Πανδαισία! LG G2 Pro 2 – HTC One M8 – Samsung Galaxy S5 – Sony Xperia Z2

Τα πάντα όλα που θα έλεγε και ο Αλέφαντος βρίσκονται συγκεντρωμένα στις φωτογραφίες που ακολουθούν! Πανδαισία τεχνολογίας και επικοινωνίας. LG G Pro 2, HTC One (M8), Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2. Δείτε τα σε live φωτογραφίες πλάι-πλάι και κάντε c.

Πάρτε μέρος στο μεγάλο poll του Techblog.

LG G Pro 2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά & hands-on TechblogTV
HTC One (M8) πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά & hands-on TechblogTV
Sony Xperia Z2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά & hands-on TechblogTV

LG G2 Pro 2 - HTC One M8 - Samsung Galaxy S5 - Sony Xperia Z2, Πανδαισία! LG G2 Pro 2 – HTC One M8 – Samsung Galaxy S5 – Sony Xperia Z2

LG G2 Pro 2 - HTC One M8 - Samsung Galaxy S5 - Sony Xperia Z2, Πανδαισία! LG G2 Pro 2 – HTC One M8 – Samsung Galaxy S5 – Sony Xperia Z2

LG G2 Pro 2 - HTC One M8 - Samsung Galaxy S5 - Sony Xperia Z2, Πανδαισία! LG G2 Pro 2 – HTC One M8 – Samsung Galaxy S5 – Sony Xperia Z2

LG G2 Pro 2 - HTC One M8 - Samsung Galaxy S5 - Sony Xperia Z2, Πανδαισία! LG G2 Pro 2 – HTC One M8 – Samsung Galaxy S5 – Sony Xperia Z2

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
billeiro

First!g pro 2 ολα τα λεφτα

simosxatzis

S5…LG G PRO 2……HTC ONE M8………….SONY Z2

mpakas

καλήμερα με διαφορά το ποιο όμορφο το sony…

Christos

Το lg g pro 2 έρωτας λέμε οθόναρα! Κ το πίσω το m8 τα σπάει ποιο όμορφο απο όλα!

Grigsgr

Να είσαι η Samung, να έχεις βγάλει, όπως φαινεται στις φωτογραφίες, το πιο μικρό απο τα πιο μεγάλα κινητά και να είναι και το πιο άσχημο! Ε, μετά αναγκάζεις το σχεδιαστικό σου τμήμα να αυτοκτονήσει; Ζ2 και HTC ONE με διαφορά τα πιο ωραία και τελευταίο το Samsung.

sdaoulas

θα ηθελα ενα κινητο που να αποτελειται απο ενα δυναμικο συνδυασμό των 4 παραπανω κινητων. Αυτο θεωρω θα ηταν το κινητο των εποχων.

Πανος.Λαστ

Με διαφορα lg g2 pro 2 καταφεραν και χωρεσαν τετοια ΟΘΟΝΑΡΑ σε τετοιο ”σκελετι” πραγματικο κατορθωμα

Teodore88

Ιδανικος συνδυασμος: σωμα σχεδιαση κ ποιοτητα One, οθονη κ hardware S5, καμερα και UI Ζ2…

Ασχετο, το υλικο του One μου θυμιζει το πρωτο Nokia 8800… Οσοι θυμουνται αυτο το μικρο τηλεφωνακι του 2006 του κοστιζε τοτε 1300 ευρω… Μπραβο στην HTC, μακαρι να μην τα θαλασσωνε παλι με τις καμερες…

GeoChiosGR

Όλα ωραία είναι… Καθένα καλύπτει διαφορετικά γούστα και ανάγκες… Αλλά περιττά στην τιμή που θα κυκλοφορήσουν εκτός αν και τα έχεις αρκετά και δεν σε νοιάζει… Και εμένα μου αρέσει η τεχνολογία αλλά δεν θα τα σκάω κάθε λίγο για να έχω καλύτερη ανάλυση που δεν βλέπει το μάτι μου ή να ανοίγει 1 μιλισεκοντ πιο γρήγορα η εφαρμογή…. Απλά με τα καινούργια πέφτει η τιμή των περσινών που έτσι και αλλιώς μια χαρά είναι σε χαρακτηριστικά, Αν είχα λεφτά για πέταμα θα χτυπούσα το G2… Aλλά και με το Huawei P6 μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και εξακολουθεί να είναι πανέμορφο….

ilias

Καλημέρα , θα ψηφίσω HTC. Πολύ κομψό κινητό και με ποιότητα.

klo13di

Ζ2 γιατί έρχεται κ το καλοκαίρι!!!

