Τα 15 πιο οικονομικά Android smartphones της αγοράς

Μαζί είδαμε τα 5 καλύτερα Android smartphones. Τις περισσότερες φορές το καλύτερο είναι και το πιο ακριβό, οπότε αν τα 500-600 ευρώ σας φάνηκαν υπερβολικά, το Techblog συγέντρωσε και σας παρουσιάζει τα 15 πιο οικονομικά Android smartphones μέσα από τους καταλόγους των εταιρειών Cosmote, Vodafone και WIND.

Έχετε αγοράσει κάποιο από αυτά;
Πείτε τη γνώμη σας και στους υπόλοιπους επισκέπτες/ υποψήφιους αγοραστές.

Cosmote
ZTE Racer: 116,80 ευρώ
Alcatel OT-890 129,90 ευρώ
Sony Ericsson X10 mini 149 ευρώ
Samsung Galaxy 550: 149 ευρώ

Vodafone
Vodafone Joy 845: 109,90 ευρώ
Vodafone 858 Smart: 129 ευρώ
Samsung Galaxy 3: 159 ευρώ

WIND
Huawei Ideos U8150: 109 ευρώ
LG Optimus Me: 149 ευρώ
ZTE Blade: 159 ευρώ
Huawei Ideos X5: 199 ευρώ
LG Optimus One: 199 ευρώ
Sony Ericsson X8: 179 ευρώ
Motorola XT5: 179 ευρώ
Samsung Galaxy Mini: 179 ευρώ

, Τα 15 πιο οικονομικά Android smartphones της αγοράς

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

92 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Εγω πηρα το joy 109euro και το galaxy 3 159euro και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και απο τα δυο ιδικα το joy για τα λευτα του ειναι τελειο

leon

ZTE Blade!!!! Πολύ καλή σχέση απόδοσης-τιμής και αν το “πειράξεις” γίνεται το Νο1 best value for money smartphone της αγοράς!!!!!

stavros

ειχα το χ10 μινι λιγο προβλιματικο αν και οικονομικο δεν με βολεψε..

panos

Το Ideos x5. Αρκετά καλή ποιότητα και εξαιρετικές επιδόσεις. Ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις έως τα 200 ευρώ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Πολύ ανώτερο από το Blade και χωρίς προβλήματα.

sdaoulas

LG Optimus One
το πηρα πριν 2 βδομαδες απο Saturn σε προσφορα 149€. Νομιζω με αυτα τα χρηματα ειναι οτι καλυτερο.

Mitsos_The_Great

To X5 ΔΕΝ έχει ράδιο και δεν έχει μεγάλη υποστίριξη από developers, μεγάλο μειονέκτημα για μένα. Το Blade όμως τα έχει αυτά τα χαρίσματα. Δείτε εδώ Customs Roms που υπάρχουν για το ZTE Blade https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309701 😉

Vasilis_G

@Panos +1 Έχω και τα δύο και απέκτησα την ίδια γνώμη, το Χ5 συγκρίνεται εύκολα σε επιδόσεις με συσκευές μεγαλύτερης οικονομικά κατηγορίας στα ίσια, το Blade αν και άριστο ειδικά αν παίξει λίγο moding υστερεί λίγο σε ποιότητα κατασκευής…

Dimitris

καλησπερα παιδια κ απο εμενα!τα συχγαρητηρια μ κ απο εμενα στον Κωστα για την καλη δουλεια!!
εχω μια αναβαθμιση ρε παιδια γυρω στα 160 ευρω στην wind κ δεν ξερω τι να την κανω!ειμαι κατοχος samsung wave 8500 κ απλα λεω να παρω αλλη μια συσκευη να γνωρισω το android!
αναμεσα σε ideosX5,ZTE blade k lgoptimus one ποιο μ προτεινετε???ευχαριστω!!

