Samsung Galaxy S III, Προβλήματα προκαλεί η αναβάθμιση σε Android 4.3;

Δεν έχουν περάσει παρά δέκα μέρες αφότου η ευρωπαϊκή έκδοση του Samsung Galaxy S III ξεκίνησε να δέχεται την αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean, και σύμφωνα με αναφορές, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

Μερικά από όσα έχουν αναφερθεί είναι η μειωμένη αυτονομία της μπαταρίας, “κρασαρίσματα” εφαρμογών, προβλήματα συνδεσιμότητας με το WiFi αλλά και “κολλήματα” της συσκευής, που αντιμετωπίζονται μόνο με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση της μπαταρίας.

Φαίνεται πως η Samsung, σταμάτησε την διάθεση της ενημέρωσης, ωσότου βρεθούν οι αιτίες των προβλημάτων και επιλυθούν. Τo ίδιο αναμένεται να συμβεί, να μπει δηλαδή σε κατάσταση αναμονής, και η ενημέρωση για το Samsung Galaxy Note II, αφού μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με την ενημέρωση για το Samsung Galaxy S III. Η εταιρεία δεν αναμένεται να αργήσει να βρει τις αιτίες των προβλημάτων και να διαθέσει τις ενημερώσεις Android 4.3 για τις δύο συσκευές. Όσοι τις περιμένετε, απλώς θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα.

Από εσάς που έχετε εγκαταστήσει την τελευταία ενημέρωση Android 4.3 στο Samsung Galaxy S III σας, υπάρχουν κάποιου που έχουν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα;

Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S III, Προβλήματα προκαλεί η αναβάθμιση σε Android 4.3;

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βλάσης

Κάτι πρέπει να κάνει η samy για να αναγκάσει τους κατόχους s3 να αγοράσουν το s4 για να πετύχει το σχέδιο για 100 εκατομμύρια πωλήσεις που είχε πει όταν το έβγαλε…Τις ίδιες τακτικές που εφαρμόζει και η Appl, η οποία δίνει updates σε παλαιότερες συσκευές της, όπως το iPhone 4 και το iPad mini, που από τότε που πήραν το ios 7 κολλάνε και λαγκάρουν, χειρότερα από τα android των 100 ευρώ.γι’αυτό μόνο nexus παιδιά…

forneverarrow

Εγω φίλε που έχω iPad mini είχα κολλήματα όταν έβαλα το IOS 7. Με το 7.0.3 update ομως εξαφανίστηκαν και αποδίδει το ίδιο καλά με το iPhone 5 που έχει η γυναίκα μου.

Όσο για τη Samsung, δεν θα σχολιάσω την τακτική της με τα updates. Έχω s3 mini και ακομα περιμένω το update σε 4.2.2!!!! Και το τρομερό ειναι οτι σε συνεργασία με την AT&T στην Αμερική το έβγαλε με 4.2.2 πριν λίγες μέρες by default. Την ίδια συσκευή!! Μου φαίνεται θα αρχίσω να ψάχνω και εγω για nexus…

Δημήτρης

Δε λέω, οι αναβαθμίσεις των nexus είναι γρήγορες, αλλά ρε παιδιά 18 μήνες υποστήριξης είναι πάρα πολύ λίγοι. Για παράδειγμα το nexus 4 θα πάρει τώρα την έκδοση 4.4 και μετά τέλος! Όποιος έχει Galaxy Nexus, ίσως με νοιώθει καλύτερα.

