Samsung Galaxy S, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 2.2 Froyo [επιβεβαιωμένο]

Από σήμερα τα ξημερώματα, ενθουσιαμένοι επισκέπτες/ φίλοι του Techblog επιβεβαιώνουν ότι αναβάθμισαν το αγαπημένο του Samsung Galaxy S σε Android 2.2 Froyo. Φαίνεται ότι η Samsung Hellas τους επιφύλασε το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα, αν και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν τους ξέχναγε αυτές τις ημέρες και είχαν Froyo εδώ και εβδομάδες!

Σε εσάς ήρθε η ενημέρωση για την αναβάθμιση; Τι συσκευή έχετε; Από που την έχετε αγοράσει;

Τη συζήτηση που ακολουθεί, θα τη βρείτε εδώ https://goo.gl/ImKm9
– Ο/Η The_Red_Shade87 λέει: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:14
Παιδιά όποιος είναι αυτή τη στιγμή δίπλα στο pc ας το επιβεβαιώσει,μόλις μου έβγαλε διαθέσιμη αναβάθμιση το Kies για το galaxy,το αναβαθμίζω τώρα…άντε να δούμε….
– Ο/Η Emmanuel λέει: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:51
Το αναβάθμισες? Έγινε 2.2?
– Ο/Η marios λέει: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:55
Ισχύει και εμένα μου έβγαλε αναβάθμιση! θα την κανω αργοτερα
– Ο/Η The_Red_Shade87 λέει: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:33
Παιδες ισχυει,εχω 2.2….δοκιμαστε και εσεις και πειτε αποψεις…η αναβαθμιση διατηρησε αθικτα ολα τα δεδομενα μου… Froyo is here

, Samsung Galaxy S, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 2.2 Froyo [επιβεβαιωμένο]
Τις φωτογραφίες με το αναβαθμισμένο του Galalxy S μας τις έστειλε ο Kostas Shadeslayer.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

111 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios Basileiou

Χαιρουμε που βλεπω τελευταια ολο και περισσοτερες συσκευες μαζικα να παιρνουν το 2.2 ελπιζω αυτο να συνεχιστει και στο μελλον με τις μελλοντικες εκδοσεις ετσι ωστε να παψει να εχει fragmentation το android που το κατηγορουν πολλοι!!!Αν και ειναι λογικο οτι μερικες συσκευες δεν γινεται να ακολουθουν παντα ολες τις καινουργιες εκδοσεις!!

c.k.

μια χαρά

alex

nothing:(

Θέμης

τίποτα και σε μένα! το αγόρασα αρχές Σεπτέμβρη από την Wind….. ????

Dimitris

re paidia pws kanoume tin anabathmisi sto galaxy s ? ? ? mesw twn kies ? ? ? ?
egw prosopika mpika sto kies k dn iparxei diathesimi efarmogi ! plz an kserei kapoios as m stilei ena mail !

Giannis

παιδες ουτε και σε μενα ηρθε αναβαθμιση.. galaxy S αγορασμενο απο multirama πριν 1 εβδομαδα

panagiotisXII

Οσοι εχουν επισημο firmware JM2 φαινεται να πηραν την αναβαθμιση αναμεσα τους και εγω. Οι φιλοι που εχουν την απαρχαιωμενη επισημη JG1 ομως δεν μπορουν να αναβαθμιστουν? Τι καινουργια κολπα ειναι αυτα παλι samsung? Απαραδεκτοι αν δεν την δωσουν και σε αυτους.

Χρήστος

Τίποτα ακόμα , δοκίμασα το πρωί και πριν λίγο κ δν μου βγάζει τν ενημέρωση , αγορασμένο απο Plaisio ένα μήνα πριν

domigr

διαβαστε το comment μου 96 και τα απο κατω και θα σας λυθουν οι περισστορες αποριες… https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-android-2-2-9599/comment-page-1/#comment-79845

Yannis

και εγώ εχω

PDA : I9000XWJM5
PHONE : I9000XXJM1
CSC : I9000XXJM1

και δεν μου βγαζει αναβάθμιση
το πήρα απο πλαίσιο με συμβόλαιο vodafon

The_DutchMan

paidia kalispera ,exw k egw to galaxy s me cosmote,alla mesw kies dn mporw na kanw tin anavathmisi me to eksis mnm :

dn einai dunati i enimerwsi aftis tis ekdosis tis suskevis??