Vasilis_G

X5 πρώτη επιλογή, Blade δεύτερη, το optimus μένει λίγο πίσω σχέση με τα άλλα δύο…

leon

@Dimitris
με 160 ευρόπουλα μία είναι η επιλογή. ΖΤΕ BLADE

nikos

πρωτη επιλογη lg optimus one p500 και για οσους διαφωνουν ενα εχω να πω.
Απο σημερα ειμαστε στην εκδοση 2.3.3 που οι αλλοι δεν θα δουν η θα δουν μετα απο μηνες.Στα θετικα του επισης ειναι οτι εχει και ραδιοφωνο αλλα και καλο δεικτη SAR και καλη ποιοτητα κατασκευης και καλυτερη υποστηριξη απο τα αλλα.Ναι το X5 εχει καλυτερες επιδοσεις αλλα νομιζω οτι ανηκει και σε διαφορετικη κατηγορια.Το ενα ειναι μικρο και ωραιο κινητο ενω το αλλο ειναι και λιγο μεγαλο σε διαστασεις (αυτο εχει να κανει και με το τι ζηταει ο καθενας)

Dimos

εχω το X10mini και ειναι πολυ γρηγορο μικρο και ομορφο ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα εκτος απο τη μπαταρια.. αλλα ειναι super

socrates

x5 all the way…
Καλό το blade αλλά με τέτοιο SAR ψήνεις και λουκάνικα ενω μιλάς.Οπότε τι να την κάνω την υποστήριξη?Δεν με πειράζει να περιμένω λίγο παραπάνω για custom 2.3 rom.
Και φυσικά το x5 εχει μεγάλη χορταστική οθόνη (περι ορέξεως…) και καλύτερη ποιότητα.

Πάντως νομίζω καλύτερα χ5 ή αλλιώς κατι απο τα φτηνά….τα ενδιάμεσα(χ8, galaxy 3 κλπ) προσφέρουν λιγοτερα απο ideos σε παραπλήσια τιμή ή προσφέρουν τα ίδια σε σχέση με τα budget με παραπάνω κόστος.

Dimos

Το χ10 μίνι έχω και αν εξαιρέσεις την οθόνη του( την οποία έχω συνηθίσει πια), το κινητό είναι πολύ καλό και πολύ γρήγορο επίσης. Κρίμα που δεν θα πάρει την αναβάθμιση σε 2.2 froyo…Πάντως, το επόμενο μου κινητό θα είναι iPhone..4 ή 5 θα δείξει!…

Nikos K.

Εχει κανει καλη δουλεια η Wind, εχει τα πιο καλα deals!

kostis

Ideos x5 οτι καλυτερο στην τιμη του. Υποστηριξη υπαρχει (xda) αν και οχι τοσο μεγαλη οσο του blade. Επισης με custom rom παει στο 1.5ghz (χωρις προβληματα) και ειναι σφαιρατο!!! Ολα τα αλλα τηλεφωνα ειναι για χρηστες με μικρες απαιτησεις.

Tsints

Παιδιά σε αυτή την κατηγορία πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι το Ideos X5 και το LG Optimus One P500. Εγώ είχα πάρει το LG πριν 3 μήνες με 189e, τώρα το βρίσκεις με 149e. Του έχω περάσει custom rom 2.3.3 και kernel, και είναι απίστευτα γρήγορο σε σχέση με πριν, πραγματικά πετάει. Για τα λεφτά που έδωσα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και το καλύτερο απ’όλα είναι ότι σήμερα βγήκε επίσημη αναβάθμιση από την LG σε 2.3.3.

kostis

Ακομη και εν σχεση με το blade εχει μικροτερη οθονη και εξαιρετικα χαμηλοτερη αναλυση….

GeorgeTal

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αλλαγη εταιριας κινητης τηλεφωνιας για την αγορα του huawei ideos x5.Tο βρισκω φοβερο value for money και ειδικα για εμενα που δεν εχω καμια εικονα με android κινητα παρα μονο οτι εχω μαθει μεσα απο τα hands-on του techblog..:-)

KoulisHHH

Εγώ πήρα πρίν 4 μ’ηνες το Optimus One στα 189 απο Saturn!Value for money όσο δε πάει.Δεν επέλεξα ZTE Blade λόγω του 2.1-τότε-

Τασος

Το x10 mini pro στη vodafone κανει 150€ γιατι δεν το προσθεσες/

xirosimanz

LG Optimus One με το νέο update Gingerbread 2.3.3 από την μαμά LG!! Με κλειστά ματιά!!

aelanax

Το blade 119 δεν έχει? Τόσο το είχε πάρει ένας φίλος μου πριν ένα μήνα.

marios32

Πλέον τόσο έχει.