oct

Εγω παλι λεω οτι εχετε παθει ψυχωση με αυτες τις αναβαθμισεις.
Εχετε ενα τηλεφωνο το οποιο δουλευει μια χαρα και οταν ερχετε η αναβαθμιση αντι να γινετε καλυτερο γινετε χειροτερο και μετα κραζουμε την αναβαθμιση.
Το ιδιο ειναι και για το nexus.Οκ πηρε και 4.3 και 4.4 και τι εγινε?το ιδιο smooth με πριν ειναι.
Και για να μην νομιζετε οτι μιλαω ετσι εχω zoppo 980-galaxy nexus-lenovo p770-Lg optimus G.
Δηλαδη απο 4.1.1+.
Σας πληροφορώ οτι η 4.1.1 του lenovo και η 4.1.2 του LG Ειναι απιστευτες.Το παραμικρο lag-κολλημα-κρασαρισμα.κτλ.Και καποια ψιλα futures πιστευω μπορεις να τα βρεις μεσα απο play απο αλλο προγραμμα.
Γνωμη μου μην τρελενεστε λοιπον.
Οσο για την samsung ποτε δην φημηζοταν για τα update της.Δεν ειναι κατι καινουργιο.Εγω πουλησα τηλεφωνο (galaxy s) λογο battery drain μετα το update.Αν ειναι να εχει προβληματα καλυτερα να μην βγαινει ποτε.

Makis

@ Ο/Η Βλάσης λέει:
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 στις 5:10

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα και ´γω. Δεν είναι δυνατόν τις περισσότερες φορές οι αναβαθμίσεις σε παλαιότερες συσκευές να μην δουλεύουνε σωστά. Επίτηδες για να πάρεις την νέα.

Χρήστος

Έβαλα και εγώ την αναβάθμιση από την Παρασκευή που βγήκε και προκαλεί μεγάλα προβλήματα. Έκανα και factory reset, διορθώνεται κάπως αλλά τα περισσότερα προβλήματα παραμένουν. Κυρίως ότι κολλάει η lockscreen και στην καλύτερη θέλει 3-4 δευτερόλεπτα να αντιδράσει (στην χειρότερη βγάζεις μπαταρία να ξεκολλήσει) και η κατανάλωση της μπαταρίας έχει αυξηθεί κατακόρυφα με τα στατιστικά να δίνουν 60%+ στο “Android OS”.

παναγιωτης

ναι η 4.3 ηταν χαλια…πολλα bugs τα οποια ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΠΟΝΤΑΙ !!!
γι αυτο εβαλα την 4.4 και παει σφαιρα (BUG FREE+PURE ANDROID)!!! να ναι καλα η cm11

Darth

Όσο αφορά της αναβάθμισης συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά από πάνω έχετε πάθει μερικοί κάποια ψύχωση με της αναβάθμισης δεν εξηγείται αλλιώς 41.2
Πχ το optimus g που φοράει την 4.1.2 είναι άψογη και αν κάνεις και root (γίνεται με ένα κλικ με framaroot) και βγάλεις κάτι εφαρμογές της Google (Google plus κλπ) γίνεται ακόμη ποιο τέλειο

Όσο για το s3 επιβεβαιώνω πρόβλημα με wifi και χειρότερη αυτονομία (δεν βγάζει ποια μέχρι το βράδυ) όσο αφορά crashes εφαρμογών δεν είδαμε κάτι ακόμα (στο κινητό του φίλου μου αυτά)

buters

Όπως είπε και ο Oct στο σχόλιο 4, μην τρελαίνεστε με τις αναβαθμίσεις. Όποιος αναβαθμίζει πρώτος γίνεται και beta user. Δεν πιστεύω ότι το S3 θα είναι κλάσεις ανώτερο με 4.3 σε σχέση με το 4.1.

Δημήτρης

αιδιά από την 4.3 μόνο ο browser αξίζει
το κινητό πραγματικά σέρνεται!
Όλοι για cm είμαστε! Μόνο και μόνο για την καμέρα αξίζει κάποιος να χρησιμοποιεί samsung rom
Απογοήτευση…
Ελπίζω όταν βγάλουν το s5 να αλλάξουν τα πράγματα! Μια φορά πέτυχε η Samsung με το s2 στη gingerbread απο εκεί και μετά αποτυχία!!!

tomkar1808

Πάντως και εγώ που πήρα την επίσημη αναβάθμιση 4.3 στο S4 νομίζω πως έχω ένα θεματακι με την αυτονομία

