Galaxy S III εναντίον iPhone 4S, Πιο σπάει πιο εύκολα [video]

Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο και ποιους μπορεί να ενδιαφέρει το παρακάτω video που εμφανίζει κάποια “κακομαθημένα πλουσιόπαιδα”(!?) να δοκιμάζουν την αντοχή των Samsung Galaxy S III και iPhone 4S στις πτώσεις. Ο λόγος που έκανα αυτή την ανάρτηση είναι γιατι θυμήθηκα ότι κάποτε είχα χάσει κάτι παντόφλες στη θάλασσα όπως στο 1:24 του video! Αλήθεια!

, Galaxy S III εναντίον iPhone 4S, Πιο σπάει πιο εύκολα [video]

Kudos to Kosmas

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik0s

Το s3 σπαει πολυ πιο ευκολα απο το 2..κριμα..πλεον τα κιν ειναι να μην σου πεσουν χαχαχα.

Κωνσταντίνος

Αν θέλεις android κινητό που να μην σου σπάσει ποτέ πάρε το Sony Xperia Active δεν παθαίνει τίποτα!!! Δείτε αυτό το video στο YouTube: https://m.youtube.com/watch?v=F92CvRflk18

ΘΑΝΑΣΗΣ

Δεν θελω ουτε καν να το φανταστω! Να σου πεταει το κινητο των 670 ευρω, ετσι το παιδι σου!! 😀

themis

είναι φυσικό να σπάει πιο εύκολα η οθόνη του siii αφού έχει μεγαλύτερη επιφάνεια

themis

κάστα πότε υπολογίζεις το fuel hands on του siii?

tsele

Κώστα να βάζεις πιο συχνά τέτοια άρθρα ειδηκά με iPhones, ευχαριστιέται η Ψυχή μου.

md03582

Λεπτομέρεια: οι πιτσιρικάδες φοράνε ο ένας μπλούζα batman και ο άλλος superman και προσπαθούν να πετάξουν τα δύο κινήτά όσο πιο ψηλά μπορούν!! χαχαχαχαχα!!!!!!

Γιώργος Mclaren

Απ’οτι φαινεται το gorilla glass 2 δεν αντεχει καθολου σε αντιθεση με το gorilla glass που εχει το galaxy s2…https://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw

GiorgosD

Πέτυχα μία φορά αυτό το video στο youtube που φαίνεται να είναι αληθινό και έμεινα έκπληκτος από την αντοχή της οθόνης του HTC One X!!!
https://www.youtube.com/watch?v=m2NYtgWYefQ

Γιωργος Π.

ρε παιδια εχω το Samsung galaxy s δυο χρονια.μου εχει πεσει χωρις υπερβολη 20 φορες κατω(5-6 φορες χωρις να βαλω το ποδι μου για να αποδυναμωσει τη πτωση,συμπεραλαμβανομενου και σημερα απο το ψυγειο)και ΔΕΝ λεει να σπασει να παρω το S3
ΣΙγουρα το S3 σπαει πιο ευκολα αφου εχει μεγαλυτερη επιφανεια απο το iphone.
οσο πιο μικρο πιστευω τοσο πιο ανθεκτικο.

sammyjim

……i-διες για αργοσχολους…..!αμα σου πεφτουν τετοια κινητα απο τα χερια καθε λιγο….δεν θες Γκοριλα Γκλαςς….αλλα Γιατρο!

Jimis

Συγνώμη παιδιά….
Άλλα νομίζω ότι τα λέτε έτσι όπως σας βολεύουν!
Σε άρθρο του techblog νομίζω ή σε βίντεο στο youtube,υπάρχει το ίδιο τεστ με SGS2 vs iPhone 4S!
Εκεί,κανείς από εσάς δεν είπε,οτι επειδη το SGS2 είχε μεγαλυτερη οθονη θα εσπαγε και πιο εύκολα!όλοι κραζατε το iPhone που υποτιθεται οτι εχει ανθεκτικό γυαλι και ατσαλι.
Τώρα…που το αγαπημενο SGS3 γινεται χιλια κομματια…λέτε απλά οτι είναι λογικό!
Νομιζω οτι απλά δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την αλήθεια…οτι η Samsung έφτιαξε ένα κινητο που αν πεσει κάτω σπάει!
Δεν λεω οτι το βίντεο είναι καθολικό…μπορεί να σου πέσει και να μν σπάσει καθόλου…αλλά τουλάχιστον παραδεχτείτε οτι το SGS3 σπάει πιο εύκολα γιατί δεν έχει ποιότητα κατασκευής!
Με την ίδια λογική…το iPhone έπρεπε να σπάει συυνέχεια γιατί έχει 2 πλευρές με γυαλί…οπότε οι πιθανότητες να χτυπήσει σε πλευρά με γυαλί,είναι διπλάσιες από το SGS3!

Apostolis

Κορυφαιο το σχολιο του Sammyjim… 😀
Εγω θεωρω κουτή αυτου του ειδους τη συγκριση. Αδικει και τα δυο κινητα. Παντως λογω του οτι εχω δει και το video του SGS2 … Δειχνει ανθεκτικοτερο του 3 χωρις να σημαινει κατι. Τωρα αν εισαι ατυχος… Με μια φορα μπορει να σου γινει κομματια και να εχει ο φιλος σου διπλα μανταλακια στα δαχτυλα και να μη παθαινει τιποτα το κινητο του.

dimitris91

Τι λετε τωρα ρε παιδια! Μια φoρα μoυ επεσε τo nexusaki μoυ απo τo χερι μεθυσμενoς, και ακoμα κλαιω!! Απoτελεσμα ειναι μια μικρη λακoυβιτσα επανω δεξια επειδη μoνo εκει δεν τo καλυπτε η θηκη :-S τo να τσεκαρεις ενα υλικo στην αντoχη τoυ, ειναι βλακεια απλα! Αυτα γινoνται στην εταιρια και για αυτo δινεται και η γραπτη εγγυηση.

fanis

να φανταστώ ότι ήταν “παραγγελία” από την apple…..?

Demis

@Jimis αν το δεις και από κοντά θα καταλάβεις σαν κινητό κλπ είναι και γαμώ (παίζει να είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο) όμορφο μπορώ να το πω πώς είναι (ανάλογα με τα γούστα βέβαια) αλλά δεν το λες ποτέ ποιοτική κατασκευή όπως one x για παράδειγμα. Απο ότι φαίνεται η samsung έριξε και άλλο την ποιότητα υλικών σε σχέση με GSII

απλός δες αυτό το video και θα καταλάβεις
https://www.youtube.com/watch?v=vpgbMgsgGPk

Demis

+ να προσθέσω όταν δίνεις 600+ ευρώ (η όσο και να δίνεις εκεί) θήκη (που είναι μόνιμα το κινητό μέσα όχι το “pocket” είναι για μένα εντελώς ηλίθιο δεν την ευχαριστιέστε την συσκευή (βλέπω κάτι βουδια χώνουν iphone σε μια θήκη που είναι διπλή από iphone ούτε iphone φαίνεται ούτε καν αν είναι κινητό μέσα η τούβλο…… και ξενερώνω)

marios

Συμφωνω με Demy ,υπερτατη ξενερα η θηκη. Τωρα αν εισαι τοσο μαβλακας και σου φυγει τετοιο κινητο απο το χερι εισαι αξιος της τυχης σου. Εγω εχω ενα ”ταπεινο” Sony Ericsson xperia ARC S και 2 φορες που μου χει πεσει μπορω να πω οτι δεν επαθε ουτε γρατζουνια. Για πια ποιοτητα υλικων μου λετε?? 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]