Αποστόλης

Παίδες, εγώ από τα Χριστούγεννα χρησιμοποιώ το optimus one και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ τίμιο για τα λεφτά του.

grigoris k.

vodafone joy 845, απλά τέλειο για τα λεφτά του

JohnLi

Πολυ ωραιο τηλεφωνο το καινουργιο της Alcatel One Touch 890 αν δεν κανω λαθος……
Πολυ καλη τιμη για SmartPhone στα 109Ευρο αλλα ξεχνας της foto…Και επισης Eclair 2.1 αλλα ολα στην ζωη ειναι “δουνε και λαβειν” οποτε στα 109 πολυ καλη επιλογη….

sakis

για σας Kosta πιο μου προτινεις απο τα vodafone 885 smart ideos u8150 ?

Βαγγελης

Παιδια καλα τα android αλλα και το lg optimus 7 εχει 1ghz επεξεργαστη φωτεινη οθονη 3.8“ με 480×800 αναλυση,5mp camera και κοστιζει απο 185 euro στο skroutz.Την αξια του windows phone 7 os την ειδα απο ενα θεμα launcher windows phone 7 os copy στο lg 2x μου.Αρα οποιος ψαχνει για φθηνο smartphone ΣΗΓΟΥΡΑ πρεπει να το δει!

xionomiaou

LG GT540
το πήρα 110ευρω..τωρα το βρισκω με 104..

κατα την αποψη μου κορυφαιο για τα λεφτα του
στα αρνητικα η οθόνη και η μπαταρια βεβαια
τρεχω και 2.3.4 Android (Cyanogen Mod)

το νεο μου κινητο μάλλο το Optimus 7 για να δω τι παιζει με τα Windows Mobile

γενικά οτι LG εχω πάρει είναι φτηνο και αξίζει

Thanasis

το galaxy 5 που εχω ειναι οτι καλυτερο αν καποιον δεν τον ενδιαφερει και πολυ η καμερα:
+ποιοτητα κατασκευης
+ΜΠΑΤΑΡΙΑ (με βγαζει 3 μερες γεματες)
+διαστασεις
-οθονη (καπως μικρη,εμενα παντως με βολεψε)
-χωρις multitouch

observer

αν το iphone κοστιζει για να φτιαχτει περιπου 40 με 50 € , φαντάσου τι κόστος έχουν αυτά!
και πάλι ακριβα τα πουλάνε!

Andrikos

Εχω το Ideos Χ5 εδω και 3 βδομαδες και ειμαι υπερευχαριστημενος! Αν και εχω φιλους με Xperia X8 και Optimus One μολις συνηθησα την οθονη του δικου μου κινητου τα αλλα 2 δεν βλεποντουσαν! Πολυ καλη καμερα, τελεια οθονη, γρηγορο ιντερνετ, αριστη ποιοτητα κατασκευης! Ολα αυτα στα 199 ευρω! Κατα τη γνωμη μου ειναι μια κλαση ανωτερη απο τα αλλα 14 κινητα με Android. Τελος το μονο που εχω να πω ειναι υπομονη για την αναβαθμηση σε GingerBread 2.3.3!! Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα!

Kostis

@Andrikos φυσικα και ειναι μια κλαση ανωτερο! arm7v με υποστηριξη flash – adreno 205 gpu και φυσικα οθοναρα. Ολα τα αλλα απλα τρωνε χωμα….

ghad21

to lg optimus one ειναι κλασεις ανωτερο απο το χ5,η οθονη του εχει τα καλυτερα χρωματα που υπαρχουν σε lcd και η αναλυση δειχνει πολυ μεγαλυτερη απο τι ειναι σε αντιθεση με την ξεθωριασμενη του ιντεος, ειναι ταχυτατο πιο οικονομικο πολυ πιο ομορφο και το κυριοτερο με 2.3.3 που το αλλο θα την παρει μετα θανατων!

