Cosmote και Vodafone φέρνουν το Samsung Galaxy S III τον Ιούνιο στην Ελλάδα

Την Τρίτη 29 Μαίου ξεκινάει η διάθεση του νέου Samsung Galaxy S III στην Ευρώπη και το Techblog κατόπιν επικοινωνίας νωρίτερα με Cosmote και Vodafone πληροφορήθηκε ότι μέσα στον Ιούνιο και οι δύο εταιρείες θα το φέρουν στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποια αποκλειστικότητα και το Galaxy S III θα υπάρχει διαθέσιμο παντού σε providers και καταστήματα.

update: Και η WIND επιβεβαίωσε ότι θα το διαθέσει αλλά είναι πιο επιφυλακτική σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αυτό που ίσως συμβεί είναι κάποιοι συνδιασμοί σε χωρητικότητα 16GB/ 32GB/ 64GB και σε κάποια χρώματα μπλε (Pebble Blue) και λευκό (Marble White) να υπάρχουν σε αποκλειστικότητα. Για παράδειγμα το μπλε 32GB στη Vodafone και τo λευκό 16GB στην Cosmote.

Σε ότι αφορά την τιμή καμία από τις δύο εταιρείες δεν θέλησε να σχολιάσει.

Η δική μας εκτίμηση με βάση τα 699 ευρώ του 32GB HTC One X (τιμή Cosmote) και τα 599 ευρώ του 16GB Galaxy Nexus (τιμή Vodafone) είναι ότι το Samsung Galaxy S III 16GB θα κυμανθεί στα 600 το πολύ 650 ευρώ.

, Cosmote και Vodafone φέρνουν το Samsung Galaxy S III τον Ιούνιο στην Ελλάδα

Samsung Galaxy S III
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Samsung Exynos Quad-core 1.4 GHz
GPU: Mali-400MP
Μνήμη RAM: 1 GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4,8 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixel, video HD
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 136.6×70.6×8.6 χλστ.
Βάρος: 133 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis

Άντε και οθόνες 5″ για σερφαρισμα όχι στο ίντερνετ αλλά στα κύματα.να του βάλουν και ρόδες για σκειτμπορντ.τηλεοράσεις με φωνητική κλήση ποτέ θα δούμε;

panosk73

να ξυπνησουν λιγο κ να καταλαβουν που βρισκομαστε δεν επιτρεπονται τετοιες τιμες..μ αυτο που κανουν χανουν οι ιδιες οι εταιριες 100 παρακατω κ θα εκαναν τρελες πωλησεις…

Theodore

Δυστυχώς,το τηλέφωνο,δεν φτιάχτηκε για χρεωκοπημενες χώρες.

panosk73

theodore τοτε γτ σε γερμανια κ αγγλια θα ειναι πολυ χαμηλοτερη η τιμη?? κ ποσο νομιζεις οτι τους κοστιζει για να το φτιαξουν??εχουν 400% κερδος σας δουλευουν μες στα μουτρα σας κ τους λετε κ ευχαριστω..

MEDS

Ένα top high end κινητό πριν 4 χρόνια είχε 400 ευρώ.
Σήμερα έχουν από 600 μέχρι 700. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Αν το σημερινό κινητό πουλιόταν πριν 4 χρόνια, τότε ναι, να ήταν διπλάσια η τιμή του. Από τη στιγμή όμως που η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά, δε μπορεί ν ανεβαίνουν και οι τιμές κάθε χρόνο. Με το σκεπτικό αυτό σε 4 χρόνια τα high end κινητά θα έχουν 1.100-1.200 ευρώ. Άντε γεια…

Γιάννης

@panosk73 αυτά περί 400% κέρδος είναι μύθος. Τα καταστήματα κερδίζουν μόνο το 7%.
Κυρίως έχει να κάνει με τη φορολογία, όπου εδώ πέρα έχουμε ποσοστό, άρα όσο πιο μεγάλη είναι η τιμή τόσο μεγαλύτερος και ο φόρος άρα και μεγαλύτερη η ψαλίδα μεταξύ τιμών εσωτερικού και εξωτερικού.

Babis

hands-on απο εσενα Κωστα ποτε θα δουμε;;;

zac

panosk73 φιλε μου! σορρυ αλλα θα σε απογητευσω! η τιμες δεν εχουν διαφορες σε Αγγλια και Ελλαδα μενω 2 χρονια Αγγλια και οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες εδω! Στην Ελλαδα π.χ το one Χ το βρισκεις με 550 ευρα στην Αγγλια 500 και ειναι η διαφορα του φ.π.α τιποτα παραπανω. Και δεν το συζητω για τους κλεφτες στις εταιριες που ακομα το Nexus s το εχουν 500 και 600 το ιδιο ειναι και εδω σε ΟΠΟΙΑ εταιρια πας ΑΝ μπορεις να αγωρασεις το κινητο (γιατι σε πολλες εταιριες σχεδον ολες δηλαδη δεν τα πουλανε παρα μονο στο δινουν με 2 χρονια συμβολαιο) θα το παρεις οσο και στην ελλαδα ιδια τιμη.

