Coolpad Dazen X7, το πρώτο smartphone από γυαλί

Όταν μιλάμε για τεχνολογικά gadgets η φαντασία και η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ. Βλέπουμε τα πάντα να γίνονται έξυπνα, κινητά, ρολόγια, ρούχα, οικιακές συσκευές. Τα smartphones έχουν φτάσει σε ένα σημείο που οι κατασκευαστές ψάχνουν διάφορα καινοτόμα concepts για να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Ένα από αυτά είναι το Cicret που φοριέται στον καρπό και προβάλλει το κινητό στο χέρι σου.

Υπάρχουν και πιο “συμβατικά” σχέδια που υλοποιήθηκαν όπως το Sharp AQUOS Crystal X που δεν έχει καθόλου περιθώρια στο πλάι αλλά και το Samsung Galaxy Note Edge με καμπυλωτή οθόνη στην δεξιά πλευρά. Το επόμενο βήμα είναι τα γυάλινα smartphones.

O Han Geng, Κινέζος pop star, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Weibo μια φωτογραφία η οποία δείχνει το επόμενο κινητό της Coolpad. Πρόκειται για το Coolpad Dazen X7 το οποίο εκτός του ότι θα είναι high-end συσκευή, έχει ενδιαφέρον επειδή όπως βλέπουμε δεν έρχεται με τα κλασικά υλικά κατασκευής, όπως πλαστικό ή αλουμίνιο.

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι κατασκευασμένο από γυαλί και θα ανακοινωθεί στις 8 Ιανουαρίου του 2015 με τιμή γύρω στα 800 δολάρια. Βέβαια όλο αυτό ακούγεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες, τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την υλοποίηση ενός τέτοιου project.

coolpad dazen x7 glass smartphone, Coolpad Dazen X7, το πρώτο smartphone από γυαλί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios

Αποκλείεται!
Η μπαταρία δεν μπορεί να γίνει διάφανη..
Το πολύ πολύ να βλέπουμε τα εξαρτήματα από μέσα!

nikos

Ακριβός αυτό Μάριε! Το ίδιο πιστεύω και εγώ.

Panos7GR

Χμμμ… nikos και Marios στο περίπου: https://techblog.gr/gadgets/transparent-litiumion-battery-6644/ αλλά γίνεται.

Μάνος

Αυτο άμα πέσει κατω….

Daniel

και στον ήλιο τι θα γίνεται ρε παιδιά

manolis tsagkarakis

διαφανές περίπου κινητό έχουμε ξαναδεί… παλαιότερα νομίζω από τη samsung αλλά ΔΕΝ ήταν αυτό που περιμέναμε… για να δούμε και τώρα αλλά αμφιβάλω…

Panos7GR

@manolis tsagkarakis: Για Samsung δεν ξέρω αν είχε βγάλει κάποιο διάφανο κινητό και καλά, αλλά η Sony Ericsson (https://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-pureness-xperia-x5-unboxing-6311/) και LG (https://techblog.gr/mobile/lg-crystal-2356/) σίγουρα είχανε κάνει μια προσπάθεια στο παρελθόν.

kassandros

Αν είναι αλήθεια τότε μιλάμε για πολύ δυνατή κίνηση!….

Alan

Η φωτογραφία μάλλον αποτελεί κάποιο teaser, γιατί αλλιώς το άρθρο θα μίλάγε για διάφανο κινητό, όχι για κινητό από γυαλί. Θα δείξει, όπως και να έχει.

Σταύρος

Παιδιά, δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα με την τωρινή τεχνολογία να κατασκευαστεί μια τέτοια συσκευή. από που να ξεκινήσω…

True

Ξυπνιστε καπιοι!!!! Το πρωτο κινητο απο ΓΥΑΛΙ….ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Coolpad Coolpad Android smartphones

Coolpad Cool 20 Pro: Θα έχει επίσημα Dimensity 900 και οθόνη 120 Hz

Η Coolpad ανακοίνωσε ένα νέο τηλέφωνο για την κινεζική αγορά που ονομάζεται Cool 20 Pro.

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones Coolpad CoolPad smartphones

Coolpad Note 5: Επίσημα με οθόνη 5.5″, μπαταρία 4010mAh, τιμή 165 δολάρια

Πέρσι τον Οκτώβριο η κινέζικη Coolpad ανακοίνωσε επίσημα το Coolpad Note 3, ένα smartohone με οθόνη 5.5 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 720 x 1280 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6753 και μνήμη RAM 3GB. Σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια στο Coolpad Note 5.

Smartphones Android Coolpad Coolpad Android smartphones

Coolpad Torino S: Έρχεται σε MediaMarkt και Public με τιμή 199 ευρώ

Η Coolpad συνεχίζει να στοχεύει στη δημιουργία smartphones με καινοτόμο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα σε οικονομική τιμή. Ο Κινεζικός κατασκευαστής έχει αποδείξει ότι ακόμα και τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία LTE, η θύρα IR και η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος μπορούν να είναι προσιτά σε όλους.