Coolpad Rogue: Lollipop και 4G με τιμή 50 δολάρια

Ο κινέζος έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους μιας και η εταιρεία Coolpad, τα smartphone της οποίας έρχονται επίσημα στη χώρα μας, αποκάλυψε μια συσκευή που θα τρέχει Android 5.1 Lollipop και θα παρέχει συνδεσιμότητα LTE στην τιμή των $50.

Η συσκευή είναι καθαρά entry-level για όσους επιθυμούν ένα οικονομικό smartphone με 4G συνδεσιμότητα και Android Lollipop, ενώ διαθέτει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης WVGA (800×480) και φοράει διπύρηνο Snapdragon χρονισμένο στα 1.1GHz. Η μνήμη RAM ανέρχεται στο 1GB ενώ διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB και διαθέτει θύρα υποδοχής για κάρτες microSD μέχρι 32GB.

Αναφορικά με την κάμερα, φτάνει μόλις τα 2 megapixel για την οπίσθια και VGA ανάλυσης για την εμπρόσθια ενώ διαθέτει υποστήριξη για LTE δίκτυα και “τρέχει” μια τροποποιημένη έκδοση του Android 5.1 Lollipop. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 30 Σεπτέμβρη για τις ΗΠΑ μέσα από το δίκτυο της T-Mobile.

Πως σας φαίνεται η συσκευή; Θα την τσιμπάγατε;

Coolpad, Rogue, Android, Lollipop, LTE, 50, dollars, Coolpad Rogue: Lollipop και 4G με τιμή 50 δολάρια

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

4″ ίντσες είναι για να βγάζεις τα μάτια σου ( βλέπω τον ξάδερφο μου με το Samsung s duos ). Για δεύτερο κινητό ίσως για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις.

Dimitris L.A

Διόρθωση: ενσωματωμένη μνήμη 4gb

4″ WVGA Display
SoC: Dual Core 1.1GHz Adreno 304 (Snapdragon 200 series)
1GB RAM
4GB ROM plus microSD card
2MP Rear facing camera / 0.3MP Front Facing
Wi-Fi 802.11 b/g/n
LTE: 2, 4, 12, AWS3
Android 5.1.1 (Lollipop)
Measures 126.5 x 64.4 x 13.2mm

Bloodmaster

Ηθελα να ξερα ποσο πια τους κοστίζει αυτο το τηλεφωνο γιατι και αυτοι δεν θα δουλεύουν για την ψυχη της μανα τους. Και πως καταφεραν να βαλουν 4G σε αυτο το τηλεφωνο.

Nick

Θα το τεστάρω και το χτυπάω με ένα 50ρη δεν έχω δεύτερο τηλέφωνο και είναι και ωραίο σε εμφάνιση το άτιμο ξέρουμε πιο μαγαζί θα το πουλάει;

γιωργος

Νομιζω πως εχει αρκετα μεγαλα μπεζελ πανω κ κατω. Οι διαστασεις 126 για 4αρα οθονη ειναι πολυ μεγαλες. Αρκει να σκεφτουμε οτι το sony z3 compact στα 127 εχει 4,6 ιντσες οθονη. Η καμερα 2 mp απλως αστεια. Κατα τα αλλα συμπαθητικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Coolpad Coolpad Android smartphones

Coolpad Cool 20 Pro: Θα έχει επίσημα Dimensity 900 και οθόνη 120 Hz

Η Coolpad ανακοίνωσε ένα νέο τηλέφωνο για την κινεζική αγορά που ονομάζεται Cool 20 Pro.

Smartphones Android Smartphones Coolpad Android smartphones CoolPad smartphones

Coolpad Cool M7: Με Snapdragon 625, 4GB RAM και τιμή 400 δολάρια

Επίσημα ανακοινώθηκε το Coolpad Cool M7, το οποίο έρχεται με Snapdragon 625, 4GB RAM, σχεδιασμό που μοιάζει στο iPhone, και τιμή στα 400 δολάρια.

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones Coolpad CoolPad smartphones

Coolpad Note 5: Επίσημα με οθόνη 5.5″, μπαταρία 4010mAh, τιμή 165 δολάρια

Πέρσι τον Οκτώβριο η κινέζικη Coolpad ανακοίνωσε επίσημα το Coolpad Note 3, ένα smartohone με οθόνη 5.5 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 720 x 1280 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6753 και μνήμη RAM 3GB. Σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια στο Coolpad Note 5.