Don’t Get Scroogled by Gmail, Microsoft εναντίον Google

Google και Gmail διαβάζουν το περιεχόμενο των email σας (είναι αλήθεια) με σκοπό να σας παρουσιάζουν παρεμφερείς διαφημίσεις και αυτό είναι απαράδεκτο. Συγκεντρώνουμε υπογραφές για να σταματήσει αυτή η πρακτική και σας προτρέπουμε να δημιουργήστε λογιαριασμό στο Outlook που δίνει προτεραιότητα στην ιδιωτικότητά σας.”

Αυτό αναφέρει η νέα καμπάνια της Microsoft και του Outlook που βάζει στο στόχο τo Gmail και τη Google. www.scroogled.com

Scroogled, Don’t Get Scroogled by Gmail, Microsoft εναντίον Google

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
maelko

Ναι καλά το πιστέψαμε τώρα, η microsoft δεν διαβάζει τα μηνύματα μας, απ’τη στιγμή που η καθε εταιρεία σου προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό και έχει στην κατοχή της τα στοιχεία πρόσβασης σου, μπορεί ανα πασα στιγμή να έχει πρόσβαση στα μηνύματά σου. Η Microsoft πρόσφατα είχε μεγάλη διαμάχη με τη google σχετικά με τον συγχρονισμό του Gmail στα windows phones, και επισης βλέπει ότι το android εχει προχωρησει παρα πολυ, οποτε προσπαθει να αποσπασει ενα μερίδιο των χρηστων google, με σκοπο την προωθηση των windows phone αλλα και του outlook.com.

nick

ποσός με ενδιαφέρει, χρησιμοποιώ το gmail περίπου 5-6 χρόνια. πραγματικά με έχει βολέψει απίστευτα γιατί απλά σου παρέχει τα πάντα (αρκεί να κάτσει να ψάξεις τις δυνατότητες του). Ειδικά τώρα και με το android σχετικά με τις επαφές και γενικά τον συγχρονισμό είναι όλα τέλεια. όσο για τις διαφημίσεις τις έχω ξεφορτωθεί εδώ και πολύ καιρό χάρις τα extention του chrome (addblock) και ότι σκουπίδια και διαφημίσεις υπάρχουν άντε γεια !! ειδικά στο facebook που βλέπεις πχ μία οικογενειακή φωτογραφία και δίπλα σου πετάει φωτογραφίες με βρακιά και κιλότες ΕΛΕΟΣ ΡΕ. Και ποίος δεν παρακολουθείτε πλέων από τους γίγαντες του διαδικτύου ? ο κάθε πάροδος είτε είναι google, είτε microsoft, facebook, twitter, yahoo, paypal, ebay έχουν τον τρόπο τους να σου πάρουν προσωπικά δεδομένα. και τι έγινε ??? εφόσον θες να μπεις στον χορό θα χορέψεις αλλιώς πίγενε φύλαξε όλη μέρα γίδια στα βουνά και στα λιβάδια. και κάτι άλλο <>επιδή έχω τσαντιστεί με όλη την ιστορία πολά πρόβατα του FB πετάνε κάτι μυνήματα ώρες ώρες τύπου (ΠΡΟΣΟΧΗ CΗAKERS ΚΛΕΒΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ Η ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ – ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ) οι εφαρμογές που κατεβάζουν (παιχνίδια και διαφορες @@ δέν… Συνέχεια »

Konstantinos

“Outlook.com prioritizes your privacy. You won’t see ads based on keywords from your personal email.” fair enough…

θα αναφέρω μια εμπειρία… Ένας φίλος, έστειλε e-mail σε μια οργάνωση υπεράσπισης δικαιωμάτων των ομοφυλοφύλων. Αυτό ήταν αρκετό. Μετά ό,τι διαφήμιση προερχόταν από adsense και με το λογαριασμό του στο gmail(google) συνδεδεμένο αφορούσε,
gay διακοπές στο telaviv, προϊόντα αντρικής περιποίησης κλπ συναφή. Ήταν τόσο έντονο που νόμιζε πως τον hackaran από την οργάνωση. Θα υπογράψω

chris

adblock βρε παιδια και ολα ο.κ

Manolis

Έξυπνη κίνηση από την Microsoft,πιστεύω πως θα κερδίσει πελάτες.Δεν μπορεί να πει ότι το Hotmail είναι λειτουργικά καλύτερο από το Gmail,αλλά βρήκε άλλον τρόπο να προβάλλει το προιόν της σαν καλύτερο.Good work.

