Samsung Galaxy Note 5: Ποζάρει χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία

Το Samsung Galaxy Note 5 θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα και σήμερα διέρρευσε σε hands-on φωτογραφίες οι οποίες το απεικονίζουν από διάφορες πλευρές. Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει S Pen, κανονική θύρα USB και όχι Type-C, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32/64/128GB, αλλά η μεγάλη απώλεια θα είναι η απουσία microSD.

Η Samsung φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του Samsung Galaxy S6 αφαιρώντας την επέκταση μνήμης, αλλά αυτή δεν θα είναι η μόνη απώλεια για το Samsung Galaxy Note 5.

Η μπαταρία του λέγεται ότι θα είναι στα 3000 mAh και μη αποσπώμενη. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε η μπαταρία του Note 5 είναι μικρότερη από εκείνη των προκατόχων του, κάτι που συνέβη και στο Samsung Galaxy S6 το οποίο έχει μικρότερη μπαταρία από το Galaxy S5.

Όσο για το design, το Samsung Galaxy Note 5 φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει αρκετά στοιχεία από το S6 με τη χρήση μετάλλου και γυαλιού, αλλά και παρόμοιες καμπύλες.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης QHD, επεξεργαστή Exynos 7420, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και Android 5.1.1 Lollipop.

Samsung Galaxy Note 5: Ποζάρει χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία, Samsung Galaxy Note 5: Ποζάρει χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία

Samsung Galaxy Note 5: Ποζάρει χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία, Samsung Galaxy Note 5: Ποζάρει χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Αν εχει καλυτερη αυτονομία απο το note 4 με τέτοια μπαταρια τους βγάζω το καπέλο..Αν εχει χειρότερη ειναι για κλωτσιες!!!!!!

Φώτης

Με τα χαρακτηριστικά που λενε οτι θα εχει το lg g pro 3 κ αν παιρνει micro sd θα ειναι πραγματικα ένας σοβαρός αντίπαλος του note 5 μαζι με το mate 8..

b16bkostas

Πολύ ωραίο μόνο η μπαταρία να κρατάει..

kostikas00

perimename 2 pragmata apo to nte na ta exei kai fagame akiro…..apato tha paei kai auto…kali sinexeia samy..!!

xristos

Καληνυχτα

eleni

Ωραια μόλις βγήκα από την δύσκολη θέση. Θα πάω πίσω στο note4! Να το κρατήσουν αυτοί να το βλέπουν, άκου εκεί χωρίς αποσπωμενη μπαταρία και με μικρότερη μπαταρία, η διαχείριση ενέργειες δεν είναι καλύτερη έχω παράδειγμα το s6. Θα βγάλουν το note5 όπως είναι τωρα και μετά θα αυξήσουν την μπαταρία για και καλά κάτι καινούργιο Να πουλήσει. ε βέβαια βγάζουνε μα συσκευή από μέταλλο και γυαλί και για να υπάρχει κέρδος για να μη κοστιζει παραπάνω αφαιρούν sd μειώνουν και μπαταρία και τσουπ στους χαζους σαν και εμένα να το πάρω .οόχι Τα έκανες χάλια samsung.

Κώστας 13

Μπράβο σαμυ έφτιαξες 1 iPhone με 5.7 ” ουαο καινοτομία.

Antonis

Τέλειο και απορώ με κάποιους διότι αυτοί που θέλουν να βάζουν κάρτες και είναι έτοιμοι ΝΑ πάρουν Ένα κήτος με 850ευρω και μετά να δώσουν αλλά 50ευρω για να βάλεις μια κάρτα η οποία δεν θα έχει κι τόσο καλύτερα ταχύτητα και θα καθίστερουν το κινητό μπορούν καληστα να δώσουν αντί για 850 950 και να πάρουν τα 64gb και η τη μη να βγει σχεδόν ίδια αλλά να έχεις και καλύτερη ταχύτητα τώρα στο θέμα της μπαταρίας εάν σου προσφέρει καλύτερη αυτονομία και γρήγορη φορτηση είναι οκ και πέραν όλον αυτόν θα έχεις απομακρύνει όλη την πλαστή κουράγιο και θα μπουν ποιοτικά ύληκα. Είμαι κάτοχος note 4 και στα σίγουρα των Σεπτέμβριο που θα βγει στην αγώνα το 5 θα τό πάρω

Theo

Τώρα ειλικρινά μας δουλεύουν;
https://techblog.gr/mobile/meizu-meizu-m2-note-officially-announced-8430/
ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

