Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε

Η Doogee είναι κινέζικη εταιρεία από την οποία έχουμε δει συσκευές όπως το Doogee F3 με QHD οθόνη, Snapdragon 810, 4GB RAM στα 350 δολάρια και το Doogee S6000 με μπαταρία 6000mAh. Πλέον ετοιμάζεται να λανσάρει το Doogee F5, το οποίο υπόσχεται να έχει διαφορετικό design σε σχέση με τα iPhone της Apple τα οποία αντιγράφουν πολλοί κατασκευαστές.

Με δήλωσή της στο gizChina, η Doogee απευθύνεται προς τους υπόλοιπους κατασκευαστές τους οποίους καλεί να μην συνεχίσουν να λανσάρουν συσκευές οι οποίες μοιάζουν με τα iPhone.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι από τότε που κυκλοφόρησαν τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus με στρογγυλεμένες γωνίες, το συγκεκριμένο design έγινε μόδα και ακολουθείται από την πλειοψηφία των κατασκευαστών. Συμπληρώνει ότι το DOOGEE F5 δεν θα ακολουθήσει και ότι τα design πρέπει να διαφοροποιούνται.

Όσο για το Doogee F5 θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, επικάλυψη από Gorilla Glass 3, 401ppi, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6753, Mali-T720 MP3 GPU και μνήμη RAM 3GB. Ενσωματώνει κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη 5V2A fast charging.

Επιπλέον, ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος σου επιτρέπει να πλοηγηθείς σε διάφορα σημεία στην οθόνη, ανάλογα με το πόση ώρα έχεις το δάχτυλό σου επάνω. Για παράδειγμα, αν το κρατήσεις μισό δευτερόλεπτο σε πηγαίνει στην κεντρική οθόνη, στο 1.5 δευτερόλεπτο πηγαίνει στα ‘Recent Apps”.

Το Doogee F5 με το anti-iPhone design θα έχει 4G LTE συνδεσιμότητα και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με τιμή 149.99 δολάρια.

Πως σας φαίνεται;

Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε, Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε

Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε, Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε

Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε, Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε

Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε, Doogee: Σταματήστε να αντιγράφετε το iPhone και διαφοροποιηθείτε

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimo

επιτελουσ καποιοσ ειχε την τιμιοτητα να το παραδεχτει !! δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι οτι αντιγραφεισ τα Iphone !

Ekimolaos

Κουκλί είναι, αλλά η αλήθεια είναι πως το παρακάνανε με τις γωνίες… Έπρεπε να είναι ίσα ίσα στρογγυλές, όπως πχ στα sony, γιατί έτσι όπως είναι παίζει και να καρφώνουν! Αλλά γενικά πολύ όμορφο.

Φινοτης

Το θεμα ειναι οτι καποιοα μαλλον αυτη η αγνωστη ρτερια προσπαθει να κερδισει λιγη δημοσιοτητα ..και καινοτομοι υπαρχουν βλεπε lg motorola huawei. Κλπ

Costas

Αυτό είναι επικίνδυνο με αυτές τις γωνίες! Θα βγει κανένα μάτι. Άσε που αν σου πέσει μπορεί να κανείς ζημία στα πλακάκια!

Peristeri

Απο design παντως ειναι ωραιο!!!

Gkoros247

Το iPhone ήταν ειναι και θα ειναι μια απο Τίς καλύτερης

Gkoros247

Συσκευές*

Jorge

Μιλάει τώρα και αυτή η εταιρία που έχει αντιγράψει στο design OnePlus, Samsung S5 & mini και δεν συμμαζεύεται. Μια απλή αναζήτησή στην Google κάντε και θα δείτε. Έλεος.

Dimitris

μονο η σονυ δεν την αντιγραφει!!!για αυτο και ειναι η καλυτερη σε ολα!!! 🙂

Sonakias de se soni

@Dimitris αγορι μου για αυτο απο του χρονου θα πουλ;ει μονο τηλιορασειςκαι ψυγεια επειδη ει αι η κορυφαια σε φουρνακια

stelios

Είναι πανέμορφο πολύ καλό design

Big Stakas

Τί είναι αυτό; Smartphone ή σούρικεν; Πέρα από την πλάκα τώρα καλή η προταση να μην αντιγράφουν απο την apple αλλά πιστεύω ότι οι “καμπύλες” ειναι το παν.

nikostz7

Από ότι βλέπω τα μπεζελς τα θυμάστε όποτε έχει να κάνει με κινητά και άρθρα της HTC..