Anastasis

Chris μη διαφημίζεις πολύ το adblock διότι εάν επεκταθεί πολύ θα είναι πρόβλημα για τους διαφημιστές και θα το εξαφανίσουν. Ήδη υπάρχουν ιστοσελίδες, όπου δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενό τους εάν δεν απενεργοποιήσεις το adblock.

chris

σωστος ο μανολιος!!!

Junkermann

Οι δύο εταιρίες έχουν αρκετά διαφορετικό προσανατολισμό όσον αφορά τις υπηρεσίες τους.

Microsoft:
Κύρια πηγή εσόδων το software, Office και Windows, με αυτή την σειρά. Δευτερευόντως το hardware, περιφερειακά, Xbox και Surface. Το Xbox έχει πουλήσει (συνολικά!) λίγο παραπάνω από τα Windows 8 που κυκλοφορούν τρεις μήνες, έτσι για να καταλάβετε τα νούμερα.

Google:
Η μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρία του πλανήτη, η οποία ουσιαστικά «κατέχει» το internet… Διαχειρίζεται τον κύριο όγκο της πληροφορίας που «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο.

Δεν ζητά ούτε ευρώ για το Android γιατί απλά θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες για τα δικά της services. Οτιδήποτε αναζητείτε, βλέπετε, μοιράζεστε στα google, youtube και Gmail, καταλήγει σε πληρωμένες διαφημίσεις ή/και ξαναχρησιμοποιείται, πωλείται δηλαδή σε μεγάλες εταιρείες, διαφημιστικές και μη.

Τα ίδια φυσικά, προσπαθεί να κάνει και η Facebook.

Το https://outlook.com/ δεν είναι απλά ένα webmail, αλλά έχει μεγάλο integration με τα windows 8, το office 2013 και το windows phone.

Φυσικά, για όσους θέλουν κάποιο άλλο webmail, υπάρχει και η Yahoo!

paris1

Μπουχου χου προσεξτε με!
Ασε μας ρε microsoft. Απο ποτε νοιαζεσαι για τους χρηστες σου??. Απο καποιον αλλον ισως το πιστευα αλλα οχι κ απο την ms…

Konstantinos

Το adblock δεν έχει σχέση με το αν η εταιρία κάνει datamining τα email σου

vassilis

Απλά μια πολύ έξυπνη διαφημιστική καμπάνια από τη Microsoft. Αυτό και τίποτα άλλο.
Το αν το Outlook (όχι Hotmail, Outlook!) είναι καλύτερο από το Gmail ή όχι, αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός από εμάς να δοκιμάσει τα δυο προιόντα και να το κρίνει.
Η κάθε εταιρεία μπορεί να έχει 2-3 μελαμψά σημεία.
Τώρα αν κάποιος όντως ενοχλείται από το χαρακτηριστικό αυτό του Gmail στο οποίο πατά η Microsft για να αντιπροτείνει το Outlook, μπορεί πολύ άνετα να επιλέξει άλλο email provider.
Δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος.
Είναι θέμα εντελώς υποκειμενικό!

Καλή σας ημέρα! 🙂

chris

για διαφημισεις μιλαω κωνσταντινε

Thodoris1988

Τωρα τι θες να μου πεις Micro$oft; Οτι εσυ δεν παρακολουθεις τους χρηστες σου; Ενταξει, οτι πεις. Εγω θα μεινω με το Gmail μου οπως και πολλοι αλλοι λιγοτερο ψαγμενοι και εξυπνοι γιατι ξερεις τι λενε για τη δυσφημιση. Αν απευθυνεσαι βεβαια σε Αμερικανους με μυαλο τσιζμπεργκερ, τοτε θα βρεις ανταποκριση. Δε λεω, χρησιμο το Outlook, μια χαρα με εχει βολεψει για να το δηλωνω σε εγγραφες σε ιστοσελιδες και να πεφτουν εκει μεσα τα σκουπιδια!

Panos7GR

Βασικά πλέον το Outlook είναι ένα ανανεωμένο Hotmail. Πρόσφατα το ανακοίνωσε η Microsoft πως ήρθε το τέλος εποχής του Hotmail και καλωσόρισε το Outlook. Για να χρησιμοποιήσεις αυτήν την υπηρεσία πρέπει να πας στο outlook.com και να συνδεθείς με το Microsoft account σου (το πρώην Hotmail σου δηλαδή ή το Windows Live

