Dell Venue Pro με Windows Phone Mango, Έρχεται η πολυπόθητη αναβάθμιση

Σύμφωνα με τη Microsoft η αναμενόμενη έλευση της αναβάθμισης Windows Phone 7.5 Mango θα δοθεί σε όλες τις συσκευές Windows Phone που κυκλοφορούν και αυτό γεμίζει χαρά τους κατόχους τους που δεν αισθάνονται παραμελημένοι όπως συμβαίνει με μεμονομένες συσκευές Android. Στην έκθεση IFA 2011 συναντήσαμε το “αναβαθμισμένο” Dell Venue Pro και αυτό μας άνοιξε την όρεξη. Άντε Mango μην αργείς…

, Dell Venue Pro με Windows Phone Mango, Έρχεται η πολυπόθητη αναβάθμιση
, Dell Venue Pro με Windows Phone Mango, Έρχεται η πολυπόθητη αναβάθμιση
, Dell Venue Pro με Windows Phone Mango, Έρχεται η πολυπόθητη αναβάθμιση
, Dell Venue Pro με Windows Phone Mango, Έρχεται η πολυπόθητη αναβάθμιση

Dell Venue Pro
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.1 ίντσες, AMOLED, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixels, LED flash, 720p video
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Βάρος: 176 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelis

καλα το android εχει τοσο καλαα.. αλα απο υποστιριξει ειναι… τελος παντων εχω μετανιωσει που εχω διαλεξει.. android γιατι δεν εχω παρει καμια αναμαβθμιση στο κιν μου και συνεχεια βγαζουν καινουριες συσκευες.. με καινουρια updates αλλα στις συσκευες που ειχαν βγαλει πιο νωρις τιποτα.. για αυτο και εγω λοιπον.. θα παω να αγορασω αυριο η HD7 h HTC trophy. Βαζω MANGO και αντε γειααα!

Kosmas

@vaggelis

Φίλε μου βασικά δεν είναι παντού έτσι με τα update…., στο εξωτερικό λειτουργούν όλα όσα λένε οι κατασκευαστές, και update και υποστήριξη, αλλά εδώ στην Ελλαδίτσα δεν γίνεται έτσι, πρέπει δηλαδή να διαλέξεις μια custom ROM και να την περάσεις για να είσαι οκ με τα update!

vaggelis

Συμφωνω μαζι σου ετσι ειναι αυτα..αλλα ενας καθημερινος χρηστης ο οποιος δεν ξερει πως να κανει αυτην την διαδικασια..γιατι πρεπει να μενει χωρις updates αλλα απο οτι βλεπω απο microsoft η υποστιριξη ειναι full update ειπαν mango αρχες σεπτεμβρη να το ερχετε..ενω με το android δεν εισαι σιγουρος..νομιζω με το DESIRE S η με το DESIRE HD ειχε γινει ετσι και ειπαν πως δεν θα δωσουν update αλλα δωσανε ομως στο τελος?
αλλα ας το αφησουμε και να μην βγαινουμε off topic.!

Loukas

Φήμες λένε πάντως 2-7 Σεμπτεμβριου μέρα κυκλοφορίας

Solon

Πολύ πρώτο το μηχανάκι! 4άρα οθόνη και φουλ κάθετο πληκτρολόγιο. Κώστα έχει σίγουρα amoled οθόνη?

ddr2

Σε διαφορα site διαβαζω οτι ισως τωρα, με την ελευση του Mango και την υποστηριξη multitasking, τα 512 ram να μην ειναι πλεον αρκετα. Απο την αλλη παλι, βλεπω οτι και οι καινουριες συσκευες (htc radar-titan) ειναι κολλημενες στο μισο γιγα ram.

Οσοι εχουν παιξει με το mango, τι αποψη εχουν? 512 ram ειναι αρκετα ή θα ηθελαν περισσοτερη μνημη ram?

Loukas

Ναι λάθος μ ενοουσα για mango update…

marvel

@ddr2 εγώ έχω βάλει mango rtm σε htc trophy και πιστεύω ότι τρέχει ακόμα πιο γρήγορα και χωρίς καθόλου lag σε app η games..

Paschalis

“…όπως συμβαίνει με μεμονομένες συσκευές Android.”?
ΔΝΤ σημαίνει Δε Νομίζω Τάκη.
Πολλές, πάρα πολλές συσκευές, βλέπουν τη 2.3 με το κυάλι.

Giannis Tsak

ΣΟΣ παιδιά, μόλις έκανα την αναβάθμιση σε Μango στο Dell Venue Pro που το αγόρασα πριν κανένα μήνα από expansys, ξεκλείδωτο. Ενώ το on screen keyboard έχει ελληνικά, to natural keyboard δεν τα πληκτρολογεί! το γυρίζει σε Αγγλικα!
Να σημειώσω ότι έκανα Forced Update από το Ζυνε με τη μέθοδο που έσκασε μύτη σήμερα online/offline κλπ.
Να περιμένω από τη Dell κάποια επομενη customized αναβάθμιση πάνω στο ήδη εγκατεστημένο ΜΑΝΓΚΟ?? Ξέρει κανείς τπτ?

Ζαχαριας

Gianni Tsak με ενδιαφερει παρα πολυ η υποθεση με το dell v pro επειδη θελω κ εγω να το προμηθευτω αλλα ετσι οπως σου προεκυψε αυτο το προβλημα θα το ξανασκεφτω διπλα!!αν και δεν εχω προβλημα εξοικοιωσης με το keyboard..παρ ολα αυτα δε γουσταρω τα greeklish..ολοι μας τα χουμε βαρεθει πιστευω..παρ ολα αυτα το κινητο τα σπαει στα 260 ευρο!!ενημερωνε μας για οτι αλλο σου προκυψει για να το χουμε στα υποψιν!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.