iPhone 5, Ξεκινάνε οι προπαραγγελίες πριν ακόμα ανακοινωθεί [Γερμανία]

Αυτά είναι! Στη Γερμανία ξεκινάνε τις προπαραγγελίες του iPhone 5 πριν ακόμα αυτό ανακοινωθεί. Δηλαδή χωρίς να ξέρει κάποιος πόσο θα κάνει και τι νέο θα προσφέρει μια μη ανακοινωμένη συσκευή, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για αυτή! Για ποια άλλα προϊόντα θα εκδηλώνατε το ενδιαφέρον σας χωρίς να γνωρίζετε το τι πρόκειται να είναι;

, iPhone 5, Ξεκινάνε οι προπαραγγελίες πριν ακόμα ανακοινωθεί [Γερμανία]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefterakas

Αν μου προπερισσευαν τα χρηματα θα το προπαρηγγειλα. Αλλα τωρα χωρις προχρηματα θα προπεριμενω!

tasos

δεν ξερουμε, αυτο ειναι απλα ενα concept

mimis.

αντασου να κανει κανα 800σαρι να το παρουν και να ειναι ελλατοματικο!!! εκει να δες γελιο!

ptolemeos

Ίδιο με το Samsung (θα) είναι! :-Ρ

vaggelis

εγω θα προοπαραγγελνα το Samsung Glaxy s III θα ηξερα απο της προηγουμενες συσκευες τι εστι γαλαξιας!

miltiadis

Τίποτα αμερικανάκια στη Γερμανία θα κάνουν τις προπαραγγελίες!

Vasilis

Εγω θα έκανα άνετα αβλεπεί το Galaxy 3 με την S-Amoled HD – 4.5″ – 3D 4πύρινο Exynos στο 1,5Ghz, LTE δίκτυο και πόσα εκατοστά πάχος δεν ξέρω. Γιατί να περιμένω το iphone5 που μπορεί να είναι λίγο καλύτερο απο το Galaxy S2? Προτιμώ τα λεφτά μου να τα δίνω σε εταιρίες που αξιοποιούν το R&D τους για να προσφέρουν καλύτερες τεχνολογίες παρά δικηγόρους, Marketing και αυτοκόλλητα (apple)

Dimitris91

Πρεπει να εισαι αρκετα κοιλα μ@λ@κ@ς για να παραγγελνεις κατι που δεν ξερεις πως θα ειναι και σε τι τιμη θα ειναι…

fred

ανετα θα προπαραγγελνα ενα galaxy s III η IV…!

Vasilis

τελικά να γιατι γίνεται το δικαστήριο στην Γερμανία…..

Γιώργος

Και εσύ Dimitris 91 πρέπει να είσαι αρκετά κιλά μ@λ@κ@ς για να μην καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα στην προπαραγγελία και στην παραγγελία

Άκης

Παιδιά εμείς μένουμε Ελλαδάρα…
Για αυτό είμαστε λογικοί και σκεφτόμαστε και ξανασκεφτόμαστε να δώσουμε τόσα λεφτά!

michael

Για κανενα . . .

FORO-XRISTOS

Εγω το playstation το 4 θα το προπαραγγελνα.

Giannis Xania

Εγώ έχω προπαραγγείλει το iphone 15. Μη με ρωτήσετε από πού και πόσο. Απλά σας ενημερώνω ότι είμαι πρώτος ξάδερφος του Chuck Norris.

Sharningan

Αμερικανοί φαντάροι των στρατιωτικών βάσεων της Γερμανίας

Dimos

Για κανένα προιόν δεν αξίζει η προπαραγγελία..Μόνο για το νέο civic Type R :PP

Πανος

Εγω περιμενω να προπαραγγειλω το μισθο μου και μετα να το παραγγειλω το μηλοφωνο 😛

Alex

Για κανένα προιόν,πρώτα ελέγχω,δοκιμάζω,ενημερώνομαι για το προιόν και μετά αγοράζω.

Στέλιος

Αν και εγώ έχω εμπιστοσύνη στα προϊόντα τις Apple, το βρίσκω κάπως βιαστικό.

Γουρούνι στο σακί παραγγέλνουν.

Solon

Είναι τελείως βλακώδες να προπαραγγέλνεις ένα προϊόν χωρίς να ξέρεις καν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το πως μοιάζει!!! Αλλά βέβαια η κοινή λογική μόνο κοινή δεν είναι! Υπάρχουν ένα σωρό ανεγκέφαλα Fan Boys που κυκλοφορούν σαν τα Ελοχίμ του Λιακόπουλου ανάμεσά μας!

Γιάννης

Για να γινει η προπαραγγελία υπάρχει χρέωση?