Πανος Σομπολος

Πόσο τυφλοί είστε ορισμένοι!Που προκειμένου να έρθετε σε κόντρα υποστηρίζεται την Google ακόμα και όταν σας καταπατεί τα δικαιώματα!
Δεν υπάρχει σοβαρή χώρα στον πλανήτη που να μην έχει πάρει μέτρα εναντίον της Google και τα παπαγαλάκια εδώ τον χαβά τους!
Δεν με νοιάζει ποιο mail είναι καλύτερο, αυτό που ξέρω είναι ότι το να διαβάζουν την αλληλογραφία σου είναι αδίκημα ακόμα και στο Ιρακ
Ξυπνάτε επιτελούς,κοροϊδεύεται τους άλλους ότι είναι πρόβατα και οι ίδιοι λειτουργείτε σαν ανδροειδή με απόλυτη άγνοια κινδύνου και χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για τα ίδια σας τα δικαιώματα

Teo

Εμένα προσωπικά μου αρέσει να με κρυφό κοιτάνε..το γουστάρω ρε αδερφέ,πως να το κάνουμε.Οπότε..Gmail και χέστηκα τι και πως..εξάλλου δεν έχω να κρύψω και κάτι τραγικό..Μόνο ότι τον έχω 92 πόντους….

….τον σκύλο μου !

greeceandroid

Πάντως όλες αυτές οι ανοησίες της MS πάντα της γυρνάνε boomerang. Το είδαμε μία φορά με το #droidrage το βέλουμε τώρα και με το #scroogled

Γιώργος Κου.

Νομίζω πως το κάνει κυρίως για να έχει περισσότερους πελάτες…αλλά όχι μόνο στο e-mail…αλλά και στα windows 8 και ακόμα σε tablets και smartphones με windows phone 8…….

MEDS

Ρε παιδιά, καμία Google δε διαβάζει τα e-mail σας. Ένα πρόγραμμα που βρίσκει keywords είναι και σου στέλνει διαφημίσεις σύμφωνα με αυτά, όπου το πιο πιθανό είναι να μην έχουν και καμία σχέση με εσένα ή με το τι γράφεις. Ναι είναι λίγο κάπως, ειδικά το παράδειγμα του φίλου στο σχόλιο 3.

Πανος Σομπολος

@teo και βεβαια το σκυλο σου!Για τα υπολοιπα μιλαει το λινκ σου και το φασολακι!

digekas

Who cares??? ή Hookers??? LOL

PS: Να θυμηθώ να το στείλω και στο mail μου, που ξέρεις βρε αδερφέ, μπορεί να βγουν σχετικές διαφημίσεις!!!

PS2: Θυμάται κανείς κάποιες εταιρίες κινητών που στα roms του έτρεχε κώδικας που κρατούσε στοιχεία θέσης;;; Χμ… Μάλλον πολλές εταιρίες δεν είναι και τόσο αθώες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογούνται οι υπόλοιπες να κάνουν το ίδιο, κατά τα άλλα όπως προειπώθηκε, adblock plus και noscript και όπου απαιτείται η απενεργοποίησή τους για την εμφάνιση μίας ιστοσελίδας, τότε φύγαμε για αλλού. 🙂

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.

md03582

Άλλη μια κουβέντα με θέμα “η Google μας παρακολουθεί” κατέληξε στο πόσο κακιά είναι η Microsoft. Ο Πάνος Σόμπολος έχει δίκιο σε αυτό που λέει αλλά οι προβατοειδείς δεν ακούνε. Το αστείο είναι οτι οι fans, ή μάλλον οι χούλιγκανς της Google, κάνουν τα ίδια και χειρότερα απο αυτά για τα οποία κατηγορούσαν τους fans της apple.

digekas

To hushmail το γνωρίζετε;;;

Τι ακριβώς, καλά μου παιδιά, στέλνετε με gmail και φοβάστε ότι θα γίνει κακή χρήση;;;

PEBKAC!!!

Κατά τα άλλα δείτε λίγο και τι γίνεται και με τις κονσόλες και τα δίκτυά τους και αν πραγματικά έχετε έστω και ελάχιστες γνώσεις στον χώρο, ευχαρίστως να το συζητήσουμε όπου νομίζετε ότι ο χώρος το επιτρέπει. 🙂

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.

