Doogee F3: QHD οθόνη, Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 350 δολάρια

Στους πιο πολλούς από εμάς το brand Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, αν και πρόσφατα είδαμε το Doogee S6000 το οποίο έρχεται με μαζική μπαταρία στα 6000mAh. Ο Κινέζος κατασκευαστής ετοιμάζει αυτή τη φορά κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό, πρόκειται για την ναυαρχίδα του, Doogee F3 που αναμένεται τον Αύγουστο.

Το Doogee F3 θα βγει σε κανονική έκδοση με επεξεργαστή MediaTek, αλλά θα υπάρξει και μια περιορισμένη έκδοση η οποία θα βασίζεται στον Snapdragon 810 της Qualcomm.

Ξεκινάμε από την κανονική έκδοση που θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, 2.5d curved glass και bezel μόλις 1 χλστ., οκταπύρηνο επεξεργαστή MT6753 1.5GHz, ARM Mali-T760 GPU για τα γραφικά, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, δυο υποδοχές για κάρτες SIM, LTE συνδεσιμότητα. Έχει μεταλλικό frame και θα κυκλοφορήσει σε μπλε και λευκό.

Από την άλλη η ειδική έκδοση του Doogee F3 θα έρθει με Quad-HD οθόνη από την LG, επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 21 Megapixel και μπαταρία 3100mAh. Η τιμή του θα είναι μόλις στα 350 δολάρια στην Κίνα.

Η Doogee φαίνεται πως θέλει να ανταγωνιστεί στα ίσα την OnePlus η οποία πέρσι λάνσαρε το OnePlus One με χαρακτηριστικά high-end ναυαρχίδας αλλά άκρως ανταγωνιστική τιμή, και τώρα ετοιμάζει το OnePlus Two. Ωστόσο η ειδική έκδοση του Doogee F3 αναμένεται γύρω στον Οκτώβριο, ενώ το OnePlus 2 νωρίτερα.

Doogee F3: QHD οθόνη, Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 350 δολάρια, Doogee F3: QHD οθόνη, Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 350 δολάρια

Doogee F3: QHD οθόνη, Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 350 δολάρια, Doogee F3: QHD οθόνη, Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 350 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilist

Άλλο ένα με τον 810, μας την έκανε Φερόε ή qualcom και δεν έχουν CPU να βάλουν οι εταιρείες.
Μόλις σήμερα είδα βίντεο πως το απλό z3 περνάει το z3+/z4 με τον 810 σε απόδοση λόγο θερμοκρασίας και throttling .
Ελπίζω να βγει κάτι σύντομα γιατί τα 2015 flag ships έχουν πιάσει πάτο πέρα από την Samsung.

Rizo

Και η απλή έκδοση θα έχει 5″ fhd LG οθόνη, καθώς και η κάμερα είναι της Samsung ISOCELL….
Α, και είναι μέταλλο και γυαλί…
Lol έτσι? 150€… κρίμα μόνο που το 5αρι εχει μπαταρια 2200

georgechania

Ειμαι ιδιοκτητης ενος DOOGEE F3 PRO ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΓΥΑΛΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ 1.5 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΜΕ ΖΩΗΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΝΤΟΝΑ, ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ “ΞΕΠΛΥΜΕΝΑ” ΧΡΩΜΑΤΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ. Η ΡΥΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ “ΨΥΧΡΟ,” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 3GB RAM ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΣΗΜΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones DooGee

To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

Το συγκεκριμένο smartphone μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για όλους όσους κινούνται είτε σε extreme συνθήκες, είτε σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

Smartphones Android Smartphones Doogee smartphones MWC 2018

Doogee V: Έρχεται με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος στο MWC 2018

Στις 27 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του MWC 2018 αναμένεται να παρουσιαστεί το Doogee V, το νέο smartphone της εταιρείας το οποίο θα έρχεται με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος.

Smartphones DooGee

Doogee V: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη και design μεταξύ iPhone X, Galaxy S9

Η Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας, όμως πρόκειται για έναν ανερχόμενο Κινέζο κατασκευαστή smartphones με αξιόλογες και προσιτές προτάσεις. Η εταιρεία προσπαθεί να παρουσιάζει συσκευές που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ακριβότερων μοντέλων σε χαμηλότερες τιμές, ενώ τα νεότερα κινητά της φέρουν και φουτουριστικό σχεδιασμό.

Smartphones Android DooGee Doogee smartphones

Doogee: Έρχεται smartphone με κυρτή οθόνη

Ο Κινέζος κατασκευαστής Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά σημειώνει υψηλές πωλήσεις στις αγορές της Ανατολής, κυρίως λόγω των οικονομικών προτάσεων του. Τα ομώνυμα smartphones συνδυάζουν ισχύ με ποιότητα κατασκευής και χαμηλή τιμή.