China Mobile, διαφημίζει ήδη το iPhone 6 σε δυο εκδόσεις [renders]

Η China Mobile εκτός από τα χαρακτηριστικά του iPhone 6 που θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες κυκλοφόρησε και την πρώτη διαφήμιση όπου εμφανίζονται και οι δυο εκδόσεις. Αυτό είναι το πρώτο render που βλέπουμε από το iPhone 6 και η China Mobile θα ξεκινήσει να δέχεται προ-παραγγελίες από τις 10 Σεπτεμβρίου, δηλαδή από αύριο.

Update: Ανακοινώθηκαν επίσημα ως iPhone 6 και iPhone 6 Plus, μαζί και το Apple Watch.

Το 4.7 ιντσών iPhone 6 (iPhone Air) στη Ρωσία αναμένεται να κοστίζει περίπου 810 δολάρια (RUB 29,990) ενώ το μοντέλο των 5.5 ιντσών (iPhone Plus) στα 945 δολάρια (RUB 34,990), λογικά μιλάμε για τις εκδόσεις με τα 16GB μνήμη. Τα 128GB του 5.5″ iPhone 6 αναμένονται στα 1215 – $1350 δολάρια (RUB 45000 – RUB 50000).

Πάρτε μέρος στο Live Chat του Techblog για το iPhone 6.

iphone 6 ad, China Mobile, διαφημίζει ήδη το iPhone 6 σε δυο εκδόσεις [renders]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikolasss

θα ηθελα ενα 5,5 32αρι!..
εε τι να κανουμε δε πειραζει και το αυτοκινητο που ειχα σαν εναλλακτικη καλο ειναι..:p

Antreas

1000 ευρώ δηλαδή το 5.5″ στα 16 GB.. Κρίμα Apple.

Fanis

Άμα δεν γουστάρετε τα μπογαλάκια σας και σε άλλη παραλία δεν σας υποχρέωσε κανείς. Και το καγκουροάντροιντ καλό είναι. Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

akis

η τιμές είναι η καλύτερες που μπορείς να βρείς…

σε αυτή την περίπτωση..! πληρώνεις apple πληρώνεις εγγύηση και παίρνεις ένα κινητό που δεν θα έχει προβλήματα… 🙂

fotis balopitas

Τι δυο εκδοσειε γιατι ρε apple ενα λεω 4.7 ιντες

Avent

Ναι ρε Fanis ευτυχως που το βρηκες. Αυτο που λες ισχυει αλλα αντιστροφα, οτι δεν φτανει η apple το κανει κρεμασταρια. Και καγκουρια δεν ειναι το android αλλα το iphone που κατα κυριο λογο το αγοραζουν οι γνωστοι καγκουρες που θελουν να πουλησουν μουρη με το μηλο. Αλλα οπως λες κ εσυ οποιος γουσταρει καλως, οποιος δε γουσταρει παιρνει κατι αλλο. Εγω ευτυχως ειμαι απο τους αλλους και δεν παω να σκασω 2 μισθους για να παρω ενα κινητο και να το παιξω glamour.

i love rihanna

@Fanis μπορεί εσυ να είσαι δισεκαττομυριουχος και να μην εχεις αναγκη αλλα αλλοι θα τα ηθελαν τουλάχιστον κατα 100€ φθηνότερα καθως προσφέρουν ελαχιστα σε σχεση με την τιμη τους! Και στην τελική τα σχολια ειναι για να εκφράζουμαι τη γνωμη μας εφωσον δεν προσβαλει τους αλλους αμα εγω θελω να το θαψω θα το θαψω αν καποιος θελει να το πενεψει ας το κανει…

marios

@Fanis χωρίς προβλήματα ?? εδώ γελάμε απλά…μετά απο ένα χρόνο ολα τα iphone αρχίζουν να χαλάνε….είτε είναι το wifi είτε είναι το home button…ακόμα και το κουμπί για το ξεκλείδωμα….4 άτομα από την παρέα μου έχουν…και εγώ παλαιότερα…οπότε μην ακούω τέτοια…

nick2010

1350 δολάρια ένα κινητό ??? Αχαχαχαχαχα.

giannis13

εχετε δικιο παιδια , τα αϊφον δεν παθαινουν τιποτα , ουτε προβληματα , ουτε κατι παρομοιο …
αλλωστε γι αυτο η απλ εχει καταργησει το τμημα σερβις !!!

