Δευτέρα
28/05/2012

Νέες φήμες για την ενδεχόμενη δημιουργία ενός Facebook smartphone

Φαίνεται πως μερικοί άνθρωποι είναι πολύ πεισματάρηδες για να παραδεχτούν απλώς ότι μια ιδέα δεν προχωράει, όσο και αν την «σπρώχνεις». Οι New York Times επικαλούνται ασφαλείς πηγές μέσα από το Facebook, οι οποίες λένε ότι έχει δημιουργηθεί μία ομάδα ανθρώπων που θα δημιουργήσουν ένα Facebook smartphone.

Μέχρι στιγμής πάντως, οι αντίστοιχες προσπάθειες δεν μπορούν να θεωρηθούν ούτε κατά το ελάχιστο επιτυχημένες, αν και οι πηγές μέσα από το Facebook φέρονται να λένε ότι δεν πρόκειται να μοιάζει το μελλοντικό Facebook κινητό σε όλα όσα έχουν προσπαθήσει κάτι αντίστοιχο μέχρι σήμερα. Ξέρω τι θα πείτε τώρα: «Καλά, τα έχουμε ξανακούσει αυτά!» και δεν θα έχετε καθόλου άδικο. Πάντως, οι αναφορές λένε ότι έχουν ήδη προσληφθεί 6 ή περισσότεροι υπάλληλοι για να ασχοληθούν με το project (να και κάτι χρήσιμο στην όλη υπόθεση: μερικοί έτσι βρίσκουν δουλειά!).

Οι εκτιμήσεις λένε ότι το Facebook μετά την είσοδό του στην χρηματιστηριακή αγορά ψάχνει διαρκώς νέους τρόπους αύξησης των κερδών του και η δημιουργία ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί να είναι μία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Νέες φήμες για την ενδεχόμενη δημιουργία ενός Facebook smartphone

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η Ben λέει:

  Αργά ή γρήγορα θα γίνει. Είναι μονόδρομος αν θέλει να ελέγξει το οικοσύστημά του. Στην αρχή μάλλον με ένα mobile OS και μετά συσκευή.
  Επίσης κυκλοφορούν rumors για εξαγορά του Opera browser.

 2. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

  Εντάξει ρε παιδιά και να κυκλοφορήσει τέτοιο smartphone τι ιδιαιτερότητα να έχει πια εκτός από το να γράφει από πίσω του Facebook???

 3. Ο/Η Panos7GR λέει:

  Ναι κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει ένα Facebook smartphone; Αφού ήδη αν γουστάρεις να το έχεις παντού μέσα στο κινητό σου η σειρά Xperia της Sony στο προσφέρει… Χωρίς ουσία κίνηση θα είναι, αδιάφορο τελείως, όσο σκληροπυρηνικός Facebook fan κι αν είσαι! Επίσης αυτός ο χώρος είναι ήδη κορεσμενος…

 4. Ο/Η telas λέει:

  Εκ πρώτης όψεως μπορεί να ακούγετε ανούσιο όμως αν θέλουν οι εφαρμογές του Facebook να τρέχουν απρόσκοπτα αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα λειτουργικό φτιαγμένο για αυτήν την δουλειά πρωτίστως και μετά για όλα τ’ άλλα.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.