Βαγγέλης

κάνεις λάθος φιλέ μου για τη hawey,ασχολητε με τις αναβαθμίσεις,να φανταστείς ειναι η μόνη που ξέρει το όνομα της επομένης εκδοση του android την 4 και ανακηνοσε ότι θα τη βάλει σε κινητό της όταν οι άλλοι κάνουν ότι κάνουν με τις υπάρχουσες εκδόσεις για να πουλάνε κάθε μήνα νέα ”ντιζαινατα” κινητά

kostis

@ghad21 θα μας τρελανεις καλοκαιριατικα??? Σε τι τι ειναι καλυτερο το lg? Στο cpu??? Στην αναλυση οθονης??? Στις ιντσες??? Στο τσιπ γραφικων??? Οτι να να ναι λες….και εκτιθεσαι…

Giwrgos_theo26

vodafone joy,παιδιά για την τιμή του δεν παίζεται!

Vasilis_G

@ghad21 Ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αυτά που λές δεν υπάρχουν πουθενά και ο σχεδιαστής του P500 να ήσουν θα είχες εκτεθεί ανεπανόρθωτα… απλά δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα δύο κινητά όχι για κανέναν άλλο λόγο απλά και μόνο τα χαρακτηριστικά του Ideos μοιάζουν μεγαλύτερης κατηγορίας όταν τα βάλεις απέναντι με του lg…
Θα στο πώ με ένα παράδειγμα που εύχομαι να είσαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία να καταλάβεις…
Το να συγκρίνεις το P500 με το Χ5 είναι σαν να συγκρίνεις το Sega Master System με το Sega Mega Drive….

Νικος

Λοιπον κατα την γνωμη μου και επειδη εχω το lg optimus one και φιλος εχει το X5 εχω να πω το εξης:Οποιος θελει κινητο μεγαλο με μια οθονη απο 3,5 και πανω παει σε X5.Οποιος θελει κινητο μικρο απο 3,2 και κατω παει σε lg.Ειναι μακραν τα 2 best value κινητα.Τώρα οι αναλυσεις περι χαρακτηριστικων οτι παρε το χ5 επειδη εχει καλυτερο επεξεργαστη δεν ευσταθουν γιατι με την λογικη αυτη τα 2 best value κινητα ειναι το htc trophy και το lg optimus 7 με windows phone 7

lorentzos

το πρωτο μου adroid ειταν το Χ10 μινι, πολυ βολικο το βαζεις παντου δεν σπαει αλλαζεις καπακια και για να μαθεις ειναι καλο, εγω το κρατησα σχεδόν μηνα αφου καθε μερα κόλλαγε καθώς το πείραζα βγαλε βαλε εφαρμογες του πεταγα τα ματια. παντος καλο σχολείο για καποιον που δεν ξερει…

kostis

Χαχαχα…Οκ φιλε δεν το συνεχιζω τελικα οντως εισαι ασχετος….

kostis

Συγνωμη Κωστα σαφως και ο καθενας εχει την αποψη του αλλα δεν γινεται να λεει οτι του κατεβει στο μυαλο. Αυτα που υποστηριζει απλα δεν υπαρχουν.

DJ Radical

είμαι ένας περιφανος κάτοχος Ideos x5
κ αν και το πρώτο μου smartphone είμαι τρομερά ευχαριστιμενος.
αν σου περισσευουν
200 ευρουλακια είναι η καλύτερή άγορα που μπορεις να κανεις

sebastian

παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το HTC Wildfire(199 ευρω) κ το Samsung Galaxy mini(189 ευρω) απο vodafone με επιδοτηση…ειμαι αναμεσα στα δυο αλλα δεν ειμαι πολυ σχετικος με ολα αυτα κ με ενδιαφερει πολυ η καμερα,πιο πολυ παω προς το HTC τι λετε??? κ κατι ακομα ειναι καλυτερα με anroid απ’οτι με windows ???ευχαριστω εκ των προτερων…

sebastian

στα δυο που αναφερω πιο πανω θελω να προσθεσω κ τοLG Optimus 7.περιμενω απαντηση με αγωνια ….

ghad21

kostis δεν πρεπει να εισαι παραπανω απο 12 χρονων οποτε οταν μεγαλωσεις και μαθεις απο κινητα ελα να με βρεις να σου μαθω μερικα πραγματα οπως και πως να μιλας.

