Samsung Galaxy S 4, Οι διαφορές με το Galaxy S III

Το Samsung Galaxy S 4 έχει μεγαλύτερη οθόνη και ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις και βάρος από το τωρινό μοντέλο Galaxy S III. Στον παρακάτω αναλυτικό πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών που μοιραζόμαστε από το Engadget, μπορείτε να τσεκάρετε με κάθε λεπτομέρια τις διαφορές των δύο μοντέλων. Κάτοχοι του S III πείτε αν θα το αντικαταστήσετε με το S 4.

Σημειώστε ότι εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορεί και στη χώρα μας το μοντέλο Samsung Galaxy S III με υποστήριξη 4G/ LTE και 2GB μνήμη RAM. Στον πίνακα όμως παραθέτουμε το μοντέλο 3G – 1GB που έχετε οι περισσότεροι κάτοχοι S III.

Samsung Galaxy S 4, Samsung Galaxy S 4, Οι διαφορές με το Galaxy S III

Update: Προστέθηκε νέα εικόνα με την πλάτη των δύο μοντέλων.
Samsung Galaxy S 4, Samsung Galaxy S 4, Οι διαφορές με το Galaxy S III

Samsung Galaxy S 4, Samsung Galaxy S 4, Οι διαφορές με το Galaxy S III

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chaos

Παιξε και κερδισε. Ποιο ειναι ποιο.

Ο νικητης κερδιζει το Samsung Galaxy S 5.

ΑΝΤΕΓΕΙΑ

Όποιος είναι κάτοχος S3 Θα του πρότεινα να παραμείνει σε αυτό εκτός και αν έχει λεφτά για πέταμα.Είναι ακριβώς σαν να πηγαίνεις από iphone 4s σε 5ρι.
Για κάποιο που δεν έχει High end συσκευή και θέλει είναι μονόδρομος.
Για εμάς τους ήδη κατόχους οικονομία στη τσέπη.

Καλημέρα

Tsaras

Πραγματικά μόνο μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό όταν βλέπω αυτή τη φωτό
>>KAINOTOMIA!!!!<<

MEDS

Βασικά, στις συγκεκριμένες φωτό που ανέβασες, φαίνονται αρκετά διαφορετικά το S3 με το S4. Σχήμα, κουμπιά, υλικό, frame, είναι διαφορετικά. Σίγουρα περίμενα κάτι ακόμα πιο διαφορετικό, αλλά σε σχέση με το κύριο ανταγωνιστή -Apple- οι διαφορές είναι εμφανείς.

Μαινόμενος

Καλημέρα! 7 άρθρα για το S4.. ok.. για μια απο τα ίδια σε σχεδιασμό και υλικά. και με 5αρα σχεδόν οθόνη..δεν αγοράζω τάμπλετ καλύτερα; φτηνότερα θα μου ρθει στα ίδια specs. Καλές αγορές παιδιά. πλέον κατάλαβα πως αξίζουν μόνο τα nexus και τα lumia. Ότι είναι Pure δλδ, άρα ίσως και τα iphone και τα νέα BB. Όλα τα άλλα είναι αρπαχτές. Σπουδαίο το τμήμα σχεδιασμού της sam, συνεργάζεται με αυτό της VW μήπως; χαχαχα!!

Sanegain

Μόνο σε εμένα μ’αρέσει το S4? και σε >specs το καλύτερο….

ΜΗΝ ΤΟ ΔΩ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ……

Teo

Το όμορφο έγινε ακόμα ομορφότερο..!(για μένα)
Από specs δεν σχολιάζω,βλέπετε και μόνοι σας.
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω..ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ και καλά κουλουμα σε όλους.

Makis

@ Ο/Η Μαινόμενος λέει:
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 στις 9:28

Σωστός, και όχι μόνο tablet, ultrabook. Οι εφαρμογές android είναι για μικρά παιδιά. Ή τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος μία εφαρμογή για επεξεργασία βίντεο, να μου πει, αφού δίνετε 700άρια. “Τούμπανα” κινητά για να διαβάζεις SMS, άντε λίγο ίντερνετ και να τραβάς φωτογραφίες.

vkrd

Βγάλανε κι αυτοί οι Κορεάτες διάδοχο σε γρουσούζικο έτος! Περιμένουν να πάει και καλά? Ίδιο εξωτερικά με το προηγούμενο είναι.Όσο για το LTE στο Ελλάντα μετά από δυο χρόνια και βλέπουμε…

aspondylos

Ναι θα το παρω!(μολις μαζεψω φραγκα)δινωντας ενα 300αρι το s3 αυτο κανω καθε χρονο.
Μυριζω προβατιλα και γουσταρω!κ σε οποιον γουσταρω αν δε σας αρεσει στα φρυδια μου ποτε δεν εκραξα αλλη εταιρια.αυτη ειναι η κ@υλα μ!
P.s μπεε! 😉

Panos

Λειπει η συγκριση στους αισθητηρες

Spinaker

Το κινητό τα σπάει απλά, πολυ θετικό ειναι και η υποστήριξη της εταιρίας όσο αφορά τα updates. Μετά τα Google phones ειναι η sammy. Όσο για HTC, Sony και να μην πω LG… άστα βραστα.