help……

mitsakos

απαράδεκτο να μην έχει βγει η αναβάθμιση για όλα ta firmwares να στείλουμε
όλοι mail στη samsung για παράπονα μπας και γίνει τίποτα

Γιωργος Κουης

PDA : I9000XWJM2
PHONE : I9000XXJM1
CSC : I9000XXJM1
τιποτα ακομη

Menelaos Delioglanis

PDA: I9000XWJM5
PHONE: I9000XXJM1
CSC: I9000OXXJM1

Αγορασμένο από το πλαίσιο πριν 2 βδομάδες και ακόμα τίποτα …
Keep on waiting

Thanos

Το δικό μου αγορασμένο από Vodafone Shop από τα μέσα Σεπτέμβρη…. πήρε την καινούρια έκδοση. (δεν ήταν branded)

Από όσο έχω καταλάβει για την Ελλάδα έχουν βγει αναβαθμίσεις για τα Vodafone Branded και για αυτά που έχουν product code “COS” (τέτοιο είναι και το δικό μου)

Είναι γελοίο, απαράδεκτο και ελεινό από την Samsung να μή δίνει αναβάθμιση όλα μαζί, αλλά να δίνει λίγο λίγο και μάλιστα με καθυστέρηση 2 μηνών περίπου…… (οι Νορβηγοί άν θυμάμαι καλά έχουν πολύ καιρό που την έχουν πάρει…. μπορεί να ήμασταν οι τελευταίοι στον πλανήτη)

Pmario

Καλησπέρα, εγώ το πήρα από το ΟΤΕSHOP (χωρίς σύνδεση) και μόλις τώρα κάνω την αναβάθμιση μέσω του KIES. Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για τις αλλαγές που υπάρχουν μεταξύ 2.1 και 2.2;

Nightmare

Ρε παιδιά, εγώ από Γερμανό το πήρα, έχω την JF5…
όταν το συνδέω στο PC, δεν μου το δείχνει στο Kies… έχω τελευταίους drivers, τελευταία έκδοση του Κies, έχω σβήσει τα cache αλλά όταν το συνδέω (σε οποιοδήποτε pc), μου κάνει σαν να φορτώνει, και το MTP στο κινητό φορτώνει συνεχώς επίσης..
επίσης όταν συνδέω για πρώτη φορά το κινητό σε ένα pc, στην εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης, το SAMSUNG Android USB Composite Device το έχει έτοιμο για χρήση, ενώ τα CDC Abstract Control Model (ACM) και Συσκευή USB MTP μου λέει ότι απέτυχαν…
Μήπως φταίει που την έχω rootάρει?? δεν νομίζω..

vaskor

PDA : I9000XWJM5
PHONE : I9000XXJM1
CSC : I9000XXJM1
Αγορασμένο από WIND. Cosmote δίκτυο.
Θέλω τη 2.2! είναι ανάγκη να κάνουμε τα πράγματα πολύπλοκα? Ας απλοποιήσουν τις καταστάσεις. Βαρέθηκα να γίνομαι μαθητευόμενος χάκερ επιτέλους. Απλά ρε παιδιά είμαστε στο 2011 σχεδόν…..

alkis

Eγω που εχω περασμνενη την JFB,μηπως ξερει καποιος πως θα αναβαθμισω?

pmario

Φυσάει το 2.2!!! Πιο σταθερό, πιο εύχρηστο και με τις σωστές αναβάθμισης.

alekos

σε εμενα προσωπικα μια χαρα εγινε η αναβαθμιση και ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο πριν!!!

