Οικονομικά Android smartphones, Όλα τα μοντέλα με έως και 199 ευρώ

Από το περασμένο καλοκαίρι και ανα δύο μήνες εδώ στο Techblog συγκεντρώνουμε και παρουσιάζουμε τα οικονομικότερα Android smartphones γιατι οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε το δικαίωμα πρόσβασης στις λειτουργίες και τη χρηστικότητα ενός smartphone χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα μέσα από τα δίκτυα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Cosmote
ZTE Racer με 99,90 ευρώ
• Alcatel 908 με 99,90 ευρώ
Samsung Galaxy 550 με 139,90 ευρώ
Samsung Galaxy Y με 149,90 ευρώ
Samsung Galaxy Mini με 149,90 ευρώ
Huawei Sonic U8650 με 159,90 ευρώ
Sony Ericsson Xperia X8 με 169,90 ευρώ
LG Optimus Hub με 199,90 ευρώ

Vodafone
Vodafone Joy 845 με 89 ευρώ
Vodafone 858 Smart με 109 ευρώ
LG Optimus Me με 134,90 ευρώ
Motorola Fire με 149 ευρώ
• Samsung Galaxy Mini με 149,90 ευρώ
Samsung Galaxy Y με 149,90 ευρώ
Sony Ericsson Xperia X8 με 169,90 ευρώ

WIND
ZTE Carl με 99 ευρώ
Huawei IDEOS U8150 με 119 ευρώ
Huawei Ideos X1 με 119 ευρώ
Sony Ericsson Xperia X10 mini με 129 ευρώ
• Samsung Galaxy Mini με 149 ευρώ
ZTE Blade με 149 ευρώ
Huawei Ideos X3 με 149 ευρώ
LG Optimus Me με 134,90 ευρώ
Samsung Galaxy Y με 149 ευρώ
Sony Ericsson Xperia X8 με 159 ευρώ
LG Optimus One με 169 ευρώ
Motorola XT5 με 179 ευρώ
Huawei Ideos X5 Pro με 199 ευρώ

, Οικονομικά Android smartphones, Όλα τα μοντέλα με έως και 199 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Νομίζω ότι, ακριβώς επειδή ότι πληρώνεις παίρνεις, το Χ5 είναι στην κορυφή τόσο από πλευράς τιμής όσο και από πλευράς επιδόσεων…το αισθητικό το αφήνω στην άκρη…

Dimtiriskor

Πιστευω αν καποιος απο τα 199 μπορει να διαθεσει ενα 20αρικο ακομα να αγορασει το xperia mini…Πολυ πιο μπροστα απο αυτα .. 🙂

Αλέξανδρος

Πιο μπροστά από το x5 pro δεν είναι… Και στην μικρή οθόνη του mini ούτε να σερφάρεις άνετα μπορείς..

Dimitris D.

Κατατοπιστικότατος κύριε Βλαχάκη!
Ευχαριστούμε για την λίστα, σίγουρα σε κάποιους που κάνουν έρευνα αγοράς θα λύσει τα χέρια!
Εύγε!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Το huawei x5 δεν εχει ραδιοφωνο (βασικα δεν εχει application για ραδιοφωνο -γιατι δέκτη εχει – αλλα ουτε προκειτε να φτιαχτει κ ποτε) οποτε για μενα , απο αυτον τον λογο και μονο , μενει πολυ πισω.. Απο κει και περα εαν και βλεπω οτι μιλαμε μονο για τις εταιριες κινητης εγω θα κοιταγα και τιμες απο skroutz και θα επελεγα στα 174€ το xperia mini η στα 198€ το live with walkman που εχει και μπροστα καμερα..

GiannisKeratsini

Από την στιγμή που το Huawei Ideos X5 Pro έχει και ραδιόφωνο το θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη λύση για συσκευή μέχρι 200 ευρώ.

Giorgos Kaggelaris

Να προσθέσουμε στη λίστα και τo HTC Explorer που το δίνει το Πλαίσιο 199€

fred

πιστευω το Huawei Ideos X5 Pro ειναι μια ολοκληρωμενη προταση με καλη τιμη

Tasos

Λείπει το Alcatel 990 android 2.2, 3,5″screen , στα 139€

Αντώνης

Πιστεύω δεν είναι καλή ιδέα να πάρει κάποιος φθηνό android.