Anakol

Με εντυπωσίασε κυρίως το ότι περιλαμβάνει το 802.11ac το καινούριο πρωτόκολλο για wireless δίκτυα. Το περίμενα και στο Iphone5 αλλά δεν υπήρχε τελικά. Όσο για το LTE, εδώ μεγάλη εταιρία πάροχος (με μπλε και κόκκινο χρώμα) μας διαφημίζει τα “καινούρια” της δίκτυα HSPA/HSDPA τα οποία όλες οι άλλες χώρες έχουν εδώ και 2 χρόνια!!! Αν κάποιος όμως θέλει να πάει σε 4G, προσοχή στις μπάντες, ίσως κάποιες να μην είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα!

LiF

Δεν κατακρίνω το γεγονός ότι δεν άλλαξε το κινητό εμφανισιακά.Ούτως η άλλως ,όταν έχεις μια πετυχημένη συνταγή,δύσκολα την αλλάζεις !
Παρ’όλ’αυτά ο οχταπύρηνος,οι 2 gb ram κτλπ πραγματικά με αφήνουν αδιάφορο.Τώρα,αν κάποιος συγκινείτε εύκολα με τέτοια θέματα,ε σίγουρα θα ενθουσιάστηκε !

@Μαινόμενος,Makis
Δεν μπορώ να πώ ότι έχετε άδικο, αλλά σε αυτά τα θέματα δε μπορούμε να είμαστε απόλυτοι.Κάποιοι μπορεί να γουστάρουν τις 5 ίντσες,κάποιοι μπορεί να γουστάρουν να διαθέσουν και 1000 ευρώ για κινητό,κάποιοι μπορεί να μην έχουν πρόβλημα με την πλαστικούρα κτλπ.
Είμαι κάτοχος iPhone αλλά σε καμία περίπτωση δε λέω ότι το IPhone είναι καλύτερο και διάφορα τέτοια ! Σε κάθε άνθρωπο ταιριάζει ένας συγκεκριμένος τύπος κινητών. Το ότι δε ταιριάζει σε μας,δε πάει να πεί οτι κάποιος άλλος θα είναι «χαζός» αν το αγοράσει.

Καλημέρα και πάντα φιλικά

Κώστα συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα του άρθρου σου.Μπορείς να σβήσεις το σχόλιο μου άμα θες, άφοβα.

Βασίλειος

@Tsaras

Συγγνώμη ρε φίλος δλδ.

Έχεις εσύ μία εταιρεία, οκ?

Και έχεις βγάλει τόσο καιρό κάποια τηλέφωνα/αμάξια κτλ.

Όλα τα προηγούμενα είχαν πωλήσεις που σε ικανοποιούσαν.

Για ΠΟΙΟ λόγο να βγάλεις κάτι διαφορετικό σχεδιαστικά?

Για να ξεσκίσεις αυτούς που μέχρι χθες έπαιρναν S3 kai Note 2????

Για να βγάλεις εντελώς απο την αγορά όλα τα προηγούμενα????

Για να ξενερώσουν οι ήδη πολλοί πελάτες σου που τους απαξίωσες το προϊόν τους?????

Ή για ανταγωνιστείς τους άλλους 3 που έχουν βγάλει ίδιο τηλ. Αpple, HTC, BB.

Oι δυο τελευταίοι ακολουθούν την αγορά, και επειδή είναι στα πατώματα επιβάλλεται να αλλάξουν ρότα.

Άρα, ή δεν ξέρεις απο Μarketing, ή έχεις ψευδαισθήσεις πως μπορεί να υπάρξει κάποιο προϊόν άμεσα που να είναι τόσο ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ όσο τα γυαλιά της Google και μάλιστα να έχουν και αποδοχή απο την μάζα.

