Εισαγωγή στην έκδοση CyanogenMod 7.2 [official video]

Το CyanogenMod είναι μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android που αναπτύσσεται από ιδιώτες – την ομάδα Cyanogen – και διατίθεται δωρεάν σε όλους. Μπορούν να την εγκαταστήσουν στο Android κινητό τους όσοι το έχουν κάνει root και με αυτό τον τρόπο έχουν πρώτοι τις πιο πρόσφατες εκδόσεις (Gingerbread, Ice Cream Sandwich) και αρκετές βελτιώσεις. Δείτε το βίντεο παρουσίαση την έκδοσης CyanogenMod 7.2.

, Εισαγωγή στην έκδοση CyanogenMod 7.2 [official video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christos

Ένα θέμα για το πως μπορούμε να βάλουμε την 7.2 στο κινητό μας θα ήταν πολύ ωραίο και θα με διευκόλυνε πολύ γιατί προσπαθώ στο x10 αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα….

Dimitris Iraklio

Την χρησιμοποιω στο Galaxy ace εδω και ενα μηνα περιπου. Το μονο αρνητικο ειναι τα wigdets που δεν εχεις την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις τα περισσοτερα στην αρχικη οθονη και το “αναγκαστικο κλεισιμο” που μου πεταει συχνα πυκνα οταν παω να μπω σε εφαρμογες,ρυθμισεις….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones cyanogen mod Ubuntu Touch

Οι XDA-Developers λανσάρουν το δικό τους smartphone με LineageOS και Ubuntu Touch

Αν και βρίσκεται εδώ και χρόνια στο προσκήνιο, οι XDA-Developers λανσάρουν το δικό τους smartphone, το οποίο τρέχει LineageOS και Ubuntu Touch.

Software Cyanogen cyanogen mod

Cyanogen: Βάζει τέλος σε όλες τις λειτουργίες του

Σε ένα δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα η Cyanogen, αποκάλυψε ότι από τις 31 Δεκεμβρίου, όλες οι υπηρεσίες της θα διακοπούν, συμπεριλαμβανομένου της υποστήριξης για τα nightly builds. O open-source κώδικας θα παραμείνει διαθέσιμος για όποιον θέλει να εργαστεί πάνω σε αυτόν.

Software Cyanogen Cyanogen OS

Cyanogen: Τέλος στα σχέδια για τη δημιουργία δικού της mobile OS

H Cyanogen είναι η εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή CyanogenMod ROM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παραμετροποιήσουν σχεδόν κάθε πτυχή του Android smartphone ή tablet. Υπάρχει πληθώρα ROMs για Android, όμως η CyanogenMod είναι αναμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα ονόματα.

Business Cyanogen cyanogenmod

Cyanogen: Απολύσεις και στροφή στη δημιουργία apps

H CyanogenMod ήταν και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Android ROMs. Ειδικά την εποχή που οι κατασκευαστές συνήθιζαν να φορτώνουν τα κινητά τους, η CyanogenMod έφερνε ένα πιο γρήγορο και πιο καθαρό user interface στο Android smartphone.