Ειδικά αν είναι gadget-άκιας, θα αναρωτιέται μετά που είναι η αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση android. Τα περισσότερα απ αυτά είναι κολλημένα στη 2.1 ή στη 2.3

Η καλύτερη λύση για μένα είναι να περιμένει να πέσουν σε τιμή τα android 4.0 και να πάρει ένα απ’ αυτά που είναι στο google alliance, για να είναι σίγουρος οτι θα αναβαθμίζονται τουλάχιστον για 18 μήνες.

tilem

Βασικά όσα έχουν android 2.2 και πάνω ειναι μια χαρα. Οκ δεν θα εχει και την τελευταια ενημερωση αλλα την δουλεια του την κανει. Εντάξει αν θέλεις τα πάντα όλα πάρε ενα galaxy s2 αν το σηκωνει η τσεπη σου. Εγω έχω μείνει στην 2,1(vodafone joy) αλλά το κινητό την κάνει την δουλειά και σηκωνει πολλες εφαρμογες (αν και περιοριζεται απο την ελλειψη gpu και το 2.1). Το πιο ολοκληρωμενο-οικονομικο θα έλεγα είναι το vodafone 858 smart που έχει κ capacitive οθονη(οχι ομως multitouch) ανδροιδ 2.2 και gpu στην τιμη των 109€. Αν κάποιος μπορεί να διαθέσει περισσότερα τότε το Χ5 προ είναι η καλύτερη επιλογή.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Επισης να προσθεσουμε στην λιστα και το SAMSUNG GALAXY Y PRO με τιμη 169 ευρω σε πλαισιο/multirama/public το οποιο ερχεται με εκδοση 2.3 και εχει qwerty πληκτολογιο. τιμιο απο αποψη υλικων κατασκευης, χαρακτηριστικων και ανηκει στην οικογενεια Galaxy.

Γιώργος Θ.

ξέχασες το νοκια 500,199ευρώ απο γερμανό,το οποίο θεωρώ ότι είναι απο τα καλύτερα της κατηγορίας του!

Nikkos K

Ο μέσος χρήστης δυστηχώς θα ψωνίσει με κριτίρια την εξωτερική εμφάνιση, την “ανάγκη” να πάρει smartphone επειδή το επιβάλλει η εποχή και φυσικά την τιμή.
Σε ένα χρόνο όμως που θα κάνει παράπονα για τη συσκευή του που δεν θα μπορεί να κάνει ότι βλέπει στο ακριβότερο smartphone του φίλου του, θα πρέπει να ξαναδώσει άλλα €100-150 για να πάρει κάτι πιο σύγχρονο.
Συμπέρασμα: καλή η οικονομία και τα φθηνά smartphones για όλους, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

kostas

Πιστεύω ότι το Huawei Ideos X5 Pro είναι μακράν το καλύτερο κινητό.

runner

Κωστα και το sony xperia mini ερχεται πλεον κατω απο 200€. Μπορει να μην ειναι σε αυτη την τιμη απο τις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας, ωστοσο το βρισκεις σε τοσα αλλα καταστηματα στην αγορα.

keysmith

Υπάρχει και το ΝΕΟ, Alcatel OT-990 από το Πλαισιο στα 139€ με 3.5” και 5mp κάμερα με φλας, μπροστά κάμερα, fm και αλλα.. αξιζει ενα review.

Καλύτερη πρόταση ειναι το Huawei Ideos X5 pro, αλλα και το Huawei Ideos X3 με 149 ευρώ αν ηταν 10-20 ευρώ φτηνότερο θα ήταν καλύτερα τοποθετημένο και άκρως ανταγωνιστικό. Τρελαίνομαι που λέει ο λογος όταν ξέρω οτι στην Γερμανία βγαίνει με 100€ (προσφορές lidl) αλλά και στην Πορτογαλία. Επίσης 7-ψυχο ειναι ακόμα το blade που μετά από ένα χρόνο καλά κρατεί..

Αντε να αγοράσω ένα.. Βασικά περιμένω και κανενα με 2 sim (κυκλοφορεί στην αμρική ενα LG optimus pro αλλα όχι εδω που το φερνουν μονο με μια sim δυνατότητα)

keysmith

σωστά.. μήπως ομως να το βάλουμε και αυτό στη λίστα? Το εχουν και αλλοι (εκτός του πλαισίου) είδα στο skroutz (getitnow, multirama κτλ) και μαλιστα πιο φτηνά (από 127Ε).. Εμενα μου άρεσε πάντως γιατί εχουμε και ΔΝΤ και δεν ειναι να δίνουμε πολλά.

sokel

στο επομενο βαλτε και τις ιντζες στις οθονες αλωστε αυτο ειναι το μονο χαρακτηριστικο που μετραει

Αντωνης

Το x5 ειναι σαν την μυγα μεσα στο γαλα σε αυτη τη λιστα.Ειναι συγκρισιμο με high end τηλεφωνα.Το μονο κινητο που του τη βγαινει ειναι το Galaxy s αλλα με 50ευρω παραπανω.

gramdim

ποια η αποψη σας για το galaxy ace?