Σας παρακαλώ λοιπόν, πρωτού πετάξετε μία λέξη, σκεφτείτε τι θέλετε απο μία εταιρεία και τι αυτή δύναται να κάνει, γαιτί αν μου πεις πως ναι, αν εγώ είχα τη Samsung θα έφτιαχνα ένα κινητό ίδιο με το iphone, το one και το z10 (ολα ολόιδια) και θα έγραφα όλα τα παραπάνω στα παλιά μου τα παπούτσια τότε, ειλικρινά, τι να πώ???? ΤΙ????

delapo

Προφανώς και τούμπανο το S4, αλλά για κάτοχο S3 δεν πιστεύω ότι αξίζει η αγορά του.
Άσχετο: το S3 4g τι κωδικό μοντέλου έχει (Ι9300 είναι το 3G)

Αποστόλης Ρόδος

Καλύτερο σίγουρα από το S3 και ομορφότερο λόγω πιο τετραγωνισμενων γωνιών… αλλά οχι ομορφότερο απο το Xperia Z και το HTC one… που παίζουν στα ίδια πάνωσειρά χαρακτηριστικά, με το S4 να υπερέχει ελαφρως σε κάποια.
Για μένα έχει κορεστεί αυτός ο σχεδιασμός με μια σειρά κλώνων απο το 2012 ακόμα… και μη μου πείτε για το iPhone γιατί εκεί μιλάμε για 3 συσκευές σε 3 χρόνια… και οχι για 13 σε ενα έτος, που θα εχει και συνέχεια σε δεύτερο έτος, με άλλες και εγω δεν ξερω πόσες συσκευες.
ΝΟΜΙΣΤΕΡΑΚΙΑ… κανονικά …
Δεν βλεπω κανένα λόγο να παω να το πάρω δίνοντας το S3 μου… αντίθετα έχω αρκετούς να δώσω μια ευκαιρία στη SONY με το XPERIA Z, (μετα απο 3 Galaxy S στη σειρα) αναμένοντας το S5.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την υποστηριξη των συσκευων της Sammy … αλλά … ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ μπλε και περισσοτερο με κάτι σαν μαύρο κινητό… ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ… αυτα περι αποχρωσεων του μαυρου ειναι για ναχαμε να λεγαμε… 😉
Γενικοτερα… δεν εντυπωσιαστηκα χθες… και μεγαλωσε η καψούρα του Ζ… (που βλεπω να μοσχοπουλαει και να μη πέφτει ευκολα η τιμή του).

Solon

Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν απογοητευτίκαμε όσον αφορά τα specs. Το μηχανάκι είναι το απόλυτο High End τούμπανο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Επίσης το eye scrolling είναι για μένα σημαντική καινοτομία και αν λειτουργεί σωστά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από εκεί και πέρα για άλλη μια φορά απογοήτευση στο θέμα του desighn και των υλικών κατασκευής. Καμιά πρωτοτυπία καμιά ανανέωση.
Για άλλη μια φορά η Sammy έφτιαξε μια ξεχωριστή συσκευή που δεν ξεχωρίζει.

vkrd

@ delapo I9305.

Tsaras

@ Βασίλειος Μιας κ απευθύνεσε σε μένα πρώτα από όλα τουλάχιστον βλέπω συμφωνούμε ως προς το αν εξαιρέσεις το home buton που είναι πιο οβάλ δεν υπάρχει μπροστά άλλη διαφορά… Ναι το S3 πούλησε σαν τρελό γτ πολύ απλά ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε εκεί έξω, όχι σχεδιαστικά αλλά σε χαρακτηριστικά, όταν το έβαζες δίπλα στο S2 καταλάβαινες ότι ήταν άλλο κινητό, όλοι μαζί την λέγαμε στους iphonακιδες γτ η εταιρία που πραγματικά καινοτομεί είναι η Samsung και ότι η Apple τους δίνει ξαναζεσταμένο φαγητό. Κλασικά τότε εμείς ξέραμε και αυτοί όχι… Τώρα που η Samsung κάνει τα ίδια γτ να αλλάξω γνώμη? Γτ να έχω 2 μέτρα κ 2 σταθμά? Πρώτα με το S3 mini και τώρα με το S4 (βασικά χαλαρά θα το λέγαν S3 s αλλά είπαν να μην καρφωθούν τόσο..) Λάτρεψα το Galaxy s, ακόμα περισσότερο το S2, ξίνισα λίγο με το S3 αλλά ήταν τούμπανο όπως και να έχει, περίμενα στο S4 το κάτι παραπάνω, αυτό που έλειπε στο S3 δηλ σχέδιο και ποιότητα… απογοήτευση!! Όσο το γτ να το αλλάξει, το να φτάσεις στην κορυφή είναι πραγματικά δύσκολο! Το να κρατηθείς όμως ακόμα πιο δύσκολο! Δεν γίνεται ρε φίλε οοολοι όταν είδαν το δίκαρτο να… Συνέχεια »

Wolf

Εμένα σχεδιαστικά μου αρέσει πολύ όπως μου αρέσει πολυ και το s3.. γούστα είναι αυτά..! Επίσης το ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερες διαστάσεις απο το s3 είναι τρομερό..! Εντάξει… ζηλεύω το αλουμίνιο του one και το γυαλί του z αλλά εδώ μιλάμε για το καλύτερο σε χαρακτηριστικα smartphone και για full hd super amoled…!

