Το φτηνό iPhone θα κυκλοφορήσει στα χρώματα των iPhone 4 bumpers; [φήμες]

Ακούμε φήμες για ένα φτηνότερο και μικρότερο iPhone από τις αρχές του χρόνου. Σήμερα, ένα διάσημο και αξιόπιστο ιαπωνικό Apple blog, το MacOtakara, δημοσίευσε μία φωτογραφία δείχνοντας ένα πιθανό design που μπορεί να έχει το φτηνό αυτό iPhone. Η ιστοσελίδα πιστεύει πως η συσκευή θα βγει σε μια ποικιλία χρωμάτων, όπως το iPod touch 5ης γενιάς.

Τα χρώματα θα είναι βασισμένα στους επίσημους Apple bumpers που είχαν κατασκευαστεί το 2010 για το iPhone 4. Με βάση τη φωτογραφία, σχεδιαστικά η συσκευή θα λέγαμε ότι μοιάζει αρκετά με το iPod touch 5G, καθώς έχουν ίδιο κόψιμο, ειδικά στα πλάγια. Η συσκευή ακούγεται ότι θα ανακοινωθεί από την Apple τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται σε τιμή 99$ με διετές συμβόλαιο (ΗΠΑ).

φτηνό iPhone, Το φτηνό iPhone θα κυκλοφορήσει στα χρώματα των iPhone 4 bumpers; [φήμες]

Πηγή: 1, 2

Κείμενο: Ορέστης Παπαναστασίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νιο

Θα βαλουν ενα μικροφωνο στο ipod κ θα το πουλανε για φθηνοτερο κινητο….

GiannisMix

Απ οτι εψαξα.. IPhone 4 8GB με 90€ παγιο στη vodafone κοστιζει 99,10€. Ενω μονο συσκευη 329€. Κατα συνεπεια ψιλιαζομαι οτι καπως ετσι θα κινηθει η apple και θα βγαλει στα 350€ μια νεα συσκευη με αποτερο σκοπο να την ονομαζει φτηνη και να επιτυχει: διατηρηση υψηλων τιμων για τα νεα iphone καθως και να παρει με το μερος της ακομα περισσοτερες γυναικουλες η τρεντυ αγορια που δυστυχως δε τουςφτανουν για το παναλριβο iphone 5, 5S, 6 κτλ
Συμπερασμα: Πανεξυπνη apple συνεχιζει το υπουλο παιχνιδακι-μαρκετινγκ χωρις καινοτομιες η κατι περισσοτερο

Yakuza

Βγάλανε από την φορμόλη το iphone 4 , του πέταξαν πάνω και ένα σασί από ipod … και τα ζώα θα κάνουν πάλη ουρές. Μπεεεεε! Ή αλλιώς ένα ipod με sim.

Με τέτοια αντιμετώπιση προς του πελάτες θα συνεχίσετε να χάνεται , όσα φτηνά failphone και να κυκλοφορήσετε. Ας κατεβάσουν απλά την τιμή του 4s (στα 350ε), μια χαρά συσκευή είναι. Τσιγκούνηδες.

350ευρώ για μούφα – ξεπερασμένο κινητό (εάν κοστίζει τόσο! Και στάνταρ θα είναι πιο ακριβό, περίπου στα 420e). Με 250e αγοράζω τούμπανο dual-core και με 370e το nexus 4 που είναι μακράαααααν πολύ καλύτερο.

Η μόδα του iphone τελειώνει. Οι ανταγωνιστές πλέον είναι πολύ καλύτεροι απο την apple.

mourouzis2005

Συμφωνα με τη μεχρι τωρα τακτικη, τα 2ετη συμβολαια δινουν το τελευταιο μοντελο της εταιρειας στα 200$. Οποτε αν το πιο φτηνο μοντελο θα δινεται για ….99$ ποσο πιο φτηνο θαναι?

Κώστας

Αν μπορουσαν να βαζαν στο ipod touch 5gen και καρτα σιμ θα γινόταν ανάρπαστο. Καλύτερο από το 4ς σε σπεκς και οθόνη και με καλή καμερα 5αρα έτσι φλουδα που είναι θα εσκιζε!

Panagiotis

Ρε Yakuza, πήγαινε πάρε το τούμπανο που λες και μην πρηζεις τον έρωτα του κόσμου….ρε μανία πια….όλοι αγοράζετε ¨τουμπανα¨ και ιστορίες αλλά μόλις δείτε άρθρο για iPhone πρώτοι σχολιάζετε….