Akis

Αρνητικό η μπαταρία και η επέκταση μνήμης.
Δεν μας ενοχλεί να περιμένουμε να δούμε τον ανταγωνισμό…

Ιωάννης jb

Antonis.. νόμιζα ότι οι πιο πολλοί άσχετοι απο τεχνολογία είναι αυτοί που παίρνουν iphone..
Κακά τα ψέμματα είναι κάποιοι που το έχουν σίγουρο, κάθε Οκτώβριο ή κάθε Χριστούγεννα θα το πάρουν.. το μόνο που τους νοιάζει να έχει μήλο στη πίσω πλευρα και να είναι το καινούργιο!!!!!!!
Θα με κάνετε να αλλάξω γνώμη με αυτά που ακούω και θα λέω είναι αυτοί που παίρνουν note!!!
Μα είναι δυνατόν να βγαίνει ο άλλος και να λέει τέτοια πριν καλά καλά ανακοινωθεί??
Εντάξει κι εγώ λέω ότι το z5 θα είναι κορυφή αλλά υποθέσεις κάνω…
εσυ ρε αντωνάκι μου λες ότι σίγουρα θα το πάρεις!!!
Περίμενε πρώτα να δεις χαρακτηριστικά, να δεις μετά κανένα βιντεάκι, αργότερα να το επεξεργαστείς και μετά να πεις θα το πάρω!!!!!
Εσυ όλα αυτά τα βήματα τα πήδηξες..
Πραγματικά τώρα αυτό που φαίνεται ότι πάει να κάνει η samy είναι ένα 6plus με τα γνωστά καλά (ας γελάσω καλά το note, χαχαχαχαχαχαχα) και χαζά που έχει το note…
Αχρηστα πενάκια, βαρύ λειτουργικό λες και φόρτωσες τη καρότσα τις νταλίκας στο full, android (δεν είναι χαζό), ανύπαρκτο design..

giannogeorge

Συγγνώμη… αφήνω στην άκρη όλα τα υπόλοιπα… 3,000 mAh μπαταρία για Note; ΣΟΒΑΡΑ τώρα, ρε Samsung; πόσο άκυρο; πόσο εκτός πραγματικότητας; ΠΟΣΟ;

Nick

GTP…..K.

vasilist

@Ιωάννης jb εντελώς άκυρο το σχόλιο σου για το πενάκι γιατί είναι πολύ σοβαρό εργαλίο για επαγγελματίες και μη, και αυτό σημαίνει ότι δεν το έχεις δουλέψει ποτέ το note απλά το λές για να πείς κάτι αρνητικό.
Οσο για το note 5 άκυρο θα πέσει γιατί και εγώ περίμενα το s6 μόλις έμαθα ότι δεν έχει sd έπεσε άκυρο το ίδιο και με το Note5 και πήρα το zenfone 2, στους android χρήστες δεν μπορείς να αφαιρείς χαρακτηριστηκά και να περιμένεις να το πάρουν δεν είναι apple fans.

NLS

(ακολουθεί τεράστιο ποστ αντιγραφή από την ανάλυση μου στο FB) Το Note 5 το περίμενα πως και πως. Έχω πολύ καιρό να πάρω νέο smartphone αν και άνθρωπος της τεχνολογίας, σε βαθμό το παλιό μου (SAMSUNG επίσης) με custom ROMs και ΤΡΙΤΗ στη σειρά αλλαγμένη μπαταρία (οι δυο πρώτες αυθεντικές) να σέρνεται σε βαθμό κακουργήματος (και μιλάμε για μηχάνημα που έχει μόνο καμιά 15αριά 3rd party εφαρμογές βασικές – μια και το πολύ software το έβαζα σε tablet). Περίμενα το Note 5 ως το πρώτο “64bit geek/pro phone” αφού το S6 (αναμενόμενα) με απογοήτευσε, αφού στο βωμό των premium υλικών, ξέχασαν τα… features. Αλλά η σειρά S είχε τη δικαιολογία ότι είναι η “high-end fashion” σειρά (άρα παίζει με αντίπαλο το iPhone). Το Note 4 μου άρεσε και το θεωρούσα ήδη premium, αφού εδώ που τα λέμε είχε μεταλλικό περίβλημα, μπροστά premium γυαλί και μόνο πίσω πλαστική αφαιρούμενη πλάτη που όμως έχουν βγει ένα σωρό 3rd party εναλλακτικές πλάτες και φυσικά θήκες. Αν είχε προλάβει να έχει 64bit CPU (εν όψη Lollipop) θα το είχα πάρει. Έτσι περίμενα το Note 5. ΟΜΩΣ ΤΟ NOTE 5 ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ, να το κρατήσουν μόνοι τους και να το χαίρονται! Τα γράφω… Συνέχεια »

wrangler10

gtp κι από μένα (στο 32αρι από 64gb και άνω το συζητάμε,βέβαια με τις τιμές που θα έχουν.. Ούτε συζήτηση Χαχαχα).

ourrrt

Samsung, η εταιρία που βγάζει κάθε τόσο ναυαρχίδες σαν την Sony αλλά με την πολιτική της Apple….