Makis

@Lif……δεν ειμαστε απολυτοι φιλε αλλα με το χερι στην καρδια, για ενα σχετικως γρηγορο ιντερνετ δεν αξιζει να δινεις τοσα στον οποιονδηποτε….ενταξει ο καθενας κανει οτι θελει…αλλα….

Apple sucks

Εχει δίκιο ο Wolf! Re pedia einai to kalhtero!

Κυριάκος

Η ύπαρξη αισθητήρων Barometer, Temperature & Humidity για πολλούς θα πέρασε απαρατήρητη. Για εμένα σαν μηχανολόγος μηχανικός μου φαίνεται μια δελεαστική πρόταση που θα μου έκανε πιο εύκολη τη ζωή μου στον έλεγχο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων.
Υ.Γ. Αν έβαζαν θερμική camera στο S5 θα το εκτιμούσα δεόντως (αστειεύομαι)

Chris

Κάτοχος S3. Μιά χαρά είναι το desing και των 2. Είμαστε σε ένα επίπεδο που κατά τη γνώμη μου,με τις υπάρχουσες συνθήκες έχουμε φτάσει στο όριο. Το στοίχημα είναι πλέον η αυτονομία. Θεωρητικά η sammy το Παλεύει με μεγαλύτερη μπαταρία και τους 2 τετραπύρηνους πυρήνες. Μένει να το δούμε στην πράξη. Προσωπικά δεν το αλλάζω με το S4 ούτε με κάποιο άλλο άλλης εταιρίας. (έχω δοκιμάσει Ζ και One) . Είναι πολλα τα 700+ euro ακόμα και για heavy user.Galaxy S III με υποστήριξη 4G/ LTE και 2GB μνήμη RAM σε λογική τιμή είναι η ιδανικότερη επιλογή

Μαινόμενος

@Lif Ναι αγαπητέ έχεις δίκιο, γιαυτό μάλιστα ευχήθηκα καλές αγορές σε όλους όσους το θελήσουν. Εμένα προσωπικά δεν μου κάνει αίσθηση, ούτε θα κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός, απλά περίμενα κάτι καλύτερο σε θέμα σχεδιασμού και υλικών που θα δικαιολογούσε τον ντόρο, σήμερα πχ το techblog είναι τίγκα στο S4.Γιατί; για να δω το S3 λίγο πιο μεγάλο και με μικροδιαφορές. Τη συνταγή που δεν αλλάζεις να την ακολουθούν στο hardware και στο software που τους έχει βγάλει λάδι σχεδόν, στο design δεν συμφωνώ.. Ίσως είναι η φιλοσοφία των χωρών της Άπω Ανατολής..τι να πω.. το lumia 900 σε 920 έχει πολλές διαφορές πχ.

Thomas

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει το IR LED…ειναι το ιδιο με το ΝΟΤΕ 10.1???? https://youtu.be/Ux63IVTSod8

Billys

685 ευρω για προπαραγγελια απο ebay , οποτε οπως το κοβω , η samsung ειναι η εταιρια που θα οριζει το “ταβανι” απο δω και περα . Στην Ελλαδα κανω μια προβλεψει να ερθει γυρω στα 750 . Πολυ καλο αν σκεφτεις οτι εχει καλυτερα χαρακτηριστικα ακομη κι απο ενα laptop αντιστοιχης τιμης . Συν και τις νεες δυνατοτητες , τη μεγαλυτερη μπαταρια και τις μικροτερες διαστασεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο .

Makis

@ Ο/Η Billys λέει:
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 στις 14:41

Με όλο το σεβασμό, έχεις χειριστεί laptop 750 ευρώ για να μπορείς να κρίνεις-συγκρίνεις; Tο μόνο που δεν κάνει το laptop με ένα S4 είναι να παίρνει τηλέφωνο μέσω δικτύου, τα υπόλοιπα, άστα, έτη φωτός μπροστά το laptop. Συγκρίνεις android με windows laptop; (Και έχω ένα σωρό android)

