Galaxy S4 πιάνει φωτιά, Η Samsung “εκβιάζει” για να αποσιωπήσει το γεγονός

Ένας κάτοχος του Samsung Galaxy S4, κατηγορεί την Samsung για εκβιασμό. Ο Richard Wygard είχε ένα Samsung Galaxy S4. Έβαλε το κινητό για φόρτιση και έπεσε για ύπνο. Τότε κατάλαβε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα και είδε την συσκευή να παίρνει φωτιά στην υποδοχή microUSB. Χρησιμοποίησε τον φορτιστή που είχε έρθει μαζί με το κινητό. Για να δείξει σε άλλους χρήστες τι είχε συμβεί, ανέβασε ένα σχετικό video στο YouTube. Στην συνέχεια, επικοινώνησε με την Samsung.

Η εταιρεία κατόπιν συνεννόησης για την αντικατάσταση του κινητού του με ένα άλλο, αδιευκρίνηστου μοντέλου, απέστειλε στον Richard Wygard και ένα συμβόλαιο, το οποίο έπρεπε να υπογράψει για να παραλλάβει το νέο του κινητό. Ανάμεσα στους όρους, ήταν να “κατεβάσει” το σχετικό video που είχε φτιάξει από το YouTube.

Δείτε τα δύο video που ακολουθούν, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Το πρώτο αφορά στο γεγονός με την βλάβη και την φωτιά που πήρε το Samsung Galaxy S4. Στο δεύτερο video αποκαλύπτει τους όρους του συμβόλαιου.

Στο pastebin επίσης, μπορείτε να διαβάσετε το συμβόλαιο που απέστειλε η Samsung στον χρήστη του Samsung Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 πιάνει φωτιά, Galaxy S4 πιάνει φωτιά, Η Samsung “εκβιάζει” για να αποσιωπήσει το γεγονός

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Εντάξει τα λόγια ειναι περιττά δεν μπορώ αλλο να ασχοληθώ με το θεμα της samsung το μόνο που θα πω ειναι ευτυχώς που δεν κάηκε ζωντανός ο άνθρωπος……

Makis

Εντάξει βρε ‘σεις πως κάνετε έτσι, όλα παίρνουνε φωτιά…:)))

tasos

Δεν είπες όμως το άλλο μέρος……η Nokia για τον βοηθήσει και να μην αποδεχτεί τους όρους του του έθεσε η Samsung ώστε να του αντικαταστήσει τη συσκευή, επικοινώνησε μαζί του και του πρόσφερε ένα Nokia lumia 1020 δωρεάν λέγοντας πως έτσι πρέπει να δουλεύει το τμήμα υποστήριξης…. για άλλη μια φορά η Nokia φάνηκε καλύτερη 🙂

arg

Ωχ..

Μυρίζομαι βομβαρδισμό από μήλα !!

Nickolas

Με τόσα εκατομμύρια συσκευές μάλλον αναμενόμενο είναι να συμβεί και κάτι τέτοιο, βέβαια πάλι καλά που δεν έπαθε κάτι και ο ίδιος.
Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι αυτό με το συμβόλαιο, δηλαδή έλεος. Η πλάκα είναι οτι η Nokia στην Αμερική του έστειλε twitter οτι θα του δώσει ένα lumia δωρεάν και εμένα όταν έστειλα το 920 στην Nokia Ελλάδας έκανε ένα μήνα να το επιστρέψει και μου το γύρισε χτυπημένο και χωρίς να έχει επιδιορθωθεί.

Darth

το να πάθει κάτι τέτοιο μια συσκευή οκ συμβαίνει δεν λέω (δεν είναι κάτι παραλογο)

το να φέρετε ετσι η samsung και να εκβιάζει κόσμο είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΡΟΠΗ

Αγγερλος

Προσωπικα δεν μου αρεσει η samsung και η φιλοσοφια της, αλλα ενεξαρτητος αυτου δεν μου γαμιουναται! Ο ανθρωπος μπορει να πεθεναι και αντι να απολογηθουν και να του δοσουν ΙΔΙΟ κινητο και τιποτα παραπανω (οπως ωταν παρεις μακρονια με αγνωστη ουσια μεσα που σου δινουν μια κουτα με προιοντα της εταιριας) αυτοι αντιθετως τον βαζουν να υπογραψει συμβολαιο ωστε να μην μπορει να μηλησει σε κανεναν για το συμβαν. Μια αγωγη θελουν και κυριως να ενημερωθει λιγο ο κοσμος!