panosk73

meds πες τα
γιαννης εννοεις οτι δεν εχουν τεραστια κερδη μ αυτες τις τιμες?? ως καταναλωτη δεν μ ενδιαφερει ποιοι τα κερδιζουν με νοιαζει να ερχεται σε λογικη τιμη για να μπορεσω να το αγορασω καταλαβες??
zac οι μισθοι ομως δεν ειναι ιδιοι στην ελλαδα με την αγγλια αρα δεν δικαιολογουνται κ ιδιες τιμες πιστευω..

Ante_Geia

Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια …. !!! Εγω θα το παρω γιατι ειναι κινηταρα!!!

zac

Nαι οκ δεν λεω για τους μισθους αλλα γενικα για τις τιμες που το εχουν παραξηλώση

panosk73

ante_geia εισαι εκτος τοπου κ χρονου μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται..σε πληροφορω οτι εχω iphone 4s κ galaxy s2 οποτε καλυτερα να μασας παρα να μιλας..μπορω να το παρω αλλα δεν ειμαι κοροιδο σαν εσενα για να τα δωσω ετσι αν πρωτα δεν το πιασω στα χερια μου

enigma

@ ΜΕDS πριν 6 χρόνια είχε βγει το Ν95…Ψάξε να δεις μια πόσο είχε σαν συσκευή…

Επίσης πριν κάποια χρόνια το top κινητό από το medium είχε σαν διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους πολυφωνικούς ήχους την ύπαρξη υπέρυθρων και το αν ήταν έγχρωμη η οθόνη το πόσα χρώματα είχε….Η διαφορά στην τιμή τους όμως δεν δικαιολογούταν για κανένα λόγο….

Όσο για την τιμολόγηση αν περιμένεις η τιμή θα πέσει εκεί που προστάζει η αγορά και ο ανταγωνισμός.

MEDS

Φίλε enigma, δεν είναι έτσι. Με το σκεπτικό αυτό, το ότι τα κινητά σήμερα προσφέρουν πολλά περισσότερα απ’ ότι τα κινητά του χθες, δε σημαίνει ότι δικαιολογούν και τη τιμή τους. Αν ήταν έτσι, τα high end κινητά του 1998 έπρεπε να είχαν 25 δραχμές. Η Apple γιατί κράτησε τη τιμή του New iPad στα περσινά επίπεδα του iPad2? Είχε λογική η σιχαμένη (κατε εμού) μηλο-εταιρεία. Δε μπορούν κάθε χρόνο να ανεβάζουν τις τιμές ανάλογα με τη τεχνολογία που πουλάνε. High end αγόρασες πέρυσι, high end αγοράζεις και φέτος. Αυτό έπρεπε να κοστολογούν, όχι τα πόσα megapixels και πυρήνες έχουν προσθέσει.
Φιλικά πάντα.

κωστας

ποσο λετε να πεσει το sgs II τωρα;

Λευτερης

Ναι φιλε zac καλα τα λες αλλα στην αγγλία με συμβολαιο 40 με 45 ευρω το μήνα, το παιρνεις δωρεαν το κινητο και έχεις και 2πλασιο ( μην πω περισσοτερο ) χρονο ομιλίας από τις δικες μας εταιρίες. Εγω δίνω 50 ευρω το μήνα και παρακαλάω να μου κάνουν 80 ευρω επιδότηση!

zin

η Samsung εφαγε μια μεγαλη ηττα απο την htc οπως εγινε πριν 3 χρονια με το htc hd2 και το Samsung omnia,περιμενα κατι καλυτερο απο τη Samsung,εχουν δικαιο οτι και να πουν οι iphonehides.

βασιλης

@zin έφαγε μεγάλη ήττα e? για πες μου, γιατί??μπαταρία?μνήμη?επεξεργαστή??

enigma

Μeds ίσα ίσα αυτό που εννοώ είναι ότι παλιά πλήρωνες πολλά και δεν έπαιρνες τίποτα το ιδιαίτερο στο top από το πιο απλό μοντέλο. Επίσης τα 700euro θα γίνουν γρήγορα 600…Εδώ αν θυμάται κανείς ας πει σε πόσο διάστημα έπεσε από τα 700euro που ζήταγαν, το galaxy nexus. Όπως επίσης η sony έριξε τις τιμές της αλλά εδώ κοστολογούν το xperia s στα 600. Μια από τα ίδια και με τα htc…

Τέλος, το Ν95 βάραγε 700άρα 6χρόνια πριν …Μην θυμηθώ και το sl45i πόσες δραχμές έκανε που όσο να ναι άλλη αξία είχε τότε το χρήμα…

gt

Τα λεφτα ειναι πολλα για τα σημερινα δεδομενα μιας κ για μερικους ειναι προκληση το να παρεις κιν με 600-700€.Παρα ταυτα εγω θα το παρω μιας κ ειμαι κατοχος s2 κ θα προσπαθησω να το πουλησω για να ρεφαρω…Ειναι καψουρα η sammy μετα το S2.

panosk73

gt ειναι οντως καψουρα αλλα να εχει κ μια λογικη τιμη αν θελει να πουλησει οχι πανω απο 600 γτ αν ειναι στα 700 βλεπω του χρονου το επομενο στα 800..να εχουμε κ ενα μετρο γτ ξεφευγει η κατασταση με τις τιμες..