Κυριάκος Μιχαήλ

Eλάτε τώρα. Η apple είναι πάντα ένα βήμα μπροστά απο οτι βγένει στην αγορά. Σήγουρα θα είναι το καλύτερο τηλέφωνο μέχρι σήμερα.

Κυριάκος Μιχαήλ

Ελάτε τώρα. Η apple είναι πάντα ένα βήμα μπροστά απο οτι βγένει στην αγορά. Σήγουρα θα είναι το καλύτερο τηλέφωνο μέχρι σήμερα.

Stelios GR

προς το παρον ειμαι υπερ ευχαριστημενος με το galaxy μου, αλλα ουτως η αλλως δεν θα προπαρρηγελνα τιποτα.. πρεπει πρωτα να δω τι θα ειναι κι αν θα μου αρεσει για να αποφασισω….παραξενο που γινονται τετοια χωρις καν να υπαρχει επισημη ανακοινωση που λεει χαρακτηριστικα του προιοντος…ανοησια στο φουλ!!

Απόστολος Ν.

Αυτό γίνεται στην κανονική σελίδα της Apple της Γερμανίας;

Daimon

Αυτό είναι αρρώστια…
είτε δεν ξέρεις τι εχεις, και δίνεις λεφτά για κάτι που (ακόμα) δεν υπάρχει…

Alessio

Ωραίο concept!!!
(*μην πω καλυτερα ΜΑΚΡΑΝ το ποιο ωραιο iPhone 5/4S etc concept photo!)

Stelios GR

συμφωνω…

Antonis

Κατι ακουσα οτι ενα προτωτυπο το ξεχασε ενας υπαλληλος της apple σε ενα bar. Αν δεν κανω λαθος το 4 το εχε ξεχασε καποιος σε ενα cafe.Παντος θα συμφονισω πως η επανω φοτο ειναι τελεια.

Lefteris

@ Κυριάκος Μιχαήλ
Για πες ρε φιλε κυριακο αφου η apple είναι τόσο μπροστα πώς γίνεται να είναι η μόνη εταιρία που δεν έχει ακόμη smartphone με διπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 1080p, υποστήριξη Flash player και να έχει ένα λογισμικό που έχει παραμείνει σχεδόν το ίδιο εδώ και χρόνια και οι μόνες αλλαγές που έχουν γίνει στο IOS 5 να εχουν κλαπεί από τα Android (δες notification bar και FOTAs αμα δεις ενα βίντεο για το IOS 5 θα καταλάβεις ). Εκεί στη γερμανία πάνω σ’ αυτη την τυφλή εμπιστοσύνη στην apple (τα λεγόμενα iSheeps) βασίζονται και έχουν βάλει προπαραγγελίες χωρις ακόμη να παρουσιαστεί το iPhone 5. Και πιστέψτε με υπαρχουν αρκετα iSheeps!!!

Κωστας

Και καλά κάνουν. Ο κόσμος γνωρίζει πόσο σοβαρή εταιρεία είναι η apple και την εμπιστεύεται.
Ξέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κάτω των προσδοκιών τους το νέο iPhone.
Άλλωστε δεν μιλάμε για samsung. Δεν περιμένουμε να μας εντυπωσιάσει με τα specs.

denton

Ρε παιδιά μην τσακώνεστε, είναι απολύτως φυσιολογικό για κάποιον που αποφασίζει καταρχήν να πάρει το i phone, να έχει το ανάλογο μυαλό ώστε να κάνει αυτή την κίνηση. Zing!!!

psarrism

Δε βλέπω κάτι μεμπτόν. Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι, σε περίπτωση που μας βγει μ@λ@κία, απλά δεν το αγοράζεις.

Κωστας

Μέχρι στιγμής η apple δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια συσκευή που μπορεί να θεωρηθεί μακακια σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που ακόμα και τα τηλεκοντρολ των τηλεοράσεων που κατασκευάζουν φροντίζουν να μοιάζουν με iPhone 🙂 p;p; Ε Βλαχακη? έτσι δεν έμοιαζε το τηλεκοντρολ της νέας Samsung TV που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της ERT?

Όσο για τα Galaxy θυμηθείτε τι πατάτα ήταν το SGS1. Θυμηθείτε ποσά τοστ ψηνατε στο SGS2 μέχρι την 2.3.4

mike gkiokas

Μην τρελαθούμε με τα specs του iPhone 4 και ειδικά με τον επεξεργαστή! Όταν βγήκε πάνω από ένα χρόνο πριν η samsung είχε διπυρηνο; Να συγκρίνετε όμοια πράγματα που βγαίνουν την ίδια εποχή και όχι μετά από ένα χρόνο. Το κάθε iPhone που βγαίνει είναι ένα χρόνο μπροστά από την εποχή του.

Δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα είναι μεγαλειωδώς γελοία.

Αυτά και τίποτε άλλο από μένα…

psilos

πάντως αν είναι όπως στην φωτό θα το αγοράσω σίγουρα……είναι απλά υπέροχο!!!!!!!!!!!!!

Geo

Δεν είναι και τόσο τολμηρό πράγμα να προπαραγγέλνεις. Εγώ συχνά προπαραγγέλνω από σουβλατζίδικα και πιτσαρίες. Ζητάω δηλαδή πράγματα που δεν υπάρχουν (τα φτιάχνουν εκείνη τη στιγμή) και μάλιστα τα πληρώνω πριν τα ανοίξω να τα δω. Και αν πεινάω πολύ, τα τρώω κιόλας χωρίς να τα δω.
Μιλάμε ότι θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι η αξιοπιστία μιας εταιρείας κινητών να φτάσει την αξιοπιστία ενός σουβλατζίδικου.

gel

εγω παντως το iphone δεν το εχω καθολου σε εκτιμηση.Πριν προλαβει να βγει στην αγορα το εχουνε φαει οι αλλες εταιριες (βλεπε htc).

Lefteris

@ mike
Όταν είχε βγεί το iphone 4 κυκλοφορούσε ήδη το HTC HD2 το οποίο είχε κ αυτό 1Ghz επεξεργαστή, μεγαλύτερη RAM, μεγαλύτερη οθόνη 4,3″ ( πράγμα που έχει γίνει μόδα πλέον οι 3,5″ του iphone μοιάζουν και έιναι πολυ λίγες. Μέχρι και οι φανατικοί της apple ζητάνε μεγαλύτερη οθόνη πλέον για το iphone 5 ) και καλύτερη GPU απο το ιphone 4. Για πές μου λοιπόν φίλε mike πώς ήταν μπροστα από την εποχή η apple? Και τώρα το iphone 5 θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή κάτι που οι άλλες εταιρίες έχουν παρουσιάσει από τις αρχές του χρόνου. Να μην ξεχνάμε και το κλεμμένο συρόμενο notification bar και τις FOTA του IOS 5. Γι αυτό πριν λέμε κάτι ας το ψάχνουμε πρώτα και να μην υποστηρίζουμε οτι έχει το μήλο επάνω και να λέμε το ποίημα που έχει περάσει το πολύ καλο μαρκετινγκ της Apple : ” η apple είναι πάντα μπροστά”

Yannis

Αυτη τη φορα το iphone θα ειναι ενα χρονο πισω δυστυχως για τα fanboys iSheeps (χαχαχα καλο) Οσο για το ποσο πατατα ηταν το SGS 1 διαβαστε το τεστακι στο gsmarena και δειτε βαθμολογιες στο συγκρητικο τους και μετα σκουπιστε τα δακρυα για τα λεφτα που πεταξατε σε ενα σαπιο μηλο χαχαχα. Με καλυτερο gpu καλυτερο επεξεργαστη καλυτερη οθονη και πραγματικα το καλυτερο λογισμικο αυτη τη στιγμη θα διαλεξω μαλλον τις “πατατες” απο τα σαπια μηλα σας που εχουν το ιδιο μενου με το 2G, μικρη οθονη με ομολογουμενος καλες γωνιες θεασης αλλα πολυ κακο μαυρο και θολα χρωματα ακομη και σε σχεση με S Lcd τραγικο multitasking και αργο internet ( σε σχεση με τα highend android) Οσο για τα τοστ που ψηνουμε εμεις με τα galaxy s 2 ειναι χαρακτηριστικο του τηλεφωνου ψηνει και καφε χαχαχαχα :-DDD
Οσο για την προπαραγγελια δεν συμφωνω καθολου. Αν κατι δεν το εχω δει και δεν το εχω συγκρινει με τον επικαιρο ανταγωνισμο δεν το παιρνω

Nikos

θεωρω πως δεν ειναι μονο θεμα μαρκετινγκ αλλα η μηλια πουλαει ποιοτητα υλικων και λειτουργικου καθως και απαραμιλλο σχεδιασμό. Με λιγα παραπανω χρηματα παιρνεις γυαλί και μεταλλο και οχι πλαστικουρες αλλων εταιριων με εξαιρεση την HTC. Πιστευω πως το επομενο μηλοφωνο θα κοστιζει οσο και το τωρινο, δηλαδη πανω κατω οσο εχουν και οι αντιπαλοι του, ομως για αλλη μια φορα θα ικανοποιησει αυτους που θα το προ-παραγγειλουν. Επισης μην τα βαζετε με το iphone 4 που εχει βγει απο τον ιουνιο του 2010