Darth

@Δημήτρης δυστυχώς ναι samsung roms είναι….. αστό……. βάλε cm και για εφαρμογή cameras βάλε snap camera (και αφαίρεσε εντελώς την μαμά camera app της cm) ρύθμισε την ποιότητα φωτογραφίας στο snap στο best και θα εχεις ίδια η και καλύτερη ποιότητα από την μαμά samsung camera app

@tomkar1808 δεν σου φάνηκες ετσι είναι χοντρικά κατά 30 35% χειρότερη αυτονομία έχει

Ζήσης Βαγγελός

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος Samsung Galaxy Express. Να υποθέσω πως δεν πρόκειται να βγάλουν αναβάθμιση σε 4.3? Και να βγάλουν όμως αμφιβάλω αν θα την αντέξει η συσκευή. Αχ αυτό το Android αμάν.

Nickoskr

Α ρε!!! Γελάει ο κόσμος! Μπράβο Samsung! Τιμάς και στηρίζεις τους πελάτες σου! Μπράβο παιδιά συνεχίστε να αγοράζεται πλαστικά σάπια τηλέφωνα μόνο κ μόνο για το hardware! Μας έχει πρήξει τα Πρέκια με αυτήν την αναβάθμιση εδώ και ένα χρόνο! Θα πήδηξει την 4.2 έλεγε και τελικά πήδηξε τους καταναλωτές της! Βλέπω όλες τις άλλες εταιρίες κάνουν ακόμα και μικροαναβαθμισεις για να βελτιώσουν λεπτομέρειες και εγω στο σ3 μου έχω να δω αναβάθμιση απο την μέρα που το αγόρασα! Περσυ δηλαδή! ΣαπιοSamsung! Μήλο προσπαθεί να γίνει, αλλά Μήλο δεν θα γίνει ποτέ!

lefterios

Παιδιά υπάρχει περιπτωση το s3 mini να πάρει αυτή την ενημέρωση σε 4.2.2 που το λένε απο τον Μάιο? Πάντως όπως λένε και άλλοι μην τρελαινεστε για αναβαθμίσεις. Και κάτι άλλο η σαμμυ θα φτιαξει τα πρόβληματα του σ3 γιατί συνηθίζει να μην αφήνει τα κινητά με bugs. Οτάν πρωτοπηρα το σ3 μίνι έκανε ριμπουτ μονο του άλλα το έφτιαξαν τώρα παει άψογα!

Darth

@τι Μήλο τι samsing δύο μεριές του ίδιου νομίσματος είναι (πλέον)
και τα δυο έχουν γίνει λαίμαργες όσο δεν πάει (και ντροπή μεγάλη στην applesung που εκμεταλλεύτηκε την κοινότητα για να ανέβει και τώρα την είδε στην κορυφή και ξέχασε κάθε σεβασμό)

παναγιωτης

@Nickoskr ενω η μαγκια που εκανε η μηλο-εταιρια και εδωσε στο αη…4 το ios7 και σερνεται ????
τουλαχιστον εγω εβαλα την 4.4 και παει σφαιρα… android=ελευθερια-επιλογες
αλλα ναι και οι 2 οπως ειπες ο φιλος παραπανω ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος
και οι 2 εταιριες θελουν οι καταναλωτες να αγοραζουν το νεο τους μοντελο γι αυτο κανουν αηδιες με τα update software

Nickoskr

Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά η apple τουλάχιστον σε support δεν πιάνεται! Όλα δουλεύουν ρολόι! Μπορεί να είσαι περιορισμένος (και καλά!) αλλά αυτό το χαλί με τα bugs τα σκαλωματα το άπειρο lag δεν τα έχει η apple! Το s3 μου ειναι το μόνο τηλέφωνο που κόντεψα να σπασω απο νεύρα! Και όλα αυτά στην περσινή ναυαρχίδα της! Ε όχι ρε φίλε! Πληρώνω και θέλω να δουλεύουν όλα σωστά και όμορφα! Απαράδεκτη εταιρία! Δεν πρόκειται να της δώσω ούτε 1€ ξανά!

