Έρχεται το smartphone των 20 δολαρίων

Το smartphone των 20 δολαρίων είναι εφικτό να παραχθεί μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους αξιοποιώντας υπάρχουσες τεχνολογίες σύμφωνα με την ARM. Το φτηνό smartphone θα μπορεί να έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A5 και να συνδέεται σε δίκτυα 2.5G (EDGE).

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν αρκετά πολύ φτηνά smartphones αλλά όχι σε αυτή την τιμή που υπολογίζει ότι μπορεί να κατασκευαστούν, η ARM. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό με τιμή κάτω από 89 ευρώ;

, Έρχεται το smartphone των 20 δολαρίων

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kwstascifi

Vodafone Smart Mini, 69 ευρώ.

JEK

Elephone P7 mini
5inch,τετραπύρηνο,1GB RAM,8.0 MP camera

~80 ευρώ

Αποστόλης Ρόδος
Μιχαλης

Εννοείται το lumia 520 . Όλα τα αντροιντ σε αυτές τις τιμές σέρνονται και δεν περνούν αναβάθμισεις ενώ το 520 και την 8.1 θα πάρει το καλοκαίρι και δεν κολλάει καθόλου

Νάσος

Σωστός ο Μιχάλης!!!

kwstascifi

Καθόλου σωστός ο Μιχάλης.
1ον ο Κώστας ρωτάει “κάτω από 89 ευρώ”.
2ον, το 520 (και τα w-p) είναι απείρως φτωχότερα από οποιαδήποτε έκδοση Android. Και 100 “αναβαθμίσεις” να πάρεις, πάλι πίσω θα είσαι με τα W-P.
3ον, μάλλον δεν έχεις δουλέψει Android τα τελευταία 3 χρόνια. Ακόμα και το smart mini των 69 ευρώ, πάει άψογα. Σε προκαλώ βασικά να δεις το βίντεο από το hands on από το techblog.

Αλλά όχι, εκεί ο Μιχάλης (και ο κάθε Μιχάλης), να συνεχίζει να πετάει κάτι αφενός άσχετο, αφετέρου ανακριβές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.