Βαγγέλης

Αν κάποιος θέλει να προστατεύσει & σέβεται τα προσωπικά του δεδομένα, απλά δεν χρησιμοποιεί free υπηρεσίες τύπου Gmail, Hotmail, Facebook κλπ κλπ ή/και στέλνει τα πάντα Encrypted & Signed για τον παραλήπτη. Προσωπικά λυπάμαι όσους πέφτουν στην παγίδα της δήθεν ευκολίας/ευχρηστίας με κόστος τα προσωπικά τους δεδομένα. Αν τα ΕΛΤΑ έλεγαν ότι σου επιτρέπω να στέλνεις δωρεάν γράμματα και δέματα, αλλά θα με αφήνεις να τα ανοίγω και να τα διαβάζω όλα ώστε να σου αφήνω σχετικά διαφημιστικά φυλλάδια στο γραμματοκιβώτιο σου (με μοναδικό σκοπό φυσικά το κέρδος των ΕΛΤΑ), θα το δεχότανε κανένας νοήμων άνθρωπος; Μάλλον όχι! Πως γίνεται έννοιες όπως η ιδιωτικότητα που την προστατεύουμε οι περισσότεροι στην πραγματική μας ζωή, να την πετάμε από το παράθυρο όταν πρόκειται για μερικά GB δωρεάν χώρου στο internet; Τόσο αφελής είμαστε; Ή τόσο τζαμπατζίδες που προτιμάμε να δίνουμε τα στοιχεία μας αντί να δώσουμε μερικά ευρώ (της τάξης του ενός καφέ τον μήνα) για να έχουμε προσωπικό και ασφαλές email; Δεν συμφωνώ σχεδόν με τίποτα από όσα κάνει η Microsoft, και σίγουρα οι υπηρεσίες τις δεν φακελώνουν λιγότερο τους χρήστες της απότι η Google. Παρόλαυτα έχει βάση η κίνηση της, και είναι και για το καλύτερο των χρηστών που είναι… Συνέχεια »

Panos7GR

Εγώ έχω απελπιστεί… Προσπαθώ όσο μπορώ να κρατιέμαι μακριά από υπηρεσίες που έχουν ως σκοπό την προσβολή της ιδιωτικότητας μου, όμως στο τέλος πάλι φακελωμενος είμαι. Δεν υπάρχει κολοσσός που να μην κρατάει προσωπικά σου στοιχεία όσο χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες του. Είναι πολύ απλό… Μιλάμε για χρήμα! Τι τους νοιάζει η ηθική; Αναμφίβολα με τσαντιζει το γεγονός αυτό, αλλά άμα ήταν έτσι αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε εδώ όλοι εμείς. Τηλέφωνο παίρνεις σου καταγράφουν τις συνομιλίες, μηνύματα στέλνεις στα διαβάζουν, Internet χρησιμοποιείς σου κλέβουν προσωπικά στοιχεία… Τι ιδιωτικότητα να υπάρχει;

Υ.Γ.: Εγώ έβαλα υπογραφή. (Αυτοφακελωθηκα και πάλι δηλαδή.) Αλλά τουλάχιστον δεν είμαι μόνο λόγια… Έχω μάθει ότι για να ανατρέψεις κάτι που σε ενοχλεί πρέπει να πράξεις όχι μόνο να κλαψουριζεις σαν μπεμπης!

GOOGLE

Ναι, έχω μισθώσει 40 εκατομμύρια υπαλλήλους για να διαβάζουν καθημερινά τα 500 εκατομμύρια e-mail που στέλνετε, λέξη προς λέξη.

digekas

Βαγγέλη η Μ$ δεν έχει προφανώς σκοπό να ενημερώσει τους χρήστες της Google, μαύρη διαφήμιση κάνει και μάλιστα με τον γνωστό άκομψο/άτεχνο Αμερικάνικο τρόπο. Οι περισσότεροι που πήραν μέρος στην συζήτηση ήταν fanboys της Apple/M$ που το είχαν και έχουν απωθημένο, από εκεί και πέρα όποιος κάνει χρήση κάποιου εργαλείου πρέπει να γνωρίζει που ενδείκνυται η χρήση του και που όχι. Προφανώς και γίνεται και θα γίνεται ασφαλή χρήση δωρεάν (free) υπηρεσιών όπου δεν απαιτείται ιδιαίτερη ασφάλεια (δλδ στο 99% των περιπτώσεων ενός μέσου//απλού χρήστη) σε εταιρικό/επαγγελματικό επίπεδο προφανώς θα στραφεί αλλού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτηρίζαμε τζαμπατζίδικες τις όποιες δωρεάν υπηρεσίες ή πχ λογισμικό (FOSS) και αν κάπου υπάρχει μία σχετική υποστήριξη στην Google ειλικρινά αυτός είναι ο λόγος, αφού στήριξε και έφτασε τόσες εταιρίες να χρησιμοποιούν linux based λειτουργικό και τώρα με αυτό ως βάση πλέον μπορούμε να περάσουμε σε ολοκληρωμένες διανομές και οι συσκευές επίσης πραγματικά να αποκτήσουν ουσιαστική ισχύ και να είναι πλήρως αξιοποιήσιμες. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να έχουν οι εταιρίες παπαγαλάκια εκ των οποίων μερικά τα πληρώνουν κιόλας είτε με ταξίδια είτε με συσκευές ή μετρητά για να κάνουν την δουλειά τους. Ξαφνικά τόσοι που κάνουν χαρτί και καλαμάρι την ζωή… Συνέχεια »