εγγυηση εχετε για ενα χρονο ή για 2 ;;;; σοβαρα ρωταω

δεν ξερω για τις τιμες αλλα φαινεται ο,τι τα μπεζελς ειναι πιο λεπτα , εεε ;;
καλο αυτο

chris

Μάγκες το οτι είστε σε ενα άρθρο για την apple ενώ δεν την γουστάρετε πώς μπορεί να το μεταφράσει κάποιος. Πραγματικά όλο το crew του android βγάζει τρελό μίσος στην apple την ίδια στιγμή που το αντίστροφο δεν συμβαίνει και ακόμα και αν συμβαίνει είναι σε τραγικά μικρότερο βαθμό.

chris

Aφορά τους ανθρώπους που επιλέγουν τα προιόντα της εταιρίας. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνετε. Και εν πάσει περιπτώσει αν είναι στο chat της παρουσίασης να βγάλετε την χολή σας ας μας το πεί απο πιο νωρίς ο κύριος Βλαχάκης να μην μπούμε καθόλου και να περιμένουμε μήπως πει κάτι ο Ant1.

Avent

Δεν ηρθα σε αυτο το αρθρο για να κραξω. Μπαινω καθε μερα ανελλιπως απο το κινητο μου στο techblog και διαβαζω ΟΛΑ τα αρθρα εδω και τουλαχιστον 5 μηνες. Το μονο που με εκανε να κατσω και να γραψω αυτο το comment για πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο ειναι οι εξυπναδες του fanis. Ειπαμε καλη η apple μεχρι ενα σημειο αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Ακου εκει οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια και ο αλλος θα παει να παρει το iphone 6 που δεν εχει ουτε αναλυση HD εν ετει 2014. Ο καθενας ειναι ελευθερος να αγορασει οποιο κινητο γουσταρει και ειναι δικαιωμα του. Το να λες ομως οτι η apple βγαζει τα καλυtερα κινητα ενω ειναι καποια χρονια πισω στα specs ειναι τουλαχιστον γελοιο. Οπως ειπε και καποιος αλλος σε αλλο ποστ, Οταν ανεβαζουν οι αλλες εταιρειες την αναλυση οθονης, τις ιντσες, τα MP της καμερας, τους επεξεργαστες, εσεις απλα λετε οτι τα iphone δεν τα χρειαζονται. Οταν το κανει αυτο ομως η apple στα iphone τοτε ειναι οτι πιο απιστευτο. Για αυτο μια ζωη θα σας λενε προβατα.

Κορινα

Η apple για εμενα ειναι μια απογοητευση! Πανω στον χρονο χαλασε το wifi και μου εστειλαν ανακατασκευασμενο, το οποιο ξαναχαλασε την επομενη μερα και μου εστελαν δευτερο ανακατασκευασμενο οπου μαντεψτε τι επαθε…. ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Το ios επισης δεν ηταν κατι wow για μενα… Γενικα ενα χαλι μαυρο η apple, μακαρι να ειχα χρηματα να παρω αλλο

