Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

To Galaxy S IV I9502, το δίκαρτο που αναμένεται να είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, έκανε και πάλι εμφάνιση αυτή τη φορά μέσα από φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Από αυτές παρατηρούμε καλύτερα τον σχεδιασμό της συσκευής καθώς και την ποιότητα των υλικών, που στο συγκεκριμένο δείγμα το πίσω καπάκι φαίνεται να έχει ραγίσει.

Το forum από την Κίνα που δημοσιοποιεί τις παρακάτω φωτογραφίες αναφέρει ότι το μοντέλο που έχει στα χέρια του ενσωματώνει τον οκταπύρηνο Samsung Exynos 5410 στο 1.8GHz με PowerVR SGX 544MP3 GPU, μνήμη RAM 2GB, η μπαταρία του είναι 2600 mAh, δέχεται κάρτες microSD, ζυγίζει 138 γρ. και το πάχος του είναι 7.7 χλστ. (το Galaxy S III έχει παχος 8.6 χλστ.)

Το Samsung Galaxy S IV θα ανακοινωθεί απόψε το βράδυ και σας περιμένουμε όλους να το υποδεχθούμε συζητώντας στο live chat.

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Galaxy S IV, Galaxy S IV I9502, Σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Hoshiro

ψεμαααααα!!!!!!
αποκλειεται να γινει Dual sim!
επισης, τι LAME υλικο σαν kevlar ειναι αυτο?!?!

… αλλα και αληθεια να ειναι, ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΗΧΕΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ.

nikhtas

kalh m…..a

Ευτυχως τα σημερινα κινητα εχουν φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο και δεν χρειαζομαστε να αλλαζουμε καθε λιγο και λιγακι νεο κινητο.

Καλες πωλησεις σε nexus4, htc one, xperia z και….

Apple sucks

Ελπίζω να καταλάβετε οτι αν ειναι έτσι δεν πρόκειται να κανει πωλήσεις αν δεν άλλαξαν το καλούπι του ειναι μια αποτυχία! Κάτοχος ς3!

Αποστόλης Ρόδος

Κάτι παίζει εδώ παιδιά… νομίζω παιζουν με τα μυαλά μας. Είναι δυνατόν να το φωτογράφισαν ραγισμένο ή γδαρμένο και να το παρουσιαζουν;
Αν όμως ισχύει… Πόσο γκαου πρεπει να είναι αυτός που το έκανε αυτό;

Souzero

Full προπαγάνδα ! Αλλα αν ειναι ετσι αντε γεια εγω δεν θελω αναβάθμιση του galaxy s3 να φτιάξουν αλλο καλούπι!

nikos

ελπιζω να ειναι σαν το νοτε2

MEDS

Καλημέρα!
Δεν είναι το SIV, είναι η test συσκευή του S-DUAL.
Το SIV θα είναι λεπτότερο και με μια κάρτα sim φυσικά.
Σύμφωνα με τα διαφημιστικά της Samsung, το SIV θα είναι κάτι σούπερ ουάου, αν μοιάζει τόσο πολύ με το SIII τότε οι διαφημίσεις είναι παραπλανητικές-αποτυχημένες.
Εγώ ακόμα πιστεύω ότι το SIV θα είναι σούπερ ουάου σε κατασκευή.

Mourlos

Καλα αλλάξτε πλευρό μην σας πιάσεις η μέση σας. Για ακόμα μια φορά πατάτα με τυρί!!!!!! Καλή σάς όρεξη!!!!!!! Κ σαν το note 2 δεν είναι!!! Ααα μαζι λένε θα έχει κ φρέσκο σανό!!!!

delapo

Κακά τα ψέμματα, δυστυχώς όπως και να είναι το S4 θα μοσχοπουλήσει…. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ακόμα και αν είναι ακριβώς όπως το εμφανιζόμενο (στις φωτο) θα το κράξουν, θα το μειώσουν, θα το αποκαθηλώσουν και απλά κάποια στιγμή που θα βγούν τα νούμερα από την sammy θα διαπιστώσουμε ότι έχει κάνει τρελές πωλήσεις! Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα `ναι.-

