Εφαρμογή Facebook για όλα τα κινητά εκτός από smartphones!

To Facebook με σκεπτικό να προσελκύσει και νέους χρήστες, τώρα που θα έχει και πιο άμεσο ανταγωνισμό (Google+), ανακοίνωσε την εφαρμογή Facebook for every phone. Πρόκειται για μία java εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2500 συσκευές που δεν έχουν κάποια διαθέσιμη facebook εφαρμογή για το λειτουργικό τους.

, Εφαρμογή Facebook για όλα τα κινητά εκτός από smartphones!

Η εν λόγω εφαρμογή προσφέρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του facebook, όπως News Feeds, Inbox, Photos, δυνατότητες για να ανεβάσουμε (upload) φωτογραφίες αλλά και εισαγωγή φίλων στο λογαριασμό μας μέσα από το ευρετήριο του κινητού. Όσοι λοιπόν χρησιμοποιείτε πιο “κλασικά” τηλέφωνα μπορείτε να μπείτε στην διεύθυνση m.facebook.com από τον browser του κινητού σας και να κατεβάσετε την εφαρμογή. Εναλλακτικά μπορείτε να εισάγετε απευθείας τη διεύθυνση d.facebook.com/install.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως το Facebook ήρθε σε συμφωνία με αρκετούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας για 3 μήνες δωρεάν χρήσης δεδομένων μέσω της εφαρμογής. Η χώρα μας και οι ελληνικοί πάροχοι δεν είναι στη λίστα.

Πηγή

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
darth vader

το κατέβασα αλλα αργει λιγο

DJ Radical

σιγα μην ηταν οι Ελληνικοί καλοφαγάδες πάροχοι…
Φτανει πια με το Facebook
σε λίγο και στα αυτοκίνητα θα το εφαρμόσουν
(ΩΧ! μήπως πρέπει να κανω copyright την ιδέα?)

aris

παιδια εχει real time chat για το nokia n95?
γνωρίζει κανείς;

rafaella

!!!!!

gwgw

🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.