Αντωνης

Η γνωμη μου ειναι πως αν το ace ειχε αναλυση οθονης 480*800 θα τρωγοτανε.Αλλα με τα τωρινα δεδομενα ντρεπεσαι να το βαλεις διπλα στο ideos x5 που ειναι και φτηνοτερο!

Giwrgos

Μόλις σήμερα αγόρασα το HUAWEI Sonic και μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ!
Καμία σχέση βέβαια με το iphone 3gs που ήταν η προηγούμενη συσκευή αλλά για τα 104.99 ευρώ που έδωσα (παραεισαγωγή απο Κίνα) μια χαρά πιστεύω!

gramdim

για 90ευρω που θα το παρω πιστευω αξιζει..(απο βονταφονε που δουλευει φιλος..στοκαρανε πολλα και δεν φευγουνε και τα δινουν μεσα στην εταιρια με 90ευρω) αυτα..για να καλυψω την περιργεια σας.ελπιζω να βγαζεις καμια καλη φωτο τουλαχιστομ

βαγγελησ χ.

θα παρω αυριο κινητο εως 150 – 160 ευρω.. πιο να παρω??

Θανασης

Καλημερα! εβαλε η vodafone το Sony Ericsson Neo V 199 ευρω
Μπραβο Κωστα για την καλη δουλεια!

Μπέτυ

Καλησπέρα, η τιμή για το Sony ericsson neo v, είναι 199 χωρίς συμβόλαιο, το αγόρασα σήμερα…

ΗΛΙΑΣ Χ.

εγω ειμαι αναμεσα στο Sony Ericsson Xperia Play και στο neo V. Εχουνε την ιδια τιμη πανω κατω. Μπορει να με βοηθησει καπιος?????

Marinos

εγω εχω το πλαυ εδω και δυο μήνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος.ουτε ενα λαγκ!!!!!το μονο πρόβλημα ειναι η μπαταρία

ΗΛΙΑΣ Χ.

Marinos, μια ερωτηση. Τα παιχνιδια απο το “market” του play τα πληρωνεις ολα η εχει και μερικα free???

Marinos

ΗΛΙΑΣ Χ. υπάρχουν ελάχιστα δωρεαν και μερικα demo αλλα και πολλα ωραια παιχνιδια σε χαμηλές τιμές

Μπέτυ

Οι εντυπώσεις μου από το Neo v είναι πολύ καλές, προς το παρόν, τουλάχιστον.. Οθόνη 3,7”. επεξεργαστής 1ghz, έρχεται με κάρτα 2GB,ενσωματωμένη μνήμη 320Mb και φυσικά android 2.3.4. Το “σασί”, είναι πλαστικό , εμένα πάντως δεν με απασχολεί αυτό. Ας είναι κι από φελιζόλ, αν η απόδοση του τηλεφώνου είναι καλή. Και είναι: άνετο gaming χωρίς κολλήματα, η οθόνη έχει πολύ καλή απόκριση, γρήγορο browsing (για τηλέφωνο μιλάμε, όχι για pc)…To θεωρώ διαμαντάκι στα 199 ευρώ. Είναι ένα καλό τηλέφωνο για το μέσο χρήστη, όπως είμαι κι εγώ. Νομίζω ότι η vodafone το έβγαλε στα 199 ευρώ, για να “χτυπήσει” το huawei x5 που έχει παρόμοιες δυνατότητες.

ΗΛΙΑΣ Χ.

Μπέτυ, κολλαει καθολου στα παιχνιδια, λαγκαρει η κατι τετιο???

Mπέτυ

Προς το παρόν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όμως δεν μπορώ να ξέρω ακόμα, μία μέρα το έχω…

ΗΛΙΑΣ Χ.

σχετικα με το xperia play ειδα οτι δεν εχει flash ειναι αληθεια αυτο???

giorgio12

Γίνεται να κάνεις ένα review για το HTC Explorer μιας και είναι της ίδιας κατηγορίας;

ΗΛΙΑΣ Χ.

αλλο ενα που θα μπορουσε να πρoστεθει ειναι το HTC Wildfire S το οποιο εχει πεσει στα 180 ευρω απο τα 300 που εκανε οταν πρωτοβγηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.