Nickoskr

Ρε Παναγιώτη με κορόιδευεις; Το 4αρι ειναι 3.5 χρόνων τηλέφωνο! Τι s3 ειναι 1.5! Το ίδιο ειναι;

Pit

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί τρέχετε να βάλετε updates που δεν έχουν ακόμα δοκιμαστεί. Εδώ είχα galaxy nexus και κράταγα την 4.1.1 μέχρι και πριν 2 μήνες γιατί το κινητό λειτουργούσε απροβλημάτιστα (καλά εγώ το παράκανα λίγο). Ειδικά τώρα που τα κύρια apps της Google είναι stand alone apps στο play store και όχι μέρος του firmware.

dark_master

Από τη στιγμή που η έκδοση είναι διαθεσιμη για εγκατάσταση δεν υπάρχει λόγος να μην την βάλει κάποιος.
Υποτίθεται ότι έχει δοκιμαστεί να δουλεύει απροβλημάτιστα.
Το γεγονός ότι κολλάει μόνο προχειρότητα δείχνει. Δεν είναι οι χρήστες beta testers.
Τώρα αν τι κινητο πρέπει να δουλεύει απροβλημάτιστα ή όχι μετά από μια αναβάθμιση να υπενθυμίσω ότι η HTC αλλά και η Xiaomi έχουν ήδη βγάλει την 4.3 και μαλιστα δουλεύουν απροβλημάτιστα.
Καλώς ή κακώς όταν ή Google βγάζει μια αναβάθμιση με νέα χαρακτηριστικά είναι αναμενόμενο όλοι να θέλουν να τα δοκιμάσουν. Αν οι κατασκευαστές δεν μπορούν να διαθέσουν μια έκδοση χωρίς προβλήματα τότε ας χρησιμοποιήσουν stock Android.
Λύσεις όπως άκουσα παραπάνω ότι πχ. Η LG βγάζει μεν απροβληματιστες Rom αλλά 4.1.2 κτλ στα αυτιά μου αντηχούν ως μεσοβεζικες λύσεις.
Ειδικά για την LG που είναι η πρώτη εταιρεία που έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τος 2 τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού λόγω nexus.
Όταν πληρώνεις premium προϊόν ζητάς πάντα κ premium αντιμετώπιση.

Darth

@Pit updatemania λεγετε…………………… τι να κανουμε μερικοι την εχουν την αρρωστια… για μενα το σιμαντικο να ειναι να δουλευουν ολα σοστα και τα update οταν ειναι ας γινουν και ας αργτα στην χειροτερει υπαρχει xda… αλλα οτι δινουν θελω να δουλευει σοστα.. εκει samsung χανει αρκετους ποντους…

Nickoskr

@dark_master να αγιασει το στόμα σου! Προχειρότητες σε ναυαρχίδες σημαίνει αυτομάτως φάουλ της εταιρίας!

ghad21

Nickoskr@ οσο εχεις εσυ samsung αλλο τοσο εχω κι εγω τη bugatti!Αντε κατσε εκει με το σαπιομηλο σου και ασε εμας να χαιρομαστε τα τεχνολογικα διαμαντια της κορεας!

lebron21

Nickoskr… Ναι γιατι η σαβουρα το κλαη μαην-phone δεν εβγαλε τα μηρια οσα προβληματα με την τελευταια αναβαθμιση αντε κανε μπανιο ρε λεχριτη που λες πως εχεις και Samsung

Alexis

Εγω παιδες που το αναβάθμισα δεν μου παρουσιασε προβλημα.Μονο η μπαταρία μου φανηκε οτι τελειωνει γρηγορότερα. Και το αλλο ειναι η διαχείριση της μνήμης ram. Καταναλωνει αρκετα χωρις λογο.

