Πόσο κοστίζει το Galaxy S 4 στη Samsung;

Πόσο κοστίζουν τα υλικά του Galaxy S 4 στη Samsung; Η οθόνη, τα πλαστικά, ο επεξεργαστής, η μνήμη, τα chip και όλα τα υπόλοιπα μέχρι και την τελευταία βίδα; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechInsights που έκανε teardown και τις δύο εκδόσεις το συνολικό κόστος του μοντέλου με το Exynos 5 Octa είναι 171$ και του μοντέλου με τον Snapdragon 600 15$ περισσότερα.

Για να κάνετε μια άτυπη σύγκριση, τα υλικά κατασκευής του BlackBerry Z10 κοστίζουν 154$ και του iPhone 5 139$. Πριν αρχίσετε να φωνάζετε για το πόσο κοστίζουν πραγματικά τα smartphones που αγοράζουμε και πόσο τα πουλάνε οι εταιρείες, σε αυτά τα ποσά θα πρέπει να συνυπολογίσετε τα χρήματα που έχουν επενδυθεί για την έρευνα και ανάπτυξη των συσκευών, για τις διάφορες πατέντες και για τη συσκευασία και το marketing των συσκευών.

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Galaxy S 4 τιμή, Πόσο κοστίζει το Galaxy S 4 στη Samsung;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sosimple

Σιγά την έρευνα και την αναπτυξη.. Λειτουργικό (android) τσαμπα, γραμμές παραγωγης ίδιες με το sgs3. Και γενικά ΑΝ όντως κάποια ελάχιστα έξοδα τέτοια μπορούσες να θέσεις στο sgs3, στο sgs4 (που στην πραγματικότητα είναι sgs3+ ) αυτά τα έξοδα είναι μηδαμινά. Άντε να βάλεις κόστος προώθησης/μάρκετινγκ/μεταφοράς. Λόγω και του τεταστιου αριθμού πωλήσεων, αυτά τα έξοδα διαιρούνται με αυτό τον αριθμο. Πολύ δύσκολα θα ηταν πανω απο 10$ ακόμα. Το μεγαλυτερο εξτρα τα εξοδο είναι ΦΠΑ/φόροι. Όλο το άλλο είναι καθαρό κέρδος. Οποτε μιλάμε τελικά οτι το κέρδος είναι 70% της τελικής τιμης. Ψάξε να βρεις αλλά προϊόντα με τέτοιο περιθώριο κέρδους.. Εδώ το sgs3 πουλιέται τελική τιμή (μαζί με φόρους και όλα τα κόστη) 350€ και έχει αρκετά μεγαλο κέρδος ακόμα σ αυτή την τιμή.. Και αναφέρομαι σε μια συσκευή που αν βάλεις custom rom και μια θήκη και το δώσεις σε κάποιον ΕΜΠΕΙΡΟ θα ψάχνεται μια ωρα να καταλάβει αν είναι το 3 ή το 4… 🙂

Στελιος

Δε φωνάζω γιατί απλά δε θα το πάρω:) Πάντως το περιθώριο κέρδους (για Samsung και τον τελικό έμπορο μαζί) είναι σίγουρα πολύ περισσότερο από 70%. Το κόστος “έρευνας και σχεδιασμού” είναι σίγουρα μηδαμινό (όταν το galaxy s3 πούλησε 50+ εκαττομύρια συσκευές). Πάνω απο 300 ευρώ ανα συσκευή κόστος μέχρι τον καταναλωτή δεν υπάρχει περίπτωση να βγει και πολλά λέω. Με τιμή 730 ευρώ μιλάμε για 145% κέρδος. Συντηρητικά;)

chris

Η απολυτη αισχροκαιρδια ετσι??Και τα φτιαχνει τα ποιο πολλα η sammy.Μου φαινεται θα αρχιζω να ψωνιζω μονος μου τα ανταλλακτικα,
και να το συναρμολογω εγω.Μια χαρα(μιση)τιμη θα μου βγαινει!!!!!!

@sosimple Τοσο ΕΜΠΕΙΡΟΣ δεν ειμαι,αλλα να μην μπορω να ξεχωρισω S3 με S4??
Χλωμο εως καταμαυρο.