ΕΥΡΙ

ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΦΕΤΟΣ..

Παναγιώτης

Βρε παιδιά έλεος 2015 έχουμε.. πλέον λίγο πολύ όλα μιαζουν μεταξύ τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι το αντιγράφουν. Αν είναι έτσι άς σταματήσουν να βγάζουν ίδιο καλούπι τηλεοράσεων κτλ. Απλά η εταιρία αυτη με την δήλωση της άρπαξε και την διαφήμιση για το κινητό της. Το θέμα μου είναι να έχω ένα κινητό που να με καλύπτει στην καθημερινότητα. Τώρα αν αυτό μοιάζει με iPhone Samsung Sony, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Aris

Αν δεν κάνω λάθος το s4 και το s5 έχουν στρογγυλεμενες γωνίες. Κανείς όμως δεν λέει ότι αντέγραψε τα samsung. Τώρα όμως ξαφνικά όλοι αντέγραψαν τα iphone. Επιτέλους ξεκολλάτε. Όλα πλέον λίγο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους.

vasilist

Και το iphone αντέγραψε to htc one m7 αλλά κανείς δεν είπε τίποτα τελικά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο τυφλοί είναι οι apple fans, δεν ξέρουν άλλο τηλέφωνο από το iphone και νομίζουν πως τα τηλέφωνα και την φωτιά τα ανακάλυψε ο steve jobs.
Δείτε one m7 και m8 και μετά το Iphone 6 να δείτε απο που έκλεψε την ιδέα για το desighn η apple, και αν πείτε πως δεν μοιάζουν καθόλου τότε φανταστείτε πως βγήκε πρώτα το iphone και μετά το HTC.
Είδατε πως μοιάζουν τώρα? χαχα

George

Θα συμφωνήσω με την doogee και θα προσθέσω και κατι επιπλέον: Σταματήστε να πετάτε 800αρια ευρώ και αγοραστε ενα καλυτερο και πολυ φτηνότερο Android κινητο. Οταν ειχε βγει το πρώτο i-phone ηταν πραγματικα επανασταση εκεινη την εποχη. Τωρα πια ομως με πολυ λιγοτερα χρηματα αγοραζεις και καλυτερο κινητο, αλλα πανω απο ολλα Android. Χωρίς τα εκνευριστικά κλειδωματα και τους απαραδεκτους περιορισμους του ios. Οποιος γνωριζει, αγοραζει Android. Οποιος θελει να το παιζει μουρη, δηθεν, φραγκατος και γκλαμουρατος, αλλα στην πραγματικότητα δεν εχει γνωσεις απο τεχνολογια, θα προτιμήσει το i-phone. Η επιλογη ειναι στον καθενα προσωπικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones DooGee

To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

Το συγκεκριμένο smartphone μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για όλους όσους κινούνται είτε σε extreme συνθήκες, είτε σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

Smartphones Android Smartphones Doogee smartphones MWC 2018

Doogee V: Έρχεται με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος στο MWC 2018

Στις 27 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του MWC 2018 αναμένεται να παρουσιαστεί το Doogee V, το νέο smartphone της εταιρείας το οποίο θα έρχεται με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος.

Smartphones DooGee

Doogee V: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη και design μεταξύ iPhone X, Galaxy S9

Η Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας, όμως πρόκειται για έναν ανερχόμενο Κινέζο κατασκευαστή smartphones με αξιόλογες και προσιτές προτάσεις. Η εταιρεία προσπαθεί να παρουσιάζει συσκευές που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ακριβότερων μοντέλων σε χαμηλότερες τιμές, ενώ τα νεότερα κινητά της φέρουν και φουτουριστικό σχεδιασμό.

Smartphones Android DooGee Doogee smartphones

Doogee: Έρχεται smartphone με κυρτή οθόνη

Ο Κινέζος κατασκευαστής Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά σημειώνει υψηλές πωλήσεις στις αγορές της Ανατολής, κυρίως λόγω των οικονομικών προτάσεων του. Τα ομώνυμα smartphones συνδυάζουν ισχύ με ποιότητα κατασκευής και χαμηλή τιμή.