aspondylos

Σε 15 ωρες θα μαθουμε…

Χρήστος

Αυτό είναι ίδιο ακριβώς με το note 2. Πίσω αλλάζει μόνο η θέση του φλας της κάμερας. Και φυσικά η οθόνη στο μέγεθος. Φτυστό είναι πάντως. Κλώνος.
Εμένα πάντως δεν με χάλαγε καθόλου. Είναι και dual sim μία χαρά. Δυνατό είναι, σαν το note 2 είναι, οκ τι άλλο θέλω? Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα είναι αυτό. Αλλά σκέφτομαι κ το άλλο, γιατί να μας το δείξουν έστω και σε αυτή την έκδοση που είναι για την Κίνα? Να δούμε πως είναι το galaxy 4? Αν είναι έτσι πάντως μηδέν φαντασία στο σχεδιασμό η samsung. Κόλλησαν σε ένα σχέδιο που στην τελική αυτό το σχέδιο φέρνει προς note κ όχι προς s3. Υπομονή παιδιά και θα μάθουμε 🙂

SpyrosE_

Αν ισχύουν οι φωτογραφίες τότε… SAMSUNG – SONY:0-3 από το ημίχρονο…!!!

Και πριν προλάβει κάποιος να με “καταγγέιλει” ως φαν της SONY,να τονίζω πως είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος του SAMSUNG GALAXY NOTE II.

Αλλά,η αλήθεια δεν κρύβεται,πρέπει να λέγεται..!

Billys

Τρικακια για να μας περιπαιζουν ειναι αυτα τωρα . Αν ηταν η τελικη μορφη αυτη , τοσες μερες η samsung δε θα ειχε βγαλει μια ανακοινωση ? Δε θα διαμαρτυροταν ? Θα μου πειτε , μπορει να τους το εδωσε και η ιδια … Αλλα δε βρισκω λογο να το κανει , αν αυτο ειναι το τελικο μοντελο . Και επισης το αλλο κουλο της ιστοριας ειναι οτι τοσες μερες εχουν το κινητο στα χερια τους οι Κινεζοι και οσο πλησιαζει η επισημη παρουσιαση , τοσο βελτιωνονται και τα πειστηρια τους . Ξεκινησαμε πριν 3 μερες με κατι φωτογραφιες αμφιβολου ποιοτητας , χτες κυκλοφορησε και το βιντεο και σημερα HD φωτογραφιες και “επισημως ανεπισημα” τεχνικα χαρακτηριστικα . Σημερα το βραδυ ή θα γινει “αβαβα” και η samsung θα παρουσιασει κατι εντελως διαφορετικο ή θα μας δειξει κανα τετοιο ή παρομοιο (με το ηχειο ξερω γω να ειναι πανω αντι για κατω ή το φλας στα αριστερα πχ , αλλα κατα τ αλλα ιδιο με των φωτογραφιων) και θα μεινουμε μ******ες ! Αν γινει κανα τετοιο παντως , ωρα τους καλη ! Ελπιζω παντως αποψε να δωσουν μια εξηγηση για τις φωτο και το βιντεο που δημοσιευσαν οι Κινεζοι , ακομα… Συνέχεια »

Mixalis V.

Πολύυυ ασχημο. Πραγματικά. Το mat απο πίσω και η τόση πραστικούρα το καθυστούν κακάσχημο. Θα φανεί το βράδυ πόσο fake είναι οι photos.

gthebest

Ρε παιδια κοιτατε το περιτυλιγμα και δεν βλεπετε το περιεχομενο (μπαταρια μεγαλης αποδοσης, φωτεινη οθονη στον ηλιο, απουσια lagαρισματος). Και ετσι να ειναι δεν ειναι εκει η ουσια. Εξαλλου τοσες συσκευες που εχουμε δει απο την Samsung πανω κατω αυτον τον σχεδιασμο ακολουθουν.
Το προβλημα ολων αυτων των συσκευων ειναι το γ***νο android, το οποιο δεν λενε να το βελτιωσουνε ουσιαστικα με τιποτα! Οποτε οσο και να κοιτατε το περιτύλιγμα η ουσια παραμενη σχεδον ιδια!

Billys

Το απουσια lag-αρισματος το συζηταμε φιλε ! Χτες ειχα δυο τριαρια στα χερια μου , ενα με 4.0.4 ICS κι ενα με 4.1.2 JB . Το ics πηγαινε smooth σε ολα , χωρις να νιωθεις κανενα ζορι . Το JB δεν ηταν τοσο smooth και ειχε μια αισθηση ζορισματος . Και τα 2 κινητα σχεδον καινουρια . Το μεν ICS το πηρε το παλικαρι προχτες και το JB να ‘ναι 2 μηνων το πολυ κι οχι ιδιαιτερα φορτωμενο με εφαρμογες .

