Η εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων τα τελευταία 40 χρόνια

Ξεκινώντας από το DynaTAC το 1974 και καταλήγοντας στο σημερινό iPhone 5s, η ομάδα Fueled δημιούργησε ένα animation βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού το οποίο παρουσιάζει την εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων τα τελευταία 40 χρόνια.

Σύμφωνα με έναν από τους δημιουργούς του, “το βίντεο θα αποτελέσει μία όμορφη ανάμνηση για κάποιους και ένα μάθημα ιστορίας για τους υπόλοιπους”.

Αν και οι συσκευές οι οποίες απουσιάζουν είναι αρκετές, το βίντεο αποτελεί μία συνοπτική παράθεση της ιστορίας των κινητών τηλεφώνων, χαρίζοντας μας την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη τους μέσα στα χρόνια.

, Η εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων τα τελευταία 40 χρόνια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Εντελώς χαζό βίντεο. Η χρονολογία πάνω αριστερά και σε μικρό μέγεθος, αδύνατον το μάτι να προσέχει ταυτόχρονα και τις συσκευές. Εκεί που το αποτέλειωσε ήταν όταν έφτασαν στο iPhone όπου άλλαξαν τρόπο στην παρουσίαση των κινητών. Γενικά το βίντεο ήταν η αποθέωση της ασχετοσύνης.

Χρηστος

Back to basics..

anna

που ειναι το νοκια 3310???that video destroyed my childhood!!!

Sot11

Μέτριο το βίντεο, αν ειναι δυνατόν να λείπουν συσκευές ορόσημο για την εποχή τους! Και όχι, δεν ειναι ορόσημο ουτε τα iPhone ουτε τα galaxy!

geov

Το βίντεο είναι χάλια! Δεν έχει νόημα… Δεν δείχνει την εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων!

Takis

Το βίντεο αυτό είναι σαχλό!!!!
Λείπει το 3313 το Motorola milestone ,το πρώτο Ericsson ,το πρώτο sony Ericsson ,το xperia x10 mini ,το xperia s ,to lumia 1020 και το xperia Z1 δεν είναι μονο τα iPhone και τα galaxy ορώσημα

Temasek

Πρέπει να είχαν και one x, DROID dna και Moto x

Takis

*3310 ήθελα να γράψω

George Ladias

Στο iphone έχει δίπλα 2005 ενώ βγήκε το 2007.

jimo

Και η μονη εξέλιξη που απασχολει τα τελευταια 2 χρόνια είναι το μέγεθος της οθονης ! Μεγαλυτερο=καλυτερο ;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.