evasi0n jailbreak, Αναμένεται σήμερα

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η ανάπτυξη του evasi0n jailbreak με την δημιουργό ομάδα evaders να μας ενημερώνει ότι έχει αγγίξει το 94%. Το jailbreak που θα “απελευθερώσει” τα iPhone, iPad, iPad mini και iPod Touch με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 6.1 λογικά θα είναι διαθέσιμο μέσα στην ημέρα. Ανυπομονείτε;

evasi0n.com

evasi0n jailbreak, evasi0n jailbreak, Αναμένεται σήμερα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stam

96%

Tassos

97% !!

lefteris

βασικα αυτο που γινεται ειναι κοροιδια. αργουν για να ανεβαινουν η αγωνια και τα κλικ στο σαιτ που τους γεμιζουν οι τσεπες. α μην ξεχασω και τα donations που ειναι στη μεση και δεν ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο. μας εκμεταλλευονται!! και δειτε το απλα, ποσες φορες το κοιταζετε καθε ωρα να δειτε αν βγηκε; εγω προσωπικα 2. ακομα και 1 σεντς να παιρνουν τη φορα επι τοσα εκατομμυρια επισκεψεις ποσα χρηματα να εχουν βγαλει σε τρεις μερες; αλλα αυτα εζει το μονοπωλιο. κ εμεις περιμενουμε γεμιζοντας τους τις τσεπες

Evagoras

98%

Kikaros23

πωπω lefteris..αφου δεν βαζεις απ τη τσεπη σ τι σε κοφτει τοσο

Μάριος

@lefteris
Καλά κάνουνε φίλε και μαζεύουν λεφτά, από κάπου πρέπει να ζήσουν κι αυτοί. Στο κάτω κάτω όπως ανέφερε και ο Kikaros23, δε σου κοστίζει κάτι. Τόσο κόπο έχουν κάνει τα παιδιά για να έχουμε όλοι μας δωρεάν σε λίγες ώρες ή μέρες την απελευθέρωση του κινητού από τα δεσμά της apple 🙂 Γι’ αυτό…chill!

Evagoras

99%

Ante_geia

99.5%

LKLK

Φίλτατε , leftreris , κάνεις σαν να έχεις Iphone με whats’up . !!!

Αν κατανοήσεις το παραπάνω , θα συμφωνήσεις με πολλούς .

keysmith

όποιος θέλει jb (δλδ ελεύθερο) λειτουργικό γιατί επιλέγει ios δεν καταλαβαίνω.

Τες πα.. Έστω έτσι, καλή τύχη μάγκες μεχρι την επόμενη αναβάθμιση που θα ξανακλειδωθείτε.. lol..

btw δεν είναι “κλέφτες” αυτοί που κάνουν τον jb που ζουνε από καμια διαφήμιση και λιγα donations. “Κλεφτες” είναι οι της Apple που “κλειδώνουν” το λειτουργικό με σκοπό να οικονομάνε πιο πολύ από αυτό.. Ειπαμε να βγαζεις αλλα το έχουν παρακάνει..

Merkouris

99.9…. είναι πλεον ζήτημα λεπτών!!!

GIANNIS VOUTIRAKIS

Τι παραπάνω μπορείς να κάνει δηλαδή κάποιος στο ipad του αν του σπάσει το λειτουργικό?
Είμαι κάτοχος της συσκευής ένα χρόνο τώρα και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.Αξίζει να το κάνει κάποιος ή είναι ρίσκο για την ακεραιότητα της συσκευής?Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Lambros

100???

Merkouris

Τωρα τι κανουμε ?????

Δημητρης

ετοιμο, κατεβαστε απο mirror MEGA γιατι τα αλλα κολλανε

LKLK

Ετοιμο. ωρα για testing

tedd

Εγω που εχω την 6.1 σε iphone 4 μπορω να κανω το jb?
Γιατι γραφει στη σελιδα τους
” running iOS 6.0 through 6.1”

Τι εννοουν?

Δημητρης

@tedd κανονικα μπορεις, δεν λεει με επεξεργαστη Α6 λεει ios.

εμενα σε 5αρι δουλευει απλα δεν μπορω να βρω τα repos απο το 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.