Dimitris

apo pou exeis parei to kinito sou omws aleko ? ? ? ? ti ekdosi einai ? ? ? ?

vagelis

εγω εχω αυτο που γραφει I9000BUJP5. στο kies κατω δεξια εχει μια επιλογη που λεει αναβαθμιση υλικολογισμικου. εγω το εκανα αλλα μονο χαρουμενος δεν ειμαι γτ απο τοτε που το εκανα το κινητο σερνετε.. κολλαει συνεχεια….. ξενερωσα πολυ παιδια.. επισης κατεβασα απο το kies διαφορα και οταν συνδεω το κινητο μου λεει η συσκευη σας δεν υποστιριζεται απο το appl store κτλ κτλ και εκει που επιλεγεις ποια συσκευη θες δεν εχει καν το Ι9000 (GALAXY S) ΤΙ ΝΑ ΠΩ εχω μπερδευτει

domigr

κανε αυτο και δεν θα σου κολλαει…με το περασμα νεας ρομ ειναι σημαντικο να καουμε hard reset ετσι *2767*3855#
εννοειται οτι χανουμε τα παντα εκτος απο το οτι υπαρχει στην εξωτερικη μνημη για αυτο κραταμε backup

vagelis

το εκανα και περιμενω να δω αποτελεσματα…. οπως και να εχει ομως σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια… αντε εγω να εβρισκα αυτον τον αριθμο να κανω format..

makhs

Καλα βρε παιδια τι διαφορα εχει το hard reset μεσα απο το κινητο με αυτο *2767*3855# ??? Εγω ξερω οτι ειναι το ιδιο! Δεν ειναι το ιδιο??

domigr

οκ περιμενω να δω τιεγινε 😉
με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εννοεις???

makhs

Ναι! Στα windows mobile omnia 2, ειναι το ιδιο και εξακριβομενο! Και εκει γινεται και με κωδικο και μεσα απο τη συσκευη το hard reset. Οτι ειναι το ιδιο εννοω. Την ιδια δουλεια κανει.

makhs

Η επαναφορα ειναι hard reset βρε παιδια, το ιδιο ειναι! Θα με τρελανετε χρονιαρες μερες..?

domigr

το ιδιο ειναι δεν ειπα οτι ειναι το αντιθετο απλως αυτος ειναι ο λογος που του φιλου του κολλαει γιατι απλως δεν το ειχε κανει

makhs

Απλα οταν λεμε σε καποιο παιδι κανουμε hard reset με αυτον τον κωδικο και δεν του λεμε οτι γινεται κανονικα μεσα απο τις ρυθμισεις τις συσκευης, ολοι θα ψαχνουν για κωδικο μετα ενω γινεται μεσα απο την συσκευη με τον κλασικο απλο τροπο. Ειδες τι ειπε ο φιλος πιο πανω..? “αντε εγω να εβρισκα αυτον τον αριθμο να κανω format..” Οταν δεν ξερει καποιος και ειναι καινουριος και οχι ψαγμενος, τον μπερδευουμε μ αυτα δεν τον βοηθαμε. Το πιο απλο και καλυτερο ειναι να του λεμε οτι γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις κανονικα και απλα. Φιλικα παντα, Μακης
Αντε στο τελος να λεει ο ενας στον αλλον, βαλε αυτον τον κωδικο, και στο τελος οσοι δεν ξερουν και ειναι καινουριοι και δεν τη ψαχνουν, να μη ξερει κανεις τους οτι γινεται απλα μεσα απ τις ρυθμισεις.. Ολοι θα ρωτανε για κωδικους για ενα απλο hard reset..

domigr

ναι σωστα εχεις δικιο…αν και επειδη γενικα ειμαι ψαγμενος ενημερωτικα σου λεω οτι κανεις δεν κανει επαναφορα ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις του κινητου αλλα με αυτον τον κωδικο αλλα και απο το recovery mode του κινητου αρα κατι παραπανω θα ξερουν…φιλικα παντα 🙂

The_Red_Shade87

Παιδια (χρονια πολλα κιολας) μια απορια,σε οσους εχει γινει η αναβαθμιση…μπορειτε να μου πειτε τι λογισμικο σας γραφει για να δω αν ταιριαζει με το δικο μου JPH JPP JP9 εχω εγω….

domigr

αυτο ειναι φιλε μου μην ανησυχεις…

sotos

χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες με υγεια…..εγω τι συνδεω με kies αλλα μου λεει οτι εχω την τελευταια αναβαθμηση…..αλλα στο firmware γραφει 2,1-update 1 ξερει κανεις τι ειναι αυτο?γιατι εχω την εντυπωση οτι πριν λιγο καιρο εγραφε μονο firmware 2.1

domigr

δεν σου δινει την αναβαθμιση γιατι εχεις jm5 λογικα η τελοσπαντων δεν εχεις jm2….αμα θες ενας ευκολος τροπος ειναι το kies patcher..ψαξε στο google…2.1 update 1 σου ελεγε και πριν απλως δεν το ειχες προσεξει…;)

sotos

και με το kies patcher θα μπορω να το αναβαθμησω σε 2,2 ?

domigr

ναι… 😉

sotos

ευχαριστω πολυ αδερφε καλες γιορτες…
μηπως εχεις κανενα link για το kies patcher?

