Το πρώτο gapgate video του Samsung Galaxy Note 4

Μετά το bendgate με το iPhone 6 Plus που λυγίζει αν δεχθεί μεγάλη πίεση, φαίνεται ότι και το Samsung Galaxy Note 4 αντιμετωπίζει προβλήματα με το gapgate και το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το κενό που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στην οθόνη και το σασί της συσκευής. Αυτό το κενό – περιθώριο είναι τόσο όσο το πάχος μιας επαγγελματικής κάρτας και παρακάτω ακολουθεί το πρώτο σχετικό gapgate video.

Ποια είναι η γνώμη σας;

, Το πρώτο gapgate video του Samsung Galaxy Note 4

Kudos to Jimo

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
x

Ότι πρέπει για ξανθιές για να βάζουν τις σημειώσεις (Notes) τους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Theo

Μου φαινεται ψαχνουμε το κατι για να σχολιασουμε να θαψουμε το κινητο. Δεν φτανει αλλο? Σελιγο θα τα πετανε στον τοιχο με φορα κι αν σπανε θα λενε, ειναι κατασκευαστικο λαθος και τετοια.

jonjon

Το πρόβλημα είναι ότι γεμίσει ο τόπος βλάκες! Και εμείς ασχολούμαστε μαζί τούς.

tsalis

ειναι λιγο τραβηγμενο η μου φαινεται??

jimo

το αξιπεριεργο τησ υποθεσης ειναι το πωσ οι fans τησ samsung τωρα δεν εχουν τιποτα να πουν αλλα αντχτοιχα οι fan της apple δεν βλεπω να θαβουν στον διο βαθμο !!

Giorgos13

Oops. Σκονη και υγρασια θα το ρημαξει.

Alex

@jimo ναι γιατί έχουμε αξιοπρέπεια και δεν νιώθουμε ανασφάλεια με τα κινητά μας όπως οι Samsung fans

Genesis

Μια ερώτηση ο τύπος εκτός ότι προσπαθεί πόσα λεπτά να βάλει το χαρτί που είναι το τόσο κακό αυτό σε σχέση με το τόσο κακό που ήταν στα iphone που λύγιζαν? καλά δεν λέω ότι είναι είναι και καλό αλλά τώρα να κάθεσαι να ασχολείσαι με ένα κινητό επειδή έχει λίγο παραπάνω άνοιγμα από ότι έπρεπε και χωράει ένα χαρτάκι μετά από πολύ προσπάθεια σε σύγκριση με ένα κινητό που λυγίζει εύκολα ακόμη και στην τσέπη τι να πω…..

anyway fan της samsung δεν είμαι αλλά να μην συγκρίνουμαι πράγματα ασύγκριτα, και όσο για την samsung που βγάζει μια ναυαρχίδα σαν το note 4 και έχει ένα τέτοιο άνοιγμα είναι απαράδεκτο.

360kias

Μπορώ να κρύβω με καποιο τρόπο τις πιστωτικές μου ανάμεσα στα κενά??

man

ηρεμηστε μετοχοι samsung kai apple, μη καταστρεψετε και αυτο το ποστ..

nikos

Ρε παιδια μας δουλευετε;;;; Ο αλλος προσπαθει 5 λεπτα…το εχει ξεσκισει το κινητο για να του βαλει την καρτα!!!!!!!! Και καλα οτι εχει θεμα!!!!! Μπουρδες!!!!! Ειναι κινηταρα!!!!!! Εγω εχω να πω στην Apple οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!!!

Viel

ντροπη τοσα λεφτα και να εχει θεματα! ας μην το εβγαζε τοσο νωρις!

tech21man

Χα χα και αυτο backfire στην apple θα γυρισει. Τραγικη η ξυνομηλο εταιρεια. Εχει καταληξει σαν Light εκδοχη του εαυτου της.

Παρεμπιπτοντως, η νεα μοδα ειναι να μπαινουν πιτσιρικια στα μαγαζια και να λυγιζουν τα iphone!

