Fujitsu Quad-core Android smartphone, Θα δούμε από κοντά!

Η Fujitsu ανακοίνωσε ότι το πρωτότυπο τετραπύρηνο Android smartphone που έδειξε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα στην έκθεση CES 2012 στο Λας Βέγκας, θα κάνει την εμφάνισή του βελτιωμένο και την επόμενη εβδομάδα στην ευρωπαϊκή έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη. Τετραπύρηνο στο 1.5GHz με το NVIDIA Tegra 3, οθόνη 4.6 ινστών, κάμερα 13.1 Megapixel, αδιάβροχο με αναγώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και Ice Cream Sandwich.

, Fujitsu Quad-core Android smartphone, Θα δούμε από κοντά!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Cris41

Εχουμε ξεφυγει λιγο αλλα γουσταρω με 1000!

Manos

Ε αφου γουσταρεις , πιστευω να γουσταρεις το ιδιο αν προσγειωθει στο κεφαλι σου οταν χασει αεριο

vwgolf16

Μετα μιλαμε εμεις για κινητα εδω στην Ελλαδα. Ποιος θα τα βγαλει περα με αυτο το Κτηνος; Μυπως το Iphone ; χαχαχαχαχαχα

Solon

Τα Android phones ξέφυγαν τελείως μου φαίνεται! Έχουν γίνει…. σημεία και τέρατα!!!
Τι έχουν να δουν μάτια μας. Θα μας μαζεύουν με τα φορεία από τα μαγαζιά σε λίγους μήνες!!!
Γιατί και οι τιμές θα πάνε στον Θεό μου φαίνεται με τέτοια specs.

Σταυρος

Γουσταρω τρελά!!! Περιμενω πως και πως να βγουν ολα αυτα τα τηλεφωνα με 800 πυρηνες, αναλυσεις κινηματογραφου, αδιαβροχα, αλεξισφαιρα, να μαγειρευουν, να πλενουν και ποιος ξερει ποσα ακομα… Ετσι μονο θα πεσουν οι τιμες απο τα σημερινα “παλιομοδιτικα” τηλεφωνα τα οποια κανουν μια χαρα την δουλεια τους (και που ακομα καποια καταστηματα τα πουλανε 600 και 700 ευρω), ωστε να μπορεσουμε να τα αγορασουμε κι εμεις οι κοινοι “θνητοι” και ας φτιαχνουμε καφε μονοι μας… Ενα Galaxy SII, ενα Sensation ή ενα Razr ειναι υπεραρκετα αυτη τη στιγμη… Με την πρωτη ευκαιρια το SII το “χτυπαω” και ασε τους αλλους να περιμενουν τα καινουργια, τα οποια ουσιαστικα δεν θα προσφερουν τιποτα παραπανω…!!! Αλλωστε τις “βαριες” δουλειες τις κανω σπιτι μου με το pc… Φιλικα παντα και χωρις καμμια διαθεση ειρωνειας!

giorgos

Omg!

Vasilis

καλά αν η πάσα μια εταιρεία βγάζει τετραπυρινα τι θα πρέπει να έχει το Galaxy SIII για να κάνει τη διάφορα;

Panos7GR

@Σταυρός Χωρίς κανένα ίχνος επίθεσης σου λέω ότι μπορεί να εκφράζονται έτσι αλλά δεν νομίζω να τρέξει κανένας από αυτούς που εκφράζονται έτσι, να αγοράσει κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά… Απλώς θαυμάζουν την πρόοδο της τεχνολογίας. Μην σου πω και με μονοπυρηνο μπορείς να κανείς άνετα την δουλειά σου… Ολα τα υπόλοιπα είναι πλέον θέμα γοήτρου των εταιριών για το ποιά θα βγάλει το super-phone ή αν το δεις από την άλλη πλευρά το “να πουλήσει μούρη” ο Μητσαρας στην καφετερια πως έχει το super-phone και γι αυτό η κάθε εταιρία εκμεταλλεύεται για κέρδη…

Το εργαλείο είναι πάντως φοβερό! Τρομερά specs!!!!

Σταυρος

Panos7GR, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου, απλα οι αληθειες πρεπει να λεγονται!!! Αλλωστε, για να βρισκομαι εδω, μαλλον κι εγω γουσταρω τεχνολογια…! H υπερβολη ομως των εταιρειων, εχει ξεπερασει καποια ορια!!!

Wolf

Ρε παιδιά έτσι είναι η τεχνολογία, εδώ κάποτε αναρωτιόμασταν σε τι θα μπορούσε να χρησιμεύει η έγχρωμη οθόνη σε κινητό..! Τα ίδια λέγαμε και για τα διπύρηνα πριν λίγο καιρό…!! Μέχρι που ένα ηλιόλουστο επιδοτούμενο πρωινό ανοίξαμε ένα gs2 και συνειδητοποιήσαμε ότι η πολύ μεγάλη για τότε οθόνη και ο υπερβολικός επεξεργαστής έχουν τελικά νόημα..!! Ποτέ μην λέτε ποτέ…!! Παρόλα αυτά και εγώ είμαι τής άποψης οτι καλό είναι να αγοράζουμε πράγματα τα οποία όντως μας χρειάζονται γιατί ξέρω πολύ κόσμο που έχει sensation, iphone4 κτλπ και τους κάνει την ίδια χρήση που έκανε και στο 3210…! Βέβαια τώρα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε θα βάλουμε θέλοντας και μη μυαλό…!!

ChR

Τέλεια…
τώρα από εδώ και πέρα δεν θα κολλάει το Angry Birds!
(^_^)

john

παιδες και Τετραπύρηνο να εχει τα σκαλοματα του θα τα εχει κλασσικα λογο του λειτουργικου του πραγμα που δεν το συναντας σε ios και wp7,η συσκευη εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα δυστηχος θα υποβαθμιζεται με το λειτουργικο που τρεχει.

Stavros

και τι να κανουμε φιλε John, να αγορασουμε κινητο με λειτουργικο γεματο ελλειψεις & “ιδιοτροπιες” (ios), ή λειτουργικο ολοκαινουργιο χωρις να γνωριζουμε το μελλον του (win), επειδη το Android τρωει… σκαλωματα? Σε τι συσκευες εχεις δει το Android?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.