H Ευρωπαϊκή Ένωση υποπτεύεται τους 5 μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας

Έρευνα για πιθανή συνωμοσία διέταξε η Κομισιόν, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, με αφορμή τις συναντήσεις που φέρονται να είχαν στελέχη των Deutsche Telekom, France Telecom, Telecom Italia, Telefónica και Vodafone προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούσαν το ρόλο που παίζουν τόσο η Apple όσο και η Google στον κόσμο των κινητών τηλεπικοινωνιών, καθώς και το μέλλον των κινητών πληρωμών.

Αναμένεται να ακολουθήσει επίσημη διερεύνηση του θέματος, παρόλο που εκτιμάται ότι η δραστηριότητα αυτή έχει πλέον σταματήσει. Οι Financial Times γράφουν ότι ένα στέλεχος που ήταν ενήμερο και ίσως συμμετείχε στις συζητήσεις αυτές, όταν ρωτήθηκε σχετικά εξέφρασε την έκπληξή του, καθώς δήλωσε ότι τα πρακτικά των συναντήσεων στέλνονταν στην Ε.Ε. για λόγους διαφάνειας.

, H Ευρωπαϊκή Ένωση υποπτεύεται τους 5 μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techviewGr (Iphonias)

ενδιαφερον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.