VasiliS4mini

Το πρόβλημα το έχει ο τύπος που προσπαθεί να μας πείσει οτι αυτό που προσπαθεί να χώσει ένα χαρτάκι σε μια σχισμή είναι πρόβλημα. Και εσεις που λέτε οτι δεν μιλάμε οι Samsung funs, οχι πραγματικά τώρα αν “συνέβαινε” σε μια συσκευή Apple αυτο θα λέγατε οτι είναι πρόβλημα?
Παιδιά δεν παίζει αυτό το έχουν κάνει απο την Samsung, μας δουλεύουν εμάς ή κάποιους άλλους. Τώρα εσυ Viel που είδες τα θέματα πάλι που είναι και τόσα οπως λες?

Viel

φιλε μου οσο υπαρχουν βιντεο και εχει βγει σε ολες τις ειδησεις και τα site εχει θεμα! αν βγει η samsung και πει το αντιθετο να το δεκτο! οσο δεν εχει κανει δηλωση ακομα δεν εχω κανενα σκοπο να πρωβω σε καποια αγορα! και με το iphone ετσι εγινε ντορος! εχω δεν θεωρουσα προβλημα ουτε του plus , ετσι ειναι και τωρα! δεν αλαζει κατι…

φ. τουντας

Ουτρ φαν της Σαμσουνγκ ειμαι ουτε της apple. Htc one εχω αλλα δε μπορω να συγκρινω ενα υπαρκτο θεμα με ενα ανυπαρκτο. Στη μια περιπτωση το κινητο τσακιζει σα χαρτονι και στην αλλη προσπαθουν καποιοι με το ζορι να χωσουν κατι χαρτακια αναμεσα σε πλαισιο κ οθονη. Ε, δεν ειναι το ιδιο.Ρο πρωτο υπαρχει το δευτερο παει να γινει με το ζορι. Απορω με ρα τεχνοσαιτς που δινουν βημα σε τετοια πραγματα.

karlitonio4

@viel ποιος ειπε δεν απαντησε ενα απο τα επισημα blogs της σαμσουνγκ (το ανεβασε ενα παιδι σε ενα αλλο τεχνολογικό σιτε εε απο τα γνωστα να μην λεω και διαγραφτει το ποστ) ανεβασε αυτο με δυο μυνηματα 누구든지 야간 WALK 의 진흙과 똥 감자. Και καλα walk the walk of fame μαμησε και το δευτερο βαλτε το στο τρανσλατε περίπου βγενει μια παροιμία σαν την δικια μας περίπου, απο οσο μπορω να φανταστω

ΝΙΚΟΣ.Τ

ΧΑ ΧΑ.ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ SITES ΚΑΙ BLOGS.ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΜΕ. ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ.

nikos

Καλα συγκρινουμε το θεμα του iphone με αυτο εδω;;;; Κι εγω αν προσπαθω επι τοσα λεπτα να χωσω μια μικρη καρτα στο κινητο μου, το πιο πιθανο ειναι να τα καταφερω….εκτος ρε παιδια κι αν θελετε να βαζουν logo στιγμης γυρω γυρω στα κινητα που και παλι κι αυτη θα χαλασει με το χωσε χωσε που της κανει ο αλλος!!!!! Δηλαδη ελεος!!!!!

Πάνος

Εγώ έχω μια απλή ερώτηση:
Γιατί να έχει κενό (οσο μικρό και αν είναι);

Χ

Εντάξει εδώ που τα λέμε αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από εκείνο του Iphone δηλαδή μια φορά να πέσει επάνω κανένα ποτό (που σε όλες μου τις συσκευές IOS μέχρι τώρα έχει τύχει) πάπαλα το Galaxy θα φτάσει μέχρι την μπαταρία…Χίλιες φορές Xperia Z σε σχέση με αυτή την παντόφλα…

Χρήστος Σαμ

Έλεος αυτό το άπειροελάχιστο gap υπάρχει σε ολα τα κινητά, που και παλι δεν περνάει τίποτα για να δημιουργήσει πρόβλημα. Δοκιμάστε το και στα iPhone

