Foxconn, προσλαμβάνει 100.000 εργαζομένους για την παραγωγή του iPhone 6

Ο κύριος εταίρος της Apple για την παραγωγή του νέου iPhone 6 που το περιμένουμε να βγει το φθινόπωρο σε 2 εκδόσεις είναι η Foxconn και οι πληροφορίες τη θέλουν να προσλαμβάνει μόνο γα την παραγωγή των iPhone 6, 100.000 εργαζόμενους αριθμό ρεκόρ για την εταιρεία. Σύμφωνα με την Taiwan’s Economic Daily News και η Pegatron θα αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της κατά 30% για τον ίδιο λόγο.

Οι πληροφορίες αυτές εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνουν αυτά που είχαμε ακούσει ότι η παραγωγή των επόμενων iPhone θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και θα τα δούμε να λανσάρονται τον Σεπτέμβριο ως συνήθως.

Το iPhone 6 έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον καθώς όχι μόνο η Apple αποφάσισε να αυξήσει το μέγεθος της συσκευής αλλα φέρεται να κυκλοφορεί δυο εκδόσεις. Τον τελευταίο καιρό μιλάμε κυρίως για το 4.7 ιντσων iPhone 6 το οποίο αναμένεται να βγει πρώτο ενώ θα ακολουθήσει το 5.5 ιντσών phablet. Να υπενθυμίσουμε ότι αναλυτές έχουν προβλέψει αριθμό ρεκόρ στην παραγωγή του iPhone 6 το οποίο αναμένεται να δώσει ώθηση στην Apple.
, Foxconn, προσλαμβάνει 100.000 εργαζομένους για την παραγωγή του iPhone 6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgt

Αυτή είναι η Apple με τις σταθερές απόψεις όπως για πχ. 3,5″ έγινε 4″ το 4″ θα γίνει. 4,7″ και 5,5 και πάει λέγοντας. Αυτά τα αφιερώνομαι σε αυτούς που πίστευαν στην Apple και τα 3,5″ – 4″ βάσιζανε με την θεωρεία του αντίχειρα. Τώρα τα μήλαροπαιδο σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούνε με παντόφλες στα αυτιά τους και θα διαβάζουμε το πως θα δικαιολογούν την κατάσταση τους, και εκεί έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο 😆.

Δημήτρης

Όσο και να θέλω να επικεντρωθώ στο τεχνολογικό κομμάτι της είδησης,όταν διαβάζω τέτοια Άρθρα μπαίνω στην ίδια Ψυχολογία σα να διάβαζα “Γκουαντάναμο,100.000 νέοι κρατούμενοι”.ελπίζω ο αριθμός ρεκόρ στην παραγωγή του iPhone να μη συνοδευτεί με αριθμούς ρεκόρ στα γνωστά περιστατικά που συμβαίνουν στην εν λόγο εταιρία-κάτεργο.Στα του iPhone Τώρα.πολύς ντόρος για το phablet και ελπίζω να είναι κάτι το διαφορετικό που θα αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του.με τρομάζει σαν σκέψη το ενδεχόμενο να είναι απλά ένα τεράστιο iPhone η ένα μικρό ipad,αν το θέλετε..δε βρίσκω κανέναν μα κανέναν λόγο ύπαρξης του σαν δεν έχει συγκεκριμένες Α πολιτιστικές λειτουργίες και σχεδιασμό.ειδικά με τα bezel που μας έχει συνηθίσει η Apple θύρα είναι ένα τέρας.απ όλες τις απόψεις

j

@killbillgt η apple είπε πως εκείνο το μέγεθος ήταν το ιδανικό κυρίως για λόγους marketing. Όμως οταν είδε πως όλοι μεγάλωσαν και ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά σε ενα μεγαλύτερο iPhone το μεγάλωσε και αυτή. Δεν έλεγε πουθενά αυτο ειναι το μέγεθος δεν θα το μεγαλώσουμε ποτέ.

Sot11

Killbillgt το ειχε υποσχεθεί σε εσένα προσωπικά η apple οτι δεν θα μεγαλώσει την οθονη;
Δημήτρης στα εργοστάσια της samsung έχουν πεθάνει άνθρωποι οπότε οταν μιλάς για τέτοια περιστατικά να συμπεριλαμβανεις ολες τις εταιρείες!

tasos

@sot11 Πάντως για τα εργοστάσια της Nokia δεν έχει ακουστεί ποτε τίποτα.

Xristos

Το θέμα είναι ότι η συνθήκες εργασίας σε όλα τα εργοστάσια είναι άθλιες οπότε είναι τουλάχιστον άθλιο το να κοιτάμε ακόμα και σ αυτό το θέμα σε πιας εταιρίας τα εργοστάσια πεθαίνει περισσότερος κόσμος….