Yakuza

Ρε Panagioti και εσείς το ίδιο μας τρολάρετε, για τα android και τα wp μας. Είστε πιο σκαλωμένοι απ’ ότι τα 15χρονα κοριτσάκια με τον Ρουβά. Η apple μου! Είμαι σίγουρος, σ’ αγαπάει πραγματικά και σε σκέπτεται @@

Και ερωτεύσου γυναίκα και όχι κινητό, βοηθάει λέμε!

makis88

Εχει δικιο ο Παναγιωτης! Τι υπουλη τακτικη μαρκετινγκ γρεαφετε και προβατα μπε και πρασινα αλογα! Ο καθενας παιρνει οτι θελει με τα λεφτα του και καπου εκειντελειωνουν ολα! Οσοι καθονται και βγαζουν χολη καθε φορα ειτε προς την apple ειτε προς οποιαδηποτε αλλη εταιρια δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο που σκεφτεστε. Νομιζετε οτι θα πεισετε καποιον να επιλεξει για τον εαυτο του αυτο που θελει καποιος αλλος; Αγοραστε αυτο που σας εξυπηρετει η σας αρεσει και πειτε την αποψη σας με επιχειρηματα. Απλα πραγματα!

Λεωνίδας

makis88, αυτό είναι δεδομένο που λες αλλά εδώ συζητάμε και λέμε και απόψεις πέρα από τις όποιες χαζοκόντρες. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν forums.Αυτή είναι η έννοια των forums.

Spirus

@Λεωνίδας

Το πρόβλημα υφίσταται όταν αυτές οι χαζοκόντρες αποτελούν την πλειοψηφία των μηνυμάτων.
Όλο μπεεε και πρόβατα βλέπω να γράφονται σε κάθε φόρουμ, έχει αρχίσει να γίνεται το κινητό προέκταση του π… μας… Πολύ κομπλεξισμός.

Anyway, δεν πιστεύω ότι η apple θα βγάλει εξολοκλήρου καινούργιο “φθηνό” iphone. Πιο πολύ πιστεύω ότι θα βγάλει το 4s σε διάφορα χρώματα και στην τιμή που είναι το 4 τώρα(που πολλά καταστήματα στην Αμερική το δίνουν δωρεάν με 2ετές συμβολαιο.)

Yakuza

Κινητό στα 350+ ευρώ που μάλλον θα κοστίζει το “φτηνό”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ!! Φτηνό είναι στα 200-280 ευρώ , όπου το χαίρεσαι πραγματικά και νομίζεις ότι τους “έκλεψες” αγοράζοντας μια value 4 money συσκευή.

Όλα καλά και ωραία με την apple αλλά στο θέμα κοστολόγιο δεν γίνεται να μην δεν κράξω!!! Το περισσότερο μαρούλι το βγάζει από τα παλιά κινητά, δεν είναι λογικό να πουλάνε ξεπερασμένα μοντέλα σε αυτές τις τιμές, απλός είναι μόδα και εξακολουθούν να πουλάνε. Α! Και επίσης είναι made in china, δηλαδή αν φτιάχνονταν Ευρώπη ή Αμερική , πραγματικά πόσο θα κόστιζαν;;; Να μην μιλήσω για τα ημερομίσθια των κινέζων εργατών … μας λέει ότι της “κοστίζει” 200e η παραγωγή μιας συσκευής, ενώ τα φτιάχνει στην Κίνα πολύ φθηνότερα!!! Το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι “ξεθάρρεψαν” και οι υπόλοιποι, οι τιμές έχουν πάρει τρελή ανηφόρα και τα περιθώρια κέρδους όλο και μεγαλώνουν γι’ αυτούς. Ο ανταγωνισμός υποτίθεται επιφέρει μείωση στην τιμή του προϊόντος και όχι το αντίθετο…

Έχω άδικο που κράζω?? Δλδ κοιτάμε μόνο τα καλά και στα κακά κλείνουμε τα μάτια???