Νιο

Aν εβγαινε καποιος εμπειρος και το συναρμολογουσε θα του εδινα 100 ευρω. Μπορει να μην ηταν εργοστασιακο αλλα θα τον εμπιστευομουν και θα ειχα κ θα ειχα κ κινηταρα με 300 ευρω. Μακαρι να στελναν ανταλλακτικα

Bασίλειος

Έχω βγάλει τα μάτια μου με όλους αυτους τους άσχετους και μ’αυτα που γράφουν!!!!! 1. Εάν έχετε όλοι τα κότσια, φτιάξτε το και μόνοι σας. 2. Ποιος σας είπε βρε ξερόλες πως για να παραγεις samsung αρκουν αυτα τα έξοδα???? 3. Το κυριότερο απ όλα που δεν το βάζει κανείς, είναι πως για να βγάλεις κέρδος, πρέπει να επενδύσεις και να προπληρώσεις τα τόσα εκατομμύρια συσκευές!!!! Αυτό που λέμε ΕΠΕΝΔΥΣΗ ! Η οποία έχει και την περίπτωση αποτυχίας,η οποία πρέπει να συνυπολογιστεί. 4. Εγκαταστάσεις, service, αντιπροσωπείες, έμποροι, εισαγωγείς κτλ. Υπάρχουν ακόμη πολλά που ούτε εμένα μου έρχονται στο μυαλό. Τέλος θα σας πω ένα απλό παράδειγμα. Πρόσφατα πήρα το GS3 με 360€. Έχουμε και λεμε. Τουλάχιστον ένα 40αρι έβγαλε αυτος που μου το πούλησε(έμπορος) Αυτός τα αγόρασε απο κάποιον που τα παραεισάγει και τα δίνει σε όλους, βάλε ακόμη ένα 30αρι απο αυτόν = 290. Αφαίρεσε τον ΦΠΑ μας μένει 235€. Αυτη είανι η τιμή εισαγωγής περίπου απο Ευρωπαική χώρα. ΑΡΑ, η samsung σε όλες τις αντιπροσωπείες τόσο το δίνει. ΤΕΛΙΚΑ ποιος μας κλέβει????? Η μαμα samsung που βγαζει απο 80 έως και 150€ στην ναυαρχίδα τους και με όαλ τα παραπάνω που είπαμε????? Ή οι διάφορες εταιρείες που στο… Συνέχεια »

Τριαντάφυλλος

Βασίλη είσαι απολυτα σωστός.Η sasmung hellas έχει το προιόν. Μαζέυονται όλοι οι έμποροι και το πέρνουν απο εκέι, και έχουν συμφωνίσει να το έχουν στα 739€. Απο εκέι και πέρα μετά απο καιρό αρχίζει να λειτουργεί ο ανταγωνισμός και αρχίζουν οι προσφορές. Απο εκέι και πέρα είναι καθαρά θέμα του έμπορου πόσο κέρδος θέλει να βγάλει.Οπότε η αυξημενη τιμή του καθορίζεται απο το ποσοστο κέρδους τον ηλεκτρομάγαζών και όχι απο την samsung. (Ασχετο.Στο scroutz μπήκα και το βρήκα στα 675,27 απο το e-shop.Τους πήρα τηλ. και μου είπανε μπορουν να το φέρουν με την συγκεκριμένη τιμή απο Αγγλία σε 2 εβδομάδες). Άρα οι Άγγλοι έμποροι έχουν μικρότερο ποσοστό κέρδους ή το αγοράζουν ποιο φθηνά.Όλα έχουν να κάνουν με την συνενόηση που έχει γίνει μεταξύ τους για το πόσο θέλουν να μας γδάρουν.

cmvrgr

Όντως είναι φτηνά στην παραγωγή τους αλλά οι μεσάζοντες βγάζουν τα “κέρατα” τους.
Ένας φίλος έκανε ένα συγκριτικό για ένα mac book air 767€ (1000$ στην) Αμερική 1260 € στην Ελλάδα 1000 € στην Αγγλία και Γερμανία (που έχουν ΦΠΑ και εκεί)….

