Πάρτε μέρος στην Έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών Techblog

Στο Techblog ακούμε τη γνώμη σας και μας αρέσει να βελτιωνόμαστε, έτσι δημιουργήσαμε την πρώτη έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών ώστε να καταγράψουμε τα θέλω και τις απαιτήσεις σας με σκοπό να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενό μας αλλά και να προσθέσουμε νέες λειτουργίες. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη.

Αφιερώστε 1 λεπτό για να συμπληρώστε την έρευνα και βοηθήστε ώστε το αγαπημένο σας Techblog να γίνει ακόμα καλύτερο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή.

Έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών Techblog, Πάρτε μέρος στην Έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Π.

Χαρά μας να συμμετέχουμε!

Ηλίας

Με μεγάλη χαρά συμμετέχω γιατί η τεχνολογία μας ενδιαφέρει όλους.

jonjon

Χαρά μάς! Η δύναμη του techblog οι αναγνώστες του!

thanos

Μπράβο techblog.Συγχαρητήρια για την mobile version του site.Πιστευω ότι μπορεί να γινει καλύτερη και πλήρως λειτουργική όπως και η desktop version

Γιώργος

Θα θέλαμε app techblog για android!!!

josh

Ωραια η ερευνα αυτοικανοποιησης. Love techblog!

manolinio7

Συνεχιστε τη καλη δουλεια που κανετε και απο εμας μη φοβαστε.. το μονο που θα ηθελα ισως να υπαρχουν ποιο πολλα topics news κι απο αλλες κατηγοριες οπως tv-home theaters-games-gadgets κτλ.. οχι βεβαια να υποτιμησουμε και τα αλλα sites που ειδικευονται σε αυτες τις κατηγοριες απλα λιγο πιο πολλη ποικιλια για να εχουμε μια σφαιρικη αποψη για το τι παιζει στον υπολοιπο κοσμο τις τεχνολογιας..

tiamat

εγω ηδη πηρα μερος!!

Fontas

Μέσα κι εγώ…

DimitrisT

Ελπίζω να βοηθήσουμε όλοι για κάτι ακόμη καλύτερο.

Καλή συνέχεια.

giannis_al

Μεγαλη χαρα να το συμπληρωνουμε,και ακομα μεγαλυτερη να βλεπουμε ενδιαφερον απ’την ομαδα για την γνωμη των αναγνωστων! Keep up the good work guys!!

iikostas1

Οι τελευταίες ερωτήσεις είναι απλά για στατιστικά???

Γιωργος

Με μεγαλη μου χαραααα

Αναστασία

Με μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε!

nikolas2014

Ένα section για δυνατές και χρήσιμες εφαρμογές, αν είναι δυνατόν.

Κατά τ’ άλλα, όλα κομπλέ.

Αποστόλης Ρόδος

Συμμετείχα με μεγάλη χαρά. Αγαπημένη ιστοσελίδα και καθημερινός επισκέπτης της. Συνέχισε έτσι Κώστα.

loni

Μολις τελειωσα και εγω…μπραβο για την εξυπνη αυτη κινηση, γιατι οταν βλεπεις τι ζηταει ο κοσμος ποτε δεν παλιωνεις!

navro7

Τόσο το site ,όσο και το κανάλι είναι άψογα .! ! Τα λοιπά περι βελτιώσεων είναι για τους haters !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business newsletter Sony Sony VAIO

H Sony ακούγεται ότι θα πουλήσει το τμήμα VAIO υπολογιστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης η Sony ετοιμάζεται να πουλήσει το τμήμα με τους υπολογιστές VAIO σε μια ιαπωνική κοινοπραξία εταιρειών κρατόντας ένα μικρό ποσοστό και αποσύροντας εντελώς το brand από χώρες που δεν έχει καταφέρει να γίνει γνωστό. Η Sony έχει ενημερωθεί αλλά δεν θέλησε να αρνηθεί ή να επιβεβαιώσει τις […]

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Sony Xperia Z1 Compact ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Sony Xperia Z1 Compact με οθόνη 4.3 ίντσες HD και κάμερα 20.7 Megapixel. Το Z1 Compact είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και NFC, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB και τρέχει Android 4.3 Jelly Bean. Κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες με τιμή 549 […]

Business Microsoft newsletter

O Satya Nadella νέος CEO της Microsoft

Ο 46χρονος Satya Nadella με καταγωγή από την Ινδία είναι ο νέος CEO της Microsoft. Υπηρετεί την εταιρεία από το 1992 από διάφορες θέσεις ενώ πριν αναλάβει ως CEO (Chief Executive Officer) κατείχε τη θέση ως Microsoft’s Cloud and Enterprise group.

Smartphones Android Android Smartphones newsletter

Vivo Xplay3S, Τα πρώτα reviews αναδεικνύουν τη χάρη της οθόνης QHD 1440×2560 pixel

To πρώτο smartphone με οθόνη ανάλυσης QHD (Quad HD) 1440×2560 pixel είναι το Vivo Xplay3S (6″) και κυκλοφορεί σε μερικές μέρες στην αγορά της Κίνας. Κάποιοι πρώτοι τυχεροί το έχουν ήδη στα χέρια τους και έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές και τις κόντρες με οθόνες άλλων μοντέλων smartphones. Συγκεκριμένα το βάζουν πλάι-πλάι με τα Samsung Galaxy […]