akis83

Εχοντας το s2 κ εχοντας περιμενει ενα χρονο παραπανω χωρις να αλαξω συσκευη γιατι δεν θεωρησα οτι ειχα σοβαρο λογο, δηλωνω εντυπωσιασμενος απο το γεγονος οτι οι διαστασεις κ το βαρος μειωθηκαν εστω κ λιγο απο το s3, ενω τα χαρακτηριστικα του οπως οθονη ram επεξεργαστης μπαταρια καμερα. βελτιωθηκαν σημαντικα.Κ οχι με τοσες βελτιωσεις θα ηταν αδικο να λεγεται s3 s οπως διαβασα παραπανω . Δεν ειμαι προβατο και επειδη δεν εχω απογοητευτει απο τα πλαστικα της samsung στο s2 ουτε εχω κολλημα με το αλουμινιο κ βλεποντας οτι στα specs ειναι παλι μπροστα (εστω κ λιγο) απο τον αμεσο ανταγωνισμο,εχω αποφασισει οτι δεν θα καθυστερησω καθολου την αγορα του galaxy s4 κ θα πληρωσω ευχαριστως τα 700 ευρω αν κ δεν μου περισσευουν. Δεν μπορω να περιμενω αλλο…!!!!

Αποστόλης Ρόδος

@ akis83, τα πλαστικά του S2 είναι άπαικτα και πολύ ανώτερα του S3.
Έχω και τα 3 galaxy S, (S,S2, S3)… Το S2 είναι σαν καινούριο και το S3 έχει εμφανέστατες φθορές σε σχετικά πολύ λίγο χρόνο, (7 μήνες)… καμία σχέση.
Δεν ξέρω για το S4… φαντάζομαι να το έκαναν εξίσου γερό σαν το S2… Θα δείξει.

Δημητρης

Παιδες να το χαιρεστε οσοι το παρετε,
πραγματικα πανισχυρο κινητο αλλα επειδη οι εποχες
ειναι ζορικες και πρεπει να βλεπουμε κιολας τι χρειαζομαστε απο ενα κινητο εγω θα περιμενω να πεσει η τιμουλα του s3 μετα το καλοκαιρι και θα τσιμπησω εκεινο που με υπερκαλυπτει οσο το χω δοκιμασει. Μεχρι τοτε θα κατσω με το LG P990 μου.

Nick77

@Tsaras,#21
+1 απο μενα!Συμφωνω και επαυξανω πως το δυσκολοτερο ειναι να μπορεις να διατηρηθεις στην κορυφη κι οχι απλα να τη κατακτησεις!Κι ουτε πιστευω σε δοκιμασμενες συνταγες και αλλες τετοιες βλακειες.. χρονο με το χρονο τα παντα αλλαζουν γυρω μας οπως επισης και τα γουστα μας κι εμεις οφειλουμε να ακολουθουμε αυτες τις αλλαγες!

thanos3

Εγω προσωπικα ως κατοχος siii δεν θα παω στο s iv. Μπορει το s iv να ειναι αρκετα καλυτερο σε specs απο το siii, αλλα δεν νομοζω οταν το θα αλλαξω να παω σε sammy….γλυκοκοιταω παρα πολυ το xperia z το οποιο μετα απο μια πρωτη επαφη στα public με αρεσε αρκετα…. Παντος για ενα τουλαχιστον τριμηνο ακομα θα κρατησω το siii, το οποιο δεν με εχει απογοητευσει στο παραμικρο…μετα βλεπουμε 🙂

tsekboy

εγώ αν είχα τα γκαφρά, θα το παιρνά. Καταλαβαίνω τους κατόχους του σ3 που δεν θα παρουν το σ4, και πάσχουν απο βαρεμάρα. Δεν το λέω ειρωνικά. Μετά απο 2χρονια με το ί4 περιμένωντας το ί5, όταν το είδα φρίκαρα. Ήδη μονοτονούσα. Βέβαια έφτιαγε και τ ότι κάθε λίγο και λιγάκι έπρεπε να το σπάω για να κάνω και τα πιο απλά πράγματα που ζητάει η apple λεφτά (ήχους κλήσης, τραγούδια κλπ). Έτσι και τώρα, περισσότερο δείγματα βαρεμάρας είναι, παρά κάτι άλλο. Λογικό να ήθελαν άλλο σχέδιο. Οτι έβγαλαν το πιο ντούμπανο όμως, το έβγαλαν. Απο σχέδιο κλπ, ειναι καθαρά υποκειμενικό τι αρέσει/βολεύει τον καθέναν. Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει να κάνω εντύπωση με το κινητό μου (ή με άλλα αγαθά). Απο υλικά, επείσης. Δεν θα νοιώσω καλύτερος άνθρωπος με κάτι “premium” (yeaaaah με κοιτάνε όλοι) στα χέρια μου.