LEFTERIS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΤΟ GALAXY S4 ME THN 4.3 KAI ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ LAG….ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ…ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ…ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ KEYBOARD….ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ???

peris

Μεγαλο προβλημα στις εξοδους απο εφαρμογες κολαει απιστευτα το πληκτρολόγιο αργη να βγει το κεντρικο κουμπι ανταποκρινετε δυσκολα αναγκαζομαι να κλεινω την συσκευη να βγαζω μπαταρια ορισμενες φορες αναγκαστηκα να απενεργοποιησω εφαρμογες του κηνιτου για να εχω μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας κ μνημης ραμ samsung galaxy s3 (turbo).

Γιωργος

Εγω αντιμετωπιζω προβληματα κρασαρισματος και οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη και ανενεργη φυσικα, παταω το κουμπι του κλειδώματος η του μενου και μπορει να κανει ακομα και 4 δευτερόλεπτα μεχρι να φωτίσει η οθονη ωστε να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο ακομα και με κλειδωμα κυλισης συμβαινει αυτό. Επισης εχει συμβει την ωρα που με καλουνε να κανει δικοπες ο ηχος κλησεις και να παραμενει μαλιστα και η οθονη σκοτεινη. Αυτο έχει συμβει 5 φορες. Να σημειωθεί πως εχω κανει δυο επαναφορες και ενα hard reset. Κατα τα αλλα ολα μια χαρα…….

Dimitris

Εγώ αντιμετωπίζω προβλημα υπερθέρμανσης samsung s4 με την αναβαθμιση στην 4.3.3

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Το κουμπί ανοίγματος κολάει και μερικές φόρες χρειάζεται επανεκκίνηση του τηλεφώνου να ανοιξει.
αυτονομία ούτε μια μέρα κάναμε εργοστασιακες ρυθμίσεις back up το έβαλα θέση seve mode όπως με κατεύθυνε η εταιρία και στο τέλος μου είπαν να πάω να κάνω υποβάθμιση σε ενα σέρβις . νομίζουν οτι έχουμε πολύ χρόνος διαθέσιμο….. ολόκληρη εταιρία δεν μπορεί να μας στείλω την υποβάθμιση έως ότου λυθεί το πρόβλημα!!! πρέπει για δικό της λάθος να τρέχουμε εμείς!!! κρίμα και ακριβό τηλέφωνο (έχω δύο 32άρια ο ……. ευτυχώς στο άλλο δεν ήρθε ακόμα ) και καθόλου εξυπηρέτηση !!!!!!!!!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΛΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ..;;

vasoula

παιδια εχω το γκαλαξυ σ3 κ εκανα την αναβαθμιση την παρασκευη και κολλαει παρα πολυ σε απιστετο βαθμο κλεινει μονο του κ προβληματα με το ιντερνετ τι μπορουμε να κανουμε???θα διορθωθει καποια στιγμη??ευχαριστω

SAVVAS

έχω το S3 και προχθές μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση και την έκανα την **** μου. Δεν λένε “δεν ήξερες δεν ρώταγες?” το χάρηκα και εγώ ότι ουάου καινούριο λογισμικό!!!! κολλάει και επανακκινεί μόνο του, αργό στα πατήματα κουμπιών στην εκκίνηση της οθόνης μετά από κλείδωμα αυτής, αν ξέρει κανείς καμιά λύση θα με εξυπηρετούσε πολύ

Soulis

Kι εγω εδω και 2 μερες που “αναβαθμίστηκε” εχω προβλήματα… την αυτονομια της μπαταριας.. δεν την προλαβαίνω… κατεβαίνει η στάθμη λες και είμαι συνέχεια και χρησιμοποιώ τις πιο μπαταριοφάγες εφαρμογες. Το πιο εκνευριστικό ομως απ ολα είναι ενα χαμηλό ντλιν, γκλιν που ακουγεται ανα 5 δευτερόλεπτα ασταμάτητα νυχτα μερα χωρις να μπορω να προσδιορίσω το γιατί, ουτε και απο που να το απομονώσω. Μονο αν κάνω πλήρη σίγαση…. το βουλώνει..Αν κάποιος ξέρει κάτι για τον εκνευριστικό αυτό ήχο ας στείλει κάποια λύση. Μηπως μπορούμε τελικά να γυρίσουμε στην πριν την “καταβάθμιση” θα ΄λεγα, εποχή?