kostis

Λυπαμαι που εισαι τοσο κακεντρεχης… ειμαι 37 ετων φιλε μου και δουλευοντας 4 χρονια στην wind εχω κανει αμετρητα unbixing αλλα και τεστ. Δεν σου φτανει ολη η υπολοιπη ζωη σου να δεις και να βιωσεις αυτα που εκανα. Παψε λοιπον να το παιζεις ξυπνιος γιατι δεν σε παιρνει…

ghad21

Eγω ειμαι 40 χρονων και τεχνικος στην επισκευη κινητων στο πλαισιο οποτε φαντασου τι κινητα εχουν περασει απο τα χερια μου και ειμαι και κατοχος sgs ii nokia n8 lg optimus 2x kai p500 γιαυτο σταματα να λες παπατζες.Δε σου φταιμε εμεις επειδη εισαι στην wind να θες να μας διαφημισεις σωνει και καλα αυτα που πουλαει η wind.Αλλου αυτα και οχι στο σιτε που μας αρεσει γκε γκε?

sebastian

ρε παιδια εμενα μπορει να μου απαντησει καποιος αυτο που ρωταω πιο πανω??αν θελετε φυσικα

sxat

Λοιπον να μαι και γω…διαβαζω εδω και ωρα τα διαφορα posts και μερικοι εδω μεσα με εχουν φτιαξει για κοντρα ανελεητοι… κατ’αρχας εγω δουλευω στο buy and shell εδω και 8 χρονια και αν kosti εχεις δει μια αμετρητα unboxing και τα τεστ που εχεις κανει, σκεψου ποσα μοντελα δεν τα φερνεται καν στη wind λογο αποκλειστηκοτητας αλλων εταιριων.Καταρχας εγω τσεκαρω τα κινητα οταν τα φερνουν για να δω κατα ποσο ειναι σε καλη κατασταση οποτε ολοι μαζι τις wind και της vodafone δεν εχετε δει ουτε τα μισα απο αυτα που ερχονται σε μας…για το δια ταυτα λοιπον μην βαζετε κορεατικους βασιλιαδες οπως LG και SAMSUNG με ολα τα υπολοιπα χρεπια της αγορας η τεχνολογια των κορεατικων κινητων απλα δεν υπαρχει σε αλλους και ειδικα στις οθονες ολες εταιριες απο αυτους τους δυο αγοραζουν βλεπε i-phone..LG retina Nokia n8 n9 και αλλα…με samsung amoled) ειναι μπροστα σε συνολικη τεχνολογια μακραν μπροστα και οτι και αν υποστιριζεται απλα δεν υπαρχει ξεκολατε λοιπον και μην διαφημιζεται τα κινητα που πουλατε αφηστε το κοσμο να διαλεξει με τα ματια του ……

JohnLi

δεν καταλαβα γιατι εχει δημιοθργηθει αφτη η κοντρα αποτι καταλαβαινω δεν ειναι για τα κινητα αλλα αναμεσα στην WIND KAI πλαισιο……. τεσπα εδς κανουμε κριτικη και συζητησεις για κινητα και οχι για εταιριες και συνδεσεις……..Το οτι αναφερουμε προσφορες απο συγκεκριμενα καταστηματα ειναι καλο για να ενημερωνετε ο κοσμος για την αγορα αλλα ως εκει……

kostis

Για να τελειωνει αυτη η ιστορια….οταν δεν μπορεις να ξεχωρισεις 2 συσκευες που η πρωτη ειναι low ( lg optimus p 500) απο μια αλλη που κανονικα εχει επεξεργαστη στο 1 ghz( ο οποιος ειναι μια γενια μπροστα) και εχει υποστει υποχρονισμο στα 800, οταν υπαρχει δυνατοτερο gpu και τελος λογω αυτων βλεπεις και διαφορα στην τιμη….για να μην μακρυγορησω παραπανω απλα δεν ξεχωριζεις το ασπρο απο το μαυρο…τελος απο μενα….

ddt

Motorola Flipout. Μικροσκοπικό, σπάνιο, έυχρηστο χωρίς προβλήματα πέρα των μικρών αντοχών της μπατταρίας. Το χρησιμοποιώ 2 μήνες και το προτείνω σε όσους δεν έχουνε πρόβλημα με το μικρότερο resolution. Εχει qwerty keyboard και swivel screen.

sxat

οπως και ναχει και οτι κι αν λετε πρωτες με διαφορα παγκοσιως ειναι η lg και samsung
ολοι οι αλλοι ακολουθουν αρκετα πιο κατω καταιδρωμενοι κοιτοντας σαν μαλ…. την τεχνολογια τους και ολοι προσπαθουν να συνεργαστουν μαζι τους μπας και κλεψουν κανα ψωροκοματο…αντε γεια.

