιγη πιεση θα το συνηθησεις. Επισης ειναι κατι που μπορει να ενδιαφερει αρκετους το καλοκαιρι που μας περασε εφεγε της τουμπες και την σκονη και δεν επαθε τιποτα! μονο γρατσουνιας! κατα τα αλλα κανονικα 1200 μπαταρια ααα και για να του δωσω εναν αερα ανανεωσεις του κατεβασα την εφαρμογη Metro UI που μετετρεψε το μενου και την κεντρικη οθονη στα αντιστοιχα του UI των Windows phones! αυτα

dimitrizz

μηπως ξεχασαμε κΑποιο windows phone? ή τα έδοσε ολα η vodafone?

Giwrgos

Πολύ ωραίο θέμα,μπράβο σας!
Με ενδιαφέρει άμεσα καθώς ψάχνω ένα φθηνό κινητό για τις πρώτες μου android εφαρμογές!
Επισης να αναφερθεί ότι τα περισσότερα απο αυτά τα κινητάκια τα βρίσκει κανείς και φθηνότερα σε συνοικιακά (και μη) μαγαζιά!

Αλέξανδρος

@ dimitrizz

Διάβασε τον τίτλο 🙂

Δημητρης

@Iphonias σωστος κ μιας κ ειχα παλια το νόκια 5230 την αντιστατικη οθονη την εχω συνηθισει ηδη!!!επισης αξιοσημειωτο πραγμα ειναι οτι το πανελ της οθονης ειναι πολυ πιο καλο απο αλλα κινητα με αντιστατικη οθονη το μειον του ειναι η συνταξη μηνυματων :@ τι ειναι αυτο το πραγμα βρε παιδι μου????δεν μπορουσαν να βαλουν να μπορεις να γραψεις σε οριζοντια οθονη??οφου οφου τεσπα το κινητακι ειναι μια χαρα το τρακπαντ ειναι πολυ ωραιο!κατοχοι huawei joy steilte tin gnwmi sas k eseis ps:

vagos

παιδια εγω πηρα το πρωτο μου ανδροϊδ κηνιτο alcatel ot 908 και νομιζω πως ειναι αρκετα καλο για εναν καινουργιο σε ανδροϊδ και για εναν που θελει κανουργιο κηνιτο για απλη χρηση και για να εχει συχρονος τις υπηρεσιες του internet!

Δημητρης

το σχολιο γραφτηκε με το 5230 σε λαντσκειπ ρυθμιση γραφης σε 3.5 λεπτα ;))

Δημητρης

@vagos σε εχει βολεψει το user interface της αλκατελ???γτ εγω το ειδα κ μ φαινεται ψιλομουφα επισης η αντιστατικη οθονη του δεν λεει και πολλα καθως το πανελ της εινσι χαμηλη ποιοτητα κατασκευης κ ειναι αρκετα δυσκολο στην αφη :S καλοριζικο παντως :))

Ceron

Το android σε αυτα τα λευτα ειναι μηδενικο δυστυχως

Giwrgos

@Ceron
γιατι το λες αυτο?

γιαννηςς

Έχει κυκλοφορησει to x3??

Αρης

δεν ξερω αν οι τιμες αυτες ειναι απο μεγαλες αλυσιδες καταστηματων αλλα μπορει και καποιος να βρει τα περισσοτερα σε μικροτερη τιμη

kostis

το android αρχιζει να εχει αξια απο blade και πανω. ολα τα αλλα ειναι καρικατουρες και παιδεμος – με μικρες οθονες και αθλιες αναλυσεις…

Σαν απελπισμένος πριν δέκα μήνες αγόρασα το zte blade μιας και μου είχαν κλέψει το SGI που ειχα ακριβοπληρώσει. και λέω θα δοκιμάσω κατι φτηνό εως να πάρω κάτι καλό… Ε αυτό ήταν …. χωρείς να είμαι υπέρ τον κινέζοκινητών έγινα ο μεγαλύτερος υπέρμαχος τους! Για το Blade λοιπόν μέσα σε 10 μήνες και έχοντας περάσει οτι ρομ εχει βγει… Έχω να πω πως τα 3 μειονεκτήματα που εχει είναι 1ο ο λίγο αδύναμος επεξεργαστής του(αλλα αν δεν το έχεις για παιχνιδομηχανη είναι κάλος αλλά χωρείς adobe flash),2ο η camera χωρείς flash και γενικά δεν κάνει, 3ο η μπαταρία που με σκληρή χρήση δεν βγάζει την μέρα.. αν δεν το πειράζεις φτάνει και τις 2-3 αλλα τι να το κάνεις… Κατά τα αλλα είναι πολύ μπροστά ακόμα και σήμερα με ανεπίσημο android 2.3.4 πάνω και δεν συμμαζεύεται…..ίσως αλλο ενα μειονέκτημα είναι πως το κινητό απο οταν το πείρα είναι ναι μεν τουλάχιστον 3φορες πιο γρήγορο αλλα για να τα κάνει αυτα ενας άσχετος πρέπει να ρίξει πολυ διάβασμα σε φόρουμ.!!! Ενα μεγάλο θετικό είναι οι τούμπες που εχει φάει.. με μονο ενα καλο screen protector το κινητό εχει φάει πάνω απο 20 τούμπες ξεγυρισμένες και εκεί σκυλί!!!! Τέλος εδω και… Συνέχεια »

vagos

@δημτρη να σου πω οτι τα μισα απο τι μου ειπες δεν τα καταλαβα.εμενα με εχει βολεψει μια χαρα η αφη του,δεν βρισκω δυσκολιες.παντως ετσι οπως το παρουσιαζε cosmote περιμενα να κανει περισσοτερα και αμα σκεφτεσε να το παρεις να δεις απο κοντα και πολυ προσεκτικα

Giwrgos_theo26

η καλήτερη λύση είναι το vodafone joy.Μου έπεσε δεκάδες φορές το καλοκαίρι και δεν έπαθε τίποτα ούτε καν κολλάει,το συνιστώ 1000%!

Dimitris F.

Απ ότι έχω καταλάβει δε στέκει το «ποιο είναι το καλύτερο» στα οικονομικά smartphones,αυτό που έχει το ένα δε το χει το άλλο,μένει να αποφασίσεις αν θες αυτό με τη μεγαλύτερη οθόνη ή αυτό με τη μεγαλύτερη μνήμη ή αυτό με τη καλύτερη κάμερα και πάει λέγοντας…

Evans.Man

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν έχετε βάλει το Motorola Fire XT530;
Εγώ που το έχω, δεν έχω κανένα παράπονο… Με κάμερα στα 5MP με auto-focus, auto-iris, auto-zoom και gps-tagging… Επεξεργαστής στα 800MHz, εμένα προσωπικά, δεν μου έχει κολλήσει, αν και του έχω φορτώσει 6 παιχνίδια και 46 εφαρμογές… Το μόνο κακό που έχω βρει, είναι ότι η εσωτερική μνήμη που έχει, είναι μικρή… και κάποιες εφαρμογές δεν μπαίνουν στην SD… Αλλά παίρνει MicroSD μέχρι 32GB… Οθόνη 3,5 ίντες, 320x480pixel… Wifi, Hotspot, Bleutooth, GPS και A-GPS, MicroUSB και πολλά άλλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.