The_Red_Shade87

Να ρωτήσω τότε,έχοντας κάνει hard reset και έχοντας απεγκαταστήσει όλους τους task manager,για κάποιο λόγο στο UI και γένικα σε κάποιες φάσεις τρώω κολλήματα αδικαιολόγητα για την ανάβαθμιση….γτ αυτο???

domigr

https://www.bytheway.gr/showthread.php?s=f735a7b002e5c8221a9cc4d8a3b9f47d&t=31714

κατεβαζεις το 1.7 το αποσυμπιεζεις,τρεχεις το προγραμμα,πατας file load backup πας στον φακελο του kies patcher που αποσυμπιεσες και ανοιγεις αυτο:kies-backup-XSO στο μηνυμα που θα σου εμφανισει πατα no …μετα στο spoof product code as πατα cos βρες το και επιλεξε το…επισης το enable spoof ναι ειναι true..μετα πατα write registry…αυτο ηταν μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω kies λογικα τωρα…

domigr

δεν ξερω red shade…αν θες ξαναδοκιμασε hard reset αν τα προβληματα ειναι τοσο σοβαρα και προφανη…

The_Red_Shade87

το XSO που ανέφερες παραπάνω τι ακριβώς είναι?και άμα κάνω την αναβάθμιση ξανά αλλα με XEU,θα παίξει ρόλο?γτ εγώ έκανα την αναβάθμιση χρησιμοποιώντας το patcher αλλα χωρις να βαλω XSO back up….

domigr

στο xso νομιζω βρισκεται μονο το cos…χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος..χθες δοκιμασα πρωτη φορα αυτο τον οδηγο σε εναν φιλο γιατι εγω το εκανα με αλλον τροπο ο οποιος δεν μπορει να γραφτει εδω(μεσω odin αν εχετε ακουσει…..)οχι δεν πειραζει αστο ετσι…επισης φιλε soto οταν κανεις την αναβαθμιση μην ξεχασεις να κανεις hard reset μετα…εννοειται οτι βγαζουμε οποιοδηποτε lagfix πριν..τα εχω πει πολλες φορες…επισης οταν τελωσετε με την αναβαθμιση και εχετε ξεσυνδεσει το κινητο ανοιξτε το kies patcher στο spoof βαλτε false και πατηστε write registry..

Dimitris

re paidia egw otan to anigw to kies k sindeo ton galaxia m fortonei k dn to diabazei enw prin 2 meres p to dokimasa otan ematha pws irthe i 2.2, to diabaze kanonika ! exei antimetwpisei kaneis tpt tetio ?

sotos

ρε παιδια βοηθεια…….εκανα την αναβαθμηση σε 2.2 και μολισ τελειωσε εκανε restart και εχει κοληση στο logo του galaxy s τι κανω??????????????????????????

domigr

κανει λιγη ωρα..ποση ωρα περιμενεις??ειχες lagfix?κανει γυρω στα 5λεπτα…

sotos

οκ ξεκολησε……πρεπει να κανς κατι αλλο μετα τυπου hard reset και κτλπ?

sotos

τωρα δεν ξεκλειδωνει το μοτιβο εχει κοληση εκει…….

domigr

ναι πρεπει ναα κανεις hard reset οοπως εχω πει…

Dimitris

re paidia ti ginete an to galaxy exei ta parakatw stixia :