Νομιζω οτι το android οσο παει και “βαραινει” , γι’ αυτο και συσκευες με κορυφαια χαρακτηριστικα τις βλεπουμε να τρωνε τα ζορια τους ή σε συγκριση με “πιο ελαφρια λογισμικα” σε κατωτερες τεχνικα συσκευες , ο χρονος εκτελεσης εφαρμογων να ειναι ελαχιστα καλυτερος και ορισμενες φορες και περισσοτερος (κατα καποια δεκατα βεβαια , αλλα οταν το nexus 4 εχει εναν απο τους κορυφαιους επεξεργαστες που κυκλοφορουν και 2 GB ram θα επρεπε να “πεταει” κι οχι να ειναι πλαι πλαι στον τερματισμο με το iPhone του 1 ram και του δυπυρινου στο 1.2 )

stavros

δεν είναι αυτό το galaxy s4.

Γιώργος Κ.

@Billys η διαφορά ανάμεσα σε iOS και android είναι ότι το μεν iOS τρέχει πάνω σε dedicated hardware γεγονός που επιτρέπει στην apple να κάνει ένα σωρό βελτιστοποιήσεις στο λειτουργικό μιας και ξέρει σε τι θα τρέχει και οι εφαρμογές είναι σε objective-c που παράγει εκτελέσιμα αρχεία που τρέχουν σφαίρα.

Το android από την άλλη τρέχει σε ένα σωρό διαφορετικά configurations πράγμα που ανάγκασε την google να το βασίσει σε java και στο dalvickVM. Οι εφαρμογές που είναι γραμμένες σε java δεν παράγουν εκτελέσιμα αρχεία αλλά βασίζονται σε διερμηνευτές που εκτελούν μια μια τις εντολές. Για αυτό το λόγο, επειδή όλα τρέχουν σε διερμηνευτες, η ίδια εφαρμογή να είναι γραμμένη σε iOS και android και να τρέχει σε ίδιο hardware θα τρέχει πάντα γρηγορότερα σε iOS λόγω εκτελέσιμου.
Αυτός είναι ο λόγος που το hardware στα android πρέπει να είναι τόσοι δυνατό κάθε φορά σε σχέση με τα iPhones και για αυτό ακόμα και με “υποδεεέστερους” επεξεργαστές και συστήματα τα iPhones είναι αντάξια των android Κινητών.

Γιώργος Κ.

Επίσης για να μην παρεξηγηθώ είμαι κάτοχος nexus 4 το οποίο περίμενα και 2+ μήνες να εμφανιστεί στην πόρτα μου από Αγγλία.

Alex

Αποτυχία μυρίζω.

NickPap

στην 4η φωτογραφία κάτω κάτω φαίνεται το εικονίδιο της εφαρμογής s-pen… o.O

akis

Guys αναμονη για το S5 .. Που θα παει , θα βγει μεσα στο 2013 ! Το S4 αν ειναι ετσι το ξεχασα κιολας! θα γλυτωσω και χρηματα …Μηπως κοψουν τα ληγμενα εκει στην Σαμμυ και το βγαλουν το S5 συντομα και καπως ετσι :
https://www.phonearena.com/news/Awesome-Galaxy-S-VI-concept-skips-a-generation-to-hint-where-Samsung-should-head-after-the-S-IV_id40784#4-

lampros

Ασχημο smartphone …

Aris

Αντε να βγει γιατη δεν αντεχω αλλο εχω ενα 5330 απο τον καιρο του νοε κ θελω να πεσει η τιμη του s3

Vagelis

Νέα hands on video.

1o Η λειτουργία SmartPause.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tN7o_AhIlTM

2ο Η λειτουργία floating touch.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jCAtRNiYBmI

3ο Η νέα οθόνη κλειδώματος του Samsung Galaxy S IV.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tH3XqqCVN5A

4ο Internet browsing.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m0uHy3SNfXQ