και 23 % ΦΠΑ να βάλεις στο μοντέλο Αμερικής φτάνει στα 943€
Όταν παίρνεις την ελληνική αντιπροσωπία σου λέει ο φόρος εισαγωγής ανεβάζει την τιμή, Πήραμε τηλέφωνο τελωνειακό να ρωτήσουμε και λέει για τα συγκεκριμένα προϊόντα οι δασμοί είναι ανύπαρκτοι στις μαζικές εισαγωγές γιατί τα εισάγουν πχ Αγγλία που έχουν ειδικό σύμφωνο με τις ανάλογες χώρες προώθησης στην χώρα μας.

Ομοίως συμβαίνει με φίλο που μεταπουλάει υπολογιστές στην λιανική. Αυτός έχει 3% κέρδος και η εισαγωγική βγάζει 30%+ και οι εισαγωγικές έχουν και καταστήματα λιανικής που πουλούν πολλά laptop ποιο φτηνά στην λιανική από ότι αγοράζει αυτός στην χονδρική.

Teo

@ Βασίλειος.. Με κάλυψες φίλε και με έβγαλες απ τον κόπο να πληκτρολογώ 1 ώρα.

forneverarrow

Με κάλυψε απόλυτα ο Βασίλειος. Απλά να προσθέσω κάτι. Είναι λάθος της κάθε εταιρίας που δεν βάζει ένα πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των μεσαζόντων! Από τη στιγμή που π.χ. το S4 φεύγει από τη Samsung στα ~ 260€, είναι απαράδεκτο να πωλείται 750€ εδώ! Μαζι με φόρους κλπ. το πολύ 600 θα έπρεπε να κάνει! Και το λέω αυτό επειδή ζω στην Κύπρο και εδώ το ΦΠΑ δεν είναι 23% αλλά 13% (αν δεν κάνω λάθος σε αυτά τα είδη), όμως οι τιμές είναι ίδιες με την Ελλάδα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα πιο πάνω!

Impro72

Εγω πιστεύω οτι και οι δυο πλευρές ειναι σωστές διότι πραγματικά το τελικό προϊόν φέρει ποσοστό κόστους απο χιλιάδες πράγματα , απο τον καφέ του αφεντικού μέχρι το κόστος της καταχώρησης στον FCC, τα μεταφορικά, τις πατεντες, την έρευνα αγοράς σε κάθε τοπική αγορά , after sales, και βέβαια τεράστιο marketing. Απο την άλλη εχει προστιθέμενη αξία γιατι εχει αξεσουάρ , επισκευές , app payments της εταιρείας κλπ

Νότης

Οικονομολόγοι μου εσείς!!!!
@Βασίλειος +100

Νιο

Οικονομολογοι κ ειρωνες….. Αν θελει η μαμα Samsung να βγαζει 150 και 300 ευρω κερδος ανα συσκευη με γεια της και χαρα της και μεγαλη της μαγκια της.! Αν ομως οπως ολοι γνωριζετε-ουμε, οτι οι μεσαζοντες βγαζουν περισσοτερα απο οτι η samsung χωρις να κανουν τιποτα σπουδαιο τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, μαζοχες και δεν κανουμε τιποτα για αυτο.! Εγω προσωπικα ποτε ξανα σε γερμανο πλαισιο media markt. Απλα γελαω με αυτους που ψωνιζουν απο εκει. Αυτα τα μαγαζια (το ξερω) εχουν πανω απο 100 ευρω περιθωριο κερδους σε αυτες τις συσκευες.

Ηλίας

Στην εταιρεία που θα δημιουργήσετε εσείς να την κάνετε φιλανθρωπικό ίδρυμα και να μην βγάζετε κέρδος. Α, και κάτι άλλο, έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός. Άλλωστε γι’αυτόν δεν θυσιάζουμε τα πάντα σήμερα;

xamparia4

Μηπως εφτασε η ωρα να παρετε κανα κινεζικο αρχισαν να φτιαχνουνε πολυ καλες κοπιες εγω το τολμησα και το πηρα οπως και ταμπλε με 150-200 ευρω βρισκεις μια χαρα κινιτακια και χωρις εμπορους φορους τπτ απευθειας απο το εργοσταστιο σε καμια περιπτωση δεν ειναι οπως τα σαμσουνγκ iphone αλλα κατι κινιτακια των 200 ευρω εδω στην ελλαδα ρημαζει