Spirus

@Yakuza
Το πρόβλημα αρχίζει όταν κράζεις αυτούς που τα αγοράζουν. λες και σου πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας με τα χρηματά του.
Αν το γουστάρεις τόσο πολύ μπορείς να το κάνεις και επάγγελμα…σύμβουλος αγορών, αφού θεωρείς ότι έχεις την ικανότητα να κρίνεις πότε μια αγορά είναι συμφέρουσα για τον καταναλωτή και πότε όχι. Μην πάει τόσο ταλέντο χαμένο.

alextsigilis

Η αλήθεια ειναι ότι η apple πραγματικά βγάζει εκπληκτικά προϊόντα . Εάν δεν σας αρέσουν τώρα ειναι άλλο θέμα . Πάντως ειναι ποιο εύχρηστο από ότι το android & WP , πολύ ποιο γρήγορο από οποιοδήποτε τετραπυρυνο “τούμπανο” που λέτε όλοι .Στην τελική τα χρήματα σας πανε κάπου και σε μια Χ ποιότητα κατασκευής όχι όπως το S4 κοστίζει όσο το iPhone , το φτιάχνουν από ένα φτηνό πλαστικό και το ονομάζουν πολυκαρμπονικο βάζουν τα καλύτερα υποσυστηματα και αντί να τα εκμεταλλευτούν βάζουν από πάνω και ένα βαρύ UI και στα benchmarks όλοι οι φανατισμενοι κλείνουν ότι έχει και δεν έχει το κινητό τους και μετά τρέχουν το benchmark και ειναι περήφανοι που βγάζουν το απίθανο Α νούμερο , το οποίο δεν αντιπροσοπύει την αλήθεια. και φυσικά σ ένα αμερολυπτο comparison S4 vs.iPhone 5 το iPhone γ*********ει τη Samsung . Οσο για το HTC ONE πράγματι έχει μια πολύ καλή ποιοτητα καασκευης , έχει όμως ένα απαίσιο UI , στα specs τώρα βάζουν την καλύτερη CPU στα χαρτιά υπερχρομισμενη και λένε πως το ” τρέχει ” σπσφερα κλπ. Και μετά λένε πως το iPhone με αυτά τα specs ειναι χρόνια πίσω . Δεν κατάλαβαν όμως κάτι , το iPhone ΔΕΝ… Συνέχεια »

Darth

@alextsigilis φίλε αλεξ θυμασε είχαμε συναντηθεί στην συνάντηση μετόχων της apple πως πάει η μετοχή?

και εγώ αντιπαθώ την samsung και οι χωρίς λόγο αλλά είπαμε να τα λέμε ολα apple έχει 10000 κακά άλλα τόσα έχει και samsung δεν λέει να θάβεις το ένα και να παρουσιάζεις του άλλου μειονεκτήματα σαν πλεονεκτήματα
και στο one το περιβάλλον αλλάζει με ένα απλό launcher so…………….. και όχι δεν έχω το one έχω το xperia p που ηταν δώρο και oppo find 5

GiannisMix

@makis88
Αν προσεξες φιλε μου οταν λεεω οτι ακολουθει κλασσικη υπουλη τακτικη αναφερομαι στα εξης: “διατηρηση υψηλων τιμων για τα νεα iphone καθως και να παρει με το μερος της ακομα περισσοτερες γυναικουλες η τρεντυ αγορια που δυστυχως δε τουςφτανουν για το παναλριβο iphone 5, 5S, 6 κτλ”
Πες οτι για το δευτερο βγαζω χολη.. (αν κ προσωπικη γνωμη δε σημαινει βγαζω χολη οπως λες. Για το οτι αυτη η κινηση θα βοηθησει να παραμεινει το ΚΙΝΕΖΙΚΟ (χαμηλο κοστος ασχετα τις παπαριες που λενε) iphone σε τιμες 800-1000€ διαφωνείς;;; Και θεωρω αυτο ειναι το σημαντικοτερο ολων. Σημαντικοτερο απο μια κορεσμενη συσκευη που θα παρουσιασει κατα 10000%!!!