Alex

H Samsung καινοτόμησε. Πρωτα απ’ όλα έδειξε στην apple πως πραγματικά φτιάχνεις κάτι μεγαλύτερο μικραίνοντας το. Το κινητό έχει τα πάντα. Τι άλλο θέλατε; Θέλετε εργαλείο ή trendy αξεσουάρ? Οσο για τα πλαστικά η samsung τα χρησιμοποιεί για τρεις λόγους. α) Για να προλαβαίνει τη ζήτηση – μην ξεχναμε το s3 πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια κομμάτια.β) Χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πλαστικά που απορροφούν τους κραδασμούς κατά την πτώση και γ) Για να είναι ελαφρύτερα. Ποτέ δεν κρίνω ένα κινητό από την εμφάνισή του. Το κρίνω μόνο από τις δυνατότητες του. Κι αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
Αν και παραμένω ακόμα στο S2

Panos7GR

Συγγνώμη, το υπερτούμπανο που είναι;
Τετραπύρηνο, FHD, 2GB RAM, 13MP Camera σαν τα υπόλοιπα hi-end δεν έχει;; Ποιά είναι η διαφορά με τα υπόλοιπα; Ο big.Little τύπου επεξεργαστής; Τετραπύρηνος είναι!!!! Ίδιες αποδόσεις με κάθε άλλο τετραπύρηνο θα έχει…
Τα χαρακτηριστικά που λέτε και ξαναλέτε ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, είναι πια εξισωμενα!!! Κατά τα άλλα ότι ακριβώς περιμέναμε… Ένα “κλασσικό” hi-end της Galaxy S σειρά που θα σπάσει ταμεία! Προσωπικά ανυπομονώ να “παίξω” μαζί του να δω αν αξίζει όλος ο ντόρος. Και μπράβο στην Samsung που κατάλαβε ότι το μέγεθος του smartphone έχει περισσότερη σημασία από το μέγεθος της οθόνης. Το μεγαλύτερο λάθος που είχε κάνει στο S3 δηλαδή, που το έκανε “τεράστιο” πάρα την 4.8 ίντσες οθόνη του.

Υ.Γ.: Όταν ανακοινώθηκε κραζανε οι περισσότεροι που έβγαλε ένα iPhone 5 που ήταν ίδιο με το 4S και 4, απλά είχε μεγαλύτερη μπαταρία και ήταν μεγαλύτερο, αλλά μικρότερο σε διαστάσεις. Wow!!!! Και η Samsung έκανε ακριβώς το ίδιο…. Που είναι οι κράχτες του iPhone 5 τώρα λοιπόν; Γίνατε αυτό που κοροιδευατε. Γι αυτό όπως λέει ο σοφός λαός, μην κρίνεις για να μην κριθεις! Ήρθε ο καιρός που τα έφερε τούμπα. (Απλή επισήμανση, δεν το λέω επιθετικά)

akis

θα ηθελα τη γνωμη ενος κατοχου galaxy s3 οσον αφορα για τα ραγισματα στο πλαινο bezel ισχυουν η δεν ειναι τοσο εθραυστο τελικα?Το λεω γιατι λογικα θα πεσει η τιμη του (αν δεν το εξαφανισουν για λογους προωθησης του galaxy s4) και σκεφτομαι να το αποκτησω λοιπον γνωμη κανεις ?Και μια γενικη αποψη για το τηλεφωνο.
ps:αυτη η ιστορια με τα βελασματα και τα τρολαρισματα εχει γινει βαρετη D!

The ARMATA

@ akis σαν κάτοχος του galaxy S3 και πολύ συντομα του S4 πιστεύω πως η ιστορία με τα ραγίσματα δεν είναι τιποτε περισσότερο απο υπερβολική. εαν το κινητό ραγίσει στα πλαινά θα ραγίσει λόγω δυνατου πεσίματος, αλλα αν παιρνουν 700 ευρω κινητό και κατα τη γνώμη τον βασιλιά τον smartphone,χωρίς να του βάλουν μια θήκη και για να το ρίχνουν καθε λίγο και λιγάκι καλύτερα να μην κάνουν τετοιου είδους σχόλια. πάντως λόγω καθημερινής χρήσης το S3 δεν θα ραγίσει για κανενα λόγο. φυσικά δεν λέω πως η sammy βάζει τα καλύτερα υλικά όμως σκεφτείτε τα πλεονεκτήματα του πλαστικού! δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας, το σήμα ειναι καταπληκτικο σε αντίθεση με ενα αλουμινένιο rear (είναι αποδεδειγμένο πως ακόμη και το galaxy S2 πιάνει wi-fi όταν το iPhone 5 και τα HTC δεν τα εμφανίζoυν καν)

hal

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ S4 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ APPLE

hal

Οποιος θεωρει οτι το S4 δεν ειναι το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη, μαλλον εχει μαυρα μεσανυχτα απο τεχνολογια.Περαστικα στην apple

sakis7

σαν κάτοχος S3 32GB με 32GB microSD και 1GB RAM… ένα θα πώ. Θα αλλάξω κινητό το… 2018!! Οτιδήποτε υπερ-διαστημικό τούμπανο- βγάλει ενδιάμεσα η Sammy με ικανοποιεί τόσο το S3 που δεν θα αλλάξω κινητό (γιατί είναι κινητάρα το S3).
Και τα λεφτά για κάθε νέο μοντέλο να έχω…δεν θέλω.

