Facebook smartphone, Θα ανακοινωθεί αύριο; [φήμες]

Αύριο Τριτη το Facebook διοργανώνει ένα πολύ σημαντικό event, όπου εκπρόσωποι τύπου από ολό τον κόσμο έχουν προσκληθεί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch, η εταιρεία μάλλον θα ανακοινώσει κάτι που συσχετίζεται με τον κινητό κόσμο. Αυτό θα είναι είτε κινητό τηλέφωνο (Facebook smartphone;), είτε ένα νέο λειτουργικό σύστημα για smartphones.

Facebook smartphone, Facebook smartphone, Θα ανακοινωθεί αύριο; [φήμες]

Φήμες για Facebook smartphone έχουν αρχίσει από το 2010, ωστόσο είχαν σταματήσει για κάποιο διάστημα και ξαναεπανήλθαν τώρα. Το αναμενόμενο Facebook κινητό, είναι πολύ διαφορετικό από το HTC Cha Ch και HTC Salsa, τα οποία απλά είχαν ένα αποκλειστικό Facebook πλήκτρο που άνοιγε την εφαρμογή. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής του Facebook, Mark Zuckerberg, έχει επαρνηθεί την μελλοντική ανακοίνωση ενός Facebook κινητού αρκετές φορές.

Άλλες φήμες αναφέρονται σε πιθανή ανακοίνωση Facebook OS(!). Πιστεύετε πως θα είναι ένα λειτουργικό σύστημα για smartphones, το οποίο θα φοράει χαρακτηριστικά είτε του Android, είτε των WebOS.

Εμείς προσωπικά πιστεύουμε πως, παρόλο που ο Zuckerberg το αρνείται, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ανακοινωθεί ένα Facebook smartphone, καθώς ένα Facebook based OS δεν θα ήταν τόσο χρήσιμο σε ένα κόσμο γεμάτο αναμενόμενα λειτουργικά συστήματα για φορητές συσκευές όπως τα Tizen, Sailfish και Firefox Mobile OS.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanasis

Εγώ πιστεύω και τα δύο. Πιθανώς δηλαδή να φτιάξει ένα smartphone που να φοράει το καινούργιο λογισμικό της.Πάντως αν δημιουργήσουν ένα λειτουργικό θα είναι σίγουρα βασισμένο στο Facebook.

seo solution

Το Facebook smartphone όλο το ακούμε και ποτέ δε το βλέπουμε…Για να δούμε αν θα ανακοινωθεί αύριο. Νομίζω θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία ειδικά αν συνδυαστεί και με δικό της λογισμικό.

eftimis

Το συγκεκριμένο smartphone δεν θα έχει καλή πώληση εάν το κυκλοφορήσουν με χαμηλό επεξεργαστή με αποτέλεσμα να κολλάει αν όχι όταν το έχεις αποκτήσει,αλλά μετα τους πχ.8 μήνες αλλά άμα κυκλοφορήσει σε χαμηλή τιμή πιστεύω πως θα κάνει μεγάλες πωλήσεις

spyros

Ρε παιδια δεν ειχε παιξει ενα ποστ με facebook phone που ηταν μακρυ και ψιλοασχημο; Μονο εγω το θυμαμαι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.