Corning: Ετοιμάζεται η επόμενη γενιά προστασίας οθόνης

Όπως όλα δείχνουν, το μέλλον των συσκευών Android αναμένεται να εξελιχθεί με μεγαλύτερη αντοχή στην οθόνη τους. Ο γνωστός κατασκευαστής τζαμιών Corning που γνωρίσαμε μέσω του Gorilla Glass στις οθόνες των δημοφιλέστερων συσκευών, ανακοίνωσε σήμερα ότι εργάζεται σε έναν νέο τύπο γυαλιού το οποίο θα έχει μεγαλύτερη αντοχή ενάντια στις γρατσουνιές, διατηρώντας ταυτόχρονα και την αντοχή του Gorilla Glass.

Ο πρόεδρος της Corning Gorilla Glass τοποθετήθηκε επίσημα αναφέροντας ότι το ζαφείρι είχε εντυπωσιακή αντοχή στις γρατσουνιές, αλλά δεν τα πήγαινε καλά με τις πτώσεις. Έτσι δημιούργησαν ένα προϊόν το οποίο θα παρέχει αυξημένη αντοχή στις γρατσουνιές σχεδόν όπως το ζαφείρι, αλλά και μεγάλη αντοχή στις πτώσεις με την απόδοση του Gorilla Glass 4.

Η Corning χρησιμοποιεί τον όρο “Project Phire” για το νέο της τζάμι, και σχεδιάζει να το διανέμει σε όλους τους ήδη υπάρχων συνεργάτες της αργότερα μες στον χρόνο. Παρ’ όλα αυτά θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε και στην πράξη τον νέο τζαμάκι της Corning. Ήδη το Gorilla Glass 4 δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο, καθώς έχει τοποθετηθεί σε ελάχιστες συσκευές όπως το Samsung Galaxy Alpha και Samsung Galaxy Note 4.

corning gorilla glass, Corning: Ετοιμάζεται η επόμενη γενιά προστασίας οθόνης
Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Gorilla Glass

Gorilla Glass DX και DX+: H φωτογράφιση με κινητό αλλάζει

Η τεχνολογία προστασίας της Gorilla περνά από την οθόνη και στον φωτογραφικό φακό των smartphones, με τα μοντέλα DX και DX+.

Smartphones Corning featured Gorilla Glass

Gorilla Glass Victus: Προσφέρει αντοχή από γρατσουνιές και πτώσεις έως και 2 μέτρων

Η εταιρεία φαίνεται να εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη όχι απλός γυαλιού που θα αντέχει σε πτώσεις, αλλά και σε γρατζουνιές.

Business Apple Corning

Apple: Επενδύει $250 εκ. στην Corning για μελλοντικά καινοτόμα προϊόντα

Η Apple επενδύει για ακόμη μία φορά χρήματα αξίας $250 εκατομμυρίων δολαρίων στην Corning για την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Gear Corning

Astra Glass: Η Corning θα παρουσιάσει ένα νέο premium γυαλί για tablets, laptops και τηλεοράσεις

Η Corning βρίσκεται στο Display Week και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάσει το νέο της προϊόν, το Astra Glass, το οποίο είναι για tablets, notebooks, και τηλεοράσεις.