Γιώργος

Δεν θα σχολιάσω γιατί θα διαγράψουν το σχόλιό μου…

Βικέντιος

Ανοησίες είναι αυτές,εγώ προσωπικά αμα ένα προιόν δεν το χειριστώ,δεν δω άρθρα,δεν ψάξω να βρώ που ευτυχώς υπάρχει πλέον και αυτή η δυνατότητα και video review δεν το αγοράζω

giannis

Εγω παντως απο iphone4 πηγα τελικα σε galaxy s και δε το μετανιωσα καθολου. Και ας εχω χασει περισσοτερα χρηματα..Διαβαζω οτι το νεο ιος δε θα χρειαζεται και το itunes για να γινεται συγχρονισμος, αλλα βαλαν υπηρεσια cloud. Δε λεω σιγουρα αναβαθμιστικαν αλλα το ειναι free μεχρι τα 5γιγα κ μετα πληρωνεις με το μηνα με ξενερωσε! Μετα την πρωτη μου επαφη με android νιωθω σα να ξυπνησα με ολες τις δυνατοτητες που εχω πλεον. Κατεβαζω οτι αρχειο θελω, το σωζω οπου θελω και το ανοιγω οπως θελω. Προτιμω να ρισκαρω να παρω κινητο που καει μετα (sgs2) παρα νεο μηλο. Ο καθενας οτι τον βολευει.

αγγελος

εγω θα το δω πρωτα να το τεσταρη ο βλαχακης και μετα θα αποφασισω..παντος το 4ρι που εχω
με εχει βολεψει απιστευτα εμενα.ειχα και το εgs.αναμενω προς το παρων το ios5.

Δημοσθένης

παιδια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα δεν ειναι αναγκαιο να πουλατε καθε χρονο το παλιο iphone για να αγοραζετε το καινουργιο εγω το ipod touch 2g ακομα αυτο εχω

giorgos

sgs2 for ever.ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ Κ ΤΠΤ.

Τασος

Μόλις πήρα το τεσαρι,επίσης πήγα στην έκθεση και στο πλαίσιο για να το συγκρινω με το σγσ2,λοιπόν σαφώς το σαμσουνγκ έχει επιβλητικοτερη οθόνη ,είναι πιο λεπτό και υπερτερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά,όμως το τεσαρι έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα, τις εφαρμογές,και πιστέψτε με εκεί ισοπεδονει το γκαλαξι,έχω τρελαθεί οι εφαρμογές του είναι χρόνια μπροστά από αυτές του μάρκετ. Οπότε όταν θα έρθει το Κεντέρη θα τρέμουν όλα τα ανδροιδ,πιστέψτε με

Vasilis_G

Εγώ δεν προπαραγγέλνω ούτε πίτσα πλέον εάν δεν ανοίξω κατάλογο να δώ τιμή….
Και δεν το κάνω γιατί δεν θέλω να βρεθώ στην δυσάρεστη θέση να ακυρώσω την προ-παραγγελία μου εάν κάτι δεν μου αρέσει….Το θεωρώ, όσο fan-boy και αν είσαι πια, μεγάααααααααααλη λαλακία, και ας λένε ότι θέλουν τα μηλόπαιδα…

jimG4

λοιπόν, προς ενημέρωση των απανταχού άσχετων σε θέμα iPhone, θα είναι καλό να μην πιπιλάτε την καραμέλα που σας έδωσαν καποιοι άλλοι..το notification center, ειναι κλεμμενο..αλλα όχι απο το ρομποτακι σας..ειναι κλεμμενο απο το Lockinfo που ο καθε jb χρηστης θα το ξερει, και απο ακομα 2-3 tweaks και apps που δν μου ερχονται αυτη την στιγμη στο μυαλο οι τιτλοι τους. Διαβάζω συνέχεια τα ιδια..και τα ιδια..λεω να μην ασχοληθω..αλλα δεν μπορω σε καποια φαση..γιατι μπαινουν καποιοι εδω..διαβαζουν post απο τους “ειδημωνες” και γινονται παπαγαλακια της ασχετοσυνης..αυτα!

Yan

Ειπε το παπαγαλακι …. Λοιπον τo notification bar υπαρχει στα Android εδω και δυο χρονια περιπου πολυ πριν αποφασισει καποιος να το αντιγραψει και να το κανει εφαρμογη για το Σαπιο μηλο οποτε τα συμπερασματα δικα σας Ο κλεψας του κλεψαντος…
@cVlachakis Κωστα συγγνωμη για τα greeklish στο προηγουμενο post μου

tasos

οπως εχω πει ξανα, το μιλαρακι φιλε μου δεν σαπιζει καθολου ευκολα, για εσας ειναι αυτο που λεμε κακο σκυλι ψωφο δεν εχει, αα και κτ αλλο, οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]