Corning, κατασκεύασε anti-reflective επίστρωση για οθόνες smartphones

Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα με το smartphone είναι όταν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις με ηλιοφάνεια. Αφού νωρίτερα είδαμε τους επιστήμονες του Akron που υπόσχονται άθραυστες οθόνες, η γνωστή εταιρεία Corning, κατασκευάστρια του Gorilla Glass, δουλεύει πάνω σε μια anti-reflective επίστρωση για τις οθόνες των smartphone, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της αντανάκλασης.

Η Corning έδειξε την νέα τεχνολογία επίστρωσης κατά τη διάρκεια της Computex 2014. Η επίστρωση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί πάνω στο γυαλί της οθόνης χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που ονομάζεται «Zero Air Gap Technology» και αυτό μειώνει δραστικά όλες τις αντανακλάσεις, χαρίζοντας μια πιο ωραία εμπειρία χρήσης.

Ελπίζουμε ότι θα δούμε σύντομα αυτή την τεχνολογία στις συσκευές μας γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να είσαι στον δρόμο και να μην μπορείς να διαβάσεις με ευκολία την οθόνη του κινητού σου. Ειδικά αν συνδυαστεί με το άθραυστο υλικό του πανεπιστημίου του Akron.


, Corning, κατασκεύασε anti-reflective επίστρωση για οθόνες smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Parastas

Άργησε..

aris

To μερικως αθραυστο πρεπει να γινει η #1 προτεραιοτητα…να σου πεφτει κινητο 700 ευρω απο το 1.5μ και να ραγιζει το γυαλι της οθονης σε 123912 σημεια…technology my ass.

tiamat

επειδη ειμαι follower της πριν κανα 6μηνο στο fb αναρτιζε οτι τα νεα gorilla glasses 4 θα ειχαν και αντιμικροβιακες ιδιοτητες και δραση. περιμενα λοιπον οτι η νεα γενια των galaxy s,z,one θα τα διεθεταν κατι που δε συνεβη τελικα και μεινανε ολα με τo last year gorilla glass 3.

πραγματικα δε ξερω γιατι τοση στασιμοτητα φετος…

Manos Vs

Tiamat, ετοιμαζουν για του χρονου το μεγαλο μπαμ.

giannogeorge

Απίστευτο..

Ανδρέας

@tiamat έχουμε ακόμη note 4& galaxy s5 prime λες να την δούμε εκεί; Αν όντως την δούμε η samsung πραγματικά θα έχει το πιο ολοκληρωμένο smartphone της αγοράς χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.