Theo

@J Φιλε μου η apple ελεγε οτι δεν θα μεγαλωσει ποτε σε ιντσες το iphone και ουτε θα βγει μικροτερη εκδοση ipad. Και η διαφημιση περι 4 ιντσων αυτο δηλωνε, οσο και να μην το πιστευεις. Ηθελε να περασει στο κοινο οτι 4 ιντσες ειναι και οι ιδανικες. Ναι δεκτο οσο προχωραει η τεχνολογια και ο ανταγωνισμος στενευουν τα ορια, αλλα οταν βγηκαν τα πρωτα αντροιντ μας τα ειχανε πρηξει….περι παντοφλας…ταμπλετ, σαγιοναρες και ρακετες για την παραλια. Τωρα που η apple θα το κανει θελει κραξιμο θες δεν θες εσυ…

tve

δεν κουραστηκατε να λετε οτι η apple ελεγε οτι δεν θα μεγαλωσει το iphone, οτι ο αντιχειρας μεγαλωσε κτλπ???
την πρωτη φορα που το σχολιασε καποιος ηταν αστειο.. πλεον εχει καταντησει αηδια και εσεις γραφικοι!

tiamat

δημητρης+1
και γω οσο και να θελω να κραξω για κωλοτουμπες παλι, μολις σκεφτομαι οτι η πλακα η δικη μου στη προκειμενη αφορα ζωες εκατομμυριων ανθρωπων που ζουν και κοιμουνται μεσα στα αχανη αυτα εργοστασια και δουλευουν 16 ωρη διπλη βαρδια για λιγα δολλαρια σαν σκλαβοι κυριολεκτικα,χωρις προσωπικη ζωη η’ ελευθερια…

Ιωάννης

Ελεος με τα εργοστάσια!! ρε tiamat που ξέρεις εσυ τι γίνεται στα εργοστάσια?? (δε μιλάω μόνο για apple) Εχεις πάει να δεις πως είναι ή σε βάλαν υπευθυνο παραγωγής, ξεζουμίζεις τους κινέζους και έρχεσαι τώρα και πέρνεις το μέρος τους?? Με τη σειρά μου ένα + στους tve, Sot11 και j

Sot11

Tasos η Nokia ήταν πάντα πρότυπο σε ολα, αλλα τώρα πια…

Δημήτρης

Η βλακεία είναι ανίκητη όπως πάντα.σχολιαζεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο άρθρο ακριβώς πάνω σε αυτό που γράφει και έχεις τους κλασικούς ελληναραδες να πετάγονται σφήνα που τους έχουν μάθει να μη βλέπουν πέρα από τη μύτη τους αλλά τρέχουν απ ευθείας να κάνουν επίθεση σε αυτόν που έθιξε την κατασκευάστρια της αγαπημένης τους εταιρίας.αξιολυπητο. ο ορισμός του προβάτου. Και σου λέει κιόλας ότι για κατηγορεί αυτός, είναι απο τους αντιπάλους της σαμσουνγκ.ας του την πω που δε μιλησε γι αυτην.χαχαχα.ε ρε πλάκα που εχετε… βγειτε λίγο απο τη γυαλα σας να πάρετε πρέφα επιτέλους τι παίζει γύρω σας και αφήστε με εμένα. Εγώ οπως πάντα και στη samsung που της έχω σουρει τα απειρα θα κάνω κριτική και στην κάθε σαμσουνγκ.Αποκτησαμε ξαφνικά και νταβατζηδες του λόγου.

Nio

Καταρχήν επικεντρωθείτε στο θέμα του άρθρου που μιλάει για το εργοστάσιο που νοικιάζει η Apple. Μην προσπαθείτε να δικαιολογησετε την εταιρεία κατηγορώντας άλλες. Αυτό δείχνει ότι δεν έχετε επιχειρήματα να την υπερασπιστείτε και κάνετε σαν τους γελοιους πολιτικούς μας.

Έχω δουλέψει σε εργοστάσιο πολυεθνικής που έχει αλλα 40 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και ήταν άψογα.
Δεν θέλω όμως ούτε “ματωμένα” διαμάντια ούτε “ματωμένα” αιφον.
Ιωάννης είτε ανίδεος είσαι είτε ζεις στην κοσμαρα σου και καλά κάνεις. Κανείς δεν σε αναγκάζει να ενδιαφερθείς για τον συνάνθρωπο σου. Όταν έρθει η ώρα να δουλεύεις για ένα σακουλάκι ρύζι εσύ και η μάνα σου θα σου κακό φαίνεται.? Απλά σκέψου πριν πετάς τις κοτσάνες σου. Ευχαριστώ. Το μόνο καλό ίσως είναι ότι 100.000 άνθρωποι θα έχουν λίγο καιρό φαι.
Υ.Γ. Tve όταν γλειφεις εκεί που φτυνεις είναι αηδία και γραφικός είναι αυτός που το αρνείται. Απλά προσπέρασε το αν δεν σου αρέσει. Και εγώ είχα κουραστεί με την διαφήμιση.

Ιωάννης

Nio πραγματικά δε καταλαβαίνω το λόγο που μου τι λες με αυτον το τρόπο.. Δε ξέρεις σε τι κόσμο ζούμε και αν είχες δουλέψει δε θα μου την έλεγες με αυτό το τρόπο..

tve

@Nio
Το οτι δεν συμφωνουσαν με την αποτομη αυξηση του μεγεθους παει να πει οτι φτεινουν?
Και οταν προσπαθεις να ακολουθεις την τεχνολογια γλειφεις?
Απλα οταν κανεις κατι πρεπει να το υποστηριζεις με καθε τροπο.
Και εγω μπορει να θεωρω καταλληλο μεγεθος της 4,3 ιντσες(λογω πρακτικοτητας) αλλα οταν βλεπω οτι ολοι οσοι εχουν μεγαλυτερη οθονη ευχαριστιουνται πολυ περισσοτερο της συσκευες τους το λογικο ειναι κ εγω στο επομενο κινητο να ψαξω μεγαλυτερη οθονη.
Που ειναι το παραξενο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.