Το iPhone 3G στην Cosmote από 99 ευρώ

Από σήμερα το iPhone 3G είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Cosmote, OTE Shop και Γερμανός. Για να υποδεχθεί το iPhone 3G, η Cosmote δημιούργησε 8 νέα προγράμματα συμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και megabyte για ίντερνετ, τα οποία ονόμασε Cosmote i. Η προσφορά με τα 99 ευρώ ισχύει για το μοντέλο των 8GB, στο Cosmote i-75 με συμβόλαιο 18 μηνών προσφέροντας 400 λεπτά χρόνο ομιλίας, 200 SMS και 1,5GB μεταφορά δεδομένων για ενεργοποίηση έως 30 Ιουνίου 2009.

Για όλα τα συμβόλαια Cosmote i και έως τις 30 Ιουνίου 2009, προσφέρεται διπλάσιος όγκος δεδομένων (MB) και οι τιμές των μοντέλων 8GB και 16GB, διαμορφώνεται αναλόγως.

, Το iPhone 3G στην Cosmote από 99 ευρώ

, Το iPhone 3G στην Cosmote από 99 ευρώ

, Το iPhone 3G στην Cosmote από 99 ευρώ

, Το iPhone 3G στην Cosmote από 99 ευρώ

Από εχθές προσπαθούσα να εξακριβώσω αν το iPhone 3G έρχεται από την Cosmote. Μετά από αρκετά τηλέφωνα, το ανακάλυψα σε κατάστημα OTE Shop μερικές ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψή του. Cosmote iPhone 3G.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Μπράβο,πολύ πιο φτηνά από την Vodafone!

platonas

ναι σιγουρα αλλα στα 250 ευρο δεν το βαζων αν και περιμανουν να καταναλοθει ετσι με τοση ακριβη τιμη κανενας δεν θα το παρει χωρις σκεψει και χρηματα.

aris

poli kalo to iphone dinato poli k h cosmote poli kaliteri apo vondafon k sta programata alla k sto sima cosmote poli kaliteri…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.