ΥΓ. Εκτός τι να πω αν ξαφνικά τα φτύσει έως τότε :PP που δεν το νομίζω 😉

Antonis P.

Τα πραγματα (για μενα προσωπικα) ειναι απλά : Το να δινω 600αρια (κατα μεσο ορο) καθε χρονο για να αλλαζω κινητο, το θεωρω τραγικο, δεδομενης και της εποχης που ζουμε. Πριν 1 μηνα εγινα κατοχος του S3 με 425 euro. Περιμενα 10 μηνες να πεσει η τιμη του απο 670 που ηταν η τιμη που βγηκε στην αγορα. Ετσι θα κανω και τωρα. Θα αλλαξω κινητο σε 2 χρονια, δηλαδη την ανοιξη του 2015, οπου συμφωνα με τους υπολογισμους μου, τοτε θα βγαινει το S6 και εγω θα αγορασω το S5 που θα εχει πεσει αρκετα η τιμη του, οπως εκανα και τωρα. Συγκριτικα με το S3 που εχω : – ΝΑΙ ειναι μεγαλη υποθεση που το S4 ειναι (ελαφρος) μικροτερο σε μεγεθος αλλα εχει μεγαλυτερη οθονη. – ΝΑΙ πλεονεκτει επισης στο γεγονος οτι η μπαταρια του ειναι 2.600 εναντι 2.100 του S3. – ΝΑΙ μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα το S4 απο το S3 αμα κατσω να “ψειριζω την μαϊμου”. – OXI δεν μου προσφερει τιποτα ο μεγαλυτερος επεξεργαστης… (ελεος, αυτο πλεον κατανταει αρρωστεια που ασχολουμαστε με τα κλασματα του δευτερολεπτου…ποσο απληστοι εχουμε γινει…). – ΟΧΙ δεν ειναι λιγα τα 8 megapixel ωστε να να θεωρω μονοδρομο τα 13 του… Συνέχεια »

Alexboom

Πρέπει κάποιος να είναι στραβός ώστε να μην παραδέχεται οτι το Σ4 είναι πιστή αντιγραφή του ΝΟΤΕ 2….γιατί να το συγκρίνω με το Σ3, όταν είναι ολόιδιο με το ΝΟΤΕ 2???

Εχει καταντήσει βαρετό το ίδιο και το ίδιο…0 σχεδιασμός, 0 καινοτομία

Δεν ξέρω σε τί αρχές Μάρκετινγκ αναφέρεται ένας πιό πάνω, αλλά αυτές που διδάχθηκα εγώ μου έμαθαν την έννοια του κορεσμού….1ο και σημαντικότερο….Κ Α Ι Ν Ο Τ Ο Μ Ι Α !!!!

Συνεχίζοντας στα χαρακτηριστικά, 8πύρηνος??????? ήδη ο 4πύρηνος είναι άχρηστος σε πάμπολλες εφαρμογές ενός Η/Υ, σε χιλιάδες ενός κινητού….πόσο πιό χρήσιμος να είναι ο 8πύρηνος???

Το άσχημο είναι οτι τείνει να καταντήσει σαν την Μήλο, που πουλάει τις ίδιες μ@λ@κίες επι χρόνια, σε πρόβατα.

Προς το παρόν, to HTC One Μ7 παραμένει αχτύπητο

Bασίλειος

@Αlexboom

επειδή μάλιστα αναφέρεσε σε εμένα…

κοινοτομείς όταν βγάλεις ένα προϊόν για πρώτη φορά, ή έστω όταν επανασχεδιάζεις τα προϊόντα σου λόγω χαμηλών πωλήσεων.

Δλδ όταν βλέπουν πως πουλάνε, πχ coca cola… τι επαναστατικό προϊόν να βγάλουν???
ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ… γιατί να αλλάξει το προϊόν?????

Ποιο τμήμα θα προτείνιε να αλλάξει ένα προϊόν, ή σχεδιαστικά η σε οποιοδήποτε άλλο τομέα όταν το προηγούμενο σε έφερε στην πρώτη θέση..

μη λέμε ότι θέλουμε!!!