Νικος

xperia z2 και htc one με διαφορα …τα αλλα 2 κλασικη κινεζια(πλαστικο)

Στεφος

Εγώ θα πω σ5 όχι θα με χαλαγαν τα άλλα απλά έτσι

Savvas

Ως λατρης των μεγαλων οθονων πλεον θα διαλεγα το lg g pro2.Ως κατοχος του note 3 ομως δεν νομιζω οτι αξιζει να προβω σε αντικατασταση ασε που εκτος των αλλων το εχω ‘ερωτευτει’ το ατιμο!Χωρια οτι τα specs ειναι πανω κατω τα ιδια εκτος απο καποιες διαφορες στην camera.Οποτε θα περιμενω το lg g3 και φυσικα το note 4 και βλεπουμε!Υ.Γ Και το htc one ομως κινηταρα δεν το συζητω, οσο για το z2 ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Αυτα!

JohnWave

Από θέμα εμφάνισης δεν με τρελαίνει κανένα αλλά αν έπρεπε να τα κατατάξω θα έλεγα :
>G2 Pro ( λόγω bezels ) ,
>Z2 ( μου αρέσουν οι ευθείες γραμμές αλλά τα bezels είναι μάπα ) ,
>M8 ( μου αρέσει το μέταλλο αλλά καθόλου το σχήμα του ),
>S5 ( καλά bezels αλλά σε όλα τα άλλα μάπα σχεδιαστικά ).

Aπό θέμα ικανοτήτων δεν μπορώ να κάνω κατάταξη βάσει χαρτιών. Θα έβαζα πρώτο αυτό που θα φορούσε την πιο απροβλημάτιστη και smooth stock rom.

Πάντως κανένα από αυτά δεν θα αγόραζα. Προτιμώ G2 και HTC One του 2013 γιατί με καλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και οι roms τους, γιατί μου αρέσει περισσότερο το design τους και γιατί έχουν πιο φυσιολογικό μέγεθος για smartphone.

CSt90

Κατ εμέ μακράν πιο όμορφο το G Pro 2 λόγω αναλογίας οθόνης-καλουπιού, παρόλο που είναι αρκετά μεγάλη συσκευή. Και το Μ8 είναι ωραίο, αλλά το Μ7 πιστεύω είναι ομορφότερο.. Από την άλλη, το design του Z2 το βρίσκω κάπως βαρετό, ενώ το s5, να μην είχε αυτό το κάλυμμα…

Takis

Sony Xperia Z2 Το καλύτερο με διαφορά!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Apple HTC HTC One M8

HTC: Είχαμε smartphone με dual-camera 2 χρόνια πριν το iPhone 7 Plus

Η Apple ανακοίνωσε εχθές τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία είναι τα πρώτα της κινητά με αντοχή στο νερό και χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Όμως στο 7 Plus έχει προστεθεί και dual-camera, κάτι που επίσης βλέπουμε πρώτη φορά σε smartphone της.

News Android Marshmallow Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z2, Z3, Z3 Compact: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Όπως το είχε υποσχεθεί από τον Οκτώβριο, η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει σε Android Marshmallow τα Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact. Μετά την Beta έκδοση που δόθηκε πριν από έναν μήνα, έρχεται η σειρά της επίσημης αναβάθμισης.

News Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow και εκτός Κορέας

Την περασμένη εβδομάδα οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S5 στη Ν. Κορέα ήταν οι πρώτοι που είδαν τις συσκευές τους να αναβαθμίζονται σε Android 6.0.1 Marshmallow. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για το Galaxy S5 (SM-G900M) να πάρει το update εκτός Κορέας.