σπυρος

Χαχαχα εντάξει!!! Για δειτε τα εσείς τα fun boys που υποστηρίζετε Samsung….

Λευτέρης

Έχω galaxy s4 και το κινητό απλά τα σπάει.Δεν έχει να φοβηθεί κάτι η Samsung από ένα άτομο.Διοτι πολύ απλά έχουν πάρει και άλλα τηλέφωνα φωτιά,βλέπε Iphone.Δεν νομίζω ότι έχει την ανάγκη να εκβιάσει κάποιον.Εφτιαξε αυτή τη κινηταρα όσο και να τη χτυπάνε το s4 παραμένει από τα καλύτερα!

alexis

Νταξει μωρε συμφωνω οτι γινονται αυτα. Εδω το iphone εχει σκοτωσει πριν μερικες μερες ανθρωπο. Καλα που δεν επαθε τπτ. Η ΝΟΚΙΑ και παλι τραγικη χώνεται εκεί που δεν την σπερνουντ.

Antonis

Το μονο site που ανάρτησε την είδηση..ετσι για να μην ειμαστε μονοπλευροι..μπραβο στο techblog

giannis

πάλι καλά που τα βλέπουμε και μπράβο στο techblog . τώρα τελευταία σκάνε πολλά προβλήματα με το s4 και σίγουρα η samsung θα έχει αποκρύψει πάρα πολλά

tiamat

η samsung ειναι εταιρεια ιταλικης μαφιας αλλα και η apple ειναι τρις χειροτερη και εχει καταστρεψει πολυ κοσμο με τις μηνυσεις της μεχρι και site αποπειραθηκε να κλεισει επειδη ειχε ανακαλυψει κενα ασφαλειας στο ios και τα δημοσιευσε .

JohnGR

Το έγγραφο είναι εξωδικαστική συμφωνία. Λογικότατο να βάζει όρους η Samsung. Τώρα γιατί ο τύπος διάλεξε αυτόν τον τρόπο και όχι απλώς να ακολουθήσει τις διαδικασίες της εγγύησης, άγνωστο. Μάλλον ήθελε να τσιμπήσει και ρευστό.

Eddy 04

Λοιπόν δεν εχει να κάνει καθόλου ο με φωτιες και σκωτομους και διάφορα αλλα τέτοια… Το τροφοδοτικό το κινητού ειναι 5 volt…. Ειναι ενα κλασικο usb που στα δυο βιμσατα μεταφέρει ταση και σε αλλα μεταφέρει τα δεδομένα…… Λιοπον οταν αυτά τα δυο βραχυκύκλωσουν δεν υπάρχει καποια ασφάλεια ουτε να πεσει αλλα ουτε να προστατεψει την πλακετα του τηλέφωνου σου…… Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ενα βραχυκύκλωμα χαμιλης τασης το οποίο παραγει καποια θεδμοτητα…. Και με αυτην την θερμοτητα σιγα σιγα αρχίζει να λιώνει πλαστικα….. Για να παρει φωτια υπάρχει μια πιθανότητα 0.00001% και για να εκραγεί 0.0 %.!!!! Αυτο μπορει να προελεθει απο υρασια του σπιτιού το οποίο θα δημιουργησει στς επαφες οξυδωση….απο βρεξιμο. Απο μια υπερταση της ΔΕΗ η απο ενα κεραβνο…..
Απο εκει περα ο καθένας μας θα πρωστευε τον εαυτό του απο πολους κινους ηλιοθιους θνητούς οι οποίοι οτι δουνε και το διαβασουν το τρωνε απλα και δεν εχουν ουτε αποψει αλλα ουτε ψάχνουν να βρουν αλήθειες…… Μπορεί να σημειωθεί παντου και σε ολλα τα τηλ…

Cj Georgio

Τι δικό μου s4 άρχισε να ζεστενετε στα καλά καθούμενα. Το έβαζα να φορτίζει και έπαιρνε φωτιά. Το πήγα για Σερβις το κάναν μια αναβάθμιση και έστρωσε.

Darth

@Eddy 04 μα δεν είπε κανείς ότι δεν μπορεί να συμβεί κλπ………. οκ το κανε σου το αντικαθιστούν στο service και τελείωσε………… αυτό δεν είναι το θέμα μας, το θέμα μας είναι αυτά που έκανε η samsung με τους εκβιασμούς κλπ……………. βλέποντας αυτά δεν θέλεις ούτε καν να πλησιάσεις μετά τα κινιτα της (και οχι μόνο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.