Elephone Vowney: Με οθόνη 5.5″ QHD, 3GB RAM και Windows 10 Mobile

To Elephone Vowney είναι dual-boot smartphone το οποίο υπόσχεται να τρέχει Android αλλά και Windows 10 Mobile, ενώ παράλληλα έχει πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν 2 εκδόσεις, η μια έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6795 και τρέχει Android, ενώ η άλλη έρχεται με τετραπύρηνο Intel επεξεργαστή και μπορεί να κάνει dual-boot και τις δυο πλατφόρμες από Google και Microaoft.

H Android έκδοση του Elephone Vowney ενσωματώνει κάμερα 20.7 Megapixel και μπαταρία 3800mAh, ενώ έκδοση με Intel επεξεργαστή θα έρθει με κάμερα 21 Megapixel (λογικά με σένσορα Exmor RS IMX230) και αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία στα 4200mAh.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε ομοιότητες όπως οθόνη 5.5 ιντσών QHD, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά.

Είναι διαθέσιμο από σήμερα για προ-παραγγελίες στην άκρως ελκυστική τιμή των 299 δολαρίων, αλλά απ ότι φαίνεται μιλάμε για την βασική έκδοση που τρέχει μόνο Android, με τις αποστολές να ξεκινούν από 30 Σεπτεμβρίου. Όσο για την έκδοση με Windows 10 Mobile δεν έχουμε τιμή αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 10 Οκτωβρίου. Να θυμίσουμε ότι στις 6 Οκτωβρίου η Microsoft έχει προγραμματίσει press event για την ανακοίνωση των Lumia 950 και Lumia 950XL.

Elephone Vowney: Με οθόνη 5.5" QHD, 3GB RAM και Windows 10 Mobile, Elephone Vowney: Με οθόνη 5.5″ QHD, 3GB RAM και Windows 10 Mobile

Elephone Vowney: Με οθόνη 5.5" QHD, 3GB RAM και Windows 10 Mobile, Elephone Vowney: Με οθόνη 5.5″ QHD, 3GB RAM και Windows 10 Mobile

Elephone Vowney: Με οθόνη 5.5" QHD, 3GB RAM και Windows 10 Mobile, Elephone Vowney: Με οθόνη 5.5″ QHD, 3GB RAM και Windows 10 Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Καλη τιμη και καλα specs φαινεται να εχει!

Alxgiann

Δεν το λες κακό, η τιμή του dual boot παίζει να είναι κάνα 150αρι $ πάνω από του απλού. Όποιος ενδιαφέρεται για τέτοια συσκευή (και εγώ μαζί) υπομονή, πιστεύω ως τις γιορτές θα εμφανιστούν αρκετές οικονομικά συμφέρουσες και με καλύτερα specs προτάσεις από άλλες Κινέζικες εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Windows 10 Mobile Windows 8.1

Χρήση Windows 10 Mobile smartphone το 2020; Καμία ελπίδα…

Η εμπειρία μας με μία εβδομάδα χρήσης smartphone με Windows 10 Mobile και οι περιπέτειες με ένα νεκρό OS.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Smartphones Windows 10 for Phones Windows 10 Mobile Windows 10 Mobile smartphones

Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile συσκευών τον Δεκέμβριο

Το 2017 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τα Windows 10 Mobile. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα με διάφορες ενημερώσεις ασφάλειας.