Κανείς δεν θα έπερνε το ρίσκο να αλλάξει πολλά πολλά…

τώρα απο τη σιγουρια του καναπέ μας πάντα θέλουμε τα πάντα..

ΟΚ

αλλα οι πωλήσεις τα λένε όλα..

Αν περάσουνσ ε πωλήσεις το S4 το Z και το ONE, ίσως και μόνο τότε να βγάλουνε κάτι παρόμοιο σε πλατφόρμα…

Άσε που η ανθεκτικότητα σε συνδιασμό με το χαμηλό βάρος και την ποιότητα πάντα έβρισκε καταφύγιο σε προϊόντα όπως το carbon κτλ, και όχι τα σκατοαλουμίνια κτλ..βλέπε αυτοκίνηση κτλ..(γνώμη μου)..

Μπαμπης

με λιγα λογια ειναι πολυ καλυτερο το s4 το θεμα ειναι τι τιμη θα εχει?

Φάνης

Το συμπέρασμα είναι ένα δεν αξίζει να παίρνεις το (υποτίθεται καλύτερο κινητό της αγοράς) πήγα και έδωσα ολο το δώρο των χριστουγένων για να το αποκτήσω και σε ούτε δέκα μέρες έπεσε σχεδόν στη μισή τιμή, και συν της άλλης σου πετάει και ένα s4 που στην ουσία είναι το ίδιο με κάτι μικρές ανούσιες παραλλαγές και έτσι το s3 αγοραστικά εχει πάει στον πάτο. Την Apple δεν την γουστάρω αλλά οφείλω να της αναγνωρίσω ότι όποτε βγάζει καινούργιο μοντέλο δεν ακυρώνει το προηγούμενο και εμμέσως πλην σαφώς όσοι έχουν το προηγούμενο μοντέλο είναι (παίξατε και χάσατε)…

αριστη

Εγω εχω το 3 και δεν βρισκω λογο να ο αντικαταστησω απο την
στιγμη που κ αυτο ειναι ενα απο τα “εξυπνα κινητα”. Ειναι μικρες διαφορες. Ολα τα smart phones εχουν τα παντα κ ειμαι αρνητικη να αλλαζουμε τα κινητα χωρις λογο. Εκτος φυσικα αν καποιος δεν εχει οικονομικο προβλημα. Φυσικα κ τ 4 ειναι ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα

Konstantina Dorli

Πριν ολίγες μέρες απέκτησα το samsung galaxy s 3 μετά από πολύ πρήξιμο κι αναποφασιστικότητα διότι σαν κάτοχος του iPad που είχα κερδίσει σε διαγωνισμό είχα μια φοβία με το android και στο αν θα μάθω να το χρησιμοποιώ. Εφόσον είδα αμέτρητα βίντεο και διάβασα άπειρα άρθρα εδώ στο techblog, κοιτώντας και το πόσο αντέχει η τσέπη και τα συναφή, μπήκα στο skroutz.gr κι αποφάσισα να πάρω το SGS3 σαν την καλύτερη επιλογή με όλα τα κριτήρια. Είναι το πρώτο μου smartphone κι έχω ενθουσιαστεί. Είδα στο μεταξύ και τα σχετικά με το S4 που είναι φρέσκο πράγμα κλπ, αλλά η διαφορά τιμής ήταν απαγορευτική στην τσέπη. Και τα 2 κινητά είναι εξαίρετα και πιστεύω ότι όποιο κι αν αποκτήσει κάποιος, θα μείνει ευχαριστημένος. Γενικότερα όλα τα flagships των διαφόρων εταιρειών είναι κινητά που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό μπροστά στις επιδόσεις τους. Φυσικά, εφόσον μόλις το απέκτησα, δεν θα το αντικαταστήσω ώσπου να με αφήσει εκείνο. Μου αρέσει να κρατάω χρόνια τα κινητά μου…

ΝΙΚΟΣ Χ

καλημέρα σας

είμαι σε δίλλημα s4 ή s3απλό ή s3 4g?
η τιμές έχουν ήδη πέσει και από skroutz είναι ακρως δελεαστικές
την γνώμη σας

Bασίλειος

@NIKOΣ Χ

Άκου, ή καλύτερα διάβασε.

Ή θα πάρεις το samsung galaxy s3 me 280, ή το S4 me 425.

H ενδιάμεση λύση με LTE και μπαρούφες είναι τζάμπα λεφτά.

Ακόμη και αν είσαι Αθήνα και να πιάνεις LTE, οι χρεώσεις ακόμη δεν είναι ώριμες γαι να το χρησιμοποιήσεις, και για να ωριμάσουν οι χρεώσεις θα περάσει τόσος καιρός, που θα είναι για αλλαγή αυτο που θα πάρεις τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.