Chanel Choco Phone | Κινητό σε σχήμα μακιγιάζ

, Chanel Choco Phone | Κινητό σε σχήμα μακιγιάζΜετά τους Armani και Prada και η Chanel αποφάσισε να εισέλθει στον χώρο των κινητών τηλεφώνων δημιουργώντας τη δική της συσκευή με την χαρακτηριστική ονομασία Chanel Choco Phone. Η σύλληψη της ιδέας ανήκει στον Fred de Garihe. Η τηλεφωνική συσκευή λειτουργεί μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος οπτικών ινών οι οποίες απεικονίζουν εικόνες ανάμεσα σε δυο μέρη από γυαλί.

Υπάρχουν 12 φωτεινές μικρο-ίνες οι οποίες μεταφέρουν τα μέρη της εικόνας στη γυάλινη επιφάνεια προσφέροντας όσο το δυνατό μεγαλύτερη φωτεινότητα. Η όψη του σίγουρα θα κάνει πολλές κυρίες να τρέξουν να το αγοράσουν καθώς είναι η πρώτη συσκευή που μοιάζει σε κουτάκι μακιγιάζ και διαφέρει τόσο πολύ από τα κινητά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το κινητό δεν ξέρουμε ακόμα αν και πότε θα κυκλοφορήσει, ο σχεδιασμός του όμως ανοίγει μια πολύ ενδιαφάρουσα κατηγορία συσκευών με εξωτικές τεχνολογίες.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Πολύ ωραίο concept, πιστέυω ότι οι γυναίκες θα ξετρελαθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones

Blackview Hero 10: Αυτό θα είναι το πιο φθηνό foldable της αγοράς

Το nubia Flip ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο ως το φθηνότερο αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο, με τιμή από μόλις 499 δολάρια.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.