Λεωνίδας

Mάλλον είμαι ο μοναδικός “τυφλός” του site που βλέπει ένα πολύ όμορφο τηλέφωνο στις φωτός…Ή πιο καλοπροαίρετος μάλλον. Θα μου πείτε, γούστα είναι αυτά. Αλλά δεν μπορείτε να το πείτε άσχημο όπως διάβασα. Σίγουρα δεν έχει μεγάλες διαφορές εμφανισιακά από το 3, είναι όμως πολύ πιο ωραίο και μοιάζει και στο note 2 όπως είπατε. Γενικά υπάρχει μία τάση να απαξιώνετε ό,τι κι αν βγει…Και αύριο να μας έλεγαν ότι βγαίνει το galaxy 5, ή το iphone 6…οι 9 στους δέκα θα λέγανε ότι είναι μια βλακεία πριν ακόμα τα δούν! Είμαι ο τελευταίος που περιμένει να βγει κάτι για να τρέξει να το πάρει. Καμμία σχέση. Αλλά αυτή η γκρίνια και η ξυνίλα είναι άσχημο πράγμα…

thanos3

Ρε μας δουλευουνε….δειτε στις εικονες ποιον browser εχει το κινητο στην εικονα….τον βασικο της samsung και οχι chrome… Το s iv θα εχει 4.2, που σημαινει οτι θα εχει chrome μονο… Οποτε το κινητο στην εικονα ειναι μια απλη δικαρτη κινεζια και τιποτα αλλο… Επισης κατι αλλο.. στην εβδομη εικονα δειχνει στο καπακι χτυπημενα κατι κινεζικα γραμματα,που δεν φαινονται σε καμια αλλη εικονα που δειχνει την πλατη του κινητου…

Billys

Γιώργος Κ. , επειδη λιγο πολυ με προγραμματισμο και τροπο λειτουργιας λογισμικων ειμαι παντελως ασχετος , αυτο που καταλαβα χοντρα χοντρα ειναι οτι η apple βγαζει δικο της software το οποιο ειναι κομμενο και ραμενο στα μετρα του δικου της hardware , σωστα ? Και μου φαινεται κι απολυτως λογικο .

Γι’ αυτο θα πρεπει να αποκοπει κατ’ εμε η samsung απο το android και να βαλει το δικο της software μεσα .

Προς θεου τι να παρεξηγηθεις . Αληθειες και γεγονοτα λεμε . Εγω εχω και samsung και iphone , galaxy s i9000 k 4 αντιστοιχα . Οποτε μπορω να κρινω νομιζω αντικειμενικα και τους 2 . 😉

thanos3 τα Κινεζικα γραμματα ειναι edit του γραφωντος και λενε οτι εκει υπαρχει ρογμη

Γιώργος Κ.

Billys πολύ χονδρικά σωστά κατάλαβες, αλλά πρέπει να δεις τη φιλοσοφία πίσω από το android. Πρέπει να τρέχει σε πολλούς διαφορετικούς επεξεργαστές που δεν είναι όλοι arm, επομένως κάποιοι συμβιβασμοί θα έπρεπε να γίνουν.

Κι εμένα με είχε ξενέψει η επιλογή της java όταν το διάβασα αλλά υποθέτω πως καταλαβαίνω πάνω κάτω γιατί έγινε. Σε όσους δεν καταλαβαίνουν να πω ότι αν το android ήταν ας πούμε γραμμένο σε c++ τότε θα ήταν πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθούν επεξεργαστές intel σε συσκευές (βλέπε την μετάβαση της apple από ppc σε Intel, πήρε κάποια χρόνια).

Προσωπικά θεωρώ ότι το touchwiz της Samsung είναι από τα πιο άσχημα skins που έχω δει και δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση της δυνατότητες της στον τομέα του software αλλά ούτε και του design.

Μια μετάβαση από android σε tizen ας πούμε δεν μπορώ να προβλέψω αν θα πετύχαινε αλλά στην τελική δεν θα με ένοιαζε καθώς δεν είμαι κολλημένος με κάποια συγκεκριμένη συσκευή αλλά ούτε κι εταιρία

Ante_Geia

Ρε παιδιά ΈΛΕΟΣ … Δεν θυμάστε τι έγινε πέρυσι με το Galaxy S3 … ΕΛΕΟΣ …!!! Η Κινέζοι μπορούν να φτιάξουν ΌΤΙ μα ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ … και εννοείτε να Βάλουν και LOGO από άλλες εταιρίες !!! (Βλέπε τώρα που πάνω γράφει SAMSUNG)

Για Όσους ξεχνάνε

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-iii-tinhte-56222/

Nick77

Εχω δει στο internet καποια concept του S4 που ειναι πραγματικα ομορφα κινητα!Αυτοι οι καραγκιοζηδες στο σχεδιαστικο τμημα της Samsung,τι κανουν…κοιμουνται ορθιοι??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.