Fanis

@Nio.Συμφωνώ και επαυξάνω…
αρκεί μια απλή σύγκριση ανάμεσα σε ένα κινητό στο γερμανό και στο σκρουτζ και φαίνεται όλη η κοροιδία :
https://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61610&selectedCategoryId=93

https://www.skroutz.gr/s/2678635/LG-Optimus-True-HD-LTE-P936.html?from=account_notifications

nssn

Εγω θελω να κανω μερικες παρατηρησεις:
1)@Βασιλειος και @cmvrgr τα ειπατε πολυ σωστα!
Στην ελλαδα οι ‘μεσαζοντες’ εχουν το μεγαλυτερο κερδος(κ κατα τη γνωμη μου κανοντας τη λιγοτερη δουλεια,χωρις να ξερω τι γινετε στο εξωτερικο)
2)Αν κ η samsung κατασκευαζει η ιδια τα περισσοτερα ‘υλικα’ σε συνολο ειναι ακριβοτερο το s4 απο τα αλλα 2.
3)Τα υλικα του s4(για τα οποια εχει κατηγορηθει τοσες φορες) ειναι ακριβωτερα απο του iphone 5.
Ακουγετε αξυμωρο ε..Ενταξει,τα αρνητικα σχολια ειναι για την πλαστικουρα που το περιβαλει.

katharma

Βασικά τα πουλάνε σε τέτοιες τιμές γιατί τρέχουν όλα τα βόδια να ψωνιστούν με το τελευταίο μοντέλο. Και πολύ καλά κάνουν….

Αλκης

Δεν ξερω τι λετε παιδια εγω το πηρα μτχσμενο 2μιση κατοσταρικα και το κινητο ηταν άθικτο με 2 θηκες της samsung.. αγοράζετε τα να τα παίρνουμε εμεις τζάμπα..!

dimitris

Κώστα, την ίδια έρευνα θα ήθελα να την κάνεις και για το iphone 5…..για να δούμε κι εκεί τι πληρώνουμε και πόσο κοστίζει στην apple τελικά…..

Mourlos

Dimitris@ Αν διαβάσεις όλο το άρθρο λέει….για το iPhone 5 Κ δυστυχώς είναι τα ποιο λίγα χρήματα κ το ποιο πανάκριβο smartphone αλλά εκεί όλοι οι μαζοχες iPhone περνούν!!!! Κ θα συμφωνήσω με όλους τους πάνω οτι μια εταιρία βγάζει πολύ λιγότερα απο τους μεσάζοντες!!!

Γιώργος

Κώστα συμφονώ απολύτως μαζί σου… Μεσα στην τιμή βρίσκεται ο μισθός όλων των εργαζομένων της Samsung και γενικά όσων εργάστηκαν και εργάζονται για την κατασκευή κάθε συσκευής!

Jacob

Ως Οικονομολογος εχω να σχολιασω οτι κανετε λογιστικη… 😛 χεχε! Εμεις οι Οικονομολογοι δεν ασχολουμαστε καν με αριθμους, ειμαστε οι Φυσικοι της Οικονομιας! (Ψωνιο!)

Βησσαρίον

Λόγο της δουλειάς μου μπορώ να πω ότι τα μισά που γράφονται σχετικά με τα ποσοστά κέρδους κτλ θα μπορούσαν να θεωρηθούν στην καλύτερη περίπτωση γενίκευσης αστεία. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ισχύει είναι τα 100+ ευρώ κέρδος ανά συσκευή στο λιανεμπόριο των μεγάλων αλυσίδων. Φιλικά

Δημήτρης

Ένα “χωριό παραγωγών” με gadgets μας λείπει… Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, “χωρίς μεσάζοντες”….. :p :p

Versavel

Εμείς έχουμε το μαχαίρι και το καρπούζι…
Ποτέ ξανά κινητό από μεγάλο κατάστημα, και αγορά μόνο από ιντερνετομάγαζα και όχι μόλις βγει ένα μοντέλο. Τουλάχιστον 6 μήνες αργότερα από την μέρα κυκλοφορίας του κινητού που μας ενδιαφέρει ώστε να το πάρουμε σε νορμάλ τιμή χωρίς να αισθανόμαστε κορόιδα.
Δεν μπορεί, αν εμείς οι καταναλωτές ενωθούμε νοητά κάποια στιγμή, τότε θα αναγκάσουμε τους μεσάζοντες να μειώσουν τα υπέρογκα κέρδη τους.