eygenia

γει σας εχω κανει και εγω την αναβαθμιση στην αρχη μου φανηκαν ολα καλα και οτι απλος κολουσε λιγο το ξεκλειδωμα οθονης..χθες ομως με το που πατησα στην διμιουργια μηνυματος και πατησα στα προχειρο μου εκανε επανεκινηση ξανα και ξανα τρομαξα να το διωρθοσω γτ καθε φορα που πατουσα το κουμπι για να βγω απο τα προχειρα εσβηνε… θα ηθελα να ρωτησω πως κανω hard reset?

Μelani

Παιδια Θελω βοήθεια!!!!!!!!!!!! Εχω s3 και οταν παω να κανω ενημερωση λογισμικου δεν κανει και γραφει η συσκευη έχει τροποποιηθει. οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες… γιατι?

ακης

παιδια καλησπερα εχω το s3 δεν εχει 1 μηνα που το πηρα καλος η κακος ειναι το πρωτο μ smartphone και δεν ξερω πολλα πραγματα απο αυτο….. τεσπα εγω οταν ακουω μουσικη καποιες φορες κολαει στα κοματια για κλασματα δευτερολεπτου λες και εχεις βαλει γρατσουνισμενο cd να τονισω οτι (εχω παρει mikro sd ultra που εμαθα οτι ειναι η καλυτερη για κινητο σαν αυτο και οτι δεν το εχω φορτωσει πολυ 5 πραγματα εχει επανω facebook.viber.greek wpa.shazam.massenger και ολα αυτα κατεβασμενα μονο απο playstore!!) και αν εχει καποιον ιο επανω πως μπορω να το καταλαβω και πως μπορω να το βγαλω!! ευχαριστω 🙂

ακης

ααα και κατι ακομα οταν το πηρα εβαλα την εκδοση 4.3 δεν ξερω αν φταιει αυτο! και παλι ευχαριστω

Constantine

γνωρίζει κανείς αν και με ποιο τρόπο μπορεί να επανεγκατασταθεί η προηγούμενη έκδοση του android. Δυστυχής κάτοχος S3 που έκανε την αναβάθμιση κι εγώ….. έκτοτε το τηλέφωνο είναι αγνώριστο!

ακης

Constantine καλημερα…εμ εψαξα λιγο και βρηκα πως μπορει να γινει αλλα ειναι ολοκληρη ιστορια και δεν ειναι για το πειραζεις απο μονο σου αν δεν εχεις την καταλληλη γνωση πρεπει να κατεβασης αλλα προγραμματα κλπ κλπ αστο μην την ψαχνεις μην κανεις και καμια ζημια στον κιν σ …τωρα αν υπαρχει καποιος αλλος που μπορει να σε βοηθήσει καλυτερα δεν ξερω :/ αλλα ειναι χαζομαρα δινεις ποσα λεφτα για ενα smartphone που ειναι ενα απο τα καλυτερα στην αγορα και σε κανουν να μετανιωνεις την ωρα και την στιγμη..

δημητρης

Αν κανουμε ρουτ το σωζουμε το μεγαλυτερο θεμα ειναι η μπαταρια πως αδιαζει ετσι

Χριστίνα

Καλησπέρα! Έχω το s3 mini κ κολλάει το κεντρικό πλήκτρο που ξεκλειδώνει τη συσκευή, πατιέται μόνο του κ ταυτόχρονα δε λειτουργεί κ το κουμπί απενεργοποίησης. Αναγκάζομαι να βγάζω τη μπαταρία για να ξεκολλήσει. Αυτά τα παθαίνει μετά την αναβάθμιση, έχω τώρα το android 4.1.2 . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το τι να κάνω???

