Cosmote Mobile Advertising, Έτυχε και σε εσάς;

Εχθές έλαβα Δελτίο Τύπου της Cosmote που ανέφερε ότι ολοκληρώθηκαν οι πρώτες διαφημιστικές καμπάνιες σε κινητά τηλέφωνα για λογαριασμό των εταιρειών Lufthansa, Unilever (Dove Men+ Care) και του εκπαιδευτικού οργανισμού Deree American College of Greece. Όσοι είστε συνδρομητές της Cosmote πείτε μας πως ακριβώς ενημερωθήκατε για αυτές τις καμπάνιες.

Σας “ενόχλησαν” στον κινητό χωρίς να το έχετε ζητήσει; Έστειλαν SMS ή μόνο μέσα από το My View; Τι ακριβώς συνέβη; Επίσης στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι σε όλες τις καμπάνιες το ποσοστό ανταπόκρισης των συνδρομητών ήταν μεγάλο, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες μέσω του κινητού τους. Έτσι έγινε και με εσάς, απαντήσατε;

, Cosmote Mobile Advertising, Έτυχε και σε εσάς;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εμένα τίποτα δεν μου είπαν!
Στο myView δεν μπαίνω.

Panos_mouts

Ego exo 2 arithmous cosmote k se kanenan apo toys 2 den irthe kati tetoio se sms. Oso gia to myView oyte ego to xrisimopoio.

Jean Tod

Μια απο τα ιδια Κωστα. Κι εγω δυο αριθμους εχω αλλα δεν ειχα καμια ενημερωση…

giannis

ουτε εμενα μου ηρθε κατι,στο vodafone μου ερχονται που και που διαφορα(ειδικα για τσιγαρα)

Dionysis

Τις έχω δει τις διαφημίσεις αυτές στο myview σε banner. Η αλήθεια είναι ότι στη διαφήμιση της lufthansa κλίκαρα για να τη δω. Επειδή ταξιδεύω πολύ με ενδιέφερε το mobile check-in. Με SMS δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα.

Stefos

Οπως και οι περισσοτεροι εχω και εγω 2 νουμερα και σε κανενα απο τα κινητα δεν μου ηρθε μηνυμα ουτε μπαινω στο myView.

loula

πρωτη φορα τ ακουω xp .ουτε εγω μπαινω my view

Store7

εγω μπαινω πολυ συχνα myview και πραγματικά εχω δει διαφημίσεις. Θυμάμαι τη Luftansa και το Deree. Δεν πάτησα οπως δεν πατάω ουτε στο internet. Με μήνυμα δεν έχω πάρει ποτέ διαφήμιση από την Cosmote. Φίλοι μου πάντως από τις άλλες εταιρείες εχουν πάρει διαφήμιση στο κινητό χωρίς να έχουν επιτρέψει να γίνεται αυτό και ξέρω ότι έγιναν έξω φρενών. Ευτυχώς η Cosmote δεν με έχει ενοχλήσει ακόμα.

TakisGalatsi

πριν απο λιγο ειχα μπει στο myview πριν μπω στο tecblog (παντα απο το nokia e72). Δεν ειδα αυτες τις διαφημισεις, ειδα καποιες αλλες. Μπαινω σχεδον καθε μερα στο myview. Τις συγκεκριμενες διαφημισεις τις θυμαμαι αλλα πριν απο πολλους μηνες. Σχετικα με μηνυματα δεν εχω παρει ποτε μεσω cosmote. Αντιθετα ειχα παρει απο πολιτικους στις εκλογες, οχι ομως απο την cosmote.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.