Πραγματικά απορώ, όταν έχεις μια συσκευή Premium όπως το S6 για αυτούς που κοιτάνε το Design και έχεις σκοπό να βγάλεις το S6+, δηλ το S6 σε μεγαλύτερες διαστάσεις ποιος ο λόγος να κάνεις μία από τα ίδια και Note;

Μια συσκευή που τη χρησιμοποιούν κυρίως επαγγελματίες, μια συσκευή που εξαρχής ήταν μεγαλύτερη άρα για τον κόσμο που το έπαιρνε δεν ήταν κριτήριο το μέγεθος αλλά οι λειτουργίες του, η μεγάλη μπαταρία του και γενικά το ότι ήταν ένα κινητό που τα είχα όλα και μάλιστα καλά!

Εάν θα είναι έτσι (που 99% θα είναι) τότε σταμάτησε να είναι πλέον εργαλείο και γίνετε αξεσουάρ και αυτό, ας του βάλουν και ένα μηλαράκι πίσω να το πουλήσουν κανένα κατοσταρικο παραπάνω…

Φώτης

Note2 ίσως και το καλύτερο note που έχει βγει !!!

Γιώργος

Μακράν το κορυφαίο κινητό του 2015 , σε αυτό το συμπερασμα φτανει ευκολα κάποιος εφόσον η AMOLED του S6 ήταν η καλυτερη οθόνη που έχει χρησιμοποιήθεί και έχει και την top κάμερα της αγοράς καθώς και τον πιο ισχυρό επεξεργαστή. Αν λάβουμε υποψη ότι το Note θα είναι βελτιωμένο απο το S6 σε όλα τα παραπάνω μιλάμε για μακράν ότι καλυτερο θα κυκλοφορήσει μέχρι το S7. Μειονέκτημα του η τιμή αλλά αν ήταν πιο φτηνό κανείς δεν θα αγόραζε άλλο κινητό και όλες οι άλλες εταιρείες θα έκλειναν.

NLS

Καλά Γιώργο… ότι πεις. 😀

MANOS

Ο @Theo λέει είναι ίδιο με το Meizu M2

xaxaxaxa

Μεγάλε! Επείγοντος οφθαλμίατρο…

inblx

Πλέον υπάρχουν 2 κατηγορίες κινητών. Τα smartphones και τα fashionphones. Ή Samsung με τα Note είχε μια σειρά από smartphones που ήτανε πραγματικά Smart, με πολλά features όπως Dual Windows και κόλπα με το πενάκι… Χρήσιμα features. Όμως από τώρα τελευταία το είδε πολύ Apple και έχει χάσει την μπάλα. – Ποιος ο λόγος να αποκαλείς ένα κινητό Note όταν εστιάζεις περισσότερο προς το design παρά στα features με το πενάκι? Γιατί να θυσιάσεις την μπαταρία για το design σε ένα κινητό που η σειρά του έχει φτιαχτεί για power users? – Γιατί υπάρχουν περισότερα χρήματα γιαυτό… Όταν βγει το Note 5 θα πιάσουν όλοι οι ασχετοι να λένε, είναι λεπτότερο, με καλύτερη κατασκευή και premium υλικά κτλ, κτλ… Αυτό το βλέπω και με την άσχετη παρέα μου. Πριν από λίγες μέρες ένας φίλος με ρωτούσε τι κινητό να πάρει με 150-180€ περίπου. Του πρότεινα το Moto G 2014 και μου λέει “τι Motorola ρε, Άκου εκεί Motorola” και τελικά πήρε ένα από αυτά τα άκυρα Samsung που κολλάνε κάθε 5 λεπτά… Οι περισσότεροι ασχετοι, που φοβούνται να βγάλουν το Motorola ή το Meizu στο τραπέζι της καφετέριας παίρνουν Apple ή Samsung, όχι γιατί είναι καλά, αλλά γιατί είναι πλέον… Συνέχεια »