α ναι και για να μη ξεχνιωμασται 12000000 εχει πουλησει το lg optimus one .Ολοι αυτοι κατι παραπανω ξερουν απο ολους τους υπολοιπους στενομυαλους που νομιζουν οτι εχουν γνωσεις πανω στη τεχνολογια αιχμης που εχει και μονο η κορεα σε ολους ανεξαρτητος τους τομεις.

kostis

Επειδη εχετε μπερδευτει λιγο….δεν συγκρινω την LG και την Samsung με κινεζικες εταιρειες σε θεματα ποιοτητας κατασκευης – καινοτομιας – τεχνολογιας. Αναφερθηκα και μονο μεταξυ των 2 συσκευων ideos x5 και optimus p500, οπου ξεκαθαρα το ideos ανηκει σε αλλη κατηγορια.

lucpao

εχω εδς και 3 μηνες το >lg optimus one p500 κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενοσ κ εδω και 3-4 μερες το εχω αναβαζθμισει σε 2.3 κ πεταει!!!

Βαγγελης

sebastian αν δε θες και ξερεις να πειραζεις το κινητο σου και θες η ταχυτητα χρησης facebook,twitter,μηνυματα,apps κτλ παρε το otimus 7 που ειναι και πιο δυνατο εσωτερικα smooth σαν iphone…

nikos f.

Νομιζω οτι η wind εχει επιλογες για ολα τα γουστα και τα πορτοφολια σε αρκετα κΚΑι μεγαλυτερη γκαμα

sofoklas

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ του X5 και του P500, και μόνο που το lg έχει arm v6 επεξεργαστή είναι πολύ υποδεέστερο σε επιδόσεις. Το Χ5 μπορεί να φτάσει και το 1.5 GHz χωρίς πρόβλημα και να ανταγωνιστεί σε επιδόσεις ακόμη και το galaxy s.

kostis

@sofoklas εγω που τα ειπα εγινα κακος και παιδακι 12 χρονων…

vaggelis

παιδιαα εγω τα ”μαζευω” τα value for money λοιπον οσοι ζητουν επιδοσεις καλη ποιοτηταα κατασκευης…πρωτεινω lg optimus 7 το λειτουργεικο ειναι πολυ ωραιαο(windows phone 7 ) και πολυ ευχρηστο και και καθολου δυσκολο για να το μαθεις τωρα με το mango πιστευω πως θα αλλαξουν πολλα ειδικα τωραα που η νοκια θα μπει δυναμικα στο παιχνιδι..θα αλλαξουνε πολλα…τωραα απο πλευρα android τ huawei x5 εχει μια..αξιοπρεπης αναλυση μια μεγαλη οθονη και μια καλη ποιοτητα κατασκευης αξιζει τα λευτα του βεβαια υπαρχουν καποια ”bugs” αλλα ευελπιστω πως με τν αναβαθμιση θα αλλαξουν καποια πραγματα..το lg optimus one ειναι καταπληκτικο με την 2.3.3 πεταει..χθες σημερα τν περασα..δεν εχω δει καποιο ελλατωμμα ακομαα..αλλα το κινητο ”φυσαει” εγω σαν κυριο τηλεφωνο χρησιμοποιο το huawei x5 γιατι μου αρεσει πολυ η οθονη του..αλλα περιμενω με ανυπομονισια το μανγκο..!

Andrikos

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε αν αγορασω τη συγκεκριμενη καρτα μνημης απο το eBay https://viewitem.eim.ebay.gr/16GB-OEM-MICRO-SD-SDHC-MEMORY-CARD-FOR-NOKIA-LG-N95/180685778015/item θα λειτουργει κανονικα για το Ideos X5 μου, γιατι μου κανει εντυπωση που λεει for Nokia-LG-N95? Περιμενω απαντησεις! Ευχαριστω.