PDA: JG1
PHONE: JF5
CSC JF9

please re mages peite mou gia na min paw ston Germano k tous po ta kalanta se alli ekdosi …

domigr

εχω γραψει πιο πανω ακριβως την διαδικασια δεν μπορω να λεω συνεχεια τα ιδια…

Dimitris

ta akolouthisa kata grama …. osoi omws dn exoume jm2 ti kanoume ? episis na sou pw oti to firmware m einai 2.1 update1

domigr

αυτο που γραφω κανετε…δοκιμασετο…

Dimitris

ola einai cos sto telos …. akoma k to sales code leei cos dipla … kanw install k kanei reboot… alla pali tpt …. exw spasei to kefali mou 3 meres tora my friend … sorry pou se prizw

domigr

πες μου ακριβως τι κανεις και τι ρομ εχεις

Dimitris

epidi eimai ligo akiros… exeis msn na me kaneis add na me helpareis ligo ? ? ?
an exeis to mail m einai erebonis123@hotmail.com

domigr

να δω ποσους θα helparo ¨:P αφου ρε παιδια εχω γραψει την διαδικασια..τεσπα…

Dimitris

file egw to lew apo tin apopsi tou na exoume amesotita sta minimata …
as poume na se rwtisw pws mporw na dw ti rom exw ! 😛 eimai neos sta smart phones … afto einai to 1o m k dn exw idea …

domigr

σε εχω κανει αποδοχη αλλα δεν σε βλεπω…

Dimitris

se ekana k gw …dokimase pali ama boreis

domigr

βγες και ξαναμπες

domigr

παραθετω την διαδικασια για οσους θελου να φλασαρουν και δεν εχουν jm2…

https://www.bytheway.gr/showthread.php?t=31714

κατεβαζετε το 1.7 το αποσυμπιεζετε,τρεχετε το προγραμμα,πατατε file load backup πατατε στον φακελο του kies patcher που αποσυμπιεσατε και ανοιγετε αυτο:kies-backup-XSO στο μηνυμα που θα σας εμφανισει πατατε no …μετα στο spoof product code as πατατε cos βρεστε το και επιλεξτε το…επισης το enable spoof ναι ειναι true..μετα πατατε write registry…αυτο ηταν μπορειτε να κανετε αναβαθμιση μεσω kies λογικα τωρα…εννοειται αμα εχετε lagfix το αφαρειτε!!επισης μολις γινει η αναβαθμιση κανετε hard reset με αυτο *2767*3855# χανονται τα παντα για αυτο κρατηστε backup..οταν τελειωσετε και εχετε ξεσυνδεσει το τηλεφωνο απο το pc ανοιξτε το kies patcher στο spoof βαλτε false και πατηστε write registry..

Καλο φλασαρισμα

Menelaos Delioglanis

Το Hard Reset είναι απαραίτητο ? Έκανα την διαδικασία και έχω πλέον 2.2 firmware.
Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι μου γύρισε την 1η φορά στο παλιό look του market και μετά στο καινούριο, και έχω χάσει την λίστα με τα myApps στο market.

domigr

ναι καλυτερα να κανεις hard reset…

Menelaos Delioglanis

Κάποιο καλό backup (άνευ root) , για να μην χάσω τα πάντα … ?
Πάντως δεν παρατήρησα κάποιο περίεργο “σκάλωμα” χωρις backup

domigr

mybackup pro αλλα το εχω με ροοτ

michalis-mclaren

χάνεται η εγγύηση με την παραπάνω διαδικασία χακαρίσματος του Κies γιατί εγώ το πλήρωσα μετρητά για να έχω τα 2 χρόνια εγγύηση ενώ χωρίς εγγύηση μου το έφερνε φίλος με τα μισά λεφτά κρίμα είναι να την χάσω από χαζομάρα αν είναι να περιμένω την 2.3!

giorgos

ρε παιδια εκανα update κι εγω το κινητο μου μεσω kies με hack firmware ολα καλα αλλα ελα μου ντε που μου εχει βγαλει την πιστη και δεν μπορω να στειλω η να λαβω mms .δεν ξερω τι να κανω πηρα και την vodafone ειναι σωστες οι ρυθμισεις αλλα ματαια

sotos

μπηκε η 2.2 στον γαλαξια ευχαριστω πολυ τον αδερφο domigr που μου εδωσε τα φωτα του…..σουπερ παει πολυ σφαιρα…..

arb

Ena megalo efkaristo ston Domigr!!!
Epitelos ta katafera. 2.2
To tilefono ine agorasmeno apo kinitomania (skroutz).

domigr

kala na pernate paidia kai kales giortes na exoume 🙂 eutuxos pados pou diavazete to post mou kai dn rotate apeu8eias xoris na diavasete!!as xaroume oloi ton galaxia mas 😛 🙂

domigr

οσο για το αν χανετε η εγγυηση η οχι…χανετε σε αυτους που δεν εχουν product code cos…για να δουν τι product code εχουν κανουν αυτο…πληκτρολογειται *2767*4387264636# , στην 2η γραμμή, στο τέλος να λεει cos αλλιως αν λεει πχ eur δεν εχουν εγγυηση με αυτο το hack..