lorentzos

Να συμπληρώσω και εγώ με την σειρά μου ότι είμαι από τους πρώτους φίλους του techblog και διαβάζω καθημερινά όλα τα άρθρα και τα τεστ του Κώστα. Στις αρχές σχολίαζα σε τακτά χρονικά διάφορα άρθρα και συζητούσα με αρκετούς τα διάφορα τεχνολογικά εκθέματα που παρουσιαζόντουσαν. Τα τελευταία 2 χρόνια σταμάτησα να σχολιάζω και δεν διαβάζω καν τις συζητήσεις πλιν ελαχίστων καθώς αυτός ο φανατισμός για αυτό που αγοράζει ο καθένας έχει καταντήσει χειρότερο και από ντέρμπι ποδοσφαίρου και την στιγμή που ο άνθρωπος έπεσε στο σημείο να κοιμάται στον δρόμο για να αγοράσει πρώτος ένα κινητό αυτό λέγετε κατάντια. Φιλικά πάντα και συγγνώμη φίλε Κώστα για το σχόλιο μου.

kostas

αυτη την στιγμη που σας γραφω το home button κανει σβουρες οταν το γυρνας,ειναι που δεν εχουν προβληματα 🙂

giannis13

ρε συ κρις δεν καταλαβαινεις κατι απλο …. οσοι σχολιαζουν και εχουν αντροιντ , κοιτανε ο,τι κινητο βγαινει και επιλεηουν το καλυτερο γι αυτους , αλλος θελει μικρη οθονη , αλλος ταχυτητα , αλλος οικονομικο κινητο,αλλος την αυτονομια κλπ κλπ , οποτε παρακολουθουν τα παντα ! αν βγαλει η απλ κινητο στα 500Ε με τετραπυρηνο , μικρα μπεζελς , 2 gb ram , ανοικτο λογισμικο , 13mp camera , bluetooth , nfc , fm radio και αλλα πολλα που δεν εχει , θα γινει πανικος !! θα παρατησουμε τα αντροιντ με την μια και θα παρουμε απλ , γιατι ; γιατι ειμαστε καταναλωτες και κοιταμε το συμφερον μας και οχι το συμφερον της απλ ή της σαμσουνγκ ή της htc kai tis lg !!! ειναι παρα πολυ απλο !!!! ουτε εσυ , ουτε κανενας αλλος δεν θα απαγορεψει σε οσους εχουν κινητα εκτος απλ να σχολιαζουν την απλ , ειναι παραλογο ! αλλοι εχουν απλ υπολογιστες , μακ και δεν εχουν κινητα … σας αρεσει ; εχετε 800+ ευρω ; παρτε το αλλα μην τρελαινετε τον κοσμο ! και το σαμσουνγκ αλφα κοστιζει 600Ε , πηγε δες τι εγινε οταν ανακοινωθηκε η τιμη , ειτε απο ατομα που εχουν αντροιντ… Συνέχεια »

ADVERSUS SOLEM NE LOQUITOR

Γιατί βρε παλτά ποιος σας είπε δηλαδή ότι όσοι έχουν iphone, έχουν και λεφτά;

Π@@@@ έχουν. Την περνάνε με 600 ευρώ το μήνα και επιεδή έχουν ακριβό κινητό, νομίζετε ότι και ο μισθός τους είναι αντίστοιχος.

ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ !
Όσοι είναι ορκισμένοι apple fan boys το 2014 είναι απλά άσχετοι.
ΟΚ το 2008 -2010 δικαιολογημένα ήταν. Από το 2011 και μετά δεν έχεις κανένα λόγο να θεωρείς το iphone το καλύτερο κινητό.Όποιος έχει λεφτά στην πραγματικότητα τα δοκιμάζει όλα και μετά αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο.

babis

γεια σε όλους σας.πρώτη φορα και εγώ σχολιάζω δεν είμαι με το μέρος κανενός απλά ακούω τα σχόλια για τι τιμή του “iphone” συνεχεια ,να θυμίσω όταν βγαίνουνε τα κινητά τύπου s5,htc mate,sony z2 και τα λοιπά σε τι τιμή βγάiνουνε ? τουλάχιστον στα 650 euro και δεν εννοώ τα μαγαζάκια από το skroutz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.