Ανδρέας

To galaxy 3 ειναι πολυ καλο και με android 2.2 το προτεινω και πλεον μπορεις να το βρεις στην κινητομανια 130€ και μεταχειρισμενο 80-90€.(εχει και καλα ακουστικα)

PlanDreaM

Huawei IDEOS 8800, παιρνει overclock στο 1.5Ghz, CyanogenMod 7 και κανει 199 ιούρια, ενω ταυτόχρονα έχει και άπλετο χώρο στο τηλέφωνο…. Καλύτερα για μπάτζετ δεν γίνεται.

ΜΑΡΙΟΣ

τι λέτε galaxy mini, galaxy 3(i5800), ή xperia x10 mini pro?

Απόστολος

Εγώ πήρα σχετικά πρόσφατα το ZTE Blade και μπορώ να πω οτι είναι αρκετά καλό (αν γίνει και το ram unlock γίνεται ακόμη καλύτερο). Το μόνο πρόβλημα σε μερικές συσκευές είναι ένα θεματάκι με το top button που κολλάει σε μερικές συσκευές (την πρώτη μέρα φαίνεται ευτυχώς 😛 )
Πάντως όλο και πιο καλά κίνεζικα μοντέλα έρχονται στην Ελλάδα σε πολύ καλές τιμές. (Μόνο πρόβλημα: Μεγάλο SAR στα περισσότερα)

μιχαλης

εγω πηγενα για motorola XT5 αλλα η wind εχει ελλειψη και ετσι σκεφτομαι για lg optimus me η samsung galaxy mini.πιο ειναι καλιτερο?το lg optimus me μου φενεται καλιτερο για τα λεφτα του

kostis

@μιχαλης ειπαμε αν θελεις το ισχυροτερο και με την καλυτερη οθονη πας στο ideos x5……

ghad21

μιχαλη παρε το lg optimus one p500 το απολυτο value for money και με 2.3.3

kostis

χαχαχ…παλι τα ιδια……

sxat

Συμφωνω με τον ghad21 διοτι εκτος απο τα αλλα θετικα που προαναφερθηκαν, Και αξιοπιστια μεγαλυτερη εχει το lg και λιγοτερη ακτινοβολια και αν χαλασει ερχονται στο χωρο σου στο περνουν και στο φερνουν οποτε…..KOREA

Γιάννης01

Έχω το xperia x8. Είναι ένα αρκετά εύχρηστο κινητό με ωραία αίσθηση στο χέρι, δυνατό μεγαφωνάκι και μοντέρνο σχεδιασμό. Επιπλέον η οθόνη του έχει καλή απόκριση στην αφή και αποδίδει πολύ ωραία χρώματα. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι το γεγονός ότι η SE το έχει αφήσει στο 2.1 και δεν του έχει δώσει περαιτέρω αναβαθμίσεις.

Panos

Μάριε, πάρε samsung galaxy 3, ελαφρύ,μεγάλη και ωραία οθόνη, παίζει άμεσα divx(τα άλλα όχι) χωρίς τίποτα έξτρα,κρατάει πολύ πιο πολύ μπαταρία από galaxy mini και x10, δε κολλάει τόσο όσο το χ10, και αφού έγινε επίσημα πια και 2.2 froyo, είναι super για τα λεφτά του, και χωρίς το sar και την πιο χαμηλή ποιότητα κατασκευής του blade.χάνει σε κάμερα μόνο σε σχέση με το χ10, άλλα οκ,για φτηνό smartphone το θες όχι φωτογραφική, και υστερεί σε ram σε σχέση με το blade, άλλα με ένα autokiller/adv task killer έχεις την ram ok.
το πήρα πρόσφατα και άμεσα το έκανα 2.2 με samsung kies και πάει super, για τα λεφτά του για μένα ότι καλύτερο συνδιαστικά.

ΜΑΡΙΟΣ

ευχαριστώ!!

ΜΑΡΙΟΣ

να ρωτησω κατι ακομα( γιατι μου αρεσε και το lg optimus 1 ).να παρω lg optimus 1 ή galaxy 3?

Χρίστος

Μάριε,η πρωσοπική μου άποψη είναι να αγοράσεις το Lg Optimus

Ανδρέας

Μαριε και εγω προτεινω galaxy 3 ολα οσα ειπε ο Panos ειναι αλιθεια!