Dimitris

na’ nai kala o domigr pedes ! akolouthiste o,ti leei kata gramma k eiste koblentan !
thnx re filaraki ilikrina ! ! ! ! twra pios ton pianei ton galaxia ! 😛

Λαζαρος

Χρόνια πολλά σε όλους.να σας ρωτήσω κάτι.και σε εσάς μετά την αναβάθμιση σε froyo 2.2 έχει προβλημα ο δεικτης μπαταριας;

arb

malon me to kies patcher ”goodbye garantie”…!
ego ta katafera me me epitikia… ala?!!

domigr

arb χανεις την εγγυηση μονο αμα κανεις αυτο που ειπα πιο πανω και δεν εχεις cos…αλλα και παλι μην ανησυχεις στο θεμα εγγυησης γιατι αμα το σκεφτομασταν τοσο που τοτε δεν θα καναμε ποτε το τηλεφωνο μας update eεξαιτιας της samsung hellas…

arb

Domigr ise theos bravo!! Oso ja tin engiisi siga. kai den pathenun tipota ta kinita.
(o pu nane erkete kai to ”LG Optimus 2x” ja na di i samsung)

giorgos

re paidia exo parei tin cvodafone 4 fores apo xtes gia ri8miseis mms tis perasa xeirokinita moy tis ekana apostoli me minima ki aytomati egatastasi kai tipote.oyteloambano oyte dexomai mms.ti allo na kano pia?ti ftaiei me ayto to android?diabazo se diafora forum pos poloi exoyn ayto to problima pia einai ilisi?na stamatiso na perno kinita me android?i apantisi tis vodafone itan pos isos i nea ekdosi 2.2 na xreiazete kapopio patch giati genika moy leei den dokimazontai eksonixistika oi nees ekdoseis.ti na ipo8eso?

Δήμος

Εγώ είμαι φαντάζομαι από τους τυχερούς αυτά τα χριστούγεννα…τον γαλαξία τον έλαβα χθες ως δώρο από την καλή μου (και έμεινα χαζός με ανοιχτό το στόμα), αγορασμένο από τα multirama με επισημο firmware JM2 και το βραδάκι έκανα μέσω Kies το update σε Froyo (προσευχόμενος βέβαια να πάνε όλα καλά με αυτά που διάβασα στα διάφορα fora). Εκεί στην Sansung δεν ξέρουν για OTA update ε; Είναι μικροί ακόμη θα μάθουν που θα πάει…κρίμα γιατί αδικούν την συσκευή και τους εαυτούς τους με αυτή την “υποστήριξη” που παρέχουν. Κατά τα άλλα δεν χάθηκε καμία κατεβασμένη εφαρμογή και δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να γίνει και hard reset. Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει ούτε root ούτε τίποτα…μια χαρά πάει το μηχάνημα και με καλύπτει ως τώρα…ένα θέμα μήπως έχει λίγο με το Wifi; Δεν ξέρω είμαι νέος στο σπορ γι αυτό ρωτάω…είναι λίγο αδύναμος ο δέκτης του; Εικάζω τώρα από καφετέρεια που βρέθηκα χθες άπόγευμα…

vaskor

Πριν λίγο έκανα αναβάθμιση με επιτυχία! Χρησιμοποίησα το ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΆΜΕΣΑ kies patcher 1.7 και όλα πήγαν καλά. Ψάξτε στο γκουγκλ να το κατεβασετε. Είχα jm5 και με το patcher την έκανα jm2 για να φαίνεται Cos (cosmote ). Όταν σύνδεση στο γκουγκλkies patcherαμέσως έδειξε πως υπάρχει έτοιμη αναβάθμιση. Απλά πρέπει το ΤΗΛΕΦΩΝΟ να είναι φορτισμένο πάνω από 60% για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Ανέστης Κ.