Γ.Κ

1.Nls ΦΊΛΈ,ΎΠΌΚΛΊΝΌΜΆΊ.ΤΆ ΛΈΣ ΌΛΆ Κ ΠΈΣ ΜΌΎ ΆΝ ΓΡΆΦΈΊΣ ΚΆΠΌΎ ΝΆ ΣΈ ΔΊΆΒΆΖΏ.
2.ΈΧΏ ΝΌΤΈ 4 Κ ΈΚΈΊ ΘΆ ΜΈΊΝΏ.ΤΌ 5 ΈΠΆΨΈ ΝΆ ΆΠΈΎΘΎΝΈΤΆΊ ΣΈ POWER USERS ΌΠOΤΈ ΤΈΛΌΣ.ΈΝ ΆΝΆΜΌΝΉ ΈΝΌΣ ΔΊΌΡΘΏΜΈΝΌΎ NOTE6,ΘΆ ΡΊΧΝΏ ΌΧΊ ΚΛΈΦΤΈΣ ΠΊΆ ΆΛΛΆ ΌΎΣΊΆΣΤΊΚΈΣ ΜΆΤΊΈΣ ΣΤΊΣ ΠΌΛΎ ΚΑΛΈΣ ΠΡΌΤΆΣΈΊΣ ΆΠΌ ΚΊΝΆ.

mpampis13

ενα note αξιζε απο την samsung παει και αυτο, τοσα χρονια δεν εχω παρει ποτε samsung τα μονα που γλυκοκοιταζα ηταν τα note ε τωρα με την καμια ομως..

Nick

καλά Γιώργο… Lumia 1020… nokia 808… panasonic lumix… ή κάποιο αντίστοιχο άλλο cameraphone…

άκουσε εκεί η καλύτερη κάμερα που έχει μπεί ποτέ σε κινητό…. εχοντας το Lumia1020 και λειτουργοντας πολλες συσκευες λογο service μπορω να πω πως το lumia1020 μετα απο δυομιση χρόνια ακόμα δεν έχει ξεπεραστει… για το 808 ούτε λόγος….

με ποιο κριτήριο έχει την καλύτερη κάμερα;;;;; εχει μεγαλύτερο φακό; διάφραγμα; επιτρέπει να ελέγχεις την ταχύτητα κλείστρου; έχει xenon flash για να μπορεις να κάνεις stop motion ή fill light; έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ σταθεροποιητή;;; (λέω κανονικό και όχι τις απάτες που βάζουν [όπως απάτη είναι και τα led flash, Λένε οτι έχουν φλας, αλλά ΜΟΝΟ το xenon είναι φλας])

εγω μετά απο πολλά χρόνια έζω βαρεθεί πλέων να κυνηγάω την τεχνόλογια για τον λόγο του ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑΣΙΜΗ (και μην μου πείτε πως να προσθέτουν πυρήνες η ram είναι καινοτομία)

όταν θα βγάλουν κάνα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη ή με μπαταρία σαν αυτή που ανακάλυψαν πρόσφατα (με κρυσταλους που φορτίζουν μόνοι τους με τον περιβάλοντα θόρυβο γιατί πάλονται) τότε θα πάρω άλλο κινητό…

Καλό, χρυσό, αλλά καμία πραγματική καινοτομία… και όχι μόνο αυτό αλλά και όλα τα νέα κινητα

oacaptain

@NLS απλά Respect άντρα μου δεν με κούρασε καθόλου το post σου, αντιθέτως με ικανοποίησε η εμπεριστατωμένη άποψη σου. Ξανά Respect. Δεν διαβάζω άλλο.

Giorgos

@Nick

Με κάλυψες απόλυτα όσον αφορά τα cameraphones..όποιος γυρίσει και πει περί Note 4, S6, iPhone 6, G4, απλά δεν ξέρει τι του γίνεται. Όχι ότι δεν βγάζουν καλές φωτογραφίες, προς θεού. Αλλά όποιος έχει ασχοληθεί με mobile photography ξέρει ποια κινητά έχουν εστιάσει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Γιαυτό τον λόγο και τα συγκεκριμένα κινητά έχουν κάνει περιορισμένες πωλήσεις, γιατί απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.

Sp

Πολυ ωραιο φεβεται. Η 3000 μαχ μπαταρια νομιζω θα ειναι μια χαρα αν η διαχηριση ειναι τοσο καλη οπως στο s6. Εμαινα πρωσοπικα μου βγαζει την μερα και την νυχτα οταν το βαζω να φορτισει εχει 330. Να σημειωθει οτι εχω ανοικτο το wifi συνεχως και η χρηση που του κανω ειναι φυσιολογικη

Sp

Σορρυ.. στο 330 βαλτε 30%

Kassandros

Εγώ ελπίζω ακόμα ότι θα βάλει τον 7422….ώστε να αγοράσω κ το 5ο Note στη σειρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.