Ανδρέας

Επισης το γλαλαξη 3 μπορεις τωρα να το βρισει και 120€ καινοθριο και μεταχειρισμενο γυρο στα 85€

Panos

Έχει καλύτερη ανάλυση/οθόνη το Optimus, όμως υστερεί σε άλλα.είναι και πιο ακριβό, και από όσο ξέρω από φίλους,κολλάει και αυτό περίεργα ώρες ώρες.Μπορείς να δεις συγκριτικά όλα τα κινητά γενικά με όποιο θες στο ακόλουθο site

https://www.compare-cellphones.org/LG-Optimus-One-vs-Samsung-Galaxy-3

Εγώ για φτηνό entry κινητό επιμένω galaxy 3 με άμεσο uprade froyo 2.2, στα 150 ευρώ. όλα τα κινητά σε όλα τα budget έχουν +/-, όμως κοιτάει ο καθένας συνδιαστικά τι τον καλύπτει.για μένα έπαιξε ρόλο πολύ η καλή μπαταρία που έχω καλομάθει με διάφορα business nokia,μετά το άμεσο divx να του έχω τίποτα επεισόδια σειρών,επίσης που είναι ελαφρύ και λεπτό,και τέλος που αναβαθμίστηκε εύκολα/επίσημα.
πάντως αν πας για optimus,πάρε τότε το ideos x5 καλύτερα από wind,μέχρι 200 ευρώ.και αν ανέβεις κάπου στα 250-300, το samsung nexus,και τα 2 θα τα διάλεγα σίγουρα στα λεφτά τους.

Demis

Παίδες το Χ5 με εντυπωσίασε με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Με μικροελλείψεις (βλέπε Ραδιόφωνο, ποιότητα χρωμάτων οθόνης) ξεκάθαρα πρώτο.

Το optimus one το ξαδοκίμασα σήμερα στο πλαίσιο. Η συσκευή πιστεύω ότι σε τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πραγματικά καλή για την κατηγορία. Έπεσε και η τιμή!! Δεν με εντυπωσίασε όμως η κύλιση η οποία δεν ήταν τόσο ομαλή και παρουσίαζε ελαφρά υστέρηση. Θέλω να ρωτήσω τους κατόχους, αν με το 2.3 λειτουργικό αλλάζει προς το καλύτερο και γίνεται ομολότερη;

Στον αντίποδα το ελαφρώς υποδεέστερο galaxy mini το οποίο είχε εξαιρετικά ομαλή κύλιση και αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά με σημαντικό μειονέκτημα τη χαμηλή ανάλυση οθόνης, φτωχής ποιότητας κάμερα και βίντεο αλλά και 119 ευρώ πλέον στο Skroutz!

Νομίζω ότι πρόκειται πλέον για μένα για σπαζοκεφαλιά των 150ευρώ και κάτω μιας και το Χ5 ελάχιστα πιο ψηλά παίζει στην πραγματικότητα χωρίς αντίπαλο.

ΓιαννηςΑτλ

Το Alcatel που φερνει η cosmote ειναι το ot-908 και οχι το 890

ΓιαννηςΑτλ

Το 890 το ειδα μονο στο πλαισιο…δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος

ΜΑΡΙΟΣ

φιλε κωστα ποιο απο τα παρακατω κινητα μου προτεινεις
lg optimus one, galaxy 551, ή htc wildfire?
θελω βοηθεια!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΟΣ

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!!!!!!!!!

vasos

παιδια βρηκα ενα τελιο website ειχα τισ αμφιβολειες μου αλλα παρηγγειλα και ειμαι πληρος ευχαριστημενος πηρα και για εμενα και για τιν κοπελλα μου ολα οσα εχουν τα πανακριβα smartphones σε παρα πολυ καλες τιμες

https://www.ebuyelectronic.com/-PHONES/cat980748_884051.aspx

ανωνυμος

Θέλω να πάρω ένα οικονομικό Android κινητό πέριπου έως 170€. Είμαι ανάμεσα στα ZTE Blade, Optimus One, Alcatel OT990. Πιο από αυτά είναι καλύτερα; Επίσης έχετε κανένα άλλο στα ίδια περίπου λεφτά να μου προτείνετε;

Γιώργος

Ήμουν κάτοχος Vodafone joy για 13 μήνες , μετά πήρα το neo V και ησυχασα αφού έχει full updates…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.