Παιδιά μου εμφανίστηκε επιτέλους και εμένα το update στο Kies αλλά ακόμα το σκέφτομαι να το κάνω αφού θα σταματήσει να λειτουργεί το MLS Destinator. Πείτε γνώμες, να το κάνω ή όχι και αν ναι τι να κάνω με το gps;

michalis-mclaren

ευχαριστώ πολύ domigr που μου απάντησες άμεσα στην ερώτηση μου περι εγγύησης και ναι τελικά και μένα είναι COS! Μονάχα να επισημάνω κάτι παιδιά,εγώ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έβαλα το automatic task killer να επιλέγω να κλείνω τις εφαρμογές(οχι ρολόι-καιρο-τηλέφωνο) με ένα άγγιγμα στην συντόμευση της εφαρμογής! το κινητό πραγματικά πετάει και δεν κολλάει ότι και αν έχεις μέσα αρκεί να κλείνεις τις εφαρμογές. Ρωτώ εγώ τώρα τι παραπάνω θα μου δώσει το Froyo πέραν απο μοίρασμα internet,χρωματάκια στο menu και flash player! δεν είναι καλύτερα να περιμένω την 2.3 η μια επίσημη αναβάθμιση του JG1 που έχω? μάλλον! πολλά είπα και sorry απλά εκφέρω μια άποψη! Κινητάρα πάντως το GALAXY S δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα παρα μόνο στην μειωμένη υποστήριξη απο την Sami!

arb

Gia google earth 1.1 apk gia android 2.2 se afto link.

https://www.mediafire.com/?f87mf84c51e4c8g

sto galaxy mu dulevi telia.

domigr

αν θελετε για καλυτερη διαχειριση μνημης κατεβαστε το autokiller και δωστε τις παρακατω τιμες στα 3 τελευταια πεδια…40,50,60

pmario

Προς Τεο. Τι εννοείς να βρούμε χάρτες στο ίντερνετ;

The_DutchMan

i ekdosi tou kinitou mou einai
PDA :JG1
phone: JF5
CSC: JF9

agorasmeno ton septemvri k akomi tpt…

Ανέστης Κ.

Teo αν κατάλαβα καλά εννοείς να βρώ άλλο πρόγραμμα πλοήγησης. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιο δωρεάν ή θα πρέπει να πληρώσω; Έχεις κάποιο να μου προτείνεις;

Ανέστης Κ.

Οκ ευχαριστώ κατάλαβα!! 🙂
Μια τελευταία ερώτηση, να κατεβάσω χάρτες και να τους εγκαταστήσω σε ένα πρόγραμμα πλοήγησης(πχ. ndrive, mls) ή να κατεβάσω ένα καινούριο πρόγραμμα πλοήγησης και να διαγράψω το mls;

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Παιδιά μούφα.
Δεν εχει ερθει τίποτα.
Κρίμα……..

domigr

διαβασε πιο πανω οτι εχω πει…

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Καταρχήν Χρόνια Πολλά

Από κατάστημα Γερμανός
PDA JG1
PHONE JFC
CSC JF9

Eχω το Kies 1.53.10103_102 αλλά εως και σήμερα 28 Δεκ 2010 δεν εχει αναβάθμιση.

Οποιος γνωρίζει κάτι ας γράψει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

vagelis

τι ειναι το root ρε παιδια??? μου γραφει συνέχεια δεν εχετε προσβαση root….. τι να κανω??

vagelis

κατεβασα το autokiller και πηγα να βαλω στα τελευταια 3 πεδια 40, 50,60 οπως μας γραφει ο φιλος ο domigr (χωρις να ξερω καν τι νουμερα ειναι αυτα βεβαια) και δεν μου δεχεται την αλλαγη επειδη δεν εχω προσβαση root….. τι παιζει??

domigr

παιζει οτι πρεπει να το κανεις ροοτ 😛

domigr

ψαξε στο google και δες πως θα κανεις ροοτ την εκδοση που εχεις σε samsung galaxy s…ενα ροοτ που δουλευει για ολα τα firmware στο galaxy s ειναι το superoneclick..googlare…

Topdim

Παιδιά έκανα την διαδικασία που λέει στο https://www.pathikshah.com/blog/install-android-2-2-froyo-galaxy-s/ και ενώ πέρασε το 2.2, τώρα δεν μπορώ να μπω στο ιντερνέτ και δεν έχει και Ελληνικά.
Κανείς βοήθεια!!!

