Exynos powered Galaxy Note 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα τρία Galaxy Note, η Samsung αυτή την φορά σκοπεύει να προωθήσει το Exynos powered Samsung Galaxy Note 4, σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο. Στα προηγούμενα μοντέλα η Samsung στηριζόταν σε Snapdragon Chips της Qualcomm για την εξάπλωση σε αγορές με ανεπτυγμένο LTE δίκτυο.

Αλλά από την στιγμή που το νέο Exynos ModAP chip της Samsung υποστηρίζει Cat. 6 LTE (225 Mbps) η στρατηγική της αναμένεται να αλλάξει.

Επιπλέον υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει μια ακόμη έκδοση του Galaxy Note 4 εξοπλισμένο με Intel XMM7260 chip το οποίο μπορεί να επιτύχει ταχύτητες μεγαλύτερες των 300 Mbps. Αλλά αυτή η έκδοση θα αφορά λίγες χώρες γιατί δεν υπάρχουν πολλοί φορείς που να υποστηρίζουν τέτοιες ταχύτητες. Πάντως το Galaxy Note 4 αναμένεται να ανακοινωθεί στη IFA 2014 αργότερα αυτό το χρόνο.

samsung galaxy note 4, Exynos powered Galaxy Note 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Exynos powered? ωραια δηλαδή να αναμένουμε και το οτι δεν θα πάρει καμία ενημέρωση λογισμικού !

P@NOS

Sot11 την παλεύεις αγόρι μου; Και το s4 και το note3 με δυο διαφορετικά chip κυκλοφορούμε και τα δυο αναβαθμιζονται σχεδόν ταυτόχρονα…μπορεί να έχουν μια μικρή διάφορα αλλά πρώτη θα ειναι πάντα η παγκόσμια….

konstantine73

@sot11 όντως δεν την παλεύεις…..κατοχος note2 με exynos 4412 και επίσημη 4.4.2 αν δεν το έχεις άστο μην ποσταρεις και εκτίθεσαι

manolinio7

Κι εγω κατοχος note 2 εδω κι 1,5 χρονο (το μοναδικο κινητο που εχω κρατησει τοσο) και πραγματικα δε βρισκω λογο ακομα για αντικατασταση.. το κινητο φυσαει.. μια κατηγορια μονο του, ολα τ’αλλα… ειναι παραμυθια..

noteli

Το note 3 neo με exynos επεξεργαστή 6-πυρηνο!!!!!! θα αναβαθμιστεί σε κιτ κατ 4.4 ή θα μείνει στη 4.3; κάπου είδα σε ένα σαιτ ότι η Σάμη έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές.θα τη δώσει;ή γαργάρα για τηλέφωνο του Γενάρη του 2014;

Sot11

Για να μην έχετε αυταπάτες ειναι η τελευταία σας ενημέρωση 1ον και δεύτερον για θυμηθείτε λίγο το galaxy s3 με τον exynos!

ilias99

Sot11 οκ αλλα εδω μιλαμε για 2 gb Ram και πανω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.