Panos7GR

Γειά σου Δημήτρη (digekas)!!! Πάντα χαίρομαι οπότε βλέπω σχόλια σου σε άρθρα εδώ πέρα. Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σχόλιό σου, ωστόσο διαφωνώ στο χαρακτηρισμό “fanboys”. Δεν θεωρώ πως είναι fanboys, απλά είναι περισσότερο επιφυλακτικοί στα ευαίσθητα τους δεδομένα… Βασικά δεν είναι κάτι καινούριο αυτό με την Google. Αν διαβάσετε τους Όρους Χρήσης θα το δείτε ότι το λέει… Δηλαδή από την στιγμή που αποδέχεστε τους Όρους και συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία δεν τίθεται θέμα. Γι αυτό πριν χρησιμοποιείσετε το οτιδήποτε διαβάστε και τους Όρους. Επίσης και κάτι τελευταίο σιγά μην ιδρώσει το αφτί της Google για το γράφουμε. Όπως λέει ο MEDS ένα πρόγραμμα έχει που βρίσκει keywords κι έτσι καταλαβαίνει στο περίπου ποιά είναι τα γούστα σου και σου στέλνει τις ανάλογες διαφημίσεις. Φυσικά και πρόκειται για καταπάτηση, αλλά αφου αποδέχθηκες τους Όρους σημαίνει ότι της έδωσες αυτό το δικαίωμα. Αν δεν σας αρέσει πάτε άλλου. Δεν μας αναγκάζει κανείς να χρησιμοποιούμε με το ζόρι το Gmail. Δόξα το Θεό υπάρχουν πολλές τέτοιες υπηρεσίες! Θα μου πείτε γιατί “υπέγραψες” αφού αποδέχθηκες τους Όρους και συνεχίζεις να το χρησιμοποιήσει; Γιατί το θεωρώ φοβερό εργαλείο, με έχει βολέψει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, το θεωρώ κορυφαίο και ο συνδυασμός… Συνέχεια »

digekas

Πάνο το fanboys πήγαινε σε όσους κάνουν χαρτί και καλαμάρι την ζωή τους στο facebook και κατά τα άλλα τους πείραξε η συγκεκριμένη “είδηση”. Προφανώς και η Google δεν είναι αγία, ακόμα θυμάμαι τα βαν της (αυτά του street view) που κατέγραφαν όσα wifi έβρισκαν στην πορεία τους (απαράδεκτο ανεξάρτητα αν εμείς ήμασταν που τα είχαμε ανοικτά). Για τα tos δεν συμφωνώ ειδικά όταν οι εταιρίες τα αλλάζουν και υποχρεώνουν τους πολίτες να κάνουν “εκπτώσεις” στα δικαιώματά τους προκειμένου αυτές να αυξήσουν τα κέρδη τους. Για αυτό και αναφέρθηκα στις κονσόλες. Καλά να τα λένε άλλες εταιρίες/οργανισμοί αλλά να τα υποστηρίζει η M$ ή πχ η Sony!!! Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά!!! Η ουσία πάντως είναι το τελευταίο που αναφέρεις. Δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, καταπατείται από παντού και το χειρότερο όλων είναι ότι έχει αλλάξει η αντίληψη του κόσμου στο κομμάτι αυτό που αφορά την ασύστολη αυτή δημοσιοποίηση των πληροφοριών τους που σαν τακτική την ακολουθούν απλά και μόνο επειδή το κάνουν και άλλοι, σαν τα πρόβατα δλδ. Βέβαια λογικό και αναμενόμενο θα έλεγε κάποιος αφού αυτό είναι το επίπεδο του μέσου Έλληνα, ενός μέσου Έλληνα που έπρεπε να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση (και έχουμε ακόμα πολύ πορεία) για να… Συνέχεια »

Kostas K.

Εγώ λέω να κατσετε να δείτε πως θα υποστηρίξετε τα CardDAV και CalDAV στα WP ώστε να χουν οι χρηστές σας gmail και να αφήσετε τα καραγκιοζιλίκια…Δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο η Google που σας έδωσε παράταση μέχρι το καλοκαίρι ενώ τόσο καιρό σφυρίζατε αδιάφορα.. Τα ιδία καραγκιοζιλίκια κάνατε και με το droidrage

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.