Tigran

Εγω παιδια σημερα πηρα το Galaxy S στα χερια μου απο την Vodafone κι εχει μεσα το Android 2,2 Froyo εγκατεστημενο. 🙂 🙂 🙂

Dimitris

Παιδες εγω το εκανα 2.2 κανονικα αλλα παρατηρησα δυο πραγματακια !

Το ενα ειναι πως το χρωμα στην μπαρα της μπαταριας οταν εφτανε στο 30% στην 2.1 , ηταν κιτρινο κ στο 15% αν θυμαμαι καλα ηταν κοκκικο … Τωρα με την 2.2 σε ολα τα επιπεδα, το χρωμα ειναι μπλε ! βασικα δεν με πολυ-απασχολει κιολας αλλα αν το εχει καποιος αλλος κ εχει βρει καποια ρυθμιση ή κατι ας μου πει !

Το 2ο ειναι οτι παρατηρησα μια υποπτη πτωση της μπαταριας, απο την ωρα που κοιμαμαι το βραδυ μεχρι την ωρα που σηκωνομαι (γυρω στο 8ωρο)… Η πτωση κυμαινεται απο 4-5 % διχως να τρεχει καποια εφαρμογη !

Αν ξερει καποιος το οτιδηποτε ας ριξει ενα σφυριγμα ! 🙂

domigr

ολα αυτα που λες ειναι φυσιολογικα…το χρωμα της μπαταριας σε froyo ειναι μπλε πια..οσο για το 4-5% που χανεις ειναι φυσιολογικο γιατι παντα τρεχουν εφαρμογες απο πισω εκτος αν κανεις εκκαθαριση της ραμ…

Tomahawk

Καλησπέρα και καλές γιορτές από μένα,

Έχω αγοράσει κι εγώ τη συγκεκριμένη συσκευή,το δικό μου όμως είναι της Orange FR .Ξέρει κανείς να μου πει πως γίνεται να το ξεκλειδώσω γιατί μου ζητάει εναν κωδικό δικτύου.Νομίζω πως η διαδικασία αυτή λέγεται brick…Επίσης αν κάποιος μπορέι να μου πει τι διαφορές (μεινεκτήματα!-πλεονεκτήματα;) έχουν αυτές οι συσκευές από τις κανονικές εργοστασιακές χωρίς κάποιο brand τέτοιου είδους.

Ευχαριστώ.

(Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια).

Tomahawk

Συγγνώμη, μάλλον η διαδικασία λέγεται unlock και όχι brick.

vagelis

εγω εκανα root με το z4root αλλα τωρα δεν μπορω να ξεγινω…. ξερει κανεις πως???

xaos

επιτελους !!!!!!! μου ηρθε η αναβαθμισιιιι το κνιτι μου ειναι ξμ5 κτλ και το ιχα παρι απο τα παμβλικ

Panagiotis

giati akomi argei i atimi i samsung n kanei anavathmisi gia emas pou xoume JG1,JF5 ?eleos to xw agorasmeno apo teli avgoustou.dld den kanoume emeis anavathmisi pote se 2.2?

domigr

οτι θελετε διαβαστε εδω https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-android-froyo-3993/

diasostis166

Επιτέλους ήρθε αναβάθμιση και σ’ εμάς που απλά το αγοράσαμε. Σήμερα μπήκα στο KIES και μου την έδωσε αυτόματα. Είναι πολύ απλή διαδικασία. Στην ουσία τα κάνει όλα μόνο του.

alex

σας σιμβουλεβο να μιν κανεται την αναβαθμιση κολλαει πολυ! 🙁

bruce

παιδιά, να ρωτήσω κάτι άσχετο ;
έχω βάλει μοτίβο για να κλειδώνει η οθόνη, έχω το μοντέλο samsung galaxy gr-s5360 και πατάω το “σωστό” μοτίβο και δεν μου βγαίνει… έχει κολλήσει η συσκευή τώρα και αν δεν βρω το μοτίβο δεν ανοίγει…
Καμία βοήθεια παρακαλώ ;;;

panos

παιδια το samsung galaxy s δεν συνδεεται με το kies…καμια ιδεα τι φταιει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.