Konstantinos

Τελευταία είχα μια κουβέντα από υπάλληλο της apple στο τμήμα σχεδιασμού του iphone… συζητήσαμε για την τιμή… ναι τόσο κοστίζει η κατασκευή αλλά.. 1.μου είπε πως θέλουν να βάζουν τον πήχη ψηλά, γιατί ο σκοπός δεν είναι να έχουν όλοι ένα iphone. Αυτός είναι και ο λόγος που σύντομα δε θα βγει “φθηνό” iphone. Το μάρκετινγκ και η διανομή είναι ένα μεγάλο μέρος αλλά όχι πολύ. Έχουν σχεδιάσει για τα επόμενα 2-3 χρόνια και είναι όλο ιδέες στο τραπέζι. Την προσιτότητα την καλύπτουν οι εταιρίες με τις γεναίες επιδοτήσεις (όταν του είπα πόσο κοστίζει στην Ελλάδα δεδομένου του βασικού μισθού έκανε πφφφφφ) Εδώ, ιρλανδία είναι πολύ καλύτεροι οι μισθοί… σε γενικές γραμμές το επίδομα ανεργίας σου φτάνει να ζεις άνετα aka 500+ euro…. αν έχεις παιδιά πάει παραπάνω… οι τιμές ίδιες με Ελλάδα με την τεχνολογία λίγο ακριβότερη και τα ενοίκια 2. Δίνουν κίνητρα για να πωληθούν τα παλιά 4, 4s πιο φθηνά να πάρουν και οι υπόλοιποι σε επόμενη φάση… (ανά 2 χρόνια περίπου τώρα δηλαδή το 4 έχει σειρά) γιαυτό και ένα iphone έχει 2-3 χρόνια support cycle και οι εφαρμογές όσο το επιτρέπουν τα τεχνικά μέρη 3. Στόχος της apple δεν είναι να μπει σε κάθε τσέπη.… Συνέχεια »

Konstantinos

Για να μην παρεξηγηθώ το “άνετα” των 500 = να επιβιώσεις…

tasoulik

Και εγω να ρωτηση δλδ… Το sg2 που πωλειται τωρα στα 280 τι κοστος παραγωγης εχει τωρα?? Το ιδιο με αυτο του sg3 η sg4. Λογικα η θα εχει το ιδιο η κατωτερο. Ρωταω γιατι πολυ απλα οποιος το πουλαει τωρα εχει παλι κερδος, και για να μην λεμε αερολογιες, δεν θα εκανε κανενας τον κοπο να το πουλαει για να βγαλει ολο και ολο 10 ευρω… Οποτε η το κοστος παραγωγης του sg2 ειναι το ιδιο με τα αλλα, αλλα αυτο δεν γινεται να ισχυει καθως οι νεοτερες ναυαρχιδες ειναι ποιοτικα καλυτερες, η απλα η samsung ειναι ικανη να μειωσει την τιμη πολυ παρακατω απο την αρχικη που δινει το πρωτο εξαμηνο, η πολυ απλα (το οποιο και αυτο ειναι παραλογο, καθως καμια εταιρια δεν θελει να εχει πλεονασμα) εχει παραγει πολλες παραπανω συσκευες και δεν εχουν πουληθει ακομα…. Αρα αυτα που λεει ο Βασιλης δεν ειναι σωστα 100%…. Καθως οι λογοι

<> ισχυουν και για το sg2.. Aρα καπου ολοι μας κανουμε καποιο λαθος….

akis83

Συμφωνω με τα παραπανω σχολια που θεωρουν κοροιδια την αγορα πχ του s3 (η οποιαδηποτε αλλης συσκευης απλα το αναφερω απο προσωπικη εμπειρια) απο τα επωνυμα μαγαζια στα 559 τη στιγμη που μπορεις να το παρεις απο skroytz 357,61. ΔΕΝ δικαιολογειται αυτη η διαφορα σε καμμια περιπτωση θα επρεπε ηδη να το εχουν ριξει στα 450.Για μενα αυτο λεγεται αισχροκερδια κ πρεπει να τιμωρειται απο τους καταναλωτες

Theodore.