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ 700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙΑ…700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΧΑΧΑΑ …ΔΙΝΕΤΕ 700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΑΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ 50-100 ΕΥΡΩ….ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΜΕ IPHONE KAI SAMSUNG GALAXY ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ …ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΙPHONE ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΑΣ!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΟΟΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕ ΤΑ SAMSUNG ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ…..

Tony Cool

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ η μονη πιο αξιολυπητη κατηγορια ανθρωπων απο αυτη που περιγραφεις ειναι αυτη των ανθρωπων που μπαινουνε σε ενα τεχνολογικο site για να κλαφτουνε,να μιζεριασουνε και να κραξουνε αυτους που σε αντιθεση με αυτους εχουν ενα χομπυ και μια ασχολια ωστε να ξεφευγουν λιγο απο την ρουτινα και την καθημερινοτητα.Καλο καλοκαιρι! 😉

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΤΟΝΥ ΔΡΟΣΕΡΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΟΜΠΥ ΤΑ ΑΠΛΙΚΑΤΙΟΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΣΟΥΓΚ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΩ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ CDS

Tony Cool

Γεωργιε σε κατανοησα πληρως.Απλα τονισα οτι ακομα πιο αξιολυπητος απο το πιο καμμενο fanboy ειναι ο τυπακος που μπαινει σε blog τεχνολογιας να κραξει τα κινητα και τους users τους,σε site αυτοκινησης για να κραξει τις bmw και τις mercedes και αυτους που τις αγοραζουν,σε site για scuba diving για να κραξει τις μπουκαλες και τους δυτες κλπ κλπ…Αυτο και αν ειναι hobby!!!Cheers 😉

Βασίλης

Αρχικά αυτό που μου έρχεται στο μυαλό για την τιμή, είναι ότι τα χαρακτηριστικά τώρα είναι διαφορετικά με τότε. Όπως και να το κάνουμε οι HD αναλύσεις, οι τετραπύρηνοι επεξεργαστές, τα γραφικά, το NFC, οι μπαταρίες 2000+ mah κλπ κοστίζουν. Βέβαια τότε χρησιμοποιούνταν άλλες τεχνολογίες για την κατασκευή και αγόραζες πχ Nokia made in Sweden ή Finland, ενώ τώρα made in China και India. Επίσης κάποτε το κινητό ήταν προαιρετικό, ενώ τώρα θεωρείται απαραίτητο. Δείτε τις διαφορές στις τιμές μεταξύ κινητών και tablets. Λογικό είναι τα δεύτερα να πωλούνται φθηνότερα για να δελεάζουν το κοινό. Εμένα αυτό που δε μου αρέσει ότι με 700 ευρώ που κοστίζει ένα κινητό, μπορώ να πάρω laptop. οπότε το θεωρώ λίγο κατάντια.

Theodore

Οσον αφορα στο μεγεθος,μην ξεχνας οτι τη σμικρυνση,την πληρωνεις παρα πανω.Παντα.Αρα,δεν ειναι παραλογο να κανει τα ιδια λεφτα το κινητο με ενα λαπτοπ,αμα βεβαια ειναι καποιας ποιοτητος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σε όσους αναρωτιούνται το μεγάλο κόστος αυτων των συσκευών , δεν είναι το κόστος των υλικών ,στον κοσμο των εργοστασίων και γενικα στην μαζική παραγωγή , το κοστος ειναι μηδαμινό ,
αύτο το κινητο απο θέμα υλικων να κοστίζει το πολυ 100 € , αλλα καποιοι ασχολούνται μερες μήνες ακομη και χρονια για κατι νεο και γενικά για κάτι το οποιο θα εντυπωσιασει.
αυτοι λοιπόν πρέπει να πληρωθούν , γιατι η σκληρη δουλεια πρεπει να ανταμείβεται.

Αλλα δεν ειναι μονο αυτο τοση διαφημιση προβολη κτλ απο καπου πρεπει να πληρωθουν.
Δεν υποστηρίζω την τιμή ειναι πολύ υψηλή θα μπορουσε να βρίσκεται σε λογικοτερα πλαίσια , αλλα ας μην βιαστουν αυτη που θελουν να το αγορασουν , σε μερικους μηνες θα πεσουν οι τιμες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.