NtinosMD

Ενταξει τελοςςςςςςς. Πειστηκα οριστικα. Βουρ στην αγορα του iphone 6 plus. Μαπα ειναι το Note 4… μα να μην εχει ουτε ενα flaw, και με χιλια 2 ζορια μετα απο εντονη προσπαθεια να βρισκουν ΑΥΤΟ ??? Εγω θελω να δωσω 900αρικα σε κατι που ανοιγει και εμφανιζονται ολα τα ηλεκτρονικα του. Και η αληθεια βρισκεται στους sex pistols. Γκεγκε?

DIREFEAR

Ας μην μπερδευουμε τις βουρτσες(note 4) με τις…πιτσες(i-phone 6)!ειναι τουλαχιστον γελοιο να συγκρινεται το λυγισμα(ολικη καταστροφη) με μια ησσονος σημασιας κατασκευαστικη αστοχια οπως φαινεται στο βιντεο που ο αλλος τα δινει ολα για χωρεσει η καρτουλα του και να βρει ψεγαδι στο κινητο!τοσο χαμηλα επεσαν τα κοπαδια για να ρεφαρουν μετα το φιασκο του iBENDphone 6;;;Απλα αισχος!!!

νικοςΤ

Ντινο md εγραψες

Ioannis

Πάρτε Samsung ολα καλα ,πάρτε samsu ολα καλα ,πάρτε Samsung ολα καλα, πάρτε Samsung ολα καλα………..,

pavlos

Δαχτυλος της Apple είναι …..iPhone 6 είναι μεταμορφωμενο σε note

Ante_Geia

Έχει ξεφτιλιστεί το θέμα !! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ!!

Denis

να ‘χουμε να λέμε είναι κ το λύγισμα του iPhone και το κενό του ΝΟΤΕ 4.
το μόνο που με προβληματίζει στη δεύτερη περίπτωση είναι στην ιδέα και μόνο να περάσει βρωμιά και να πρέπει μετά να τρέχεις να το καθαρίσεις.

προβλέπω τρελές πωλήσεις σε θήκες φέτος….

michalis

χαχαχαχαχαχαχαχαχα………….βρε δείτε και το video……..είσαι αστείο να ονομάζεται αυτό ως πρόβλημα…..τραβάτε βάλτε και πινέζα στην θύρα του ήχου και πείτε οτι είναι πρόβλημα που μπαίνει η πινέζα….ΕΝΤΕΛΩΣ καμια σχέση με το λύγισμα του iphone….αν τα κενά φτάνανε το cm απο μόνα τους με την χρήση τότε ΟΚ αλλα εδώ απλά άσχετο.

Nick_X

Πωωωωωω πω τωρα πως θα παιρνω τηλεφωνο!?!?θα με εμποδιζει η καρτα στο αυτι δεν θα νπορω να ακουσω!!!ενω το iphone6 μπορεις να το λυγισεις και προς τα μπροστα,ετσι θα εχεις το iflex 6 lgapple!!!!

Βασιλειος

Απαράδεκτη ρωγμή νομιζω

Pit

Λοιπόν καταρχήν το iphone 6 δεν λυγίζει στην τσέπη με ευκολία αλλά απαιτούνται 31 κιλά πίεσης (ιδια με το HtC ONE) για το 6αρι και 41 κιλά για το plus. Τώρα η διαφορά ειναι ότι η Samsung θεωρεί τους καταναλωτές γίδια και για αυτό δεν κάνει κουβέντα για αντικατάσταση ακόμα και σε αυτά που χωρούν πιστωτικές κάρτες στο διάκενο πλαισίου – οθόνης, ενώ η Apple αντικαθιστά αμέσως οποιοδήποτε iphone εμφανίζει πρόβλημα, όποιο και αν είναι αυτό. Λαλθη κάνουν όλοι οι κατασκευαστές, ο τρόπος που τα αντιμετωπίσουν ειναι αυτός που τους διαφοροποιεί …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.