Πως φαινεται οτι οι περισσοτεροι ειναι υπαλληλοι εδω…
Και δε μου λετε ,κατ ευθειαν το πουλαει η εταιρια σε σας;Δεν μεσολαβουν αλλοι χοντρο και λιανο εμποροι;
Και οι φοροι,τα Τελωνεια,τα μεταφορικα;
Μαλλον με τα Μαθηματικα,δεν τα πατε καλα μερικοι.

Στέλιος
Panagiotis G

πολύ ακριβό για μόνο 8 GB (ναι ναι ναι τόσο είναι το διαθέσιμο στην έκδοση των 16 GB)

antonis

Οι περισσοτεροι ειστε εκτος θεματος. Το ερωτημα που θετει το αρθρο ειναι ποσο κοστιζουν στη samsung τα υλικα κατασκευης του galaxy s4 και οχι πως το συγκεκριμενο τηλεφωνο φτανει στα ραφια των καταστηματων στην τελικη του τιμη. Αν και ολες οι γνωμες ηταν πανω κατω σωστες κανεις δεν μπορει να απαντησει με σιγουρια αν δεν ξερει με ποια τιμη φευγει το κινητο απ τα εργοστασια της samsung προς τους διανομεις/πωλητες και τι ακριβως περιλαμβανει αυτη..πχ μονο το κοστος της συσκευης ή και της μςταφορας μαζι ωστε να μπορεσει να υπολογισει τα επιμερους κοστη οπως τους δασμους εισαγωγης και τους επιμερους φορους των χωρων στις οποιες εισαγονται. Στην τεχνολογια δεν υπαρχει φτηνο και ακριβο με την στενη εννοια του ορου γιατι ενα τσιπακι μπορει να κοστιζει για να φτιαχτει ας πουμε 1 ευρω αλλα αυτο που μπορει να κανει να κοστολογειται τη συγκεκριμενη στιγμη μα βαση των ανταγωνισμο πχ καινοτομιας 500.00 ευρω. Αυτες οι συζητησεις μονο υποθετικες μπορει να ειναι αν δεν εχει δει κανεις παραστατικα αγορας η πωλησης…που και παλι κ ατυτα δεν λενε παντα την αληθεια.

konstantinos

Είμαστε όλοι αχάριστοι…με τα χρήματα που πληρώνουμε υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έφταναν ούτε για το τετραπύρινο επεξεργαστή…και ο καπιταλισμός είναι ευλογία, ηδάλως ακόμα θα είμασταν σε τεράστιες ουρές να πάρουμε φασόλια με κουπόνι… για ξεκινήστε να προγραμματίζετε ένα κομμάτι πυρίτιο και όταν φτάσετε στο 4πύρινο επεξεργαστή βάλτε του τιμή…η επεξεργαστές ναι μεν είναι εργοστασιακό προϊόν αλλά δεν βγαίνουν όπως βγαίνουν τα μπισκότα…Σεβασμός λοιπόν σε αυτά τα μικρά κοντά κίτρινα κορεατάκια που μας δίνουν έτσι απλόχερα ότι τελειότερο μπορούν να μας δώσουν σχεδόν δωρεάν.

Θοδωρής

Ναι τα μικρά κοντά κίτρινα κορεατάκια μας δίνουν έτσι απλόχερα ότι τελειότερο μπορούν να μας δώσουν σχεδόν δωρεάν αλλά αν σκεφτείς τα δισεκατομμύρια των αφεντικών τους καταλαβαινεις πόσο ακριβά τα πωλούν τελικά. Αλλά όπως είπαν και ποιο πάνω για όλα φταίει το ψώνιο μας να έχουμε ότι καινούργιο βγαίνει για να είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε κορόιδα γιατί θέλουμε…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά έχω το s4 και μου έχει χτυπηθεί το γύρο γύρο πού είναι σε αλουμίνιο ξέρετε αν αλλάζει ???

mourlos

Αλλάζει αλλά πάει μαζί με το gorilla glass.. Οπότε ακριβό….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.