Yakuza

@Spirus Μου πέφτει λόγος όταν βλέπω ότι μία εταιρία καταστρέφει την αγορά. Είμαι καταναλωτής πάνω από όλα και κοιτάω το συμφέρων μου και όχι μόνο το οικονομικό. Όταν λοιπόν πάς να πάρεις πχ ένα γερμανικό αμάξι, θες να είναι “εξολοκλήρου” γερμανικό. Όμως αν σου έδινε την επιλογή να το αγοράσεις, συναρμολογημένο στην Κίνα δεν μπορεί να στο πουλάει στην ίδια τιμή. Θα κόστιζε αρκετές χιλιάδες ευρώ λιγότερα. Απλά δεν δέχομαι ότι ενώ μειώνουν δραματικά το κοστολόγιο τους λόγο εργατικών συνεχώς αυξάνουν τις τιμές πηδώντας μας! Πάρε λοιπόν το 5s με 850+ ευρώ (έναντι 800+ του 4), στάνταρ τόσο της κοστίζει της Χ apple!!! Πείσε με λοιπόν ότι δεν είσαι πρόβατο… @Alextsigilis Τα 3 βασικά λειτουργικά κοντράρονται στα ίσα. Πλέον είναι θέμα οπτικής και συνήθειας σχετικά με την επιλογή του καθενός και όχι ταχύτητας ή κωλυμάτων. Η ποιότητα της συσκευής δεν εξαρτάτε μόνο από το υλικό αλλά και από την αντοχή στον χρόνο .. Ντάξη εδώ η Nokia παίζει μπάλα μόνη της, 3310 ακόμα δουλεύει! Επίσης η samy βάζει τεχνολογία, 4 και 8 πυρήνες. Πολύ ισχυρότερο τσιπ, όχι ότι μου χρειάζεται αλλά πληρώνεις και παίρνεις ένα geek προϊόν τεχνολογία. Όσο καλύτερο hardware έχει τόσο πιο καλά τρέχει. Σύγκρινε iphone 4 με… Συνέχεια »

Spirus

@Yakuza
Το πως καταστρέφει την αγορά δεν το καταλαβαίνω, αν δεν θες δεν το αγοράζεις, κυκλοφορούν τόσα φθηνά κινεζικά “τουμπανα” να διαλέξεις…
τωρα για τα 850 ευρώ που θα πάρεις το iPhone στην Ελλάδα ζητά το δίκιο σου απο το κράτος για το 23% στο ΦΠΑ και απο τους εισαγωγεις για το περιθώριο κέρδους που θέλουν.

FYI
Στις ΗΠΑ 532 ευρώ με σημερινή ισοτιμία.
Αν και τωρα σου φαίνεται ακριβό…η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Νιο

Στις ΗΠΑ επισης αν δουλεψεις μια μερα σερβιτορος σε ενα καλο restaurant το εβγαλες το κινητο απο τα tips…..

Spirus

@Nio
Συγνώμη αλλα αυτο που κολλάει με την τιμολόγηση του iPhone στην Ελλάδα. Εγω απλα θέλω να πω ότι αν σας φαίνεται ακριβό αναζητειστε τα αίτια αλλού κι οχι επειδή η apple υπέρ τιμολόγιο το προϊόν ήσουν στην Ελλάδα.

Spirus

Υπερτιμολογει το προϊόν της στην Ελλάδα ήθελα να πω στην τελευταία πρόταση , ατιμο auto correction

Νιο

Εγω δεν αναζητω αιτια φιλε μου γιατι δεν αγοραζω apple…. 🙂
Τωρα εσυ που λες φταιει το κρατος για τα 850 ευρω, δεν ειδα αλλα κινητα σε αυτην την τιμη. Το κρατος εχει κατι με την μαμα apple??? Τελος παντων ανουσια πολυσυζητημενα θεματα ανοιγουμε σαν τους γερους που μιλανε στα καφενεια για πολιτικα….ασυδοσια εχουμε ο καθενας κανει οτι γουσταρει.

Spirus

@Nio

Δεν έριξα μόνο στο κράτος το φταίξιμο…φταίνε και οι re-sellers για το περιθωριο κέρδους τους.
Σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι κατά πολύ φθηνότερο από ότι στην Ελλάδα.
Τέσπα το έχουμε ξεντώσει το θέμα.
Μερικοί πάντως κάνετε λες και μιλάμε για είδος πρώτης ανάγκης και σκίζετε τα ρούχα σας για την τιμή.Στην τελική είπαμε: όποιος τα έχει τα σκάει κι όποιος δεν τα έχει παίρνει κάτι φθηνότερο. Προσωπικά πάντως ούτε εγώ θα το αγόραζα με τέτοια τιμή στην Ελλάδα.

Yakuza

@Spirus
Ok! Βγάλαμε άκρη … άρα φταίνε πολλοί παράγοντες για την τιμή της συσκευής και αντικειμενικά είναι υπερκοστολογημένη! Άρα δεν έχω άδικο που κράζω και λέω ότι είναι παράλογο το κοστολόγιο.

Σιγά μην σκίσω τα ρούχα μου για ένα κινητό , αν και έχω το μαρούλι..είπαμε και το 3310 μια χαρά είναι 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.