artorios

Απο την προηγούμενη αναβάθμιση δεν συγκρατεί το wifi του σπιτιού μου. Μια συνδέεται και μια οχι.. απο την τελευταία 4,3 οταν ξεκλειδωνω την προστασία οθόνης την πρώτη προσπάθεια σχεδόν μου την αναφέρει οτι εκανα λάθος κωδικό. . Αν κανω reboot επανέρχεται στην εργοστασιακή αρχικη ρύθμιση;

κωνσταντινα

μετα την αναβάθμιση μου σβήστηκαν οοολες οι επαφες και παρα πολλες εφαρμογες οπως skype, viber κ.τ.λ. Επίσης εχει φαει κόλλημα και τωρα δεν μπορω να κάνω εγκατασταση καμμια σχεδν εφαρμογη-μου βγαζει σφαλμα δικτυου -24. Αν μπορει καποιος να βοηθησεις την κατασταση…

κωνσταντινα

Μετα την εγκατασταση της αναβαθμισης μου ζητητθηκε ο κωδικος στο λογαριασμο μου samsung account τον οποιο και δεν θυμομουν…ετσι εβαλα αλλο κωδικο και δεν ”με αναγνωριζει” …με συνεπεια να μην μπορω να εγκαταστησω καμια εφαρμογη. Η λύση ειναι ΄΄εργοστασιακες ρυθμισεις’?? ή μπορω να το σώ΄σ και αλλιως? ΒΟΗΘΕΙΑ καποιος..:)

ΗΛΕΚΤΡΑ

Αρχισα την εγκατασταση κ μου εχει κολλησει στο 29% κ δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε κλεινει το κινητο ακομα κ αμα βγαλω την μπαταρια.πως μπορω να το ξεμπλοκαρω;

Alex

Ενώ η φόρτιση της μπαταρίας είναι στο 100% μόλις το Samsung galaxy S3 συνδεθεί στο WiFi η μπαταρία πέφτει απότομα σε λιγότερο από 5΄λεπτά. Το τηλέφωνο κλείνει και η μπαταρία δείχνει εντελώς άδεια και χρειάζεται εκ νέου φόρτιση. (χωρίς να έχω ανοικτές εφαρμογές και χωρίς να κατεβάζω αρχεία)
Εάν ΔΕΝ συδεθώ στο WiFi (με την ίδια φόρτιση στο 100%) η μπαταρία διαρκεί κανονικά.
Μπορείτε να βοηθήσετε?

Alex

Ενώ η μπαταρία του Samsung Galaxy S3 είναι πλήρως φορτισμένη στο 100% μόλις συνδεθώ στο WiFi η μπαταρία αδειάζει εντελώς σε λιγότερο από 5΄ λεπτά, η οθόνη τρεμοπέζει, το τηλέφωνο κάνει ανεπιτυχείς επανεκινήσεις και ζητά φόρτιση δείχνοντας τη μπαταρία άδεια.
Όλα αυτά χωρίς να έχω ανοικτές εφαρμογές ή να κατεβάζω αρχεία – διαβάζοντας μόνο τα e-mail
Εάν ΔΕΝ συνδεθώ στο WiFi με την ίδια φόρτιση στο 100% η μπαταρία διαρκεί κανονικά.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

Natalia

Έχω το samsung galaxy s3 και ξαφνικά πριν λίγες μέρες μου εμφάνισε ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να κάνω πλέον εναλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά παρά μόνο από τις ρυθμίσεις. Με λίγα λόγια δεν δουλεύει αυτό.
https://forums.eune.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=87494
Έχω δοκιμάσει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του πληκτρολογίου. Έχει κάποιος λύση;;;

Artemis laspou

Έχω το Samsung galaxy s3 και όταν προσπαθήσω να κάνω καθαρισμό εφαρμογών λέει ότι έχει διακοπή το com.adroit .τι πρέπει να κάνω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.